Apple Essentials

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Tim Cooke should be fired, crapy Safari, $3700 computer that can't handle fast graphics, slow menu bar response, the whole system and my iPhone is a huge let down. Middle finger review Tim Cook, you'r... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

*vlotte site *vlotte betaling *vlotte levering - track and trace up to date! *stevige verpakking Er was helaas een probleem met het toestel maar na 1 mail waarop binnen het halfuur op gereag... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

ik probeerde bij apple-essentials een battery case te bestellen voor mijn iphone. Ik kwam er helaas niet helemaal uit en het betalen lukte niet. Dezelfde avond werd ik nog gebeld door een medew... もっず芋る

䌁業情報

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Zeer slecht...

ik had een macbook pro 13.3 inch cover besteld in het grijs, (op de foto mat & op de foto was ook duidelijk een retina macbook te zien) krijg ik thuis een transparante cover die niet eens op mijn macbook past. terwijl op de site dat wel aan was gegeven.
ik wou het artikel direct terug sturen maar op de site is (zoals vermeld) nergens een retourformulier te vinden.... en ze reageren ook niet op de mail.... en oja, je moet ook nog zelf voor de kosten op draaien.

2016幎2月18日

Oplichtingspraktijken

Heb een bestelling gedaan.. 14 september kreeg ik een mail dat het verzonden is, maar bij deze heb ik nog steeds niks ontvangen.. Heb ze 2 dagen geleden gemaild en krijg niks te horen van hen. Dus bij deze waarschuw ik jullie.. Bestel niks op deze site.

2015幎9月18日

Asociaal NOOIT weer

Ik heb weken geleden een dock en kabel besteld voor mijn Iphone 5, betaald en nooit ontvangen. Heb meerdere keren gemaild, maar of je hoort dagen later dat er iets niet op voorraad is en dat ik mag kiezen of geld terug of iets anders. Ik heb laten weten iets anders te kiezen en toen weer niets gehoord. Nu ingebrekestelling gestuurd.

2015幎4月20日

Uitstekende service

Mijn bestelling, een battery-case, werd een dag later aan huis geleverd. Er bleek iets mis mee te zijn. Na gemaild te hebben kreeg ik een dag later een nieuw toestel opgestuurd. Het defecte toestel moest ik zelfs niet terugsturen. Nu heb ik een toestel dat perfect functioneert.

2014幎9月3日

Service zoals het hoort!

*vlotte site
*vlotte betaling
*vlotte levering - track and trace up to date!
*stevige verpakking
Er was helaas een probleem met het toestel maar na 1 mail waarop binnen het halfuur op gereageerd werd dat er een nieuwe toestel zal opgestuurd worden. Halfuur later : bericht dat het nieuwe toestel al verpakt is en naar de koerier gestuurd is! track and trace up to date!
Binnen 24u ontvangst nieuwe toestel.
Super service!

2014幎8月1日

Perfecte service!

Apple Essentials hecht veel waarde aan service en klantvriendelijkheid! Ze zijn mij goed tegemoet gekomen nadat ik een bestelling op hun site had gedaan. Ik had me ingeschreven voor de nieuwsbrief en zou 10% korting ontvangen maar op de een of andere manier ontving ik de korting niet. Nadat ik ze heb gemaild, ontving ik kort daarna een reactie van hen en deelden zij mij mee dat ze 10% van het totaalbedrag retour zouden storten op mijn rekening.

Heel attent!

2014幎4月25日

goede ervaring

Dezelfde avond werd ik nog gebeld door een medewerker en die heeft mij geholpen bij het bestellen. Wat denk je, de volgende dag wordt het product netjes bij mij afgeleverd en de battery case werkt perfect!

Dat ik terug gebeld wordt heb ik nog nooit ergens anders meegemaakt! Dat vind ik zeker erg positief.

2014幎4月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス