䌁業情報

1. 衛生甚品卞売業者

圓該䌁業による蚘述

Het AquaFox systeem doseert automatisch water en zeep aan de spoelbak waardoor je elk bierglas in perfect reinigt. - Bespaar 20.000 liter per maand (+/- € 600,- per jaar) - Bierglazen worden perfect schoon - Werkt volledig automatisch - Hygiënisch

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Gebruiksvriendelijk systeem voor vrijwilligers sportkantine

We hebben het nieuwe systeem nu een tijdje in gebruik en het werkt uitstekend. Onze vrijwilligers kunnen er eenvoudig mee aan de slag, en ze waarderen vooral het gemak van altijd vers water en voldoende spoelmiddel. Het zorgt ervoor dat de glazen schoner zijn dan voorheen, wat onze gasten en leden een betere ervaring biedt.

Hoewel het lastig is om exact te zeggen hoeveel water we besparen, mede omdat de spoelbak slechts twee dagen per week intensief wordt gebruikt, merken we wel een verschil. We hebben onlangs overgestapt van blikjes frisdrank naar frisdrank in hardcups, wat heeft geleid tot meer spoelwerk. Dit maakt het moeilijk om de impact op waterbesparing precies te meten, maar we denken dat er in ieder geval besparing is op het gebied van zeepgebruik.

Al met al draagt het systeem bij aan een efficiëntere en schonere werkwijze, en we zijn zeer tevreden over de resultaten tot nu toe.

2024幎10月16日

Aquafox からの回答

Bedankt voor je positieve review Dave! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn :-)

5぀星のうち5の評䟡

Erg blij met de Aquafox in onze voetbal

Erg blij met de Aquafox in onze voetbal kantine.
De waterbesparing is fijn.
Maar het belangrijkste is het gemak, vrijwilligers hoeven niet na te denken, altijd de ideale zeep/ water verhouding.
Dus altijd een top getapt biertje.

2024幎10月16日

Aquafox からの回答

Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn, bedankt voor de mooie review!

5぀星のうち5の評䟡

Wat een fantastisch systeem is dit

Wat een fantastisch systeem is dit! Altijd schoon spoelwater, altijd schone glazen, altijd een perfect biertje tappen! En dan toch nog heel veel water besparen. Een must voor elke bar!

2024幎6月7日

Aquafox からの回答

Wat een fijne review David, dank je wel!!

5぀星のうち5の評䟡

Zeer geschikt voor minder ervaren gebruikers

Erg nuttig om hard plastic bekers schoon te houden zodat ze voor hygiënisch gebruik beschikbaar zijn voor onze gezelligheidsvereniging. Ook makkelijk in gebruik zodat ook relatief onervaren mensen er goed mee kunnen werken.

2024幎3月4日

Aquafox からの回答

Hi Duco, goed om te zien dat jullie zo tevreden zijn! Bedankt voor je mooie review!

Perfect voor de vereniging

Het werkt super voor onze vereniging! De bekers worden goed schoon en het is makkelijk te gebruiken.

2024幎4月8日

Aquafox からの回答

Super dat jullie zo tevreden zijn! En bedankt voor jullie positieve review!

Effenaar

fijn systeem, geen omkijken meer naar. en alle 9 in korte tijd geïnstalleerd.

2024幎1月25日

Aquafox からの回答

Dank voor je mooie review!

BierProefFestival 2022

Als organisatie van het NL-Bierproeffestival hebben we AquaFox weer gevraagd om voor het 6de jaar onze gasten schone bierglazen te voorzien.
Uiteraard vragen we AquaFox als betrouwbare partner om na Corona onze bierglazen hygiënisch te reinigen zodat iedereen onbezorgd van een vers getapt biertje kan genieten.
Wat een topsport prestatie is hier neergezet. Er is door het team een kleine 30.000 bierglazen gespoeld. Dit alles met een glimlach.

Nogmaals dank voor de inzet en graag zien we jullie weer als partner/sponsor in 2023 op onze jubileum editie. (10 jaar NL Bierfestival Den Haag)

2022幎5月26日
5぀星のうち5の評䟡

Bijzonder fijn bedrijf om mee samen te

Bijzonder fijn bedrijf om mee samen te werken. Sinds 2006 maken we gebruik van de Aquafox en hebben op die manier enorm veel water bespaard. Ook de ontwikkelingen die zij hebben gemaakt met de spoelborstels en de poleer doeken zijn hier met groot enthousiasme ontvangen en worden graag gebruikt. Service is prima, mocht er iets aan de hand zijn staan ze direct voor je klaar.

2022幎4月29日

Aquafox からの回答

Hi Heleen, bedankt voor je review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。