AppleHome - serwis Apple Warszawa | serwis iPhone レビュヌ 31

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Dzięki za szybkie naprawienie mojego cacuszka, z którego nie mogłam korzystać z tak potłuczoną szybką. Ach te dzieci. Na szczęście chłopcy z serwisu szybko ją wymienili. Nawet niedrogo wyszło. Dzięki

䌁業情報

1. 携垯電話修理店
  2. 携垯電話アクセサリ店
  3. パ゜コン修理サヌビス
  4. 電子機噚修理店

圓該䌁業による蚘述

AppleHome - serwis Apple Warszawa | Piaseczno | Szczecin Jeśli szukasz miejsca, w którym profesjonalnie naprawisz swoje urządzenie Apple, jesteś we właściwym miejscu. AppleHome to pogwarancyjny serwis Apple działający w Warszawie – Ursynów i Ursus, a takÅŒe w samym centrum Szczecina. Zespół doświadczonych techników zapewnia kompleksową obsługę oraz pełną transparentność procesu serwisowego. W AppleHome otrzymujesz pewność rzetelnie wykonanej naprawy, szybki czas realizacji oraz jedną z najdłuÅŒszych gwarancji na rynku – nawet do 12 miesięcy. iPhone’a naprawiamy przeciętnie w 30 minut, a większość usług dla MacBooków wykonujemy juÅŒ w około 1 godzinę 🚀. W naszych serwisach Apple moÅŒesz skorzystać z pełnego zakresu pogwarancyjnych napraw, m.in.: wymiany szybki i ekranu w iPhone, wymiany baterii, napraw klawiatury i matrycy w MacBookach, usuwania skutków zalania czy zaawansowanych napraw płyt głównych. AppleHome – Twój zaufany serwis Apple Warszawa - Ursynów, Wola. Ursus Piaseczno Szczecin Ekspresowa naprawa urządzeń Apple - iPhone, MacBook, iPad, iMac, Apple Watch. NajwyÅŒsza jakość wykonywanych usług, ekspresowy czas naprawy, wysoka skuteczność, konkurencyjne ceny. Oferujemy błyskawiczne i skuteczne naprawy urządzeń Apple w Warszawie - serwisu kaÅŒdy tym urządzenia - telefony iPhone, komputery MacBook i iMac, tablety iPad, zegarki Apple Watch Wysokie doświadczenie zebrane przez nasze centrum serwisowe Apple przekłada się na najwyÅŒszą skuteczność napraw, ekspresowy czas naprawy i najwyÅŒszą jakość zleceń. Podstawowe naprawy typu wymiana szybki w iPhone, wymiana baterii, wymiana złącza ładownia wykonujemy w ciągu 30 minut, Sprawdź nasz profesjonalizm i powierz zlecenie profesjonalistom. KaÅŒda usługa objęta jest gwarancją. Serwis iPhone Warszawa / serwis MacBook Warszawa / serwis iPad - Ekspresowy czas naprawy juÅŒ w 30 minut - Gwarancja do 12 miesięcy - Konkurencyjny ceny, niÅŒsze nawet o 20% - NajwyÅŒsza jakość - Profesjonalna obsługa - NajwyÅŒsza skuteczność

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Skorzystałem z usług serwisu w Warszawa

Skorzystałem z usług serwisu w Warszawa i jestem bardzo zadowolony. Diagnoza była szybka, a cały proces naprawy został jasno wyjaśniony. Telefon wrócił do mnie w idealnym stanie i w rozsądnym czasie. Obsługa była konkretna, spokojna i pomocna. Mogę polecić ten serwis kaÅŒdej osobie, która szuka rzetelnej naprawy sprzętu Apple.

2026幎2月2日

Z pełnym przekonaniem polecam AppleHome

Z pełnym przekonaniem polecam AppleHome – serwis Apple w Warszawie. Oddałem tam swojego iPhone’a do naprawy i jestem bardzo zadowolony z całego procesu. Obsługa była profesjonalna, uprzejma i konkretna – wszystko zostało mi dokładnie wyjaśnione, bez zbędnego „technicznego” języka. Diagnoza została postawiona szybko, a sama naprawa wykonana sprawnie i w ustalonym terminie. Telefon działa jak nowy! Ogromny plus za uczciwe podejście do klienta, przejrzyste ceny i świetny kontakt. Zdecydowanie miejsce, do którego warto wrócić i które moÅŒna polecić dalej.

2025幎11月12日
5぀星のうち5の評䟡

Świetna jakość w dobrej cenie

Jestem bardzo zadowolona z obsługi w serwisie AppleHome. Profesjonalizm pracowników, szybka diagnoza usterki i jasna komunikacja na kaÅŒdym etapie sprawiły, ÅŒe cały proces przebiegł bezproblemowo. Dodatkowo miłym zaskoczeniem była szybkość naprawy – urządzenie odebrałam jeszcze tego samego dnia. Czułam, ÅŒe mój sprzęt jest w dobrych rękach, a jakość obsługi klienta stała na najwyÅŒszym poziomie. Zdecydowanie polecam ten serwis wszystkim uÅŒytkownikom produktów Apple!

2025幎5月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス