レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi havde booket Argenti til vores bryllup, og der blev spillet fra 17:15-03:00. Vi kan klart anbefale at booke Sune. Han var fra start meget professionel, men samtidig ogsÃ¥ meget nede pÃ¥ jorden og for... もっず芋る

䌁業が回答したした

Argenti ( Sune ) spillede til vores bryllup den 7. juni. Han er virkelig dygtig, og formÃ¥ede at holde gang i danse gulvet fra start til slut (+ den 1,5 time ekstra som vi bare var nÞd til at forl... もっず芋る

䌁業情報

1. 移動匏ディスコ
  2. DJサヌビス
  3. むベント プランナヌ
  4. 音楜家

圓該䌁業による蚘述

Mobildiskotek Argenti er leverandÞr af top professionel DJ, lys og lyd til alle typer af arrangementer. Store som smÃ¥. Vores filosofi er enkel: Mobildiskotek med stil. Vi gÃ¥r op i detaljerne og sikrer, at alt er perfekt – fra musikken til lyset og alt derimellem. Du kan stole pÃ¥, at vi altid leverer en professionel, pÃ¥lidelig og uforglemmeligt aften for dig og dine gÊster. Vi leverer varen og har over 15 Ã¥rs erfaring, med at fÃ¥ folk pÃ¥ dansegulvet. Stor erfaring fra event verdenen, gÞr at ingen opgaver synes umulige og vi ville kunne bistÃ¥ dig med alt hvad du mÃ¥tte behÞve, for at dit arrangement bliver lige som DU Þnsker det. Med Argenti som din musikleverandÞr er du i trygge hÊnder. Argenti sidder klar til at lave et uforpligtende tilbud pÃ¥ netop din fest.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

20件のレビュヌ

Professionel og nede på jorden

Vi havde booket Argenti til vores bryllup, og der blev spillet fra 17:15-03:00. Vi kan klart anbefale at booke Sune. Han var fra start meget professionel, men samtidig også meget nede på jorden og formåede at realisere alt, vi gerne ville. Der var en super god balance mellem genrer, årstal og vores egne Þnsker.

2025幎10月11日

Mobildiskotek Argenti からの回答

Tusinde tak for de pÊne ord Niki og Natacha. Det var en kÊmpe fornÞjelse at spille til jeres smukke bryllup.

Vi bookede dj Argenti til vores

Vi bookede dj Argenti til vores bryllup, og der er vi SÅ glade for! Sune var mega professionel fra start, havde styr pÃ¥ alt hvad han behÞvede at vide for at kunne spille op til fest for netop os og vores gÊster. Sune hjalp os ogsÃ¥ med et lille “twist” under brudevalsen, og han gjorde meget ud af at forberede dette twist, sÃ¥ det blev lige som vi Þnskede.

Alt i alt en helt igennem fantastisk fest med Sune bag pulten - vi kunne ikke have Þnsket det bedre, og der er efterfÞlgende kommet meget ros fra vores gÊster 🙏🏌🥳🪩

2025幎9月6日

Mobildiskotek Argenti からの回答

Hej Stine og Kristoffer. Tak for tilliden og tak for at lade mig vÊre en del af jeres store dag på Nibe bryghus. Det var en super smuk aften og i forstår at holde en fest må man sige. Ikke svÊrt at banke en fest på benene med et publikum som jer ;)

En perfekt bryllupsdag hvor intet manglede

Sune leverede både musik, lys og lyd samt photobooth og gÊstebogs telefon til vores bryllup d. 9/8 2025.

Det hele spillede, og selve kommunikationen med Sune nÊrmest et helt år i forvejen og op til har vÊret virkelig god og tryg. Han leverede alt som lovet og vores gÊster elskede photobooth'en som var tilkoblet en printer. Her printede folk billederne som blev taget direkte, og kom i vores gÊstebog, som nÊste morgen var fyldt op med minder fra hele dagen og aftenen.
Derudover har vi her dagene efter bryllup hÞrt de sjoveste lydfiler fra dagen. Vi elskede at vi kunne bestille hele pakken samlet hos Sune, og på den måde undgik vi 3-4 forskellige leverandÞrer. Prisen og kvaliteten af hele pakken var fuldstÊndig i top.

Vi kan kun give de varmeste anbefalinger og takker mange gange for at vÊre med til at gÞre vores dag helt perfekt.

/Morten & Maja

2025幎8月9日

Mobildiskotek Argenti からの回答

Hej Maja og Morten. Tusinde gange mange tak for anmeldelsen. Det var en magisk aften og jeg er glad for at alt blev som i Þnskede det. Tak for en helt igennem magelÞs aften i super smukke omgivelser :)

Argenti leverede meget mere end bare musik

Argenti leverede meget mere end bare musik! 🎉🎉
Sune spillede til vores bryllup den 14. juni hvor han bare leverede en helt igennem fantstisk styring af musikken. Der var folk pÃ¥ dansegulvet hele natten og vi kÞbte 1 time mere fordi folk var ikke fÊrdige med at danse 🥳 Derudover leverede Sune ogsÃ¥ musik til dinner og fik koordineret med toastmaster og Lille Restrup Hovedgaard hvor festen blev holdt, sÃ¥ vi ingen bekymringer havde gennem hele festen.

Argenti havde ogsÃ¥ de virkelig magiske uplights med som bare gjorde at hele hele festen smeltede sammen med borddÊkning og det gennemgÃ¥ende tema hos os 🎀🌞🌺

Flere af vores gÊster roste Sune for hans profesionelle mÃ¥de at styre hele aftenen pÃ¥. Vi fÞlte os trygge fra fÞrste kontakt og derfor kan vi kun give Sune en kÊmpe anbefaling, hvis man vil have ro i maven med musikken til ens fest 🙏✚

2025幎6月14日

Mobildiskotek Argenti からの回答

Hej Cecilie. Jeg bliver SÅ glad. Tusinde tak for anmeldelsen og tak for en helt igennem smuk og fantastisk aften. I var klar på at feste, så vi skulle ikke hjem, vi skulle videre ;) Tak for jer

Argenti ( Sune ) spillede til vores

Argenti ( Sune ) spillede til vores bryllup den 7. juni. Han er virkelig dygtig, og formåede at holde gang i danse gulvet fra start til slut (+ den 1,5 time ekstra som vi bare var nÞd til at forlÊnge festen med)
• Dygtig DJ
• Professionel kontakt ( vi havde en rigtig god snak omkring forventninger nogle inden )
• Flot set- up ( lyd og lys er meget stilfuldt )
• Forskellige tilvalg. Vi havde background belysning i lokalet og Photo Booth

2025幎6月7日

Mobildiskotek Argenti からの回答

Hej med jer. Tusinde tak for tilliden og tak for den fine anmeldelse. Det betyder utroligt meget.

SuverÊn DJ

DJ Argenti spillede til vores bryllup, og fra start til slut var det en fantastisk oplevelse. Fra 1. kontakt var Sune professionel og engageret og detaljerne blev drÞftet flere gange i tiden op til brylluppet. Setup'et på dagen var stilfuldt og smukt og alt forlÞb perfekt. Sune havde medbragt hans photo booth med tilhÞrende rekvisitter, ligesom at billederne kunne printes ud med det samme hvis gÊsterne Þnskede det. Det var et kÊmpe hit.
Så det kan ikke vÊre mindre end 5 stjerner, en suverÊn oplevelse

2025幎5月24日

Mobildiskotek Argenti からの回答

Hej Eik og Anh. Det var en sand fornÞjelse at spille for jer i de helt utrolig smukke omgivelser. Tak for jer og tak for tilliden :)

DJ til bryllup

Sune spillede til vores bryllup den 10.05.25 på en kro. Han spillede både under reception, middagen og festen. Ikke nok med super timing, formåede han også at ramme alle aldersgrupper. Han lavede et super fedt setup. Oveni kÞbet hjalp han med et super fedt remix til vores brudevals, så vores gÊster fik en kÊmpe overraskelse. KÊmpe tusind tak for det!
Alt i alt en mega god DJ, både i forhold til planlÊgning men også selve dagen. Han er super professionell og kan musikkens kram. Vi kan kuk anbefale ham på det varmeste!

