Det var simpelhent en helt igennem fantastisk oplevelse hos Anette og hendes signature head spa, jeg var sÃ¥ afslappet under hele forlÞbet. Jeg blev taget sÃ¥ godt i mod og fÞlte mig sÃ¥ velkommen og i d... ãã£ãšèŠã
Super god og yderst professionel behandling: ren velvÊre mens jeg fik lavet de smukkeste striber i mit hår - jeg har fundet min faste frisÞr
Fantastisk behandling! Den bedste hovedbundsmassage nogensinde. Virkelig professionel, og giver sig god tid til at forklare de forskellige ting. Jeg kommer helt klart igen, og kan klart anbefaledes!
Vil ikke anbefale 1 time og 20 minutter for at klippe hår. Og prisen er hÞjere end listeprisen.
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LUXURY HAIR CARE & HAIR SPA WELLNESS... AO Hair Spa Studio - hvor kvalitet, kompetence og passion er mit DNA og retningslinien for min forretning. Jeg har arbejdet intensivt og professionelt de sidste 6 år på udviklingen af mit koncept med Hair Spa behandlinger, og har udover egne salongÊster, også undervisning for frisÞrer og andre behandlere i mit Academy. Som gÊst i mit Studio vil du befinde dig i en luksuriÞs og behagelig atmosfÊre, hvor DU er min hovedperson, og hvor min tid ER din tid, til hvad du måtte Þnske af forskellige behandlinger. Velkommen til AO Hair Spa Studio. De bedste hilsner fra Anette Olsson - Hair Stylist og Head Spa Specialist
Vestergade 64 E, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- aostudioacademy@gmail.com
- aohairstudio.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Anette er fantastisk
Anette er fantastisk - jeg har allerede booket min nÊste aftale efter min sidste aftale. Det er så afslappende og afstressende at få en behandling. Kan kun varmt anbefale Anette og hendes behandlinger.
godt med godt på
Anette ved hvad hun laver. Hun er sÞd og i mÞdekommende. noget af det bedste af det bedste. hun kender alle de små tricks og fif til at gÞre oplevelsen lige den ekstra tand bedre.
hilsen en meget tilfreds kunde
Bedste frisÞr i området, uden tvivl!
Har efterhånden prÞvet alt ved Anette.. kort, langt, lyst, brunt.. der er ikke det hun ikke kan klare! Resultatet bliver altid intet mindre end fantastisk!
Bedste frisÞr i området uden tvivl!!
Altid en fornÞjelse at komme i salonen
Altid en fornÞjelse at komme i salonen. Fantastisk stemning og smukke resultater - lige som som man Þnsker det
Hun kan bare noget helt sÊrligt
Hun kan bare noget helt sÊrligt
Jeg anbefaler det ð
Luksus fÞlelsen til dine kunder.
Brugbart kursus med grundig gennemgang og hands on, hvor der bliver justeret i forhold til ens egen arbejds stil.
Har kun positiv feedback fra mine kunder, efter mit besÞg hos Anette.
Kan virkelig anbefale dig at komme afsted til en workshop hurtigst muligt. Du vil bestemt ikke fortryde det.