Ansigtsyoga レビュヌ 185

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har vÊret super glad for at trÊne mit ansigt efter Jeannes ansigtsyoga-program. Det har gjort en tydelig forskel pÃ¥ mine Þjne, hamsterposer, hals og i det hele taget hele udstrÃ¥lingen i ansigtet... もっず芋る

䌁業が回答したした

Den 4/3 bestilte jeg 2 stk. ReNew olie. Penge blev trukket med det samme, men jeg har stadig intet fÃ¥et leveret; trods adskillige henvendelser pr. mail og telefon. Undskyldningerne har vÊ... もっず芋る

Jeanne guider roligt og professionelt gennem hele forlÞbet, hvilket gÞr det nemt at fÞlge med – ogsÃ¥ selv hvis man er nybegynder. Det er et skÞnt program, som bÃ¥de giver velvÊre og en fÞlelse af at gÞ... もっず芋る

ReNew-olien er utrolig lÊkker - for mig specielt på min vintertÞrre hud. Let og olie-blÞd på samme tid. Jeg er også glad for at den nÊrmest er duftfri. Kan kun anbefales herfra.

䌁業情報

1. フェむシャル スパ
  2. ゚ステティック サロン
  3. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Er du begyndt at se spor efter den naturlige aldringsproces i form af slap hud, rynker og manglende glÞd? Og er du ikke klar til Botox og andre drastiske indgreb ? SÃ¥ kan det vÊre at ansigtsyoga er den helt naturlige lÞsning for dig. Dine ansigtsmuskler bliver nemlig med alderen mere slappe, men med ansigtsyoga kan du virkelig gÞre noget ved det. Ligesom resten af kroppen skal ansigtet nemlig ogsÃ¥ motioneres. Med simple effektive Þvelser kan du sige pÊnt farvel til rynker og slap hud og fÃ¥ din ungdommelig glÞd tilbage. Min vision At give dig et overblik over, hvad ansigtsyoga kan gÞre for dig, og hvordan du gÞr din hud og dit ansigt en tjeneste gennem forskellige opstrammende og rynkereducerende Þvelser. 6000 kvinder er allerede igang Alle kan vÊre med og det er aldrig for sent at komme igang. Min yngste deltager er 29 Ã¥r og den Êldste 84 Ã¥r. Hvad med dig, vil du ogsÃ¥ igang ? Veldokumenteret ONLINE trÊningsprogram til ansigt og hals Opstrammer & reducerer rynker Synligt resultat allerede efter 4 uger, ved blot 10 minutters daglig trÊning. Hele dit ansigt og hals fÃ¥r et naturligt lÞft, fÊrre rynker og ikke mindst en smuk uimodstÃ¥elig glÞd. Programmet bestÃ¥r af: FaceYoga MuskeltrÊning TrÊner og styrker dine muskler under huden og under eventuelle rynker, sÃ¥ huden opstrammes og rynker fyldes op af muskelmasse indefra. LymfedrÊnage & Collagen-fremmende massage En vigtig afsluttende massageteknik, som drÊner dine lymfer og dermed mindsker hÊvelser, fremmer kollagenproduktion og giver helt fantastisk glÞd. HjÊlper dig med at komme af med de affaldsstoffer, som gemmer sig inde bagved. Face Lifting Opstrammende massage En utrolig lÊkker selv massage med teknikker, som fremmer blodgennemstrÞmningen og dermed sÊtter gang i opbyggelse af kollagen - den vigtigste faktor til fast hud. Mit navn er Jeanne Adelsten, 53Ã¥r og mor til 3. Jeg har de seneste 6 Ã¥r hjulpet 6.000 kvinder til et mere ungdommeligt spejlbillede ... og jeg vil rigtig gerne hjÊlpe dig ogsÃ¥ 💗

Et stille univers for hud, nÊrvÊr og naturlig glÞd

圓該䌁業による蚘述

Skabt med fokus på ro, kvalitet og personlig kontakt
Jeg arbejder med ansigtsyoga og naturlig hudpleje, der stÞtter huden indefra gennem enkle ritualer og nÊrvÊr i hverdagen. Mit mÃ¥l er ikke hurtige lÞsninger, men en rolig og bÊredygtig tilgang til hud og velvÊre — kombineret med personlig service og Êrlig vejledning, hvis du har brug for hjÊlp undervejs.
Små ritualer fremfor hurtige lÞsninger
Jeg arbejder med ansigtsyoga og naturlig hudpleje ud fra tanken om, at synlige resultater opstår gennem kontinuitet, ro og respekt for huden. Mit fokus er enkle rutiner, der passer ind i en travl hverdag — uden pres eller perfektion.
Udvalgt med omtanke for både hud og oplevelse
Alle produkter og programmer er skabt og udvalgt med fokus pÃ¥ kvalitet, enkelhed og en behagelig oplevelse i hverdagen. MÃ¥let er ikke mere — men bedre — sÃ¥ hudpleje og trÊning bliver noget, man har lyst til at vende tilbage til.

Personlig hjÊlp, hvis du får brug for det

Du skal altid kunne få fat i mig

Hvis du oplever udfordringer med adgang, ordre eller produkter, hjÊlper jeg personligt med at finde en lÞsning. Mit mÃ¥l er, at du altid fÞler dig tryg og godt hjulpet — ogsÃ¥ efter dit kÞb.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

185件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 83に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

PENGE TRUKKET MEN INGEN VARE LEVERET!!!

Den 4/3 bestilte jeg 2 stk. ReNew olie.
Penge blev trukket med det samme, men jeg har stadig intet fået leveret; trods adskillige henvendelser pr. mail og telefon.
Undskyldningerne har vÊret, at det forstod hun da ikke og at hun ville få fat på Bring.

En anden undskyldning - at da hun var kommet hjem fra ferie i Egypten, var der kommet en pakke retur, fordi een af olierne var gået itu. Hun formodede så, at det havde vÊret min, men hun ville sende en ny om lÞrdagen den 4/4.

Ti dage senere den 14/4 skrev jeg, at jeg ville ha’ mine penge retur og skrev sÃ¥ ogsÃ¥ , at jeg da ogsÃ¥ havde overvejet at skrive en “sur” anmeldelse i Trustpilot. Åh nej, Ã¥h nej - det mÃ¥tte jeg endelig ikke gÞre. Her var svaret sÃ¥, at hun lige havde fÃ¥et leveret olierne om morgenen og st hun var i fuld gang med at pakke - ogsÃ¥ min.
Jeg ville modtage trackinglink fra Bring senere den dag.

Jeg har stadig intet fået!!!!!

Så Jeanne er simpelthen ikke trovÊrdig!!!!!

2026幎3月3日
自発的なレビュヌ

Jeg har vÊret super glad for at trÊne

Jeg har vÊret super glad for at trÊne mit ansigt efter Jeannes ansigtsyoga-program. Det har gjort en tydelig forskel på mine Þjne, hamsterposer, hals og i det hele taget hele udstrålingen i ansigtet. Jeg bliver i bedre humÞr af at se mig selv i spejlet!
Øvelserne er nemme at fÞlge og med gode forklaringer til. NÃ¥r Þvelserne er kommet ind pÃ¥ rygraden, kan man nemt klare programmet med den samlede video med alle Þvelserne i en lang frekvens. Jeg kan kun anbefale Jeannes kursus.

2026幎4月12日

KÊre Nina 🀍

Hvor gÞr det mig bare glad at lÊse din besked
 isÊr det med, at du kommer i bedre humÞr af at se dig selv i spejlet – det er jo lige prÊcis den fÞlelse, jeg hÃ¥ber at kunne give videre ✹

Og hvor er det skÞnt, at du ogsÃ¥ mÊrker forskellen omkring Þjne, hals og hele udstrÃ¥lingen – det er sÃ¥ fint, hvordan det hele hÊnger sammen, nÃ¥r man fÞrst fÃ¥r Þvelserne ind i kroppen.

Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder virkelig meget, bÃ¥de for mig og for andre, der sidder og overvejer at gÃ¥ i gang 🀍

Jeanne

ReNew olien er virkelig god og helt

ReNew olien er virkelig god og helt uundvÊrlig, når man fÞrst har prÞvet den. Olien trÊkker hurtigt ind og efterlader huden dejlig blÞd og afslappet.
Face Fit programmet er dejlig afslapning, inden man skal sove.

Stor ros til Jeanne for at vÊre så hjÊlpsom og imÞdekommende.

2026幎3月2日

Ansigtsyoga からの回答

Tak for din smukke anmeldelse, Vivi.

