Vi havde booket Argenti til vores bryllup, og der blev spillet fra 17:15-03:00. Vi kan klart anbefale at booke Sune. Han var fra start meget professionel, men samtidig ogsÃ¥ meget nede pÃ¥ jorden og for... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi bookede dj Argenti til vores bryllup, og der er vi Sà glade for! Sune var mega professionel fra start, havde styr pÃ¥ alt hvad han behÞvede at vide for at kunne spille op til fest for netop os og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Argenti ( Sune ) spillede til vores bryllup den 7. juni. Han er virkelig dygtig, og formÃ¥ede at holde gang i danse gulvet fra start til slut (+ den 1,5 time ekstra som vi bare var nÞd til at forl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mobildiskotek Argenti er leverandÞr af top professionel DJ, lys og lyd til alle typer af arrangementer. Store som smÃ¥. Vores filosofi er enkel: Mobildiskotek med stil. Vi gÃ¥r op i detaljerne og sikrer, at alt er perfekt â fra musikken til lyset og alt derimellem. Du kan stole pÃ¥, at vi altid leverer en professionel, pÃ¥lidelig og uforglemmeligt aften for dig og dine gÊster. Vi leverer varen og har over 15 Ã¥rs erfaring, med at fÃ¥ folk pÃ¥ dansegulvet. Stor erfaring fra event verdenen, gÞr at ingen opgaver synes umulige og vi ville kunne bistÃ¥ dig med alt hvad du mÃ¥tte behÞve, for at dit arrangement bliver lige som DU Þnsker det. Med Argenti som din musikleverandÞr er du i trygge hÊnder. Argenti sidder klar til at lave et uforpligtende tilbud pÃ¥ netop din fest.
Otto Banners Vej, 24, 9300, SÊby, ãã³ããŒã¯
Vi havde booket Argenti til vores bryllup, og der blev spillet fra 17:15-03:00. Vi kan klart anbefale at booke Sune. Han var fra start meget professionel, men samtidig også meget nede på jorden og formåede at realisere alt, vi gerne ville. Der var en super god balance mellem genrer, årstal og vores egne Þnsker.

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Vi bookede dj Argenti til vores bryllup, og der er vi SÃ
glade for! Sune var mega professionel fra start, havde styr pÃ¥ alt hvad han behÞvede at vide for at kunne spille op til fest for netop os og vores gÊster. Sune hjalp os ogsÃ¥ med et lille âtwistâ under brudevalsen, og han gjorde meget ud af at forberede dette twist, sÃ¥ det blev lige som vi Þnskede.
Alt i alt en helt igennem fantastisk fest med Sune bag pulten - vi kunne ikke have Þnsket det bedre, og der er efterfÞlgende kommet meget ros fra vores gÊster ððŒð¥³ðª©

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Sune leverede både musik, lys og lyd samt photobooth og gÊstebogs telefon til vores bryllup d. 9/8 2025.
Det hele spillede, og selve kommunikationen med Sune nÊrmest et helt år i forvejen og op til har vÊret virkelig god og tryg. Han leverede alt som lovet og vores gÊster elskede photobooth'en som var tilkoblet en printer. Her printede folk billederne som blev taget direkte, og kom i vores gÊstebog, som nÊste morgen var fyldt op med minder fra hele dagen og aftenen.
Derudover har vi her dagene efter bryllup hÞrt de sjoveste lydfiler fra dagen. Vi elskede at vi kunne bestille hele pakken samlet hos Sune, og på den måde undgik vi 3-4 forskellige leverandÞrer. Prisen og kvaliteten af hele pakken var fuldstÊndig i top.
Vi kan kun give de varmeste anbefalinger og takker mange gange for at vÊre med til at gÞre vores dag helt perfekt.
/Morten & Maja

