ANWB Vakantie レビュヌ

7,081
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Mooie korte volledige reis. Efficiënt uitgevoerd. Vliegtuig, boot, trein, bus, fietsen, nog eens vliegen, blote voeten pad door een riviertje. Alle aspecten waren wel aanwezig. Laatste 3 dagen in een... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hulde aan het team van ANWB en Fox reizen voor de keuze uit hotels in Oostenrijk en Italie. Ze lagen in prachtige gebieden, waar je mooie en uitdagende wandelingen kunt maken. Hotels waren meer dan go... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Alles prima geregeld door de ANWB je kreeg op tijd bericht over de reis documenten, en een "goede reis" bericht, dat maakt het wel persoonlijk. doordat je jaren lid bent krijg je wat extra s zoals i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige reis gehad! De Grand tour Westelijk Amerika 22 dagen. Was ik helemaal vergeten te schrijven deze review. Wat een geweldige reis. Zowat alles gezien. Los Angeles, San Diego, San Francisco, La... もっず芋る

䌁業情報

(7,081)

過去12か月のレビュヌ数: 317ä»¶

レビュヌを曞く

Duidelijke reisbeschrijving en mooie

Duidelijke reisbeschrijving en mooie aanbieding

2026幎7月1日

ANWB Vakantie からの回答

Wat fijn om te horen dat onze reisbeschrijving duidelijk was en dat je onze aanbieding waardeert! We zijn blij dat je genoten hebt.

Prachtige eilanden

Prachtige eilanden
Uitstekend georganiseerd
Nog niet de drukte van het vasteland van Frankrijk en Italie

2026幎6月30日

ANWB Vakantie からの回答

Bedankt voor het delen van je prachtige ervaring!

De ANWB Corsica reis van 12 dagen

De ANWB Corsica reis van 12 dagen bracht ons naar prachtige natuur, geweldige kustwegen, mooie stranden en overweldigende berglandschappen.
Vriendelijke bevolking die zeer behulpzaam zijn. Hotels waren van alle gemakken voorzien. Geen 5 sterren maar daarvoor zijn "wij" ook niet op vakantie. De hotels zijn gesitueerd vlakbij highlights van het eiland en altijd dicht bij zee dus als je eens een warme wandeling in de bergen hebt gedaan is het geen probleem om daarna een lekker strand te vinden om af te koelen. Eetgelegenheden zij er in overvloed en eten op het strand is geen uitzondering. Corsica heeft mij enorm positief verrast vooral om zijn diversiteit aan landschappen.
Wie van lange autoritten door hoge bergen(hoogste berg Monte Cinto is 2700 meter) houdt moet zeker deze reis boeken. ANWB bedankt.

2026幎6月29日

ANWB Vakantie からの回答

Wat ontzettend fijn om te lezen, Fred! We voelen het plezier door het scherm heen. Hopelijk mogen jullie nog heel lang van deze herinneringen nagenieten! Graag tot een volgende reis. :)

Mooie Ierland autoreis

Prima georganiseerde reis met een erg leuke route door Ierland.

2026幎5月8日

ANWB Vakantie からの回答

Super fijn om te horen! Hopelijk mogen jullie nog lang van de mooie herinneringen nagenieten. Graag tot een volgende reis! :)

5぀星のうち3の評䟡

B&B rondreis (noord-) Ierland.

Wij deden b&b rondreis Ierland en Noord Ierland voor 25 dagen met eigen auto vanuit Rotterdam.
De vooraf info kwam laat en was onoverzichtelijk. We hadden veel tijd nodig hier een overzichtelijke en chronologische reisroute van te maken.
De geboekte B&B's zijn regelmatig oud, klein en gehorig.
De gedane reserveringen klopten wel altijd. Nergens problemen met vouchers oid gehad.
Telefonisch overleg verliep in voorkomende gevallen snel en soepel.

2026幎6月28日

ANWB Vakantie からの回答

We zullen je ervaring meenemen, Alfred!

5぀星のうち4の評䟡

Hotel Daxer is zeker aan te raden

Hotel Daxer is zeker aan te raden, goed eten, kamer ieder dag schoon gemaakt en erg vriendelijk personeel. Met de “ summercard” ga je voor niks met de kabelbanen, bus, trein, rondvaart op het meer en je krijgt kortingen op andere attracties.

2026幎6月27日

ANWB Vakantie からの回答

Hallo Harry, wat fijn om te lezen dat alles zo goed is bevallen. We hopen dat jullie nog lang nagenieten van de vakantie.

5぀星のうち5の評䟡

Fantastische wandelvakantie Schotland (groepsreis)

Wij hebben (als 50-min vriendinnen) voor het eerst in ons leven een wandelvakantie naar Schotland mogen ervaren, en het was geweldig!
Het was de eerste Schotland-reis van de ANWB, maar dat hebben we niet gemerkt. Het Moness-resort was heel fijn (heerlijk eten, genoeg keuze, lekkere mini-sauna en jacuzzi en stoombad én behandelingen mogelijk tegen extra betaling).
We hebben genoten van de prachtige wandelingen met onze leuke en vaardige gids Marco. Het ontbrak ons aan niets: de kamers waren degelijk, maar goed verzorgd en netjes. Voldoende vrije tijd om zelf de omgeving te ontdekken en het stadje Aberfeldy in te lopen. De wandelingen waren gemiddeld zo'n 12 km en goed te doen. Ze waren ook erg divers: langs een rivier, een rotsachtige berg op, door een dennenbos of langs een indrukwekkende waterval. De kastelen en whisky-proeverij waren een leuke toevoeging aan het wandelprogramma. We hebben echt een heel fijne tijd gehad en denken zelfs al aan een nieuwe wandelvakantie met de ANWB. We kwamen na 8 dagen volledig opgeladen weer thuis!

2026幎5月9日
自発的なレビュヌ

ANWB Vakantie からの回答

Hallo Heleen en Emmeline, bedankt voor deze uitgebreide en mooie review! Het is geweldig om te horen dat jullie eerste wandelvakantie met ons zo'n succes was. We zien jullie graag nog eens terug voor een nieuw wandelavontuur.

In juni 2025 de Groepsreis "Schatkist

In juni 2025 de Groepsreis "Schatkist van Turkije' gedaan. Ik kan er kort over zijn. Een fantastisch mooie, goed georganiseerde reis met prachtige hotels, goede chauffeur en heerlijk eten, waarbij we tussen de middag konden genieten van de gerechten van de streek. Een groot compliment voor de gids Tamer, die op alle gebieden je kon bijpraten over het land, de cultuur, het klimaat, de geschiedenis, religie, enz. Ik heb genoten. Een ware aanrader.

2025幎6月25日
自発的なレビュヌ

ANWB Vakantie からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo genoten hebt van de groepsreis! We zijn blij dat de organisatie, hotels, chauffeur en het eten naar wens waren. Je complimenten voor gids Tamer waarderen we enorm. Bedankt voor de aanbeveling!

Poseidonfiets reis

Het was onze eerste reis een fietscruise Limburg.
Vriendelijk ontvangen de koffers werden door het personeel op de kamers afgeleverd.
De Fiets werd op het zonnedek gezet. De begeleiders informeerde ons elke dag. Perfect. Eten uitstekend. Al met al een heerlijke vac.

2026幎6月24日

ANWB Vakantie からの回答

Wat fijn om te horen dat jullie eerste fietscruise in Limburg zo goed bevallen is! We zijn blij dat de service en het eten naar wens waren. Bedankt voor de mooie feedback, Wijnand!

Ijsland groepsreis

Mooie groepsreis. Ruim de tijd om alle highlights van Ijsland te zien. Goede hotels en goed eten.We hebben genoten.
Esther heeft ons goed begeleidt.
Graag hadden we wel de papegaaiduikers willen zien. Maar je kan niet alles hebben.

2026幎6月24日

ANWB Vakantie からの回答

We zijn blij om te horen dat je een mooie reis hebt gehad!

5぀星のうち5の評䟡

Dit was een geweldige vakantie die van

Dit was een geweldige vakantie die van het begin tot einde enorm goed was geregeld door de ANWB. Goede communicatie en vervoer onder andere was erg goed geregeld.

2026幎6月4日

ANWB Vakantie からの回答

Wat fijn om te horen dat je vakantie zo goed geregeld was en dat je hebt genoten! We waarderen de positieve feedback enorm.

5぀星のうち5の評䟡

Erg leuke fietscruise langs de Maas.

De fietscruise Limburgse Maas is erg leuk met mooie routes.
De bemanning was zeer vriendelijk, werkte hard, alle bagage werd naar de hut gebracht door de bemanning, fietsen konden op het dek staan. De reisleiders Lenneke en Marcel waren heel accuraat, alert en behulpzaam. Goede info via de groepsapp indien je onderweg was. Eten was heerlijk, lopend ontbijt buffet, lunch zelf samenstellen en in een zakje meenemen, en elke avond een 3 gangen menu. Keuze tussen vlees, vis of vegetarisch eten. In de hut een beetje weinig stopcontacten, 2 om precies te zijn. Neem dus een extra driewegstekker o.i.d. mee. Elke dag een briefing over de route van de volgende dag plus een papieren knooppunten versie, of fietsen via de Ride with GPS app. Qua parkeren is het een beetje vaag en lastig waar je wel kon staan op de Rijnkade. Wij hadden vooraf in de Q-park garage Broerenstraat gereserveerd, daar hangt wel een prijskaartje aan. Maar het is maar 8 minuten lopen naar de Rijnkade en daar staat de auto wel veilig. Jammer dat ANWB daar geen eigen parkeergelegenheid heeft voor zijn gasten.
Het weer was super en daar valt of staat de vakantie natuurlijk ook mee. Zeker geen spijt van deze reis.

2026幎6月23日

ANWB Vakantie からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo genoten hebt van de fietscruise Limburgse Maas en de prachtige routes, Anneke! We zijn blij dat de bemanning, reisleiders Lenneke en Marcel, en het eten zo goed bevallen zijn. Je feedback over de stopcontacten in de hut en de parkeermogelijkheden is waardevol en nemen we zeker mee. Bedankt voor de mooie recensie!

Geweldig mooie 16 daagse rondreis

Geweldig mooie 16 daagse rondreis Vietnam gemaakt, van Noord (Hanoi) naar Zuid (Saigon).
Het betrof een fox reis, uigevoerd door ANWB reizen.
Met een hele bekwame belgische reisleider Carl, die ontzettend veel wist van en over Vietnam
De meeste indruk die wij opgedaan hebben is de enorme vriendelijkheid van de bevolking en de rijke geschiedenis van Vietnam! ook de grote verschillen tussen Noord en Zuid zijn erg groot en zichtbaar.

2026幎6月23日

ANWB Vakantie からの回答

Hallo Hugo en Marja, bedankt voor jullie review. We zijn blij dat jullie hebben genoten van dit prachtige land. Wat heeft de meeste indruk gemaakt op jullie?

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。