ANWB Vakantie レビュヌ

7,081
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Mooie korte volledige reis. Efficiënt uitgevoerd. Vliegtuig, boot, trein, bus, fietsen, nog eens vliegen, blote voeten pad door een riviertje. Alle aspecten waren wel aanwezig. Laatste 3 dagen in een... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hulde aan het team van ANWB en Fox reizen voor de keuze uit hotels in Oostenrijk en Italie. Ze lagen in prachtige gebieden, waar je mooie en uitdagende wandelingen kunt maken. Hotels waren meer dan go... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Alles prima geregeld door de ANWB je kreeg op tijd bericht over de reis documenten, en een "goede reis" bericht, dat maakt het wel persoonlijk. doordat je jaren lid bent krijg je wat extra s zoals i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige reis gehad! De Grand tour Westelijk Amerika 22 dagen. Was ik helemaal vergeten te schrijven deze review. Wat een geweldige reis. Zowat alles gezien. Los Angeles, San Diego, San Francisco, La... もっず芋る

䌁業情報

(7,081)

過去12か月のレビュヌ数: 317ä»¶

レビュヌを曞く

We hebben genoten

De stedentrip naar Antwerpen was erg ontspannen. We hebben heel wat gewandeld. Op zich vinden we de stad niet erg aantrekkelijk. Als je wilt winkelen is het wel een prima plek.

Aangezien ik al langer (platina) lid ben van ANWB hadden we veel extra’s.
Zo dineerden we (2 gangen), helaas lustte niet alles of kon ik niet alles verdragen waar uit te kiezen viel. Ik mocht voor dezelfde prijs wat anders eten. Wat heerlijk was.

Het Lindner Hotel had zelf waardebonnen gemaakt waarmee we in de stad oa chocolade, bier en wafel konden krijgen. Ook was er een leuke wandeling uitgestippeld.

We hadden een prachtige kamer, voorzien van airco. En een mega groot bed. Koffie corner en een lekker welkomst snoepje. Een upgrade ivm met het langere lidmaatschap.

Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid voor elk wat wils, zelfs een pancake automaat. Terplekke gebakken pancakejes.
We hebben ervan genoten.

Overweeg je deze trip te maken, wij zeggen zeker doen.

2026幎6月2日

ANWB Vakantie からの回答

We zijn blij om te horen dat je zo'n mooie reis hebt gehad. Bedankt voor het delen van je mooie ervaring!

Een mooie reis

2026幎6月2日

ANWB Vakantie からの回答

Zo horen we het maar al te graag! Hopelijk mogen jullie nog lang van de herinneringen nagenieten. Bedankt voor het delen. ☀

5぀星のうち1の評䟡

Boek deze reis niet

Onze rondreis door Marokko was een groot fiasco. Veel erg slechte hotels, zelfs op een matras op de grond geslapen, dikke lagen schimmel. Daarnaast ook veel onderdelen van de reis niet bezocht wegens tijdgebrek, of alleen om even de foto te maken uit de bus. Een reisleider die zijn titel niet waardig maakt door drank gebruik en geschreeuw naar nietsvermoedende reizigers. Al deze problemen werden niet serieus genomen bij de klachtafhandeling.
Het lukt ook niet om een review te plaatsen bij de reis, niet wat ik van ANWB gewend ben. Een hele grote teleurstelling in alle opzichten

2026幎4月20日

ANWB Vakantie からの回答

Beste, we schrikken van je verhaal, en betreuren het enorm dat jullie reis zo is gelopen. We nemen de signalen serieus, en hebben inmiddels stappen ondernomen om onze reizen naar Marokko verder te verbeteren. Daarnaast zijn we met onze klachtenafdeling je lopende klacht zorgvuldig aan het afhandelen. Neem gerust contact met ons op voor inhoudelijke vragen, we waarderen dat je dit bij ons aankaart.

Vlotte boeking

Vlotte boeking, informatie vooraf uitstekend.

2026幎6月1日

ANWB Vakantie からの回答

We zijn blij te horen dat de boeking vlot verliep en de informatie duidelijk was. Bedankt voor je feedback, Henk!

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige omgeving en leuke wandelingen

De wandelingen waren prachtig en goed te doen. Hele gezellige groep en Federica was een top-reisleidster. Vluchttijden niet fijn (heen en terug aankomst in de nacht).
Het heet een 9-daagse reis, maar de 9e dag hield in dat we om 1u op Schiphol landden.

2026幎5月31日

ANWB Vakantie からの回答

We zijn blij te horen dat de wandelingen en Federica's begeleiding zo goed bevielen, Ingrid! We noteren de feedback over de vluchttijden en de reisduur.

5぀星のうち5の評䟡

De wandelreis naar Evia was heerlijk!

De wandelreis was heerlijk. mooi aanbod van de natuur.
De reisgids/leiding met buschauffeur waren een topteam.

