Banner for Aplus Bad

Aplus Bad レビュヌ 38

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I forbindelse med at vi skulle have etableret nyt badevÊrelse i kÊlderen, indhentede vi flere tilbud fra forskellige . Vi endte med at gÃ¥ med Aplus Bad da vi havde den bedste dialog med Agon fra... もっず芋る

Vi har fÃ¥et renoveret vores badevÊrelse af Aplus bad. Det har vÊret en fantastisk oplevelse fra start til slut, med meget dygtige og kompetente medarbejdere som fra fÞrste kontakt til tilbud og udf... もっず芋る

Vi har lige afsluttet badevÊrelsesprojekt med AplusBad. Alt skulle laves nyt og det var en god og tryg oplevelse fra start til slut. Planen blev fulgt (bÃ¥de tidsmÊssigt og prismÊssigt) og vi mÞdte kun... もっず芋る

Vi har haft den bedste oplevelse med Aplusbad og kan absolut anbefale dem. De sprang til, da vi var blevet snydt af en anden hÃ¥ndvÊrker og lavede vores badevÊrelse sÃ¥ det blev tip top. De holder dere... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 济宀リフォヌム業

圓該䌁業による蚘述

Hos Aplus Bad er dit badevÊrelse i trygge hÊnder. Vi renoverer samt opfÞrer nye badevÊrelser i KÞbenhavn, NordsjÊlland og RÞdovre. Med en stor erfaring og passion inden for badevÊrelser, er vi hos Aplus BAD specialister. Hos os gÃ¥r service og kvalitet hÃ¥nd i hÃ¥nd. Vi efterlader aldrig opgaven fÞr vi er 100% sikre pÃ¥ at alt fungerer optimalt – og du er tilfreds. Ved at vÊlge en autoriseret hÃ¥ndvÊrker er du sikret et flot resultat, som du kan vÊre tilfreds med mange Ã¥r frem. Vi er af den overbevisning, at renovation sÃ¥vel som opfÞrsel af smukke badevÊrelser, ikke skal koste en formue. Du fÃ¥r er en fast pris sÃ¥ du undgÃ¥r uventede overraskelser. Hos Aplus BAD er vi medlem af TEKNIQs Garantiordning – det er din garanti for veludfÞrt hÃ¥ndvÊrk.

Medlem af TEKNIQs Garantiordning

Få dÊkket op til 150.000 ved fejl og mangler

Garantiordninger er en gratis sikkerhed for dig som kunde, og sikrer et tillidsfuldt samarbejde med os som VVS installatÞr – helt uden ekstra omkostninger for dig. Med TEKNIQs Garantiordning er dine omkostninger dÊkket op til 150.000,- inkl. moms ved eventuelle fejl/mangler.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

38件のレビュヌ

Nyt badevÊrelse i kÊlder

Vi endte med at gå med Aplus Bad da vi havde den bedste dialog med Agon fra Aplus Bad i den indledende fase.

Vi har vÊret meget tilfredse med vores forlÞb med Aplus Bad hvor vi har haft en god dialog med både Agon og Numan. Vi er meget tilfredse med de lÞsninger som vi har fundet frem til sammen og har fået et badevÊrelse vi er meget glade for og som er blevet endnu bedre end vores forventninger.

SÃ¥ en stor anbefaling herfra til Aplus Bad som jeg varmt kan anbefale til andre.

2025幎11月1日
自発的なレビュヌ

Vi har fÃ¥et renoveret vores badevÊrelse

Vi har fået renoveret vores badevÊrelse af Aplus bad.
Det har vÊret en fantastisk oplevelse fra start til slut, med meget dygtige og kompetente medarbejdere som fra fÞrste kontakt til tilbud og udfÞrelse, har vÊret meget hjÊlpsomme med at komme med fornuftige og gode lÞsninger.
Vi har under hele projektet fÞlt os i gode hÊnder og trygge og har oplevet at opgaven er blevet udfÞrt af meget dygtige og erfarne håndvÊrker,
Vi kan klart anbefale Aplus bad

2025幎11月17日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service og resultat – varmt anbefalet!

Vi har netop fået renoveret vores badevÊrelse af Aplusbad, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse! Hele processen har vÊret prÊget af hÞj professionalisme, gennemsigtighed og en utrolig imÞdekommenhed.

Fra fÞrste mÞde oplevede vi en Êrlig og grundig rÃ¥dgivning, hvor alle vores Þnsker og behov blev taget seriÞst. Tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke, og kvaliteten af arbejdet er helt i top – bÃ¥de hÃ¥ndvÊrksmÊssigt og Êstetisk.

Det har vÊret en fornÞjelse at have Aplusbad i hjemmet. De var altid venlige, ryddelige og sÞrgede for god kommunikation under hele forlÞbet.

Vi står nu med et smukt og funktionelt badevÊrelse, og vi kan med ro i sindet give Aplusbad vores varmeste anbefalinger!

2025幎5月27日

Hej Stefan

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse! 🙏😊

Det glÊder os virkelig at hÞre, at hele forlÞbet – fra rÃ¥dgivning til det fÊrdige resultat – har levet op til jeres forventninger. Vi sÊtter stor Êre i at levere bÃ¥de hÞj kvalitet og en tryg proces, sÃ¥ det betyder meget for os at lÊse, at I har oplevet professionalisme, gennemsigtighed og god kommunikation hele vejen igennem.

Tak fordi I lagde jeres tillid i vores hÊnder – og hvor er det dejligt, at I nu stÃ¥r med et smukt og funktionelt badevÊrelse, som I er glade for. 💙

I skal vÊre så hjerteligt velkomne, hvis I får brug for os igen!

Kundeserviceteamet hos Aplus Bad

SkÞnt nyt badevÊrelse i kÊlderen!

Vi har haft en rigtig positiv oplevelse med AplusBad hvor vi skulle have lavet nyt badevÊrelse i kÊlderen. Det var både nye aflÞb, gulvvarme, installation af skillevÊg, badekar og toilet samt efterfÞlgende maling. Gennem hele forlÞbet har vi haft god kommunikation med Numan omkring muligheder, åbenhed omkring omkostninger og hurtig respons på henvendelser. De er dygtige, professionelle og strÊber tydeligvis efter den hÞjeste kvalitet. Kan klart anbefales.

2025幎5月1日

Hej Jonathan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! 😊

Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med hele processen – lige fra de tekniske installationer til det fÊrdige resultat. Et nyt kÊlderbadevÊrelse krÊver ofte lidt ekstra planlÊgning, sÃ¥ vi er glade for, at du oplevede bÃ¥de god kommunikation, gennemsigtighed og hurtig respons undervejs.

Numan og resten af teamet gÞr altid deres bedste for at levere hÞj kvalitet og tryghed hele vejen – og det betyder meget for os, at det ogsÃ¥ har vÊret din oplevelse. 💙

Tusind tak for din anbefaling – og du er altid velkommen, hvis vi kan hjÊlpe dig igen!

5 stjerner – Trygt og effektivt badevÊrelsesprojekt med Aplus Bad

Vi har netop afsluttet en badevÊrelsesrenovering med Aplus Bad, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. Projektet forlÞb struktureret og roligt – prÊcis som man hÃ¥ber, nÃ¥r man stÃ¥r foran en stÞrre renovering i hjemmet.

Agon Bytyci stod for styringen af entreprisen, og hans måde at gribe tingene an på gjorde en stor forskel. Han var effektiv, dygtig og bevarede roen, også når der skulle trÊffes hurtige beslutninger. Det gav os overskud og tryghed til at vÊlge de rigtige lÞsninger, som vi er glade for i dag.

Selve forlÞbet var sat til at tage 6 uger, men de blev fÊrdige pÃ¥ 5 – hvilket vi ser som et tegn pÃ¥ god planlÊgning og fokus hos hele teamet.

Alle håndvÊrkere vi mÞdte undervejs var både fagligt dygtige og meget venlige. Det betyder meget, når man skal have folk i huset i flere uger. Vi fÞlte os helt trygge og godt behandlet hele vejen.

Resultatet er blevet prÊcis som vi Þnskede det, og vi er glade for bÃ¥de det fÊrdige badevÊrelse og processen dertil. Vi vil helt klart anbefale Aplus Bad til andre, der skal i gang med en renovering – det er et firma, der holder, hvad de lover.

2025幎5月1日

KÊre Magnus,

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏

Det glÊder os virkelig at hÞre, at du har haft en tryg og positiv oplevelse gennem hele renoveringsforlÞbet – og hvor er det dejligt, at resultatet er blevet prÊcis, som du Þnskede det. Vi ved, at en badevÊrelsesrenovering kan vÊre en stor beslutning, sÃ¥ det betyder meget for os at hÞre, at bÃ¥de processen og samarbejdet har levet op til dine forventninger.

Tusind tak for din varme anbefaling – og du er altid velkommen, hvis vi kan hjÊlpe dig igen i fremtiden!

Vi er super tilfredse med AplusBad ApS

Vi er super tilfredse med AplusBad ApS

Vi har fÃ¥et lavet et badevÊrelse i et kÊlderum i vores hus, og hele processen har vÊret rigtig god. Det startede med, at en arkitekt kom ud og sÃ¥ pÃ¥ rummet. Han lavede en tegning og en visualisering med et forslag til, hvordan det kunne se ud – det gav et virkelig godt overblik fra start.

