レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Takket vÊre Anyday kunne jeg betale for at fÃ¥ min cykel repareret. Den blev indleveret for en lapning men endte med at skulle betale godt 2500kr som jeg ikke havde. Men de har heldigvis samarbejde med... もっず芋る

Syntes det er lidt dyrt faktisk men ellers er jeg super glad for det gjorde lige sÃ¥ jeg havde lidt mere rÃ¥dighed da jeg havde brug for det 😁 Havde det vÊret lidt billigere sÃ¥ Havde de klart fÃ¥et 5... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Anyday. Da en webshop ikke svarede og trak en annullering i langdrag, trÃ¥dte Anyday til med det samme. De hÃ¥ndterede sagen yderst professionelt og lÞste... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget tilfreds, meget god app med godt overblik om egne betalinger, man kan betale tidligere når som helst. Flere betalemuligheder og hurtig behandling. Kan kun anbefale!

䌁業情報

5. 支払いサヌビス
  6. ゜フトりェア䌁業

Anyday A/S に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Anyday tilbyder en fleksibel delbetalingslÞsning, som fritager shoppere for renter og gebyrer og i stedet pÃ¥lÊgger butikker et lidt hÞjere transaktionsgebyr. Vores mÃ¥l er at blive den foretrukne delbetalingslÞsning for bÃ¥de butikker og shoppere, og vi er stolte af at kunne bidrage til markedet med en forretningsmodel, som ikke alene vidner om omtanke for forbrugerne, men ogsÃ¥ henter pengene, der hvor de er flest. Shoppere, som vÊlger Anyday som betalingslÞsning, kan dele deres betaling i fire og nÞjes med at betale 25% ved checkout. Nul renter, nul gebyrer. Det kan lade sig gÞre, fordi vores butikker betaler et transaktionsgebyr pÃ¥ 3,95% LÊs mere pÃ¥ Anyday.io eller tjek det ud i vores app.

4.6

Alt skal vÊre og godt hjÊlpe her

Alt skal vÊre og godt hjÊlpe her

Hej Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at alt har fungeret som det skal. Vi er glade for, at du oplever vores lÞsning som både god og hjÊlpsom.

Anyday – Sabrina

Så nemt med at få delt betaling op samt

Så nemt med at få delt betaling op samt ingen renter. Jeg er meget tilfreds og fedt med muligheden for at låne rentefrit.

Hej Camilla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at hÞre, at du er tilfreds, og at du oplever det som nemt at dele dine betalinger op. Vi er også glade for, at du sÊtter pris på muligheden for at låne rentefrit.

Anyday – Sabrina

Det er hurtigt og nemt at bruge.

Det er hurtigt og nemt at bruge.
Jeg kunne dog godt tÊnke mig at man kunne se på info mails hvad det var for nogle aftaler der betales.

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at du oplever det som hurtigt og nemt at bruge. Vi tager din feedback om at kunne se, hvilke aftaler der betales, med videre, da vi altid arbejder på at forbedre vores service.

Hvis du har spÞrgsmål eller brug for hjÊlp, kan du ringe til os på 81 81 61 81 eller skrive til shopper@anyday.io

Syntes det er lidt dyrt

Syntes det er lidt dyrt faktisk men ellers er jeg super glad for det gjorde lige så jeg havde lidt mere rådighed da jeg havde brug for det 😁

Havde det vÊret lidt billigere så Havde de klart fået 5/5

2026幎3月12日

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du har haft glÊde af lÞsningen, og at den har givet dig lidt ekstra råderum, da du havde brug for det

Vi tager også din feedback om prisen med videre, det er noget, vi altid arbejder på at forbedre.

Det er nemt at bruge

Det er nemt at bruge - og dejlig mulighed, hvis man ikke lige har lyst at betale hele belÞbet på en gang. Og ved 4 rater er der ingen gebyrer på.
Kan kun anbefale Anyday 🧚

Hej Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at hÞre, at du oplever det som nemt at bruge, og at du er glad for muligheden for at dele betalingen op. Vi er også glade for, at du fremhÊver fordelene ved betaling i 4 rater uden gebyrer.

Nemt

Nemt og hurtigt at bruge jer virker som det skal uden problemer.

2026幎3月12日

Hej Bruno,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at hÞre, at du oplever det som nemt og hurtigt at bruge, og at alt fungerer, som det skal.

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt, at bruge

Hej Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du oplever det som nemt og overskueligt at bruge.

Anyday – Sabrina

Det er en super god.at bruge ogen super

Det er en super god.at bruge ogen super godt oplevelse med anyway.

Hej Jes,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at du er glad for at bruge Anyday.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。