Ta apteka to skarb , a Panie w niej pracujące to skarbnica wiedzy ♥️ telefonicznie doradziły mi w lekach dla dziecka za co jestem ogromnie wdzięczna i chciałam się tym tu podzielić bo okazało się to... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Nie polecam. Niestety, przy lekach nie podaja na stronie daty ważności,co jest istotne gdy jest krótsza niż miesiąc.Niestety,kupiłam dwa leki na początku marca z datą ważności do 30/03/26. Nie jest t... もっと見る
企業が回答しました
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w AptekaLeki UK. Zamówienie zostało zrealizowane szybko, wszystko było dobrze zapakowane, a produkty zgodne z opisem. Proces zakupu był prosty i przejrzysty, a ceny... もっと見る
企業が回答しました
Wiele razy składałam zamówienie w AptekaLeki Uk, nigdy się nie zawiodłam, zamówienia zawsze docierały w nienaruszonym stanie i dobrze zabezpieczone. Na stronie zakładając konto można śledzić proces za... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
AptekaLeki.co.uk is a UK-based online health and wellness store serving the Polish community and customers across the United Kingdom. We offer a wide range of over-the-counter healthcare products, food supplements, herbal products, natural juices, cold-pressed oils, and cosmetics from trusted Polish and European brands. All products are sourced from verified suppliers to ensure authenticity and quality. Our goal is to provide safe, convenient online shopping with reliable dispatch and responsive customer service. Every order is carefully packed and processed promptly to ensure a smooth and professional experience. We are committed to transparency, customer satisfaction, and maintaining high standards in everything we do. Nazwa „AptekaLeki” nawiązuje do tradycyjnego polskiego pojęcia apteki jako miejsca kojarzonego ze zdrowiem i dobrym samopoczuciem. Thank you for choosing AptekaLeki.co.uk.
連絡先
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

AptekaLeki UK からの回答
po zamowieniu czytalam recenzje i juz…
po zamowieniu czytalam recenzje i juz bylam pewna ,ze zostalam oszukana a dzis przyszly ,leki ,czekalam 4 dni tylko.
dziekuje!

Unikajcie oszuści!
Na początku składałam zamówienia i nie były na ogromną sumę to zawsze otrzymywałam zamówienie po kilku dniach. Tym razem złożyłam zamówienie na ponad £60. Pieniądze zostały pobrane a od ponad dwóch tygodni po moim zamówieniu ani śladu. Próbowałam dzwonić kilkanaście razy, wysłałam e-mail jak i również wiadomości na Messengerze. Nie otrzymałam żadnej odpowiedzi więc ruszyłam po pomoc do banku i wczoraj dostałam zwrot środków. Smieszne jest to jak próbowałam dzwonić i wysłałam wiadomość na Facebooku ukazał się nowy post. Oszuści i najlepiej trzymać się od nich jak najdalej.

AptekaLeki UK からの回答
Money taken no delivery and no customer…
Money taken no delivery and no customer service! Do not order from them ever!

Koszmarna firma
Koszmarna firma. Oszusci. Dostalam przeterminowane, nie zamowione rzeczy w paczce. Zero odpowiedzi. Radze nie kupowac u oszustow!
Horrible company. No customer service. Scam.

AptekaLeki UK からの回答
Szybka dostawa i zawszw dochodzi…
Szybka dostawa i zawszw dochodzi paczka. Nie wiem skad tyle negatywnych opini.

AptekaLeki UK からの回答
Despite all the negative reviews I…
Despite all the negative reviews I read, my product arrived in 2 days. Everything is correct. Thank you!

Aptekaleki
Leki zamòwione 2 stycznia 2024 doszły 4 stycznia.Byc moze ze apteka nie odpowiada na email I nie odbiera telefonow ale leki dochodza.Drugi raz juz tam zamawiałam I doszły.
Barbara.

Oszusci !
Oszusci !
Brak komunikacji
Nigdy nie otrzymalam towaru and zwrotu pieniedzy!

AptekaLeki UK からの回答
Opinię o sklepie przeczytałam po zakupie...
Opnię o sklepie przeczytałam po zakupie i bylam pewna, że to scam. Ku mojemu zdziwieniu dzisiaj otrzymałam przesyłkę, zaledwie 4 dni po zakupie. Zamawiałam ze strony bez loga w wyszukiwarce.

Oszustwo
Nie otrzymałam zamówionych produktów, nie zwrócono pieniędzy. Nie odbierajaą telefonów, nie odpisują na maile.

zlodzieje
Ludzie uciekajcie jak najdalej od tych zlodziei, to nie apteka, ci co tam pracuja powinni za te oszustwa i za tyle oszukanych ludzi za kratkami siedziec.

NIE polecam
NIE polecam. Brak realizacji zamówienia. Zero odpowiedzi na maile i telefony.

Edit
*Udalo mi sie skontaktowac ze sklepem przez Facebook Messenger. W miare szybko dostalam odpowiedz I bardzo grzecznie wszystko zostalo zalatwione. Dostalam zwrot pieniedzy po kilku dniach.
Z 1* zmieniam na 3*.
Zaplacone, potwierdzenie zaplaty przyszlo, towar nie doszedl. Zero odpowiedzi na maile czy telefon.

Ja jak większość NIE POLECAM
Ja jak większość NIE POLECAM, opinie sprawdziłam dopiero po tym jak nie otrzymałam e-maila potwierdzającego zakupy. Napisałam zapytanie do firmy, brak odpowiedzi. Brak towaru. Nauczka dla nas wszystkich, żeby sprawdzać opinie przed dokonaniem płatności.
Muszę uzupełnić moją opinię ponieważ niespodziewanie dostałam paczkę. Cieszę się ale praktyka sklepu zdecydowanie nie zachęca do zakupów. Na pewno nie kupię już od nich żadnych produktów.

AptekaLeki UK からの回答
Ordered few things and No confirmation…
Ordered few things and No confirmation of order or parcel, no responding for emails or calls. Check on Facebook nearly 500 people scammed. DO NOT ODER FROM THEM

Sa 2,falszywa I prawdziwa
Moi drodzy jakbyscie dluzej pogoohlowali to byscie zauwazyli ze ta apteke objeli hakerzy,teraz sa dwie,falszywa- aptekaleki.uk.com (z ich obrazkiem jak wyszukujesz w Google) I prawdziwa-aptekaleki.co.uk (Bez obrazka) tylko nie wiem czemu oni nic nie napisali I tym na swojej stronie co by I'm pomoglo w opiniach

AptekaLeki UK からの回答
Nie polecam!Zlozone zamowienie nie…
Nie polecam!Zlozone zamowienie nie zostalo zrealizowane..Kwota ponad £20 pobrana z konta,lek nie dostarczony,brak kontaktu mailowego i telefonicznego!Zdecydowanie NIE POLECAM.

Scam - Avoid
Placed an order 2 weeks ago nothing happen there is no parcel and no contact with anyone , my 6 months old son was in need unfortunetelly order is nowhere to be found and i lost the money.
AVOID PLEASE

Trustpilot エクスペリエンス