䌁業情報

4. ギフト ショップ
  5. 手工芞品
  6. オフィス備品店

圓該䌁業による蚘述

En kuglepen er alt, du behÞver. Milliarder af kuglepenne bliver hvert Ã¥r smidt ud. The Pen fra A Pen Company er hÃ¥ndsamlet i Danmark, lavet i stÃ¥l og designet til at holde hele livet. TÞr for blÊk? Vi sender en gratis refill. Elsk den – eller returnér den. 30 dages tilfredshedsgaranti

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

15件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Hurtig levering og super kuglepen

Hurtig levering og super kuglepen - savner lidt noget som gÞr at den ikke ruller på gulvet - men lÊkker tyngde og fÞlelse når man skriver med den

2026幎6月20日

A PEN COMPANY からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Emil. Hvor er det fedt at hÞre, at du er glad for både levering, tyngde og skrivefÞlelse.

Og rigtig god pointe i forhold til, at pennen kan rulle på gulvet. Det tager vi helt sikkert med videre i udviklingen.

Alt godt,
Lasse fra A Pen Company ✍🏌

Vild med den!

Efter at have forelsket mig i den fÞrste udgave, var jeg nÞdt til også at investere i den opgraderede pen med Mont Blanc blÊk. Den skuffede bestemt heller ikke!
Jeg glÊder mig over at have en vÊrdsat skrivemakker i mange mange år!
Kan bestemt anbefale til andre!

2026幎5月23日

A PEN COMPANY からの回答

Tusind tak for anmeldelsen. Det betyder virkelig meget at hÞre, at du ogsÃ¥ havde lyst til at opgradere til Mont Blanc-versionen, og at den levede op til dine forventninger 🫶🏌

Alt godt,
Lasse ✍🏌

Jeg har kÞbt den smukkeste pen

Jeg har fået en pen, som har så fint et design, at jeg skriver meget mere i hånden end jeg gjorde tidligere.
Dertil kommer, at jeg har valgt grÞn, der gÞr at beskeder fra mig skiller sig ud.
Har givet a’Pen i konfirmationsgave med konfirmandens navn indgraveret.

2026幎5月3日

A PEN COMPANY からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder virkelig meget at hÞre. Den grÞnne refill kan virkelig noget sÊrligt og giver håndskriften lidt mere personlighed.

Og hvor er det en fantastisk idé med indgravering som konfirmationsgave. Der er noget sÊrligt i at give en gave, der forhÃ¥bentlig kan fÞlge nogen i mange Ã¥r frem 🙌

At I leverer en eksklusiv pen i en billig pap og plastic emballage !!

emballage lever ikke op til jeres fine pen

2026幎3月10日

Hej Per,

Tak for din anmeldelse. FÞrst og fremmest er jeg virkelig glad for at hÞre, at du synes godt om pennen.

Jeg er rigtig ked af, at din oplevelse med emballagen ender med at have en negativ indflydelse på din samlede vurdering af produktet. Virksomheden er stadig relativt nystartet, og jeg leder fortsat efter den helt rigtige emballage. Det er tydeligvis ikke helt i mål endnu. Din mening bliver helt sikkert taget med i mine overvejelser, og jeg vil skÊrpe jagten yderligere for at finde en emballage, der matcher pennens kvalitet bedre.

Den bedste kuglepen

Super fedt koncept. Det giver bare en anden kvalitets fÞlelse end alle andre kuglepenne.

2026幎1月20日

Hej Simon, mange tak for din anmeldelse 🙌

Vi er rigtig glade for at hÞre, at, fÞlelsen med pennen lever op til forventningerne.

Lasse

Woooow der er swung i den pen

Flot koncept og en virkelig lÊkker pen der ligger utrolig godt i hånden.

2026幎1月13日

A PEN COMPANY からの回答

Wooow Susanne, tusind tak for din anmeldelse, og ikke mindst dit kÞb. Det betyder meget. Fedt at have dig med som en Pen Pal ✍🏌

Fantastisk kuglepen

Fantastisk kuglepen! Skrivningen er utrolig glat, designet er virkelig flot og elegant, og den fÞles solid i hånden med en god tyngde. Stor anbefaling!

2025幎9月24日

Hej Peter, tusind tak for din anmeldelse 🙌
Vi er rigtig glade for at hÞre, at bÃ¥de skriveoplevelsen, designet og vÊgten lever op til forventningerne. Tak fordi du deler din anbefaling – det betyder meget!

En pÊn pen

Fedt at investere i noget man ikke plejer at investere i. LÊkker stål der giver fast greb og en kuglepen man ikke vil slippe igen

2025幎9月17日

A PEN COMPANY からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at hÞre, at bÃ¥de grebet og stÃ¥let gÞr en forskel 🙌

Vidunderlig kuglepen

Har brugt kuglepennen i lang tid og er virkelig tilfreds med dens holdbarhed !
KÊmpe anbefaling som alternativ til plastik kuglepennen 🖊

2025幎9月16日

A PEN COMPANY からの回答

Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med både holdbarheden og pennen. Tak for din anbefaling!

Rigtigt god kuglepen

Rigtigt god kuglepen - med to streger under.

2025幎9月10日

A PEN COMPANY からの回答

Tak for din anmeldelse - med to streger under. Vi er glade for, at kuglepennen lever op til dine forventninger 🙌

Vanvittig god kvalitet og robust

Vanvittig god kvalitet og robust produkt. Ligger godt i hånden og man behÞver ikke andre kuglepenne i sit liv.

2025幎6月5日

A PEN COMPANY からの回答

Tak for, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi sÊtter stor pris pÃ¥ at hÞre, at pennen fÞles godt i brug 🙌

En lÊkker kuglepen i god kvalitet

En lÊkker kuglepen i god kvalitet. Man har virkelig fÞlelsen af at, den vil holde for evigt.
En sjov detalje er at logoet viser de “kruseduller” man laver, når man skal have varmet en kuglepen op.

2025幎6月5日

A PEN COMPANY からの回答

Tak for din anmeldelse – og dejligt at hÞre, at du er glad for pennen. Og fedt, du fangede krusedullen i logoet. Det er dér, idéerne begynder.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。