Det gÞr mig virkelig glad at lÊse, at ReNew allerede fÞles uundvÊrlig for dig. Jeg elsker selv den mÃ¥de olien smelter ind i huden pÃ¥ og efterlader den blÞd, rolig og nÊret – sÃ¥ det betyder meget at hÞre, at du oplever det samme.

Og hvor er det dejligt, at FaceFIT er blevet en lille stund af ro for dig inden sengetid. Mange fortÊller netop, at det nÊsten fÞles som et aftenritual, hvor både ansigt og sind får lov til at falde til ro.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for dine varme ord.

Jeanne 🀍

Stor anbefaling fra mig...

Da jeg startede på FaceFit for mere end et år siden, havde jeg rundet de 70 år, og derfor forventede jeg mig ikke nogen mega store forandringer i mit ansigt. TÊnkte, blot, at det kunne i hvertfald ikke skade noget, og massage er jo, altid, dejligt. Men, surprise, surprise! Meget hurtigt så, og fÞlte, jeg mere glÞd og spÊndstighed i huden, rynkerne omkring Þjnene blev, langsomt men sikkert, mindre synlige, Þjenlågene blev fastere, og Þjnene mere 'åbne'. Og, takket vÊre ReNew, er fugtighedscremen blevet nÊsten unÞdvendig. Det bedste er, at andre har bemÊrket Êndringerne, og udtalt, at jeg er kommet til at se noget yngre ud, end min alder. Og, det er jo dejligt. 1000 tak for Facefit, og ReNew. Og, tak for de hurtige tilbagemeldinger på mine mails.

2026幎3月2日

Ansigtsyoga からの回答

Tak for din vidunderlige anmeldelse, Pirjo.

Jeg blev virkelig glad, da jeg lÊste din historie. At du begyndte pÃ¥ FaceFIT efter de 70 med tanken om, at det nok bare ville vÊre lidt dejlig massage – og sÃ¥ pludselig oplever mere glÞd, spÊndstighed og et mere Ã¥bent blik – det er simpelthen sÃ¥ skÞnt at hÞre.

Det er netop de små, naturlige forandringer over tid, jeg elsker ved ansigtstrÊning. Og hvor er det dejligt, at ReNew også er blevet en fast del af din rutine.

Jeg må også indrÞmme, at jeg altid bliver lidt ekstra glad, når andre omkring én begynder at lÊgge mÊrke til forandringen. Det er ofte dér, man selv opdager, hvor meget der egentlig er sket.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for dine varme ord.

Et stille univers, hvor nÊrvÊr, ritualer og hud mÞdes – skabt til dig.

Helt ren, 100 % Þkologisk og bÊredygtigt produceret

Jeg har nu brugt RENEW ansigtsolie i et par måneder og jeg elsker den!
Min hud fÞles blÞd og mÊttet dagen igennem - uden at skinne eller se fedtet ud.☺
For mig, i mit valg af ansigtsolie, er det ogsÃ¥ helt essentielt, at det er en helt ren og 100 % Þkologisk olie som er produceret bÊredygtigt - og det er Jeanne’s RENEW olie☺🙏🏌💚

Der har vÊret lidt tekniske udfordringer ift. bestilling og levering et par gange (jeg har bestilt flere gange og givet som gaver, fordi jeg selv er så glad for olien), men når jeg har kontaktet Jeanne direkte, er det blevet lÞst meget hurtigt.

Det er kun de tekniske udfordringer der gÞr, at jeg kun har givet 4 stjerner.
Olien og Jeannes imÞdekommenhed giver jeg 5 stjerner.✹

Tekniske udfordringer kan opstÃ¥ for alle, sÃ¥ jeg kan kun opfordre andre der mÃ¥ske har bestilt i samme periode og oplevet enten ikke at fÃ¥ en ordrebekrÊftelse eller modtage deres olie, at kontakte Jeanne direkte, sÃ¥ bliver det lÞst.☺

2026幎3月1日

Ansigtsyoga からの回答

Tak for din Êrlige og fine anmeldelse, Anja.

Det gÞr mig virkelig glad at hÞre, at du har haft så gode oplevelser med ReNew gennem flere måneder, og at din hud fÞles blÞd og mÊttet hele dagen uden at skinne. Det er prÊcis den balance, jeg selv elsker ved olien.

Jeg er også rigtig glad for, at du fremhÊver, hvor vigtigt det er for dig, at olien er helt ren, Þkologisk og produceret bÊredygtigt. Det er noget af det, jeg selv har lagt allermest hjerte i fra starten.