Derefter kom de forskellige fagfolk forbi og vurderede opgaven. Selvom rummet var lidt tricky at omdanne til badevÊrelse, og der dukkede nogle uforudsete ting op undervejs, sÃ¥ holdt budgettet – hvilket vi er meget imponerede over.

Vi blev lÞbende inddraget, hver gang der skulle trÊffes nye beslutninger, og vi har hele vejen igennem fÞlt os trygge og godt informeret. Resultatet er blevet rigtig flot, og vi kan klart anbefale at bruge AplusBad.

2025幎2月14日

BadevÊrelse Herlev

Vi har lige fået lavet et nyt badevÊrelse.
Her valgte vi at bruge Aplus til at udfÞre arbejdet og det var den helt rigtige beslutning.
Fra start til slut fik vi god rådgivning og gode input.
Vi var hele tiden informeret og aftaler blev overholdt.
Vigtigst af alt var der et godt Þje for detaljer.
Vi kan bestemt anbefale at bruge Aplus.
Tak til jer!

2025幎3月14日

HåndvÊrk i Þverste klasse

HåndvÊrk i Þverste klasse. Drengene kan virkelig deres kram og jeg er utrolig glad for at de totalrenoverede vores badevÊrelse. En opgave, som ikke var lige til, men de klarede det! Hvis der opstod problemer undervejs var de eksemplariske til at komme med lÞsninger og man fÞlte sig prioriteret. Hvis der kom forsinkelse har de taget ansvar, og det samlede samarbejder sÊtter jeg stor pris på.

2025幎3月21日
自発的なレビュヌ

Super renovering afsluttet fÞr tid!

Aplus Bad & Vvs har netop afsluttet en omfattende renovering af mit badevÊrelse. Igennem hele projektet har de vÊret super professionelle, overholdt alle aftaler og endda afsluttet projektet fÞr tid. Vi har kun mÞdt dygtige, venlige og effektive håndvÊrkere, som har lÞst alle opgaver til UG.

Agon var en super projektleder og var altid opmÊrksom på, at kommunikere og planlÊgge ned til mindste detalje med håndvÊrkerne og sÞrge for at projektet blev afleveret til tiden og til en fair pris.

Vi havde en rÊkke forskellige firmaer til at give tilbud på vores badevÊrelse og Aplusbad var klart de bedste. Jeg vil klart anbefale Agon og AplusBad, hvis du står over for en renovering af badevÊrelse!

2025幎3月21日
自発的なレビュヌ

Nyt badevÊrelse med alt inklusive

Vi har lige afsluttet badevÊrelsesprojekt med AplusBad. Alt skulle laves nyt og det var en god og tryg oplevelse fra start til slut. Planen blev fulgt (både tidsmÊssigt og prismÊssigt) og vi mÞdte kun venlige håndvÊrkere undervejs. Numan var virkelig god som projektleder og tjekkede lÞbende op på, at vi var tilfredse og var god til at komme med lÞsninger, når der opstod uforudsete udfordringer eller hvis vi selv havde sÊrlige Þnsker. Vi kan varmt anbefale AplusBad.

2025幎3月7日

Kreative og lÞsningsfokuseret

Vores gamle badevÊrelse trÊngte til en ny “make over”. En sÞd nabo anbefalede Aplus bad og allerede ved fÞrste mÞde, var vi ikke i tvivl om at de var de rette til opgaven. Vi fÞlte os hÞrte og selvom vi havde en masse gode ideer til hvordan vil vi have det, blev vi hele tiden vejledt i de gode og de negative sider til vores forslag og fandt sÃ¥ frem til den bedste lÞsning. Vi er rigtige glade for vores nye dejlige badevÊrelse og kan kun anbefale aplus.

2024幎12月16日

KÊre Emrah.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det glÊder os at hÞre, at I fÞlte jer godt vejledt gennem hele processen, og at vi sammen fandt den bedste lÞsning til jeres badevÊrelse.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ jeres tillid og den varme anbefaling – det betyder meget for os! 💙 Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde med jer, og vi hÃ¥ber, I nyder jeres nye badevÊrelse i mange Ã¥r frem.

De bedste hilsner,
Kundeserviceteamet hos Aplus Bad

Vi har haft den bedste oplevelse med

Vi har haft den bedste oplevelse med Aplusbad og kan absolut anbefale dem. De sprang til, da vi var blevet snydt af en anden håndvÊrker og lavede vores badevÊrelse så det blev tip top. De holder deres aftaler, leverer hÞj kvalitet og har afsluttet opgaven fÞr tid.
Vi kan varmt anbefale dette firma.

