AptekaLeki UK レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wiele razy składałam zamówienie w AptekaLeki Uk, nigdy się nie zawiodłam, zamówienia zawsze docierały w nienaruszonym stanie i dobrze zabezpieczone. Na stronie zakładając konto moÅŒna śledzić proces za... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy! Szybka dostawa, faktura. Wszystkie produkty bezpiecznie opakowane. Dostałam w prezencie kilka saszetek dobrej jakości herbaty.Nastąpiła jedna pomyłka w prze... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w AptekaLeki UK. Zamówienie zostało zrealizowane szybko, wszystko było dobrze zapakowane, a produkty zgodne z opisem. Proces zakupu był prosty i przejrzysty, a ceny... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zrobiłam kolejne zamówienie przed wyjazdem na wakacje i wszystko przyszło bardzo szybko. Dostałam teÅŒ prezent ❀ Bardzo fajny pomysł ☺ Dzwoniłam teÅŒ tam i Pani poprosiła o wystawienie opinii i poinfo... もっず芋る

䌁業情報

1. 薬局
  2. 怍物薬店
  3. オンラむン薬局

圓該䌁業による蚘述

AptekaLeki.co.uk is a UK-based online health and wellness store serving the Polish community and customers across the United Kingdom. We offer a wide range of over-the-counter healthcare products, food supplements, herbal products, natural juices, cold-pressed oils, and cosmetics from trusted Polish and European brands. All products are sourced from verified suppliers to ensure authenticity and quality. Our goal is to provide safe, convenient online shopping with reliable dispatch and responsive customer service. Every order is carefully packed and processed promptly to ensure a smooth and professional experience. We are committed to transparency, customer satisfaction, and maintaining high standards in everything we do. Nazwa „AptekaLeki” nawiązuje do tradycyjnego polskiego pojęcia apteki jako miejsca kojarzonego ze zdrowiem i dobrym samopoczuciem. Thank you for choosing AptekaLeki.co.uk.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 86ä»¶

レビュヌを曞く

UWAGA OSZUŚCI !!

UWAGA OSZUŚCI !!!
Adres e-mail jest nierozpoznawalny, przy próbie wysłania do nich wiadomości. Numer przesyłki i moj adres nierozpoznawalny !!! numer telefonu nieprawidłowy do kuriera Yodla . Pieniądze ściągnęli z mojego konta zaraz po zakupie a paczki nie otrzymałam. Å»ałuję ÅŒe nie sprawdziłam opinii przed zakupem

ATTENTION SCAMMER!!!
The email address is unrecognizable when you try to send them an email. Tracking number and my address unrecognizable !!! wrong phone number for courier Yodla. The money was taken from my account immediately after the purchase and I did not receive the package. I regret not checking the reviews before buying

2023幎1月11日

Dzień dobry,
Bardzo przepraszamy za sytuację, która miała miejsce w przeszłości. W ostatnim roku firma przeszła zmiany w zarządzaniu oraz obsłudze klienta, a wszystkie procesy zostały usprawnione, aby podobne problemy nie powtarzały się ponownie.

Chcielibyśmy uprzejmie poprosić, aby dali nam Państwo kolejną szansę.
Prosimy o kontakt mailowy z tego samego adresu e-mail, który widnieje przy Państwa opinii na Trustpilot, abyśmy mogli potwierdzić, ÅŒe to rzeczywiście Państwo.

W ramach gestu dobrej woli z przyjemnością oferujemy 10% rabatu na kolejne zamówienie.

polecam

nie wiem skad te zle opinie, korzystam od dawna i bez zastrzezen

2023幎1月12日

Cieszymy się, ÅŒe jest Pani/Pan zadowolona/y z naszych produktów i obsługi.

Mamy nadzieję, ÅŒe wkrótce zobaczymy się ponownie – regularnie przygotowujemy świetne promocje i wyjątkowe oferty dla naszych klientów.

