Apair er bare de bedsteð Har SkÞnne flotte sko til enhver lejlighed. Altid veloplagte og imÞdekommende âboutique personagerâð - ogsÃ¥ i forbindelse med web-handel, - altid en sÞd hilsen i forsend... ãã£ãšèŠã

Super service. Det bedste sted med stort udvalg af lÊkre mÊrker på både tÞj sko og accessories.
EkstraordinÊr medarbejder Jeg var inde i A Pair pÃ¥ Hovedvagtsgade i KÞbenhavn, og blev mÞdt af en fantastisk medarbejder Lise som gjorde hele oplevelsen sÃ¥ god! Hun var sÃ¥ velkommen og hendes at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var i dag inde i Apair butikken i KÞbenhavn, hvor jeg fuldstÊndig forelskede mig i en af deres tasker. Utrolig god kvalitet og lÊkkert design! Her blev jeg mÞdt af medarbejderen Lise, som lev... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Apair ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Om Apair
Apair er en dansk modevirksomhed, der siden 1995 har specialiseret sig i eksklusivt fodtÞj, tÞj og accessories til kvinder og mÊnd. Med et skarpt kurateret udvalg kombinerer vi klassisk elegance med moderne kant â altid med fokus pÃ¥ kvalitet, pasform og Êstetik.
Om vores webshop
Vores webshop apair.dk er skabt med samme sans for detalje som vores fysiske butik i KÞbenhavn. Her finder du hele vores sortiment samlet ét sted â fra vores eget Apair-brand til nÞje udvalgte internationale mÊrker.
Webshoppen er nem at navigere, og vi gÞr os umage med at give dig en inspirerende og tryg online shoppingoplevelse. Vi tilbyder hurtig levering, nem retur og kompetent kundeservice, som du kan kontakte både fÞr og efter dit kÞb.
Vores lÞfte
Mange af vores varer produceres i begrÊnsede oplag, så du får noget unikt og langtidsholdbart.
Vi sÊtter en Êre i at give dig en god oplevelse â uanset om du besÞger os online eller i butikken.
Tak fordi du handler hos Apair â vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback!
Hovedvagtsgade 6, 1101, KBH K , ãã³ããŒã¯
- +45â¯33â¯91â¯99â¯20
- webshop@apair.dk
- apair.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Super service.
Super service.
Virkelig god og hurtig ekspedition-âŠ
Virkelig god og hurtig ekspedition- ogsÃ¥ selv om den sko jeg kÞbte ikke passede sÃ¥ gik returnering ogsÃ¥ utroligt hurtigt- tak for detð
Nem ekspedition og lÊkker vare
Rigtig god service
Perfekt !!!
Apair er bare de bedsteð
Apair er bare de bedsteð Har SkÞnne flotte sko til enhver lejlighed.
Altid veloplagte og imÞdekommende âboutique personagerâð - ogsÃ¥ i forbindelse med web-handel, - altid en sÞd hilsen i forsendelsen.
Aldrig problemer hvis man skulle fortryde et kÞb.
KÞber stort set ikke sko andre steder.
Alt forlÞb snorlige
Alt forlÞb snorlige, bestilling over nettet til afhentning, ekspedienter var super sÞd og gav top service og jeg gik hjem med de fedeste stÞvler ð
Fik ikke de rigtige stÞvler i fÞrste omgang
I fÞrste fremsendelse lå der forkerte stÞvler i Êsken, så de skulle sendes tilbage. Derfor de tre stjerner. Positivt, at jeg hurtigt fik sendte de rigtige par efter en bestilling på ny.
Super hurtig og fine varer
Super lÊkre stÞvler
Jeg har modtaget mine stÞvler, og jeg er meget glad for dem - de er så lÊkre.
EkstraordinÊr kvalitet
EkstraordinÊr kvalitet, tidlÞs design og exquisit service i butikken. Så enkelt er det :-)
Hurtig ekspedition og levering
Jag har inte fått min leverans
Min leverans ligger sedan den 5/10 kvar på transportföretaget i Köpenhamn
Min bestilling kom hurtigt og jeg er nuâŠ
Min bestilling kom hurtigt og jeg er nu ejer af de fedeste stÞvler.
Bare 100% godt!