レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Styr unna Apomed.no hvis du handler pÃ¥ mobil! Systemet deres har en kritisk feil: Jeg valgte AdTab 48 mg (riktig dose for min katt), men idet jeg mÃ¥tte taste inn personnummer for "alderskontroll", ho... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

For meg gikk leveringen ganske raskt, og prisene er lavere enn vanlige apotek. Da en flaske hadde lekket under frakt, slik at pappesken var vÃ¥t utenpÃ¥, og jeg hadde mistet en god del produkt,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Anbefales pÃ¥ det varmeste sv flere grunner: Nr. 1: Jeg sparte over 400 kroner pÃ¥ Ã¥ kjÞpe 3 hudprodukter som jeg burde begynne Ã¥ bruke ifÞlge min hudlege pÃ¥ Stavanger Universitetssykehus.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Logget inn med bankid. MÃ¥tte sÃ¥ fylle ut et skjema. PÃ¥ skjemaet skrev jeg hva jeg Þnsket Ã¥ bestille. Siden sto det at jeg ville fÃ¥ tilbakemelding fra farmasÞyt. Jeg fikk ikke se resepten min, slik som... もっず芋る

䌁業情報

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Jeg fikk god hjelp fra kundeservice

Jeg fikk god hjelp fra kundeservice, fikk raskt svar og er veldig fornÞyd.

2026幎4月14日

Apomed からの回答

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding!

Det er veldig fint å hÞre at du opplevde god hjelp fra kundeservice. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Velkommen tilbake ved en senere anledning!

5぀星のうち1の評䟡

Villedende system og arrogant kundeservice

Styr unna Apomed.no hvis du handler på mobil! Systemet deres har en kritisk feil: Jeg valgte AdTab 48 mg (riktig dose for min katt), men idet jeg måtte taste inn personnummer for "alderskontroll", hoppet systemet automatisk over til bilde og tekst for AdTab 12 mg.
På toppen av det hele viste siden teksten "AdTab 48 mg" rett under bildet av 12 mg-esken. Da jeg mottok feil vare og klaget med videobevis, nektet de å ta ansvar. De skylder på kunden for at deres eget system endrer varene underveis i kjÞpet. De nekter å rydde opp selv om feilen ligger hos dem. Makan til arrogant kundeservice har jeg aldri opplevd. Bruk et annet apotek som har kontroll på systemene sine!

2026幎4月1日

Hei Hassan,

Vi er uenige i fremstillingen av saken.

Vi har gjennomgÃ¥tt bestillingslÞpet og dokumentasjonen (video) du har sendt oss. VÃ¥r vurdering er at produktet som ble lagt i handlekurven og bestilt var AdTab 12 mg tyggetabletter til katt (0,5–2,0 kg), og at dette ogsÃ¥ fremgikk tydelig i produktnavnet fÞr varen ble lagt i handlekurven, samt i handlekurven, i utsjekken og i ordrebekreftelsen.

Vi kan derfor ikke se at det foreligger en systemfeil eller feilmerking fra vår side. Produktet som ble levert, samsvarte med det produktet som ble bestilt.

Vi har likevel forsÞkt å vÊre lÞsningsorienterte innenfor regelverket som gjelder for legemidler, og tilbudet om bytte av uåpnet vare etter kontroll står fortsatt ved lag.

Av hensyn til personvern og fordi saken allerede er behandlet direkte med deg, går vi ikke nÊrmere inn i Þvrige detaljer her. Dersom du Þnsker å benytte deg av lÞsningen vi har tilbudt, ber vi deg kontakte oss direkte.

Lang leveringstid

Eneste grunnen til at ikke det ble dårligste karaktér var at produktet jeg kjÞpte var rimeligst hos Apomed.

Leveringstiden derimot var elendig sammenliknet med konkurrentene.

Ordren ble lagt på en torsdag ettermiddag. Ble ikke håndtert hele arbeidsdagen på fredagen og ikke meldt til transportÞr fÞr lÞrdag morgen. TransportÞr hentet ikke varen fÞr sent onsdag kveld.

Når varen fÞrst var hentet av transportÞr gikk det radig unna og da var forsendelsen i postkassen 1,5 dÞgn etter (fredag morgen).

Ingen informasjon om lang behandling- / pakke-tid i forkant.

Ihht min opplevelse og forsendelse er oppfordingen:
Styr unna om det er tidskritiske produkter (f.eks reseptbelagt medisin) som bestilles herfra.

2026幎2月20日

Apomed からの回答

Takk for at du deler tilbakemeldingen din.

Vi Þnsker Ã¥ presisere at bestillingen ble pakket og sendt fra oss pÃ¥ fredagen, dagen etter at den ble lagt inn. Årsaken til at den ikke ble sendt samme virkedag som bestillingen ble lagt, var at varene mÃ¥tte overfÞres fra et annet lager fÞr vi kunne pakke og klargjÞre forsendelsen.

Når pakken er sendt fra oss, er videre fremdrift og innlesning hos transportÞr avhengig av deres ruter og kapasitet.

Vi forstår at samlet leveringstid er avgjÞrende, spesielt dersom man opplever bestillingen som tidskritisk. Vi tar med oss innspillet ditt om tydeligere informasjon i vårt forbedringsarbeid.

Takk for at du tok deg tid til å gi en grundig vurdering.

Svarer raskt

FÞrste gangen jeg kjÞper fra dem.
Postnord gir meg problemer men Apomed ordnet opp raskt.
Veldig fornÞyd med kundeservicen fra Apomed.

2026幎1月22日

Apomed からの回答

Takk for en hyggelig tilbakemelding!

Fint å hÞre at du er fornÞyd med kundeservicen, og at vi fikk ordnet opp raskt selv om det oppstod utfordringer med frakten.

Du er hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Tok kun 2 dager fra bestilling til

Tok kun 2 dager fra bestilling til levering. SuperfornÞyd med varer og priser:)

2026幎1月21日

Apomed からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Veldig fint å hÞre at både leveringstid, varer og priser svarte til forventningene. Hjertelig velkommen tilbake!

Veldig fornÞyd med kundeservice

Veldig fornÞyd med kundeservice. Hyggelig ansatte. Veldig behjelpelig å hyggelige. Enkel nettside å fant alt jeg trengte på et Sted. Anbefales videre

2026幎1月15日

Apomed からの回答

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding!

Det er veldig fint å hÞre at du er fornÞyd med både kundeservice og nettsiden vår, og at du opplevde det som enkelt å finne det du trengte. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på, og de betyr mye for oss i det daglige arbeidet vårt.

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din og for at du anbefaler oss videre. Vi håper å kunne hjelpe deg igjen ved en senere anledning.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er veldig fornÞyd med kjÞpene mine

Jeg er veldig fornÞyd med kjÞpene mine fra Apomed.no. Servicen var pålitelig og profesjonell. Ekspressfrakt og varene kom frem i perfekt stand

2026幎1月14日

Apomed からの回答

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig fint å hÞre at du er fornÞyd med både kjÞpene, servicen og leveringen, og at varene kom raskt frem og i god stand. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Treig nettside

På nettsiden må jeg fylle ut postnummer tre ganger fÞr bestillingen er ferdig, og adresse, telefonnummer og e-postadresse må fylles ut to ganger. Dette burde kunne gjÞres raskere i en moderne bedrift.

2026幎1月2日

Hei Sara,

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi forstår godt at dette oppleves unÞdvendig tungvint, og setter pris på at du sier ifra.

I normal bestillingsflyt skal adresse- og kontaktinformasjon kun fylles inn én gang. Dersom man derimot Þnsker levering til et annet utleveringssted – for eksempel ved arbeidsplass eller et bestemt pakkepunkt – vil det vÊre nÞdvendig Ã¥ angi postnummer for dette stedet i et eget felt.

Tilbakemeldingen din tyder likevel på at noe ikke har fungert som det skal i bestillingsprosessen, og det tar vi på alvor. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre brukeropplevelsen, og slike innspill er viktige for at vi skal kunne identifisere og rette eventuelle tekniske utfordringer.

Vi setter stor pris på om du har anledning til å sende oss en e-post (post@apomed.no) med litt mer informasjon om hva som skjedde underveis i bestillingen. Da kan vi undersÞke saken nÊrmere og fÞlge den opp med våre utviklere.

Takk igjen for Êrlig tilbakemelding. Vi håper vi får mulighet til å gi deg en bedre opplevelse neste gang.

5぀星のうち5の評䟡

Lekk flaske uten sikring, men god kundeservice

For meg gikk leveringen ganske raskt, og prisene er lavere enn vanlige apotek.

Da en flaske hadde lekket under frakt, slik at pappesken var våt utenpå, og jeg hadde mistet en god del produkt, ga jeg beskjed og sendte bilder.

Fikk da et meget hyggelig svar fra kundeservice samme dag, med lovnad om erstatning av varer.

Varene ble erstattet, sendte nye raskt og effektivt!

Det er meget god service, tusen takk!

2025幎12月10日

Apomed からの回答

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din!

Vi setter stor pris på den grundige tilbakemeldingen. Det er godt å hÞre at leveringen opplevdes rask, og at prisnivået svarte til forventningene dine. Samtidig beklager vi at en av flaskene lekket under transport. Selv om dette skjer sjelden, er det viktig for oss å fÞlge opp når noe ikke er som det skal.

Vi er glade for at dialogen med kundeservice opplevdes som hyggelig og effektiv, og at erstatningen ble håndtert raskt. Målet vårt er alltid å finne en ryddig lÞsning når det oppstår avvik, og slike tilbakemeldinger betyr mye for oss i det videre arbeidet.

Takk igjen for tilliten – og for at du valgte å dele opplevelsen din.

Mvh Kurt, kundeservice Apomed

5぀星のうち2の評䟡

Treg håndtering og leveranse, ingen angrerett på legemidler

Lavest pris på produkt, men treg håndtering og levering. Bestiller du fredag kveld, så skjer ingenting fÞr mandag. Jeg fikk produktet for sent til mitt formål (tok 6 dager), og ingen mulighet for retur av legemidler. Styr unna hvis du er i tvil om leveransetidspunktet holder.

2025幎8月29日
5぀星のうち1の評䟡

Apomed kanselerte ordren etter fire uker

Fikk ordrebekreftelse etter fire uker. Dagen etter kansellerte Apomed ordren

2025幎5月14日

Hei Jakob,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi beklager på det sterkeste for opplevelsen du har hatt med din bestilling hos oss. Det er selvfÞlgelig ikke slik det skal vÊre.

PÃ¥ grunn av en feil hos vÃ¥r betalingspartner Nets – som hÃ¥ndterer transaksjoner med kort, Vipps og faktura for Apomed.no og mange andre nettbutikker – ble enkelte betalinger ikke registrert som godkjente hos oss. Dette fÞrte til at ordrene ikke ble sendt videre til vÃ¥re systemer for behandling, plukking og utsending.

I slutten av forrige uke ble disse betalingene endelig registrert, og ordrene ble sendt videre til oss. Dessverre hadde noen av disse ordrene, deriblant din, da ligget så lenge ubehandlet at vi har sett oss nÞdt til å kansellere dem.

Vi forstår hvor frustrerende dette må ha vÊrt, og vi har gjennomfÞrt tiltak i samarbeid med vår betalingspartner Nets for å sikre at dette ikke skjer igjen. Ta gjerne kontakt med oss direkte på post@apomed.no så skal vi gjÞre vårt beste for å finne en lÞsning.

Med vennlig hilsen, Peter – Kundeservice Apomed

Bestilte fra apomed

Bestilte fra apomed; mottok aldri hentemelding. Var tilfeldigvis inne på postnord appen og kunne der se at pakken ankom 09.04, men ble returnert den 16.04; det vil si 4 virkedager midt i påskeuken for å hente en pakke som aldri ble varslet.

Bestilte på nytt og antok alt var greit. Mottar så inkasso varsel på dette produktet som jeg aldri mottok (flåttmiddel til katt) hvor de krever 580,- for noe jeg aldri mottok!! Kunne evt betalt porto (selv om det også egentlig var feil her). Apomed påstår videre at jeg har mottatt mange purringer på hentinger; krever bevis på dette. StÞrste drittbutikken jeg har opplevd mao.

2025幎6月5日

Hei Evy,

Vi forstår godt frustrasjonen din, og vi beklager virkelig at du har hatt en så dårlig opplevelse hos oss.

Vi forsÞker alltid Ã¥ gi kundene vÃ¥re god og tydelig informasjon om leveranser, men det hender dessverre at varslinger fra transportÞren ikke nÃ¥r frem som de skal. I ditt tilfelle ble pakken levert til utleveringssted og liggende i syv dager (09.04–16.04) fÞr den automatisk ble returnert. Vi har forstÃ¥else for at dette falt midt i pÃ¥sken. Det ble sendt varsling ved 3 anledninger bÃ¥de pÃ¥ sms og e-post; nÃ¥r pakken var pÃ¥ vei, nÃ¥r den var klar til henting samt en pÃ¥minnelse om henting, fÞr varene ble sendt i retur.