Tusind tak også for din forståelse omkring de tekniske udfordringer, der har vÊret i forbindelse med nogle bestillinger. Jeg gÞr altid mit bedste for at hjÊlpe så hurtigt som muligt, når nogen skriver til mig.

Og hvor er det dejligt at hÞre, at du både har bestilt flere gange og endda givet olien som gave. Det betyder virkelig meget.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Et stille univers, hvor nÊrvÊr, ritualer og hud mÞdes – skabt til dig.

Super Êrgerlig oplevelse!!!

Super Êrgerlig oplevelse og uprofessionel hÃ¥ndtering. Bestilte en pakke inkl. ansigtsolier, som har taget lang tid at fÃ¥ tilsendt og hvor jeg har mÃ¥tte rette henvendelse flere gange fÞr det lykkedes. Til trods for at olierne endeligt er ankommet, er det blevet mere til et irritationsmoment og ikke en god og behagelig oplevelse fra start. At sende kontinuerlige reklamer ud for et produkt man ikke har hjemme, mens kunder der har betalt stadig venter, syntes uetisk og meget lidt gennemtÊnkt, men det er selvfÞlgelig en god forretningsmodel for at tjene penge! Selve programmet er meget basic og ikke dybdegÃ¥ende og indlevende som kan opleves andre steder. Øv...

2026幎2月27日

KÊre Freja 🀍

Det gÞr mig virkelig ked af at lÊse, at du har haft en oplevelse, som har fÞltes skuffende eller frustrerende. Det er aldrig den fÞlelse, jeg Þnsker at efterlade nogen med.

Jeg har forsÞgt at finde din ordre i mit system under navnet Freja, men kan desvÊrre ikke umiddelbart se en registrering eller tidligere henvendelser fra dig på mail. Da du heller ikke har delt kontaktoplysninger via Trustpilot, har jeg ikke haft mulighed for selv at rÊkke ud og få afklaret, hvad der kan vÊre sket.

Hvis du har bestilt hos mig, vil jeg oprigtigt gerne forstå situationen og finde en god lÞsning. Du er derfor meget velkommen til at skrive direkte til mig på Ansigtsyoga@gmail.com med dit fulde navn og eventuelt ordrenummer, så jeg kan kigge på det med det samme.

Jeg driver min forretning med stor omsorg og ansvarsfÞlelse, og det betyder meget for mig, at alle fÞler sig mÞdt ordentligt – ogsÃ¥ hvis noget ikke har levet op til forventningerne.

Jeanne 🀍

Det er rigtig godt og olien er dejlig

Det er rigtig godt og olien er dejlig at bruge

2026幎2月26日

Ansigtsyoga からの回答

Tak for din fine anmeldelse, Jytte.

Det gÞr mig virkelig glad at hÞre, at du synes olien er så dejlig at bruge. For mig er det netop vigtigt, at den ikke bare plejer huden, men også fÞles som en lille rolig stund i hverdagen, når man masserer den ind.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bedste olie

Er rigtig glad for olien , den fedter ikke, og nem at smÞre ud
bedste anbefaling herfra.

2026幎2月25日

Tusind tak for din dejlige anmeldelse Gitte 🀍
Hvor er jeg glad for at hÞre, at du oplever olien som let, ikke-fedtende og nem at smÞre ud — det er netop den balance mellem nÊring og lethed, mange leder efter, men sjÊldent finder i en olie.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale den videre. Det betyder virkelig meget — bÃ¥de for mig og for dem, der sidder og lÊser med og overvejer den 🌿

Opdatering

Opdatering
Vi fik det lÞst og olien er kommet. Det handlede vist mest om kommunikationsveje og muligheder.
Alt er godt.

Jeg bestilte en ansigtsolie omkring 9/1. Pengene er trukket og jeg har ikke modtaget min olie. Jeg har skrevet i hjemmesidens kontaktformular to gange og ikke modtaget noget svar og heller ikke nogen olie.
Samtidig bliver jeg spammet med reklame for olien og dens vidunderlige effekt. Det irriterer mig.
Det ville vÊre rart med reel kundekontakt Og det ville vÊre rart at modtage det, man har betalt for.

2026幎2月23日

Hej Lotte 🀍

Tak fordi du rakte ud – og endnu en gang undskyld, at olien ikke nÃ¥ede frem i fÞrste omgang. Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, jeg Þnsker for nogen.

