Anubisamsterdam レビュー

TrustScore 5段階評価の1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

1 ster nog teveel. 2 wekkertjes besteld. 16 dagen moeten wachten voor bestelling werd geleverd. Bleek Chinees product te zijn van inferieure kwaliteit. Zeer onduidelijke handleiding erbij in gebr... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Wat een drama deze winkel, probeer al sinds 21 dec een artikel te retourneren. Allerlei aanbiedingen om het artikel te houden voor een discount. Waanzin! Wil het artikel gewoon terugsturen. Nu een adr... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Hetgeen aangeboden op hun website komt helemaal niet overeen met wat geleverd wordt. Op de website lijkt het product van natuursteen/marmer maar het is van plastic en nog slecht uitgevoerd ook en klei... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Heel mooi telefoonhoesje.. alleen beetje jammer dat ie verbuigt terwijl je de telefoon in de broekzak hebt.. daardoor vallen de volumeknoppen of de aan uit knop naar binnen en zijn deze amper meer in... もっと見る

企業情報

過去12か月のレビュー数: 83件

レビューを書く

Dropshipping

Dropshipping
Als je de volgcode op een internationale tracking site invoerd, kwam pakje van oorsprong uit China.
Pakje is geleverd maar duurde langer dan de site aangaf.
Ook is hetzelfde product de helft minder op Ali.
Baal zo dat ik niet gelijk op trust pilot heb gekeken naar reviews :(

2024年11月14日
5つ星のうち1の評価

Pas op met bestellingen plaatsen

Pas op met bestellingen plaatsen. Het zijn oplichters!!!!! Ik heb mijn bestelling van 9 september nog steeds niet binnen, en wel betaald!!! Ik heb 2 mails gestuurd krijg geen reaktie. Het 06 nummer wat op de site staat is niet in gebruikt!! U bent gewaarschuwd
Inge.

2024年9月25日
5つ星のうち1の評価

Niets bestellen daar !!!!

Ik had 2 golfbroeken voor mijnman besteld. Ten eerste, kwamen ze pas na 2,5 week, terwijl ze adverteren met vandaag voor …. besteld, morgen
In huis.
De maten klopten niet, de stof was erg dun en er zat een knoopsgat dicht.
Ik wilde de broeken retourneren, maar ze komen dan met CO2 uitstoot enzo. En dat ik ze mag houden met 10 % korting, bla, bla, bla.
Maar ik wil mijn geld terug en de broeken retour sturen! Ik ben er al een hele tijd mee bezig. Ze zeiden uiteindelijk, dat ze binnen 5 tot 7 dagen mijn geld terug zouden storten.
Maar dit mailden ze op 19 aug en ik heb nog steeds mijn geld niet. Ik heb ze inmiddels alweer een paar keer gemaild, maar hoor niets meer terug 🤬

2024年6月13日

ik kan niet 0 sterren geven

ik kan niet 0 sterren geven.
NIET HIER KOPEN !!!
Koptelefoon gekocht. Levering was veel langer dan aangegeven. Het product raakt super snel leeg in no time. Contact gehad per email. Ze zouden het oplossen. We zijn inmiddels meer dan 2 maanden verder. Ze reageren niet meer per email en zijn per telefoon onbereikbaar. Weggegooid geld!

2024年9月10日

Schaam je!

Mooie advertentie die niet de waarheid laat zien. Trap er niet in!! Je ontvangt prullaria uit China en je kunt er precies niks mee. Je wordt niet op de hoogte gehouden over de status van je pakket, het komt in kreukels aan en het product is incompleet en beschadigd. Retourneren? Ho maar!

2024年9月9日

Koop lekker bij AliExpress

Koop lekker bij AliExpress, dan krijg je veel meer waar voor je geld! Hier krijg je gewoon rommel! Kan zo de prullenbak in, want retourneren via dit bedrijf hoef je ook niet te proberen. Schandalig!

2024年9月7日

PAS OP VOOR DIT BEDRIJF

PAS OP VOOR DIT BEDRIJF! Na een paar maanden te hebben gewacht eindelijk een rokje binnen. Blijkt de verkeerde maat te zijn, maar geen enkele manier om te retourneren. Er wordt niet teruggemaild en de telefoon wordt niet opgenomen. Gewoon een shabby oplichterspartij die goedkope rommel uit China verkoopt.

2024年6月15日
5つ星のうち1の評価

Anubis zit helemaal niet in Amsterdam…

Anubis zit helemaal niet in Amsterdam maar ergens in China. Kwalitatief slecht product (schoenen). Retourneren ging dramatisch en is niet gelukt. Telefonisch onbereikbaar. De meer dan 50 euro zijn verloren. Mijn advies: mijd Anubis als de pest.