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Argenti leverede meget mere end bare musik! ðð
Sune spillede til vores bryllup den 14. juni hvor han bare leverede en helt igennem fantstisk styring af musikken. Der var folk på dansegulvet hele natten og vi kÞbte 1 time mere fordi folk var ikke fÊrdige med at danse 𥳠Derudover leverede Sune også musik til dinner og fik koordineret med toastmaster og Lille Restrup Hovedgaard hvor festen blev holdt, så vi ingen bekymringer havde gennem hele festen.
Argenti havde ogsÃ¥ de virkelig magiske uplights med som bare gjorde at hele hele festen smeltede sammen med borddÊkning og det gennemgÃ¥ende tema hos os ððžðº
Flere af vores gÊster roste Sune for hans profesionelle mÃ¥de at styre hele aftenen pÃ¥. Vi fÞlte os trygge fra fÞrste kontakt og derfor kan vi kun give Sune en kÊmpe anbefaling, hvis man vil have ro i maven med musikken til ens fest ðâš

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Argenti ( Sune ) spillede til vores bryllup den 7. juni. Han er virkelig dygtig, og formåede at holde gang i danse gulvet fra start til slut (+ den 1,5 time ekstra som vi bare var nÞd til at forlÊnge festen med)
⢠Dygtig DJ
⢠Professionel kontakt ( vi havde en rigtig god snak omkring forventninger nogle inden )
⢠Flot set- up ( lyd og lys er meget stilfuldt )
⢠Forskellige tilvalg. Vi havde background belysning i lokalet og Photo Booth

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
DJ Argenti spillede til vores bryllup, og fra start til slut var det en fantastisk oplevelse. Fra 1. kontakt var Sune professionel og engageret og detaljerne blev drÞftet flere gange i tiden op til brylluppet. Setup'et på dagen var stilfuldt og smukt og alt forlÞb perfekt. Sune havde medbragt hans photo booth med tilhÞrende rekvisitter, ligesom at billederne kunne printes ud med det samme hvis gÊsterne Þnskede det. Det var et kÊmpe hit.
Så det kan ikke vÊre mindre end 5 stjerner, en suverÊn oplevelse

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Sune spillede til vores bryllup den 10.05.25 på en kro. Han spillede både under reception, middagen og festen. Ikke nok med super timing, formåede han også at ramme alle aldersgrupper. Han lavede et super fedt setup. Oveni kÞbet hjalp han med et super fedt remix til vores brudevals, så vores gÊster fik en kÊmpe overraskelse. KÊmpe tusind tak for det!
Alt i alt en mega god DJ, både i forhold til planlÊgning men også selve dagen. Han er super professionell og kan musikkens kram. Vi kan kuk anbefale ham på det varmeste!

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Sune spillede til vores bryllup den 05.10.24 og hvilken fÊnomenal oplevelse det var. Lige fra fÞrste samtale til slut var Sune dybt engageret, professionel, utroligt sÞd og det var så tydeligt, at det var vigtigt for ham, at vi fik den Aller bedste dag lige prÊcis med afsÊt i vores Þnsker og behov. Vi kan kun give ham de stÞrste anbefalinger med på vejen og vi håber inderligt, at vi en anden gang skal holde et brag af en fest - for så er vi ikke det mindste i tvivl om, hvem vi skal have til at spille for os. Mange rosende ord kom også fra bryllupsgÊsterne - de var meget enige med os og alle havde den bedste dag/aften/nat. På intet tidspunkt var dansegulvet tomt, da Sune forstod at lÊse gulvet. TAK SUNE!! :-)))

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Fremragende og jeg vil klar anbefale. Professionel DJ. Dejlig dinner musik og derefter var dansegulvet fyldt fra start til slutðð»ðð»ðð»ðð»

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Argenti stod for musikken til vores bryllup og der var styr på det hele, fra start til slut. Allerede under forberedelserne til brylluppet formåede Sune at give os fuldstÊndig ro i maven og det var hurtigt meget tydeligt, at han havde stor erfaring som kom os til gode.
Der var rigtig god kommunikation med Sune fra start til slut, og han inddragede vores Þnsker samtidig med at han guidede os i de forskellige muligheder.
BÃ¥de musik og setup var lige i ÞjetððŒ
Vores varmeste anbefalinger til Suneð¥³

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Argenti leverer en sublim oplevelse når det kommer til musik, lys og lyd. Sune som er manden bag pulten, er en sand mester til sit håndvÊrk. Han gav os den bedste bryllupsfest vi kunne forestille os. Alt var til perfektion. Han kom med hele pakken, som indeholder lys, lyd, selfiestand og Audio gÊstebog. Han er utrolig professionel, og kÞrte bare showet fra start til ende.
Kan ikke anbefale ham nok, og vi ved helt sikkert hvem vi tager kontakt til nÊste gange vi skal have fest.
Tak fordi du gjorde vores specielle dag perfekt.

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Havde en magisk dag og aften, hvor Sune allerede havde opstillet det hele inden, så vi havde musik til Kaffe, kage om eftermiddagen.
Samtidig var har med på noget lir omkring nogle indslag, kan varmt anbefales.

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Vi havde Mobildiskotek Argenti ud og spille til til vores firmafest. Vi havde oktoberfest tema og han gik virkelig ind i det. Han fik det virkelig til og fÞle som man var til oktoberfest ð¥³
Jeg kan varmt anbefale ham til jâers nÊste fest ð¥³ð¥³

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Jeg vil på det aller varmeste anbefale Mobildiskotek Argenti, som spillede til min 25 års fÞdselsdag på Restaurant Nerd i Frederikshavn. Trods der var lidt trÊngt, så fandt Sune en lÞsning der bare spillede, så der både var plads til hans setup og til et dansegulv, som ikke stod stille fra han gik på, til han gik hjem. Han var god til at fÞle stemningen og sÊtte musikken derefter, modtog Þnsker fra alle mine gÊster, og fangede fuldstÊndig den vibe, som jeg Þnskede der skulle afspejle en kÊmpe fest på det ellers lille dansegulv. Hele arrangementet var oppe at kÞre over alle de fede tunes, og vi var fra alderen 25 til +60, så det siger lidt! Book ham til dit nÊste arrangement, det har jeg i hvert fald tÊnkt mig at gÞre!!!

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Vi havde Argenti ude at spille til vores firmajulefrokost hvor vi var 130 mennesker samlet.
Sune fik hurtigt fundet lydniveauet og musikken, der kunne fylde dansegulvet, der blev holdt godt gang i hele aftenen.
Har kun gode ting at sige om oplevelsen med Argenti, fra start til slut. 5 stjerner herfra.

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Vi havde Sune fra Argenti til at spille til vores bryllup. Alt gik efter planen. Vores store Þnske var at dansegulvet skulle vÊre fyldt hele aftenen og det var det. Han var rigtigt god til at fÞle stemningen og sÊtte musikken derefter. Hele hans setup var flot og stilrent og han kunne leverer alt hvad vi bad om. Vi kan varmt anbefale Argenti til din nÊste fest.

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Hvis du vil hyre en dj som du kan regne med - sÃ¥ bÞr du booke argenti! Du fÃ¥r det du Þnsker - og perfekt service ð¥³

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Fuld proffessionalisme, perfekt musik.
Jeg var overrasket.
Jeg anbefaler.

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Fantastisk musik, der spilles lige hvad man Þnsker. Djâen er professionel i alt hvad han laver. Lys og lyd er i hÞj kvalitet.
Kan varmt anbefales.

Mobildiskotek Argenti ããã®åç
Som deltagende ved min vens bryllup, oplevede jeg den store forskel det var, at en professionel stod for musikken. Der var tydeligt lagt mange tanker i alt fra, hvilket udstyr Argenti havde med, samt isÊr musikken de spillede. Der var musik så alle kunne vÊre med, og på intet tidspunkt var dansegulvet tomt. Dics Jockeyen var altid smilende og behjÊlpelig f. eks med musikÞnsker samt annonceringer i mikrofonen. Alt i alt en kÊmpe succes som varmt kan anbefales til festen.