2026幎5月31日

ANWB Vakantie からの回答

Wat fijn om te lezen dat het een geslaagde reis was, Caroline! Heel erg bedankt voor de 5-sterren waardering.

Uitstekende hotels,

Uitstekende hotels,

2026幎5月30日

ANWB Vakantie からの回答

Dat vinden we fijn om te horen, Harry! Heel erg bedankt voor de positieve review.

5぀星のうち4の評䟡

Heerlijke Rijnreis met hier en daar verbeterpunten

Heerlijke Rijnreis, voor ons was dit het tweede achtereenvolgende jaar. Personeel is uiterst behulpzaam, vriendelijk en lief. Ook het eten en de bediening is uit de kunst en voortreffelijk! Dit verdient zeker 5 sterren. Een ster minder om de volgende redenen:
*Airco's in de lounge blazen te vaak ijskoude lucht. Passagiers leggen massaal de menukaarten op de roosters. Veel mensen daardoor verkouden en veel hoesten. Tip: zet de airco's aan als de lounge leeg is en de passagiers aan wal zijn om een stad te bezoeken of minder blazend.
*Roken moet boven op het zonnedek (is duidelijk verteld), maar er wordt niet gehandhaafd. Tijdens onze reis helaas kettingrokers bij de deuren beneden zodat deze veel open stonden en het in de lounge tochtte.
*Het stadje Andernach is min of meer een ghost town geworden. Vorig jaar nog aardig met een terrasje en kledingzaak. Nu verdwenen en veel leegstand. Hier en daar gevuld met een nail studio of een tattoo shop.
Dit stadje zou ik uit het programma schrappen.
Minpunten kunnen dus makkelijk opgelost worden. De reis verder is fantastisch en je wordt heerlijk in de watten gelegd!

2026幎5月12日

ANWB Vakantie からの回答

Hallo Sandra, wat fijn om te horen dat jullie opnieuw zo hebben genoten van de Rijnreis en de crew, service en verzorging zo waarderen. Bedankt ook voor de uitgebreide feedback. De genoemde aandachtspunten rondom de airco, het rookbeleid en de stop in Andernach nemen we mee. Juist dit soort ervaringen helpen ons om reizen verder te verbeteren. Fijn dat jullie ondanks deze punten terugkijken op een fantastische reis.

Hanzesteden cruise

We hebben weer een heerlijke cruise gemaakt op een prachtig schip met een fijne, behulpzame en uiterst vriendelijke crew! Veel gezien, veel gehoord, maar vooral genoten, voor ons zijn dit echte verwenvakanties.

2026幎5月29日

ANWB Vakantie からの回答

Hallo Henri, wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten. Een prachtige route, een fijne crew en lekker in de watten worden gelegd, dat klinkt inderdaad als een echte verwenvakantie. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

lieve zorgzame reisleidster

lieve zorgzame reisleidster , we waren pillen vergeten, maar zij zorgde de volgende dag dat wij weer pillen hadden, makkelijk als je in NL geboren bent en naar Griekenland verhuist, wij waren blij met Elanora, en hadden ook een fijne groep van 16 personen die het goed met elkaar konden vinden, de wandeltochten zijn minder mooi dan we hadden verwacht, die zijn bij de Azoren veel mooier om te doen, maar voor een iets wat wandelaar is dit makkelijk te doen, zij zelf houdt van vele bloemen, dus veel kruiden geplukt en foto,s van bloemen via de app ontvangen, goed bezig geweest Elanora

2026幎5月27日

ANWB Vakantie からの回答

Wat ontzettend hartverwarmend om te lezen. We zorgen ervoor dat deze complimenten bij Elanora terechtkomen, dat zal ze vast onwijs waarderen! Bedankt voor het delen, Manita. 💛

5぀星のうち2の評䟡

ik had al een uitgebreide beoordeling

ik had al een uitgebreide beoordeling gegeven. Iets wat ik bijna nooit doe. Ik houd niet van tevredenheidsonderzoek en zeker niet nóg een onderzoek. Dat moeten jullie niet doen en de keuze bieden om het programma te verlaten zonder deze tweede onzinbeoordeling uit te voeren

2026幎5月28日

ANWB Vakantie からの回答

Beste, de uitnodigingen voor reviews zijn grotendeels geautomatiseerd door Trustpilot. Onze excuses als deze onbedoeld meermaals zijn verstuurd. Helaas kunnen we geen eerdere beoordeling terugvinden op dit account, indien je via deze email eerder iets hebt geplaatst is er mogelijk iets mis gegaan.

Alles klopte

Alles klopte. De verwachting kwam helemaal overeen.

2026幎5月27日

ANWB Vakantie からの回答

Dat vinden we fijn om te horen, we hopen dat je hebt genoten, Jan! Bedankt voor het delen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。