Heldigvis fik vi hurtigt kontakt, og en ny olie blev sendt afsted med det samme. Jeg kan nu se, at den er leveret, og det glÊder mig virkelig 🀍

Jeg håber, den lander godt hos dig, og at du får glÊde af den fremover.

Tak fordi vi fik lÞst det sammen – og du er som altid meget velkommen til at skrive direkte til mig, hvis der er det mindste.

Jeanne ✹

KÊre Jeanne

KÊre Jeanne
Jeg har lavet dit face fit program i 3 Ã¥r nu og det kommer til at fÞlge mig altid 😀 bla er mine lÊber blevet fyldigere ,ÞjenlÃ¥gene er lÞftet og jeg har undgÃ¥et operation, mit kÊbeparti stÃ¥r ogsÃ¥ skarpt,
Det er blevet lige så vigtigt for mig som at bÞrste tÊnder .
Vh Birgitte

2026幎2月23日

KÊre Birgitte 🀍

Tusind tak for din dejlige anmeldelse — det gÞr mig oprigtigt glad at lÊse, at FaceFIT har vÊret en del af din hverdag i sÃ¥ mange Ã¥r.

At du oplever fyldigere lÊber, lÞft omkring Þjnene og et mere markeret kÊbeparti — og samtidig har kunnet undgÃ¥ operation — er prÊcis den langsomme, naturlige udvikling, programmet er skabt til 🌿

Og jeg elsker din beskrivelse af, at det er blevet lige sÃ¥ naturligt som at bÞrste tÊnder — for netop de smÃ¥, daglige vaner er dér, de stÞrste forandringer opstÃ¥r.

Tak fordi du deler din oplevelse og inspirerer andre kvinder til at gå den blide vej.

Pengene hÊves, levering mangler

Bestilte en Renew ansigtsolie d. 27.1. og pengene blev trukket dagen efter. Jeg fik dog ingen olie efter de 3-4 dage, som der står på siden. Jeg kontakter firmaet d. 9.2. Okular jeg undre mig over at pengene er trukket, men at jeg ingen varer har modtaget. Ejeren beklager hvis jeg ikke har fået den mail, der omhandlede problemer med at levering fra Marokko og at hun forventer levering ugen efter.
Da jeg modtager nyhedsbrev d. 17.2. om at olien er tilbage... bla bla bla, skriver jeg igen. En halv time efter min mail er sendt, får jeg besked om oprettelse af pakkelevering med Bring. Det er ikke lovligt at hÊve pengene, fÞr kunden modtager sin varer. En Þv oplevelse.

2026幎2月18日

Hej Tina 🀍

Tak fordi du delte din oplevelse. Jeg kan virkelig godt forstå, at det har vÊret frustrerende at vente og samtidig fÞle usikkerhed omkring din ordre. Den fÞlelse beklager jeg oprigtigt.

Der opstod en forsinkelse i perioden, og jeg kan godt se, at kommunikationen undervejs ikke har vÊret tydelig nok. Det tager jeg med mig.

Jeg kan nu se, at olien er leveret, og jeg håber oprigtigt, at den lander godt hos dig, og at oplevelsen herfra kan få en god afslutning.

Du er altid meget velkommen til at skrive direkte til mig, hvis der er det mindste 🀍

Jeanne

Jeg har i flere mÃ¥neder forsÞgt at få

Jeg har i flere måneder forsÞgt at få fat i dig på messenger og e-mail, da jeg ikke kan logge ind, men hver gang får jeg et autosvar. Så jeg er ved at give op.
Jeg ved ikke, hvordan jeg skal få fat i dag, så jeg håber, at du lÊser min besked her.

2026幎2月2日

Hej Anja 🀍

Tak fordi du skrev her — og jeg er virkelig ked af, at du har oplevet sÃ¥ svÊrt ved at komme i kontakt med mig. Det forstÃ¥r jeg godt mÃ¥ have vÊret frustrerende.

Efter din anmeldelse fandt jeg din tidligere henvendelse, som desvÊrre var havnet i min promo-/filtermappe og derfor ikke var blevet set. Det beklager jeg oprigtigt.

Vi har nu vÊret i direkte kontakt, og du har fået et nyt link til programmet, så du igen kan logge ind og fortsÊtte din trÊning som normalt. Jeg har samtidig gennemgået mine mailindstillinger for at undgå, at noget lignende sker igen fremover.