Når det gjelder krav om betaling: Legemidler er unntatt angrerett etter gjeldende regelverk (jf. angrerettloven § 22), og fordi pakken ikke ble hentet, ble du fakturert for produktet, frakt og retur i henhold til våre vilkår.

Vi Þnsker selvfÞlgelig å lÞse saken på en god måte for deg. Ta gjerne kontakt med oss direkte på post@apomed.no for etterspurt dokumentasjon. Vi Þnsker veldig gjerne å finne en lÞsning sammen med deg.

Med vennlig hilsen, Peter – Kundeservice Apomed

5぀星のうち2の評䟡

Rask levering, men du får bare noe av bestilt vare.

De er flinke til å komme på dÞra med bestilte varer raskt, men de leser ikke bestillingene så godt alltid. I dag fikk jeg ikke en bestilt vare, den var oversett, av en annen fikk jeg bare halve mengden, og resepten var ikke lenger gyldig, Dette er jeg skuffet over.

2025幎3月25日

Hei Margit,

Takk for tilbakemeldingen din. Det er leit å hÞre at bestillingen din ikke ble levert som forventet, og jeg forstår godt at dette er skuffende. Vi jobber alltid for å sikre at alle bestillinger blir håndtert nÞyaktig, og jeg beklager at dette ikke var tilfelle denne gangen.

Jeg vil gjerne se nÊrmere på hva som har skjedd med bestillingen din og finne en god lÞsning for deg. Kan du sende meg ordrenummeret ditt, så undersÞker jeg saken videre?

Villedende status

Bestilte og betalte varer som hadde status "på lager". Fikk etter noen dager pengene refundert og en mail som påsto at pga leveringsproblemer hos leverandÞr kunne de ikke sende varene. Status er fremdeles "på lager" så de villeder kundene sine. Ingen problemer med å få tak i produktet hos andre aktÞrer så kjÞper ikke helt historien.

2025幎3月14日

Hei!

Takk for tilbakemeldingen din! Jeg forstår at det kan vÊre frustrerende å oppleve at en vare som sto som "på lager" plutselig blir kansellert.

Vi er koblet direkte opp mot lageret til vår grossist, og dersom de har varen på lager, vil den vÊre mulig å bestille i vår nettbutikk. I sjeldne tilfeller kan det oppstå et oversalg hvis veldig mange bestillinger skjer samtidig eller hvis grossistens lager ikke oppdateres raskt nok. Når vi oppdager dette, fÞlger vi vår rutine om å sende ut de tilgjengelige varene så raskt som mulig, og kansellerer og refunderer eventuelle varer som har gått i rest.

I dette tilfellet har refusjonen skjedd litt sent, og i mellomtiden har grossisten fått varen tilbake på lager igjen. Vi beklager forvirringen dette har skapt! Ta gjerne kontakt med oss på post@apomed.no, så ser vi nÊrmere på saken og finner en lÞsning for deg.

5぀星のうち1の評䟡

Rotete lÞsning? Eller fake nettside?

Logget inn med bankid. Måtte så fylle ut et skjema. På skjemaet skrev jeg hva jeg Þnsket å bestille. Siden sto det at jeg ville få tilbakemelding fra farmasÞyt. Jeg fikk ikke se resepten min, slik som jeg gjÞr i andre nettapotek. Ikke fikk jeg noe bekreftelse på mail heller. Og da sitter man igjen med en uggen fÞlelse av å ha brukt bankid og passord på en muligens fake nettside...

2025幎3月6日

Hei Kristin,

Takk for tilbakemeldingen din! Jeg forstår at det kan fÞles usikkert når man ikke mottar en bekreftelse umiddelbart.

Når du logger inn med BankID hos oss, brukes dette kun for å verifisere deg slik at vi kan hente frem reseptene dine. Vi har forelÞpig ikke et system på nettsiden som er koblet direkte til Reseptformidleren, derfor vil ikke reseptene vises automatisk etter innlogging. I stedet fyller du ut et skjema med det du Þnsker å bestille, og farmasÞyten vår går gjennom bestillingen fÞr den godkjennes.

Du vil motta en bekreftelse på e-post så snart farmasÞyten har sett på bestillingen din. Dersom du ikke har mottatt denne, anbefaler vi å sjekke sÞppelpost eller ta kontakt med oss på post@apomed.no, så hjelper vi deg gjerne videre!

Vi tar sikkerhet pÃ¥ alvor, og nettsiden vÃ¥r er selvfÞlgelig trygg Ã¥ bruke. Ta gjerne kontakt hvis du har flere spÞrsmÃ¥l! 😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。