レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Superleuke verpakking met extra cadeautje erbij. Nadat het product, OGX coconut miracle oil, heel snel was verzonden en al binnen 1 a 2 dagen bij mij was zat bij de verpakking ook nog een hele schatti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een paar testers besteld en waar je zou verwachten dat ze wel enigszins gebruikt zouden zijn, was die niet het geval. Ze zaten niet in de originele verpakking (wat op de siite ook aangegeven... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Top producten en snel bezorgd! Leuke aanbieding op de Impulss gellak, ben heel tevreden met deze gellak!! Heb al zoveel verschillende merken geprobeerd deze is en heel makkelijk aan te brengen en bl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Die Bestellung war super schnell da. Leider funktioniert die Seite nicht wenn die Sprache auf deutsch gestellt ist. Zumindest bei mir hatte ich dann keine Möglichkeit eine Versandmethode zu wÀhlen. Da... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 44ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

De led lamp is niet goed ik doe een

De led lamp is niet goed ik doe een heel
Dun laagje en het moet er 3 keer 60 sec onder en het trekt onder de lamp weg dus ik heb nu gellak met allemaal gaten

2023幎12月31日

ANVY からの回答

Bedankt voor het delen van je ervaring en onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden met onze led lamp en Gel Polish. We begrijpen hoe teleurstellend dit voor je moet zijn.

Om dit probleem aan te pakken, willen we graag meer details over je situatie krijgen. Zou je alsjeblieft contact willen opnemen via de mail? Op die manier kunnen we de specifieke uitdagingen die je hebt ondervonden beter begrijpen en een passende oplossing bieden.

We nemen deze feedback serieus en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je de gewenste resultaten bereikt met onze producten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen snel van je te horen.

5぀星のうち1の評䟡

Niks ontvangen wel betaald

Nou niet goed ik heb nog niks ontvangen

2023幎12月27日

Goedemorgen,
Het klopt dat u nog niks ontvangen heeft, zoals op de website staat vermeld waren wij met de feestdagen gesloten en vandaag 2 Januari weer open. vandaag zal dan ook uw order verstuurd worden.
Vriendelijke groet,
Anvy

Happy!!

Prima uitleg op de site. Via mail op de hoogte gebracht van de bestelling, betaling en verzending. En dan ook nog op tijd afgeleverd. Een leuke goodie en bedankje in de doos. Ik ben er blij mee!

2023幎12月4日

ANVY からの回答

We zijn verheugd over je positieve beoordeling!

Mooie kleuren snelle levering

Mooie kleuren snelle levering. En wat de klapper op de vuurpijl was, is het kaartje wat erbij werd geleverd. Heel erg bedankt voor jullie kaartje

2023幎11月26日

ANVY からの回答

We zijn trots op het ontvangen van je positieve feedback!

Toppie

Toppie, altijd snel en met een attent briefje erbij.

2023幎10月4日

ANVY からの回答

We zijn vereerd door je waardering, dank je wel!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。