Jeg er glad for, at vi fik det lÞst, og vigtigst for mig er, at alt nu fungerer for dig 🀍

Du er altid meget velkommen til at skrive direkte til mig, hvis der opstår noget.

Har bestil ansigtsolie

Har bestil ansigtsolie. Pengene blev trukket med det samme. Har ikke modtaget ordrebekrÊftelse, leverings info eller noget andet. Jeg forsÞgte at skrive flere gange. Der bliver til sidst svaret at hun vil rykke Bring, for de er lidt presset ! Men hvis den var afsendt ville jeg vel have et tracking nr ?
TÊnker firmaet er fup og fidus
. SÃ¥ ingen opfordring til at kÞbe hos Jeanne herfra !

2026幎1月23日

Hej Marlene 🀍

Tak fordi du skrev og delte din oplevelse. Jeg kan virkelig godt forstÃ¥, at det har fÞltes bÃ¥de frustrerende og utrygt ikke at modtage ordrebekrÊftelse eller leveringsinformation som forventet. NÃ¥r man har betalt, skal man selvfÞlgelig fÞle sig tryg – og den fÞlelse har jeg ikke formÃ¥et at give dig i forlÞbet, og det er jeg oprigtigt ked af.

Der opstod en fejl i kommunikationen omkring din ordre, og det beklager jeg virkelig.

Jeg kan nu se, at olien er afhentet, og jeg hÃ¥ber helt oprigtigt, at den lander godt hos dig, og at den kan give dig en god oplevelse – trods den start, der ikke blev som Þnsket.

Jeg har taget det her med mig og vÊret ekstra opmÊrksom pÃ¥, at kommunikationen omkring ordrer fungerer tydeligt og trygt fremover 🀍

Du er altid velkommen til at skrive direkte til mig, hvis der er noget som helst.

KÞbte 2 Renew olier fÞr jul

KÞbte 2 Renew olier fÞr jul. Pengene trukket dagen efter, men ingen varer modtaget.
Har kontaktet ejeren flere gange her i januar for at få status, men hÞrer ikke noget. Derfor kan det kun blive til 1 stjerne.

Revideret: Fået tilsendt min ordre, så revideret til 3 stjerner.

2026幎1月21日

Hej Henriette

Tak fordi du deler din oplevelse — og jeg beklager virkelig den frustration, både ventetiden og den manglende respons har skabt. Det forstår jeg godt.

EfterfÞlgende har jeg kunnet se, at dine tidligere henvendelser desvÊrre var endt i min mailfilters promo-mappe og derfor ikke var blevet opdaget i tide. Det beklager jeg oprigtigt.

Din ordre blev efterfÞlgende leveret, og jeg kan se, at pakken nu er modtaget som den skulle. Jeg har samtidig gennemgået mine mailindstillinger for at sikre, at henvendelser fremover ikke overses.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig direkte, hvis der opstÃ¥r noget — jeg hjÊlper selvfÞlgelig gerne. Hvis din oplevelse Êndrer sig efter vi har fÃ¥et lÞst det, er du naturligvis velkommen til at opdatere din anmeldelse, men vigtigst for mig er, at alt nu fungerer som det skal for dig.

Jeanne

Jeg har nu i flere mÃ¥neder prÞvet at få

Problemet er nu lÞst, og jeg er blevet bedt om at fjerne min anmeldelse...
Jeg gav oprindeligt 2 stjerner, men Êndrer nu til 3,5.
Grunden til denne bedÞmmelse er fordi jeg ikke synes at produktet svarer til prisen. Produktet fÞles gammeldags, og outdated.

Havde jeg ikke kÞbt på tilbud, ville jeg havde fÞlt mig meget skuffet.

MÃ¥ske var det bare mig der havde forventet mig for meget? Man modtager instruktioner og videoer, men jeg havde forventet mig lidt mere rundt omkring.
Derudover fÞlger der en masse reklame med. 90% af mailen man modtager efterfÞlgende hander om at kÞbe en ansiktsolie.
Det fÞles lidt som et produkt som er blevet lavet for flere år siden, som fungerer som en (passiv)indtÊgt for en som flyttet til et andet land, baseret på en masse reklamer på SOME. Hvilket taler ind i at det tog måneder at komme i kontakt med Jannie, når der var problemer.