2025幎5月10日

Hej Melanie og Lars.
Tusinde tak for de pÊne ord. Det betyder rigtig meget og er virkelig vÊrdsat. Det var en sand fornÞjelse at vÊre en del af jeres store dag. TAK😘

Sune spillede til vores bryllup den

Sune spillede til vores bryllup den 05.10.24 og hvilken fÊnomenal oplevelse det var. Lige fra fÞrste samtale til slut var Sune dybt engageret, professionel, utroligt sÞd og det var så tydeligt, at det var vigtigt for ham, at vi fik den Aller bedste dag lige prÊcis med afsÊt i vores Þnsker og behov. Vi kan kun give ham de stÞrste anbefalinger med på vejen og vi håber inderligt, at vi en anden gang skal holde et brag af en fest - for så er vi ikke det mindste i tvivl om, hvem vi skal have til at spille for os. Mange rosende ord kom også fra bryllupsgÊsterne - de var meget enige med os og alle havde den bedste dag/aften/nat. På intet tidspunkt var dansegulvet tomt, da Sune forstod at lÊse gulvet. TAK SUNE!! :-)))

2024幎10月5日

Mobildiskotek Argenti からの回答

Hej Mia. Tusinde tak. Det varmer virkelig med sådan en anmeldelse. Det var en aften som sent vil blive glemt. TAK for at have tilliden til at jeg kunne lÞfte opgaven :)

Fremragende og jeg vil klar anbefale

Fremragende og jeg vil klar anbefale. Professionel DJ. Dejlig dinner musik og derefter var dansegulvet fyldt fra start til slut👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

2024幎10月5日

Mobildiskotek Argenti からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse. Jeg kan desvÊrre ikke lige se hvem du er, men det bliver jeg ikke mindre glad af.. Tusinde tak

KÊmpe anbefaling

Argenti stod for musikken til vores bryllup og der var styr på det hele, fra start til slut. Allerede under forberedelserne til brylluppet formåede Sune at give os fuldstÊndig ro i maven og det var hurtigt meget tydeligt, at han havde stor erfaring som kom os til gode.
Der var rigtig god kommunikation med Sune fra start til slut, og han inddragede vores Þnsker samtidig med at han guidede os i de forskellige muligheder.
BÃ¥de musik og setup var lige i Þjet🙏🏌
Vores varmeste anbefalinger til Sune🥳

2024幎9月7日

Mobildiskotek Argenti からの回答

Wauw. Er SÅ glad. De betyder alverden at i fik den fest i Þnskede jer og selvfÞlgelig alle disse pÊne ord. Tusinde tak :)

En sublim DJ oplevelse

Argenti leverer en sublim oplevelse når det kommer til musik, lys og lyd. Sune som er manden bag pulten, er en sand mester til sit håndvÊrk. Han gav os den bedste bryllupsfest vi kunne forestille os. Alt var til perfektion. Han kom med hele pakken, som indeholder lys, lyd, selfiestand og Audio gÊstebog. Han er utrolig professionel, og kÞrte bare showet fra start til ende.
Kan ikke anbefale ham nok, og vi ved helt sikkert hvem vi tager kontakt til nÊste gange vi skal have fest.

Tak fordi du gjorde vores specielle dag perfekt.

2024幎8月10日

Mobildiskotek Argenti からの回答

Carsten og Rikke, tusinde tak for de flotte ord. Det er virkelig vÊrdsat. Det var en kÊmpe fornÞjelse at spille for jer og jeres gÊster. Tak for at lade mig vÊre en del af jeres store dag.

Havde en magisk dag og aften

Havde en magisk dag og aften, hvor Sune allerede havde opstillet det hele inden, så vi havde musik til Kaffe, kage om eftermiddagen.
Samtidig var har med på noget lir omkring nogle indslag, kan varmt anbefales.

2024幎8月17日

Hej Steen. Tak for anmeldelsen og tak for en fantastisk fest 🎉

DK,S bedste DJ

Vi havde Mobildiskotek Argenti ud og spille til til vores firmafest. Vi havde oktoberfest tema og han gik virkelig ind i det. Han fik det virkelig til og fÞle som man var til oktoberfest 🥳

Jeg kan varmt anbefale ham til j’ers nÊste fest 🥳🥳

2023幎9月22日

Mobildiskotek Argenti からの回答

Hold da op det er flotte ord. Rigtig mange tak. Når du skriver oktoberfest kan jeg nÊsten regne ud af du skriver fra Trigon i Fr.Havn. Tusinde tak for at lade Argenti vÊre en del af jeres fest..

