Har reist i mange Ã¥r med Apollo til Los Cristianos, Tenerife, og er veldig fornÞyd. Bor alltid pÃ¥ Tenerife Sur, som vi ogsÃ¥ er veldig fornÞyd med. Flott omrÃ¥de, fin beliggenhet, greie leiligheter og f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alt fra bestillingsprosessen, informasjon i forkant av reisen, bekvemmelighet pÃ¥ flyet, transport fra flyplassen til hotellet, hotellet, informasjonsmÞtet pÃ¥ hotelletinformasjon for hjemreise og hjem... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hadde et flott ukesopphold pÃ¥ Lopesan Villa del Conde i Meloneras fra 10.-17.januar. Deltok pÃ¥ en utflukt med Apollo til Arguineguin og Puerto de Mogan. Alt var flott, men please ikke kall det for en... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bestill ferdige pakkereiser eller sett sammen din egen ferie på apollo.no. Vi tilbyr både charterferier, storbyferie, cruise, fly & hotell.
Kirkegata 15, 0153, ãã«ãŠã§ãŒ
- apollo.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 92ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Alt i alt en meget god opplevelse
Alt i alt en meget god opplevelse. Ble veldig stressende avslutning pÃ¥ turen da bussen som skulle hente oss pÃ¥ hotellet ikke kom til avtalt tid. Fikk ikke svar pÃ¥ hva som skjedde fÞr bussen var der alt for sent. PÃ¥ flyplassen pÃ¥ Rhodos var det lange kÞer pÃ¥ innsjekk. Her kunne Apollo ansatte som var der vÊrt mer pÃ¥ og fÃ¥tt oss fremst i kÞen da de som stod foran oss skulle hovedsakelig pÃ¥ senere avganger. Heldigvis hadde en trÞnder som bodde pÃ¥ hotellet sagt i fra til en Apollo ansatt at vi skulle pÃ¥ det flyet som hadde boarding. Enden pÃ¥ visen var at vi sÃ¥ vidt rakk flyet etter Ã¥ ha lÞpt igjennom hele terminalen. SÃ¥ nÃ¥r enden er godâŠð
Synes alt fungerte greit
Synes alt fungerte greit. VÊret kan man ikke gjÞre noe med.
Bodde en uke pÃ¥ hotellet Maspalomas byâŠ
Bodde en uke på hotellet Maspalomas by Dunas på Gran Canaria. Dette var ett flott hotell med veldig hyggelige og serviceorienterte ansatte, både lokale og fra Apollo. Veldig godt fornÞyd.
Min opplevelse med Apollo pÃ¥ GranâŠ
Min opplevelse med Apollo på Gran Canaria har vÊrt preget av en total mangel på tilgjengelighet når krisen fÞrst inntraff.
Etter å ha opplevd hÊrverk på medisinsk utstyr av roomservice og dokumentert alvorlig helsefare ved hotellet (vaskevann i barnebassenget), sto vi helt alene.
De tekniske systemene feilet totalt:Manglende nÞdnummer: Til tross for at Apollo hevdet at nÞdnummer var sendt ut, mottok vi aldri dette.
Ubrukelig app: Meldingene Apollo sendte i appen var umulige å klikke på eller åpne på iPhone, noe som gjorde kommunikasjonen i en stressende situasjon umulig.
Ansvarsfraskrivelse: Da vi endelig fikk tak i dem, ble vi mÞtt med ansvarsfraskrivelse og krav om å betale for flytting selv, til tross for dokumentert helsefare.
Vi måtte kjempe i 9 timer fÞr vi endelig ble ivaretatt som verdige kunder.
Som student og alenemor har jeg benyttet meg av Apollos studentrabatt i god tro om at dette var et trygt selskap å reise med. Etter denne opplevelsen ser jeg at en rabatt på noen hundrelapper overhode ikke veier opp for den manglende sikkerheten og beredskapen vi ble mÞtt med. Dette var vår siste reise med Apollo; trygghet kan ikke kjÞpes for rabatter.
En positiv vending:Jeg vil imidlertid trekke frem de to representantene fra Apollo som til slutt kom og hentet oss personlig. De var profesjonelle, hyggelige og sÞrget for at vi kom oss trygt til det nye hotellet.
Deres innsats reddet det som var igjen av ferien vår, men veien dit var preget av unÞdvendig stress og dårlige rutiner fra Apollos side sentralt.
Jeg forventer at Apollo tar en grundig gjennomgang av sine varslingssystemer og beredskap for sårbare reisende.

Apollo Norge ããã®åç
Apollo leverer bra hver gang
Apollo leverer bra hver gang. Hyggelige ansatte, bra organisert opplegg, fint hotell.

Jeg velger Apollo fÞrst
Jeg velger Apollo fÞrst, når jeg sÞker ferie reise. God tilbod og rabatter! Lett kontakt og informasjon.

Apollo Norge ããã®åç
NÃ¥r apollo ikke klare Ã¥ gi en seriÞsâŠ
Når apollo ikke klare å gi en seriÞs tilbakemelding,hvor de åpenbart har feil,ja da stikker de hodet i sanden å gidder ikke å svare.

Ryddig og god reisearrangÞr
Alt fra bestillingsprosessen, informasjon i forkant av reisen, bekvemmelighet på flyet, transport fra flyplassen til hotellet, hotellet, informasjonsmÞtet på hotelletinformasjon for hjemreise og hjemreisen var som forventet, ryddig og god.
Ingenting å utsette.

Har reist i mange Ã¥r med Apollo til LosâŠ
Har reist i mange år med Apollo til Los Cristianos, Tenerife, og er veldig fornÞyd. Bor alltid på Tenerife Sur, som vi også er veldig fornÞyd med. Flott område, fin beliggenhet, greie leiligheter og fin service. Spesielt fint bassengområde, restaurant, bar og butikk. Stor etterspÞrsel, så man må vÊre tidlig ute med bestilling.

Cordial Muelle Viejo
Min mann og jeg bodde, for 5.gang, på Cordial Muelle Viejo i Puerto de Mogan, denne gang 3 uker i februar. Hotellet og området er nydelig og har fantastisk beliggenhet ved stranden. Personalet, med skjÞnne Ruth Murillo i spissen, er strålende. Dette er, uten tvil, vårt favorittsted!

Apollo Norge ããã®åç
Vi reiser stortsett med appolo ,veldigâŠ
Vi reiser stortsett med appolo ,veldig fornÞgd

Apollo Norge ããã®åç
Har reist masse ganger med Apollo og erâŠ
Har reist masse ganger med Apollo og er veldig fornÞyd, bra hotell og beliggenhet. Forsinkelse på flyet kan ikke Apollo bebreides for. Kommer til å bruke Apollo igjen, anbefales. Stanley

Veldig fornÞyd med Apollo Har reistâŠ
Veldig fornÞyd med Apollo Har reist en del med Apollo og har ingenting å klage på

Apollo Norge ããã®åç
Fin flytur,og hyggelig personale somâŠ
Fin flytur,og hyggelig personale som viser vei til buss for transport til hotellet.

Apollo Norge ããã®åç
Utflukt til Arguineguin og Puerto de Mogan.
Hadde et flott ukesopphold på Lopesan Villa del Conde i Meloneras fra 10.-17.januar. Deltok på en utflukt med Apollo til Arguineguin og Puerto de Mogan. Alt var flott, men please ikke kall det for en heldagstur når avreisen er 9.30 og returen kl 14! 1,5 time på markedet i Arguineguin var perfekt, båtturen super, men 2 timer er altfor lite til å oppleve Puerto de Mogan. Pluss på 2-3 timer der så blir utflukten en enda bedre opplevelse!

Apollo Norge ããã®åç
Veldig fornÞyd med Apollo :)
Veldig fornÞyd med Apollo. Var på deres family resort i Maspalomas og de hadde så mye opplegg vi kunne vÊre med på. Både reiser og trening. Barna storkoste seg og vil tilbake så fort aom mulig.
Apollo sine medarbeidere, Mari og gjengen var ofte tilgjengelige og mÞtte oss med smil og godt humÞr når vi var der. De Fikset leiebil til vår utflukt i fjellene og var alltid klar for en prat eller gode råd om vi trengte det.
Det er 2. Ã
ret på rad vi bruker Apollo. Vi er 2 familier aom reiser i lag og har vÊrt meget fornÞyd begge gangene! :)
Anbefales!

Apollo Norge ããã®åç
Vi fikk god hjelp når vi trengte det.

Apollo Norge ããã®åç
BÃ¥de flytur og opphold pÃ¥ Lufesa varâŠ
Både flytur og opphold på Lufesa var utmerket.

Deilig pakketur til Gran Canaria forâŠ
Deilig pakketur til Gran Canaria for hele familien. Alt fungerte supert med transport hotel mat og alt. Blide folk som fikset alt.

Aldri mer Apollo
Kommer aldri til å bestille reise med Apollo igjen. Vi bestilte og betalte for reisen, mottok ikke kvittering, men en mail hvor vi kunne reservere seter osv. Tilfeldigheter gjorde at vi forstod at reisen vår var kansellert. De påstod at betaling ikke var mottatt og dermed ble reisen kansellert, uten at vi fikk noen beskjed om dette. Videre skylder de på banken vår for at betaling ikke er trukket fra kortet. Mulig det er banken som er skylden her, men igjen burde vi mottatt en beskjed om dette her. Bestilt ny reise med Ving - helt smertefritt.