1 ster nog teveel. 2 wekkertjes besteld. 16 dagen moeten wachten voor bestelling werd geleverd. Bleek Chinees product te zijn van inferieure kwaliteit. Zeer onduidelijke handleiding erbij in gebr... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hetgeen aangeboden op hun website komt helemaal niet overeen met wat geleverd wordt. Op de website lijkt het product van natuursteen/marmer maar het is van plastic en nog slecht uitgevoerd ook en klei... もっと見る
Heel mooi telefoonhoesje.. alleen beetje jammer dat ie verbuigt terwijl je de telefoon in de broekzak hebt.. daardoor vallen de volumeknoppen of de aan uit knop naar binnen en zijn deze amper meer in... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bestel nooit iets bij Anubis Amsterdam
Alle hiervoor geschreven reviews kloppen, bestel echt nooit iets via deze webshop!!!! Had ik het maar eerder gelezen, dan had ik mezelf veel ergernis bespaard, want zelfs 1 ster is teveel.
Wat een misleidend bedrijf.
STATE LONTANI. PESSIMA
Ho acquistato una collana da questa azienda: qualità pessima, materiali scadenti e lavorazione davvero deludente.
Ho contattato il servizio clienti subito dopo l’ordine per annullarlo, ma mi è stato risposto che la spedizione era già partita.
Il pacco risulta spedito da Amsterdam, ma per effettuare un reso pretendono che la merce venga rispedita in Cina, con costi di spedizione elevatissimi a carico del cliente.
Comportamento poco trasparente e pratica decisamente scorretta.
Esperienza totalmente negativa. Sconsiglio vivamente.
Don't order here / Bestel hier niet
Haha nou, ik ben ook te grazen genomen door dropshippers. Bestel hier niet. Lijkt op een Nederlandse ondernemer, maar producten worden via een bedrijf in mainland China (ja dat kan je zien via de track and trace link) gedistribueerd.
Ik heb een product aangeschaft dat echt veel te duur is voor wat ik heb ontvangen. Dit is een product van een bedrijf dat enkel bijdraagt aan de stapel al bestaande troep op de wereld.
Overigens probeer ik te reageren op een mail die ze mij hebben verstuurd, dit kan schijnbaar niet omdat er een virus in staat. Opmerkelijk.
Ik heb mijn les geleerd: Altijd eerst Trustpilot bekijken, daarna bestellen. Bestellen via deze website is een absolute afrader, doe het niet.
Scam
it took forever to arrive because it comes from China and not Amsterdam as it makes you think.. The quality is cheap and the actual product does not even match the picture on the website. i though it was a small Dutch shop so i did not check Trustpilot beforehand.. my mistake. Can someone report this? The shop has to close down!
blijkt om chinese rommel te gaan
blijkt om chinese rommel te gaan, die binnen 2 weken kapot is. Wat een cynische manier om je geld te verdienen: goedkope troep die alleen de afvalberg vergroot
Oplichting.
Dit bedrijf moet uit de lucht. Hoesje besteld en krijg een melding dat deze ‘wegens overweldigende belangstelling’ niet leverbaar is. Ik krijg een kortingcode om een ander hoesje uit te zoeken. Dit wil ik niet dus ik vraag om een refund. Zelfs na 15 e-mails geen reactie. Vervolgens besluit ik dan toch de kortingcode aan te nemen en deze krijg ik binnen 15 minuten in mijn mail. Het betreffende hoesje dat niet leverbaar is, staat nog steeds te koop online. Nieuw uitgekozen hoesje komt rechtstreeks uit China. Oplichters.
Beware of the crap they pedal
It seems that I , like many others, were fooled by the pictures of the cat head. It looked wonderful but when received it was a piece of crap. Yes returning something to China that is worthless will only make the loss become even more.
Misleidende webshop – retourneren praktisch onmogelijk
Deze webshop presenteert zich als een Nederlandse winkel (“Anubis Amsterdam”), maar levert een product uit China dat totaal niet overeenkomt met de foto’s en beschrijving op de website. De kwaliteit en het materiaal zijn aanzienlijk slechter dan verwacht.