En uforglemmelig fest med den bedste DJ!

Jeg vil på det aller varmeste anbefale Mobildiskotek Argenti, som spillede til min 25 års fÞdselsdag på Restaurant Nerd i Frederikshavn. Trods der var lidt trÊngt, så fandt Sune en lÞsning der bare spillede, så der både var plads til hans setup og til et dansegulv, som ikke stod stille fra han gik på, til han gik hjem. Han var god til at fÞle stemningen og sÊtte musikken derefter, modtog Þnsker fra alle mine gÊster, og fangede fuldstÊndig den vibe, som jeg Þnskede der skulle afspejle en kÊmpe fest på det ellers lille dansegulv. Hele arrangementet var oppe at kÞre over alle de fede tunes, og vi var fra alderen 25 til +60, så det siger lidt! Book ham til dit nÊste arrangement, det har jeg i hvert fald tÊnkt mig at gÞre!!!

2023幎9月9日

Wauw Cecilie , Det varmer virkelig. Tusinde tak for de flotte ord 🙂

Julefrokost på AAU Energi.

Vi havde Argenti ude at spille til vores firmajulefrokost hvor vi var 130 mennesker samlet.
Sune fik hurtigt fundet lydniveauet og musikken, der kunne fylde dansegulvet, der blev holdt godt gang i hele aftenen.
Har kun gode ting at sige om oplevelsen med Argenti, fra start til slut. 5 stjerner herfra.

2022幎12月1日

Hej BjÞrn.
Mange tak for stjernerne og tak for tilliden.
Vi glÊder os allerede til nÊste 👌🙂

Fantastisk dj til livets store fest

Vi havde Sune fra Argenti til at spille til vores bryllup. Alt gik efter planen. Vores store Þnske var at dansegulvet skulle vÊre fyldt hele aftenen og det var det. Han var rigtigt god til at fÞle stemningen og sÊtte musikken derefter. Hele hans setup var flot og stilrent og han kunne leverer alt hvad vi bad om. Vi kan varmt anbefale Argenti til din nÊste fest.

2022幎9月17日

Mobildiskotek Argenti からの回答

Hej Jesper. Wauw. Rigtig mange tak for anmeldelsen. Hvor er det dejligt at hÞre at i var tilfredse. Tusinde tak for at lade Argenti vÊre en del af jeres store dag.

Fantastisk service!

Hvis du vil hyre en dj som du kan regne med - sÃ¥ bÞr du booke argenti! Du fÃ¥r det du Þnsker - og perfekt service 🥳

2022幎7月30日

Hej Lykke. Rigtig mange tak for den fine anmeldelse.. Det betyder meget. TAK

Fuld proffessionalisme

Fuld proffessionalisme, perfekt musik.
Jeg var overrasket.

Jeg anbefaler.

2022幎10月6日

Mobildiskotek Argenti からの回答

Hej Tomasz. Tusinde tak for anmeldelsen og tak for en god fest. Er glad for at i kunne lide det polske musik jeg havde fundet frem til jer. 👌

Happy

Fantastisk musik, der spilles lige hvad man Þnsker. Dj’en er professionel i alt hvad han laver. Lys og lyd er i hÞj kvalitet.
Kan varmt anbefales.

2022幎8月26日

Hej Mick.
Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder helt utrolig meget. Tak.

Som deltagende ved min vens bryllup

Som deltagende ved min vens bryllup, oplevede jeg den store forskel det var, at en professionel stod for musikken. Der var tydeligt lagt mange tanker i alt fra, hvilket udstyr Argenti havde med, samt isÊr musikken de spillede. Der var musik så alle kunne vÊre med, og på intet tidspunkt var dansegulvet tomt. Dics Jockeyen var altid smilende og behjÊlpelig f. eks med musikÞnsker samt annonceringer i mikrofonen. Alt i alt en kÊmpe succes som varmt kan anbefales til festen.

2022幎9月17日

Hej Dan.
Tusinde tak for den flotte anmeldelse.
At se alt arbejdet bÊrer frugt og resulterer i sådan en fin anmeldelse, er guld vÊrd
Igen mange tak.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。