pp Limetradingai Ltd trafiÅo mi isÄâŠ
pp Limetradingai Ltd trafiÅo mi isÄ przez reklamÄ w necie obiecywali szybkie zyski i ÅŒe wszystko jest banalnie prose nawet bez doÅwiadczenia kliknÄ Åem z ciekawoÅci bo wszystko wyglÄ daÅo profesjonalnie po chwil zadzwoniÅ doradca rozmawiaÅ spokojnie tÅumaczyÅ ÅŒe to bepzieczne a wypÅata to formalnoÅÄ miaÅ wschodni akcent ale wtedy kompletnie nie zwrciÅe na to uwagi bo skupiaÅem siÄ na liczbach na poczÄ tku wszystko wyglÄ daÅo ok konto aktywne saldo rosÅo panel dziaaÅ przez jakiÅ czas byÅo ccho myÅlaÅem ÅŒe to bÄdzie Åatwa droga problemy zaczÄyÅ siÄ dopiero przy wyÅacie najpierw podatek potem AML potem kolejne opÅaty bo rzekomo system wymagÅ dodatkowych zabezpieczeÅ za kaÅŒdym razem sÅyszaÅem ÅŒe to jÅŒ ostanti krok a potem Årodki majÄ byÄ uwolnione oczywiÅcie nic takigeo siÄ nie wydarzyÅo odpowiedzi byÅy sprzeczne kontakt zaczÄ Å siÄ urywaÄ zgÅosiÅem sprawÄ le o kilku tygodiach przyszÅa decyzja o umorzeniu brak dowodów i za maÅo danych ÅŒeby sprawÄ pociÄ gnÄ Ä dalej frustracja ogronma bo wyglÄ daÅo to n koniec na szczÄcie potem trafiÅem na ludzi tkórzy znaÄ te schmaty i wiedzÄ ja je ogarnÄ Ä pomogli mi odzyskaÄ Årodki mimo ÅŒe wczeÅniej straciÅem nadziejÄ piszÄ to ÅŒeby ostrzec innych bo App Limetradingai Ltd z reklamy wyglÄ da niewinnie a prawdziwe problemy wychodzÄ dopiero późiej zostawiam unmer bo moÅŒe komuÅ siÄ przyda 8/8/1 robie przerwy 5/0/1 bo usuwajÄ 7/5/1