Na contact opnemen over retourneren wordt aangegeven dat het product op eigen kosten naar China moet worden teruggestuurd, zonder vooraf een duidelijk retouradres te geven. De kosten hiervan zijn disproportioneel hoog en maken retourneren in de praktijk onmogelijk.
Dit voelt niet als een normale webwinkel, maar als een constructie waarbij consumenten worden misleid door mooie foto’s en daarna vastlopen bij klachten of retouren. Na mijn ervaring en het lezen van vele vergelijkbare recensies zou ik iedereen afraden hier te bestellen.
One star is too good for this company…
One star is too good for this company. THIS COMPANY IS A SCAM. I bought a cat head ornament that looked great online, received a cheap knock-off that looked nothing like it. Returning it isn't an option because it's Chinese shite. DO NOT BUY FROM THIS WEBSITE.
Very bad organisatio to send the product
Ook ik ben er weer ingetrapt
Ook ik ben er weer ingetrapt, op jouw naam bestellen in China. Het wordt tijd dat dit soort praktijken aan banden wordt gelegd. En maar bij hoog en laag volhouden dat ze niet in China bestellen. In mijn ogen is dit een vorm van oplichterij.
Slecht
Slecht, slechter, maar dan ook de slechtste online shop ever!!!! Wat een nepshit verkopen hun......
Terugsturen? Vergeet het maar. Je moet zelf de verzendkosten naar China dokken. Nou dat is duurder dan het kermisartikel wat ze me hebben aangesmeerd. Ik weet het, ben er zelf ingetrapt, maar had nog de hoop dat het iets minder nep en kitsch uitzag. Tja hoop is mooi en dromen zijn bedrog. Mensen 10x nadenken voor jullie bij Anubis Amsterdan kopen. De waar (grabbeltonmateriaal) komt allemaal uit China en er wordt op de site veelvuldig AI gebruikt
Wat een drama deze winkel
Wat een drama deze winkel, probeer al sinds 21 dec een artikel te retourneren. Allerlei aanbiedingen om het artikel te houden voor een discount. Waanzin! Wil het artikel gewoon terugsturen. Nu een adres in China gekregen, wat een slechte winkel zeg. Geen duidelijk voorwaarden als je iets koopt
Eigenlijk is dit bedrijf nog geen ster…
Eigenlijk is dit bedrijf nog geen ster waard.
Ik heb een bestelling gedaan en met mijn creditcard betaald. Nu beweren ze dat ze geen betaling hebben ontvangen terwijl het bij mij wel degelijk is afgeschreven.
Het zijn oplichters.
Bestel er nooit wat je bent gewaarschuwd
Ze troggelen je geld af en menen te kunne beweren dat ze.een betaling niet hebben gehad terwijl er dag later is betaald ook via een website en die bestelling is al binnen en betaald.
Klopt helemaal niks van.
Trap niet in hun praktijken.
Trap er niet in
Ben er helaas ook ingetrapt. Heb nog steeds geen product ontvangen en na een tip van mijn nichtje (kijk of ook Klara bij de betalingsmogelijkheden staat) en de rare email die ik kreeg, denk ik nu stomstomstom. Er staat een foto op hun site van een winkel in Amsterdam die niet bestaat en zo nog meer. Track & Tracé laat zien dat mijn pakket in China ligt??!!. Oftewel balé, oplichters.
Uiteindelijk de pantoffels maat 44 ontvangen, door de brievenbus gepropt. Maar 44? Chinamaatje want ik met maat 38 kon er net in. WAT een bale tent.
Misleiding
Gedacht een mooi kerstcadeau te hebben besteld. Echter, is het product een stuk plastic met papieren ogen. Een belachelijke manier van zakendoen. Komt niet overeen met wat er op de site staat en wordt verzonden uit China volgens track en trace. Retour onmogelijk, 30 euro weggegooid geld.
Product is rubbish
Product nothing like that advertised. They supplied cheap rubbish. This is clearly a scam.
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Een mok besteld voor 30,- die je op temu voor 5 euro koopt. Echt pure oplichting.
Een kattenkop besteld bij Anubis…
Een kattenkop besteld bij Anubis Amsterdam met gouden ogen
Wat een rotzooi
Lijkt op de foto van marmer maar is gewoon plastic uit China en dat voor 30 euro is nog geen 50 cent waard
Niet kopen ik ben er ook in getrapt
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。