Oprindelig tekst: Jeg har nu i flere måneder prÞvet at få fat i dig, da jeg ikke kan logge ind. Jeg ender med at få en fejlbesked.
Jeg har trods alt betalt for programmet, og Þnsker at benytte mig af det.

Jeg kan se på facebook at jeg ikke er den eneste med dette problem.

Jeg håbet at du kan se denne besked og hjÊlpe mig (og andre) her.

2026幎1月18日

Hej Elin

Tak fordi du skrev her — og jeg beklager virkelig den frustration, du har oplevet i forbindelse med login til programmet. Det forstår jeg godt, når man gerne vil i gang med noget, man har betalt for.

Vi har nu vÊret i kontakt direkte, og du har fået et nyt adgangslink, så du igen kan logge ind og benytte programmet som normalt.

Problemet skyldtes en teknisk udfordring i forbindelse med Êldre loginlinks, som jeg siden har fået opdateret, så det ikke skaber udfordringer fremover.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig direkte, hvis der opstÃ¥r noget — jeg hjÊlper selvfÞlgelig gerne. Hvis din oplevelse Êndrer sig efter vi har fÃ¥et lÞst det, er du naturligvis velkommen til at opdatere din anmeldelse. Jeg hÃ¥ber, at alt nu fungerer som det skal, sÃ¥ du kan fÃ¥ glÊde af programmet fremover.

Tak.

Et liv med tre bÞrn, travlhed, arbejde/studie, sÞmands-mand og mange dogmer som “jeg SKAL, og jeg BØR”, osv, - sÊtter sig mange steder i vores krop,- og absolut ogsÃ¥ i ansigtet, - som fastlÃ¥ste bekymringsrynker, spÊndinger om mund osv.
Men dit kursus, som jeg i perioder har fundet frem, har gjort at mit ansigt bliver mere som mig fÞr jeg blev stresset, - altså glattere, smukkere hud, og jeg ved ikke hvordan jeg kan beskrive det, men der er mere liv i det end fÞr. Jeg ser gladere ud!
SÃ¥ MANGE MANGE TAK Jeanne!
(Jeg er også så glad for den pause ansigtsyogaen giver = selvkÊrlighed)

2026幎1月15日

Hej Signe

Tusind tak for dine smukke ord — jeg blev virkelig rÞrt af at lÊse din besked.

Det du beskriver med, hvordan livet kan sÊtte sig i både krop og ansigt, er prÊcis grunden til, at ansigtsyogaen blev skabt. Hvor gÞr det mig glad at hÞre, at du har fundet tilbage til mere ro, liv og genkendelse i dit eget ansigt igen.

Super god service

Jeg havde bestilt 2 flasker Renew ansigtsolie, men på mystisk vis fik jeg ikke pakken leveret.
Jeg skrev en mail angående den manglende pakke.
Som kompensation fik jeg yderligere en flaske ansigtsolie.

2025幎12月30日

Hej Birgith

Tusind tak for din anmeldelse — og tak for din tålmodighed undervejs.

Selvom det selvfÞlgelig ikke var meningen, at pakken skulle forsvinde, er jeg virkelig glad for, at vi fandt en god lÞsning, og at du fik din olie til sidst.

Renew olie

Hej Jeanne,
Jeg vil gerne fortÊlle hvorfor jeg finder olien så fortrÊffelig. FÞrst tÊnkte jeg "olie!! I ansigtet" men jeg besluttede at prÞve.
Jeg skal da lige love for at det overraskede. Jeg kan end ikke beskrive fÞlelsen af hud mÊthed og ro der fulgte efter jeg påfÞrte olien. Den har gjort en kÊmpe forskel, og jeg vil virkelig nÞdigt undvÊre den.
Så tusind tak for den og for dit face fit program, som jeg desvÊrre lige p.t. er faldet lidt ud af. Jeg skal dog nok komme op på hesten igen.
Mange hilsner
Tove Hansen

2025幎10月24日

Hej Tove

Tusind tak for din smukke og Êrlige besked — den gjorde mig virkelig glad at lÊse.

Jeg elsker altid at hÞre fra dem, der fÞrst er lidt skeptiske over tanken om olie i ansigtet, og som bagefter oplever den ro og mÊthed i huden, som du så fint beskriver. Det er prÊcis den fÞlelse, ReNew er skabt til at give.

Og ansigtsyogaen står heldigvis altid klar, når man får lyst til at vende tilbage — i sit helt eget tempo.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。