2024幎12月20日

KÊre Knirke.

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! 🙌 Vi er virkelig glade for at have kunnet hjÊlpe jer efter en uheldig oplevelse, og det betyder meget for os at hÞre, at I er tilfredse med resultatet.

Vi sÊtter en Êre i at levere hÞj kvalitet, overholde aftaler og sikre en tryg proces – sÃ¥ det glÊder os at hÞre, at det ogsÃ¥ har vÊret jeres oplevelse.

Tak for jeres anbefaling, og I er altid velkomne, hvis I får brug for os igen! 😊

De bedste hilsner,

Total renovering af 4kvm badevÊrelse

Vi fik totalrenoveret et Êldgammel badevÊrelse, med alt hvad det indebÊrer. Alt skulle rives ned og smides ud, rÞr skulle rykkes rundt, gulvvarme skulle installeres, vaskesÞjle blev lavet, loftet blev sÊnket så der kunne installeres spots og en ventilator. Alt skulle laves. Vi kÞbte derfor hvad man kan kalde "den fulde lÞsning".

Vi havde Numan på som projektleder, og dialogen og kommunikationen med ham syntes jeg har vÊret rigtig fornuftig. Han inddragede os i spÞrgsmål og beslutninger, og har haft telefonen åbent i hele processen.

Med så stort et projekt kan det ikke undgås at der sker mindre uheld. Vi oplevede at sensoren til gulvvarmen blev skåret over hvilket krÊvede at en flise skulle brÊkkes op - fordelen ved det er at projektet er totalenterprise, så ansvaret er nemt at placere, og fejlene blev hurtigt rettet op på.

Vi startede projektet 12 september. 16 oktober havde vi et funktionelt toilet, 23 oktober havde vi et funktionelt bad.

2024幎12月4日
自発的なレビュヌ

Jeg har fÃ¥et renoveret mit badevÊrelse

Jeg har fået renoveret mit badevÊrelse af Aplusbad med Numan som projektleder, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Hele processen forlÞb som planlagt, og det var betryggende at kunne overlade styringen af projektet til dem. De håndterede både design, samt godkendelsen fra ejendomforeningen, - alt dette uden problemer.

Jeg var sÊrlig imponeret over deres evne til at finde kreative lÞsninger på mit meget lille badevÊrelse, hvor pladsen virkelig skulle udnyttes optimalt.

Alt i alt har Aplusbad leveret et fantastisk stykke arbejde, og jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre, der stÃ¥r overfor en badevÊrelsesrenovering. Professionelle, pÃ¥lidelige og dygtige, – det har vÊret en fornÞjelse at arbejde med dem:)

2024幎11月30日

KÊre Jacob.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙌 Det betyder meget for os at hÞre, at du har vÊret tilfreds med bÃ¥de processen og resultatet af din badevÊrelsesrenovering.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid til os og er glade for, at vi kunne hjÊlpe med at finde de rette lÞsninger til dit badevÊrelse – isÊr nÃ¥r pladsen skulle udnyttes optimalt. Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med dig!

Tak fordi du vil anbefale os videre, og du er altid velkommen, hvis du får brug for vores hjÊlp i fremtiden.

En god beslutning

Vi har fået totalrenoveret vores badevÊrelse af AplusBad og det er en af de bedste beslutninger vi lÊnge har truffet. Vi stod og skulle til at overtage vores nykÞbte gamle hus og havde en skarp deadline for hvornår vi skulle flytte ind, så vi var en smule nervÞse, men AplusBad holdt fokus og nåede det lige til tiden. I hele processen har vi oplevet AplusBad som yderst kompetente og lÞsningsorienterede. Vi var sent ude, så tilbudsfasen gik lige vel hurtigt men de uforudsete ting der lige skulle flettes ind blev lÞst til UG. Blandt andet skulle der lige flyttes et kloakudluftningsrÞr, radiatorrÞr til 1. sal skulle flyttes, og det viste sig at der var hele tre gamle lag betongulv der skulle brydes op. En elektrisk defekt ventilator og et par småting blev rettet op uden brok.
Selvom et nyt badevÊrelse selvfÞlgelig koster, så var det ikke dyrt sammenlignet med Þvrige tilbud og resultatet er blevet lige som vi ville have det og har fået stor ros af venner og bekendte.

2024幎3月1日

Aplus Bad からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at I er tilfredse med både processen og resultatet. Det var en fornÞjelse at arbejde med jer, og vi sÊtter stor pris på jeres tillid til os.

Tak for at du valgte os :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。