5぀星のうち5の評䟡

ZłoÅŒyłam zamówienie i dopiero później

ZłoÅŒyłam zamówienie i dopiero później zapoznałam się z opiniami. Byłam więc lekko zaniepokojona, ale okazało się, ÅŒe niepotrzebnie. Zamówienie złoÅŒyłam wczoraj przed południem, wybrałam dostawę tracked24 i dzisiaj otrzymałam juÅŒ paczkę. Mailowo otrzymałam tylko potwierdzenie płatności, bez ÅŒadnego potwierdzenia o przyjęciu/realizacji/wysłaniu zamówienia, więc pozytywnie się zaskoczyłam otrzymując przed chwilą przesyłkę :)

2023幎1月5日

Polecam - Szybka i bezproblemowa wysyłka

Po przeczytaniu wielu negatywnych komentarzy zastanawiałam się czy składać zamówienie czy nie. Zaryzykowałam i opłaciło się. Zamowienie złoÅŒylam w niedziele wieczorem 17/12 i dzisiaj 21/12 otrzymałam paczkę takÅŒe wszystko sprawnie poszło. Jedyna uwaga to taka ze oprócz potwierdzenia zapłaty która przyszła na maila nie otrzymałam potwierdzenia ze produkty zostały wysłane. Nie jest to duÅŒy problem bo moÅŒna to sprawdzić na stronie ale myślę ze był by to bonus. Ogólnie jestem zadowolona i polecam :)

2022幎12月21日

Dla mnie wszystko OK

Patrząc na ogrom negatywnych opinii wielokrotnie zastanawiałam się czy zamawiać z tej strony
 jednak ku mojemu zaskoczeniu, za kaÅŒdym razem przesyłki były dostarczane na czas, kompletne, starannie zapakowane. Terminy waÅŒności leków tez ok. Osobiście nie mam zastrzeÅŒeń 🙆‍♀

2022幎12月20日

Nigdy więcej

Zamówienie złoÅŒyłam miesiac temu i do dzisiaj go nie otrzymałam. Wysłałam juÅŒ 3 maila i na ÅŒaden nie odpowiedzieli. Pieniądze pobrali a zamówienie zaznaczyli jako wysłane. Strata pieniędzy i czasu. Czyste oszustwo.

2022幎12月15日

Product never arrived

I ordered product. Never got it, no money back. No response for emails. It’s a scam . Avoid, I lost £30.

2022幎12月5日

Hello,
We are very sorry for the experience you had in the past. Over the last year, the company has undergone changes in management and customer service, and many processes have been improved to ensure similar situations do not happen again.

We would kindly like to ask you to give our shop another try. We truly care about showing how much has changed and how committed we are to offering good service. We hope that, with time, we can earn back your trust and become your go-to store whenever you need something.

Please email us using the same email address linked to your Trustpilot review, so we can easily confirm your identity.
As a gesture of goodwill, we would be happy to offer you 10% off your next order.

Kind regards,
AptekaLeki Team

5぀星のうち5の評䟡

Polecam...szybka dostawa i do tego miła

Polecam...szybka dostawa i do tego miła i pomocna obsługa starająca się jak najbardziej pomoc jeśli jest jakis problem...

2022幎12月2日

Oszuści i złodzieje

Oszuści i złodzieje. ZłoÅŒyłam dwa zamówienia i ÅŒadnego do dzisiaj nie otrzymałam. Na maile nie odpowiadają, więc skontaktowałam się przez Facebook, ale teÅŒ nie śpieszno im do wyjaśnienia sprawy. ZaleÅŒało mi na tych lekarstwach, a teraz pieniądze zostały wyrzucone w błoto. Unikać jak ognia!

2022幎12月1日

Ordered parcel of value of 50 pounds 2

Ordered parcel of value of 50 pounds 2 weeks ago and received nothing, not even delivery status untill now. Customer service is also not replying. I would not buy from this website!

2022幎11月29日

Od prawie 2 miesiecy się z nimi uÅŒeram

Od prawie 2 miesiecy się z nimi uÅŒeram. Zamówienie oznaczyli jako wysłane, okazało się ÅŒe przez pomyłkę. Udało mi się z nimi skontaktować dopiero przez messengera, uznali błąd i napisali ze wyślą zamówienie. Mija 2 miesiąc. Cisza. Ani zamówienia ani zwrotu kosztów. Nigdy więcej.
Pieniądze ściągnęłam zgłaszając w banku oszustwo.

2022幎11月28日

Dzień dobry,
Bardzo przepraszamy za sytuację, która miała miejsce w przeszłości. W ciągu ostatniego roku firma przeszła zmiany w zarządzaniu oraz obsłudze klienta, a wiele procesów zostało usprawnionych, aby podobne doświadczenia nie powtarzały się ponownie.

Chcielibyśmy uprzejmie poprosić, aby dali nam Państwo kolejną szansę. Bardzo zaleÅŒy nam na tym, aby pokazać, jak wiele się zmieniło i jak dbamy o naszych klientów. Mamy nadzieję, ÅŒe z czasem będziemy mogli odzyskać Państwa zaufanie i stać się sklepem, do którego chętnie wracacie.

Prosimy o kontakt mailowy z tego samego adresu e-mail, który widnieje przy Państwa opinii na Trustpilot, abyśmy mogli łatwo potwierdzić, ÅŒe to rzeczywiście Państwo.

polecam

Nie mam pojecia dlaczego ta apteka ma takie kiepskie opinie. Ja zamowilam co chcialam, zaplacilam i otrzymalam paczke kilka dni wczesniej niz bylo podane. zero problemow

2022幎11月7日

Apteka Lesna -polecam

Korzystam kilka lat z zakupow w Aptece Lesnej
nigdy nie mialam problemow z terminem dostawy
lub brakie kontaktu ze sprzedajacymi.
Korzystalam z numeru telefonu ,ktory zawsze byl odbierany. Polecam.

2022幎11月20日

Bardzo szybka wysyłka

Bardzo szybka wysyłka, zamowienie zostało złoÅŒone w niedzielę , przesyłka dotarła w środę a oczekiwana była w piątek.Wszystko dobrze zapakowane .Polecam

2022幎11月16日

Highly recommended

I have no idea why there so many negative reviews but I've bought from this pharmacy several times now and never once had an issue my order or delivery.

2022幎11月2日

5぀星のうち1の評䟡

Zamówiłam leki ,które nie dotarły do

Zamówiłam leki ,które nie dotarły do mnie . Pisałam maila na ich stronie teÅŒ nie odpowiedzieli, pieniędzy teÅŒ nie oddali. A w tej chwili ich strona nie działa i nie wiem co mam zrobić. Jak do tej pory nie miałam problemu z tą aptekaleki co.uk teraz coś się popsuło

2022幎10月22日

Excellent service

Excellent service, have been buying from them for couple of years now and my family. I always compare prices and tablets I buy from them is twice cheaper. I don't know where all this negative reviews came from but I definitely recommend

2022幎10月30日

Recenzja jak najbardziej pozytywna

Jako jedyni mieli w ofercie syrop który potrzebowałem, ale po przeczytaniu opinii na trustpilot z wielkim bólem wcisnąłem przycisk zamów. Po kilku dniach dwa syropy zostały do mnie dostarczone (Belfast) przez Royal Mail free of charge, zamówienie powyÅŒej 25 funta. TakÅŒe wielkie dzięki dla Apteki.

Pozdrawiam
Piotr

2022幎10月11日

Zamówiłam plastry na odciski 2x plus

Zamówiłam plastry na odciski 2x plus jedne na wodniste bąble plus szampon i pyłek kwiatowy. Niestety te pierwsze obie paczki po terminie.

2022幎10月27日

Brak zwrotu pieniędzy

Pierwszy raz się spotkałam z taką firma co jest problem z zwrotem pieniądze. Widzę po innych opiniach ze nie jestem sama. Wiadomo czasem wyślą. Ale jak widać nie którym po prostu anulują i tyle. Więc nie moÅŒna tak tego zostawić ÅŒe ktoś po prostu nie oddaje pieniądzy!! Zero odpowiedzi na sms-a i na email a po sms-ie widać ÅŒe odczytują!! Chyba najlepsze co moÅŒna zrobić to po prostu pójść z tym na policję moÅŒe akurat coś zrobią. Ja miałam zamówienia za około 30f ale moÅŒliwe ÅŒe jest takich ludzi więcej w miesiącu i na większe kwoty. Ta firmę powinni zamknąć..

2022幎10月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス