Anodyne.be - Houdingcorrigerende kleding レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Heb op vandaag nog niets ontvangen. Bestelling van 29/10. Vandaag 10/11. Aanpassing 20/11. Na contact opgenomen te hebben heeft men direct een nieuw pakket opgestuurd die na enkele dagen reeds geleve... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Duidelijk verschil merkbaar bij lage rugpijn. Mijn vriend kon al maanden niet meer slapen door zijn rugpijn en stond vaak vroeg op omdat hij niet langer in bed kon liggen van de pijn. Sinds hij zijn h... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Alles retour gestuurd maar verwerken deze niet, bijgevolg blijft klarna openstaan. Maken reclame met hun 30 dagen geld terug garantie!!! Bestel hier nooit meer!!

5つ星のうち5の評価

Geen raad meer te weten over jaren pijnlijke rug en het recenter aanwezig zijn ( vier maanden) van de beperking van het gebruik van rechter schouder en bovenarm kwam ik bij jullie terecht. Ik ben ze... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ショッピング・ファッション

さまざまな外部ソースから提供された情報

Anodyne® is de Europese distributeir van de houdingcorrigerende kleding van Alignmed. Houdingcorrigerende kleding is geïnspireerd door kinesiotape, een technologie die vaak door fysiotherapeuten wordt gebruikt voor het corrigeren van de spierfunctie, het verbeteren van de doorbloeding en het verminderen van of bijdragen aan de behandeling van pijn en spanning. Houdingcorrigerende kleding activeert de rugspieren, schouders en schouderbladen. Het is belangrijk dat u de juiste maat kiest, omdat u anders niet het optimale effect bereikt. Heeft u vragen, bijvoorbeeld omdat u het idee heeft dat u niet de juiste maat hebt, neem dan gerust eerst contact op met onze klantenservice via (+32) 2899 0808 of info@anodyne.be

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 39件

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Bij bestelling van twee sets…

Bij bestelling van twee sets houdingcorrigerende banden werd het oefenboek gratis beloofd Dit werd echter nooit geleverd zelfs niet na herhaaldelijk vragen Zulke werkwijze doet mij twijfelen aan de betrouwbaarheid van de firma en dus ook aan de betrouwbaarheid van de promotie van hun producten

2026年8月25日
5つ星のうち2の評価

Bestelling niet aangekomen

1st een medium besteld aangezien deze te klein was heb ik deze opgestuurd en een maat groter gevraagd.
Deze bestelling heb ik nog steeds niet ontvangen.

Het enige positieve is dat ik mijn geld heb teruggekregen.

2026年7月16日

Negatief

Bestel hier nooit meer!!

2026年6月6日
自発的なレビュー

Correcte levering en service

Correcte levering en service, zit aangenaam en verbetert zithouding maar het blijft wel aandacht besteden aan juiste zithouding en oefeningen doen om spieren te verstevigen rond nek en schouders. Ik draag het momenteel tijdens bureauwerk.

2026年6月15日
5つ星のうち1の評価

Niet kopen zou ik zo zeggen

Ik ervaar niet veel van het product. De levering bleef lang op zich wachten, en het boek, met oefeningen die er gratis bij ging gegeven worden, heb ik niet ontvangen.

2026年5月8日

Trustpilot エクスペリエンス