2024年7月27日

Hebben geen magazijn in NL

Hebben geen magazijn in NL. Alles gaat direct terug naar China. Terugsturen is op eigen kosten en daarom 30,-. Kwaliteit van product is niet goed. Je kunt beter gelijk bij Temu/Ali kopen krijg je ook nog veel goedkoper.

2024年7月23日
5つ星のうち1の評価

Nee niks bestellen bij dit bedrijf!!

Nee niks bestellen bij dit bedrijf!!
Een robot stofzuiger besteld en blijkt een prul uit China te zijn die niet werkt! Vandaar ook de lange levertijd. Bij bestellen weet je dat niet want je denkt het bedrijf zit inAmsterdam of Tilburg.
Ik wil retouren en wat denk je moet ik de retourkosten naar China betalen .

2024年7月17日
5つ星のうち1の評価

NIET KOPEN BIJ DEZE PARTIJ!

NIET KOPEN BIJ DEZE PARTIJ!!

2 Bluetooth koptelefoon aangeschaft, bij aflevering blijkt dit een absurde kwaliteit, voor de prijs die er voor betaald is, nu wordt er geclaimd een retour beleid te hebben, maar daar zie ik niets van terug, inmiddels meer dan 10 x gemaild, maar helaas geen reactie! Echt mensen, de webshop ziet er gelikt uit, maar de klantenservice is belabberd!!

2024年7月18日

Bestel hier aub niet

Bestel hier aub niet!
Het is goedkope rommel uit China, ze maken gebruik van dropshipping. Retourneren is niet mogelijk, dan ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten naar hun ‘magazijn in china’. Lekker bedacht! Gelukkig hebben ze het onjuiste artikel opgestuurd en kon ik dit bewijzen. Nu willen ze een nieuwe sturen maar ik heb eerder aangegeven dat ik enkel wil retourneren (en dus mijn geld terugwil). Volgends de wetgeving moet ik gewoon mijn geld terug ontvangen en heb ze hier ook op gewezen. Hopelijk houden ze zich aan de wetgeving anders krijgt het nog een staartje.

Bespaar jezelf deze ellende!!

2024年6月24日

Retourneren nogal moeizaam

Ten eerste vanwege de hoge retourkosten naar China, door het ontbreken van een magazijn in Europa. Ten tweede omdat ik een maand na ontvangst in China (volgens track&trace site) aan Anubis moest vragen het restitutiebedrag over te maken. Normaal gesproken start een webshop zelf de restitutie op na ontvangst. Ten derde omdat het vervolgens nog twee weken duurde voordat het bedrag was overgemaakt, zogenaamd vanwege problemen met het systeem. Als dat waar is, dan had men mij ook proactief kunnen informeren dat er vertraging was opgetreden, in plaats van dat ik er zelf weer een mail achteraan moest sturen.
Al met al zaten er bijna twee maanden tussen de datum waarop ik het pakket op de post deed en de datum waarop het restitutiebedrag op mijn rekening stond. Het moge duidelijk zijn dat ik nooit meer iets bij deze webshop zal bestellen. Nog even afgezien van de lange levertijd en de matige kwaliteit van de producten.

2024年6月20日

Zeer slecht

Zeer slecht. Om veel redenen. Men doet voorkomen dat het een retpurbeleid heeft maar dat klopt niet. Je moet 't terugsturen naar China voor de hoofdprijs. Men pretendeert een ned. Bedrijf te zijn. Producten zijn van inferieure kwaliteit overpriced. En maten kloppen totaal niet. Je moet weken wachten. 3 mails sturen voor retourbeleid en dan blijkt dat het niet bestaat. Dat is consumentenbedrog. Oplichters uit China. NOOIT BIJ KOPEN. Kan nog wel meer punten noemen maar dit lijkt wel duidelijk.

2024年6月14日
5つ星のうち1の評価

Het begon met een bestelling dat de…

Het begon met een bestelling dat de volgende dag geleverd zal worden.
Blijkbaar bestellen ze het vanuit China, waardoor het 2 weken levertijd ging worden.
Jammer, oké. Had ik beter zelf op een andere manier kunnen bestellen.
Bij aankomst was het verkeerde product geleverd. Jammer, maar kan gebeuren.
Probeer je ze te bereiken om het product retour te sturen krijg je geen enkele reactie meer terug. Daar baal ik enorm van. Erg slordig hoe ik naar alles terug kijk.

2024年6月18日

Trustpilot エクスペリエンス