Mooie korte volledige reis. Efficiënt uitgevoerd. Vliegtuig, boot, trein, bus, fietsen, nog eens vliegen, blote voeten pad door een riviertje. Alle aspecten waren wel aanwezig. Laatste 3 dagen in een... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hulde aan het team van ANWB en Fox reizen voor de keuze uit hotels in Oostenrijk en Italie. Ze lagen in prachtige gebieden, waar je mooie en uitdagende wandelingen kunt maken. Hotels waren meer dan go... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alles prima geregeld door de ANWB je kreeg op tijd bericht over de reis documenten, en een "goede reis" bericht, dat maakt het wel persoonlijk. doordat je jaren lid bent krijg je wat extra s zoals i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Geweldige reis gehad! De Grand tour Westelijk Amerika 22 dagen. Was ik helemaal vergeten te schrijven deze review. Wat een geweldige reis. Zowat alles gezien. Los Angeles, San Diego, San Francisco, La... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

ANWB Vakantie ããã®åç
Heel goed begeleide groepsrondreis en heel goede indruk gekregen van het land en de bewoners

ANWB Vakantie ããã®åç
De stedentrip naar Antwerpen was erg ontspannen. We hebben heel wat gewandeld. Op zich vinden we de stad niet erg aantrekkelijk. Als je wilt winkelen is het wel een prima plek.
Aangezien ik al langer (platina) lid ben van ANWB hadden we veel extraâs.
Zo dineerden we (2 gangen), helaas lustte niet alles of kon ik niet alles verdragen waar uit te kiezen viel. Ik mocht voor dezelfde prijs wat anders eten. Wat heerlijk was.
Het Lindner Hotel had zelf waardebonnen gemaakt waarmee we in de stad oa chocolade, bier en wafel konden krijgen. Ook was er een leuke wandeling uitgestippeld.
We hadden een prachtige kamer, voorzien van airco. En een mega groot bed. Koffie corner en een lekker welkomst snoepje. Een upgrade ivm met het langere lidmaatschap.
Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid voor elk wat wils, zelfs een pancake automaat. Terplekke gebakken pancakejes.
We hebben ervan genoten.
Overweeg je deze trip te maken, wij zeggen zeker doen.

ANWB Vakantie ããã®åç
Heerlijke goed georganiseerde 18-daagse fly and drive vakantie in Portugal gehad.

ANWB Vakantie ããã®åç
Onze rondreis door Marokko was een groot fiasco. Veel erg slechte hotels, zelfs op een matras op de grond geslapen, dikke lagen schimmel. Daarnaast ook veel onderdelen van de reis niet bezocht wegens tijdgebrek, of alleen om even de foto te maken uit de bus. Een reisleider die zijn titel niet waardig maakt door drank gebruik en geschreeuw naar nietsvermoedende reizigers. Al deze problemen werden niet serieus genomen bij de klachtafhandeling.
Het lukt ook niet om een review te plaatsen bij de reis, niet wat ik van ANWB gewend ben. Een hele grote teleurstelling in alle opzichten

ANWB Vakantie ããã®åç
De wandelingen waren prachtig en goed te doen. Hele gezellige groep en Federica was een top-reisleidster. Vluchttijden niet fijn (heen en terug aankomst in de nacht).
Het heet een 9-daagse reis, maar de 9e dag hield in dat we om 1u op Schiphol landden.

ANWB Vakantie ããã®åç
De wandelreis was heerlijk. mooi aanbod van de natuur.
De reisgids/leiding met buschauffeur waren een topteam.

ANWB Vakantie ããã®åç
Goede informatie voorziening, veel gezien, alles wordt goed geregeld voor en tijdens de vakantie

ANWB Vakantie ããã®åç
Heerlijke Rijnreis, voor ons was dit het tweede achtereenvolgende jaar. Personeel is uiterst behulpzaam, vriendelijk en lief. Ook het eten en de bediening is uit de kunst en voortreffelijk! Dit verdient zeker 5 sterren. Een ster minder om de volgende redenen:
*Airco's in de lounge blazen te vaak ijskoude lucht. Passagiers leggen massaal de menukaarten op de roosters. Veel mensen daardoor verkouden en veel hoesten. Tip: zet de airco's aan als de lounge leeg is en de passagiers aan wal zijn om een stad te bezoeken of minder blazend.
*Roken moet boven op het zonnedek (is duidelijk verteld), maar er wordt niet gehandhaafd. Tijdens onze reis helaas kettingrokers bij de deuren beneden zodat deze veel open stonden en het in de lounge tochtte.
*Het stadje Andernach is min of meer een ghost town geworden. Vorig jaar nog aardig met een terrasje en kledingzaak. Nu verdwenen en veel leegstand. Hier en daar gevuld met een nail studio of een tattoo shop.
Dit stadje zou ik uit het programma schrappen.
Minpunten kunnen dus makkelijk opgelost worden. De reis verder is fantastisch en je wordt heerlijk in de watten gelegd!

ANWB Vakantie ããã®åç
We hebben weer een heerlijke cruise gemaakt op een prachtig schip met een fijne, behulpzame en uiterst vriendelijke crew! Veel gezien, veel gehoord, maar vooral genoten, voor ons zijn dit echte verwenvakanties.

ANWB Vakantie ããã®åç
lieve zorgzame reisleidster , we waren pillen vergeten, maar zij zorgde de volgende dag dat wij weer pillen hadden, makkelijk als je in NL geboren bent en naar Griekenland verhuist, wij waren blij met Elanora, en hadden ook een fijne groep van 16 personen die het goed met elkaar konden vinden, de wandeltochten zijn minder mooi dan we hadden verwacht, die zijn bij de Azoren veel mooier om te doen, maar voor een iets wat wandelaar is dit makkelijk te doen, zij zelf houdt van vele bloemen, dus veel kruiden geplukt en foto,s van bloemen via de app ontvangen, goed bezig geweest Elanora

ANWB Vakantie ããã®åç
ik had al een uitgebreide beoordeling gegeven. Iets wat ik bijna nooit doe. Ik houd niet van tevredenheidsonderzoek en zeker niet nóg een onderzoek. Dat moeten jullie niet doen en de keuze bieden om het programma te verlaten zonder deze tweede onzinbeoordeling uit te voeren

ANWB Vakantie ããã®åç
Prima accomodaties met fijn personeel op mooie plaatsen.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã