Argon Audioレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Non posso che fare i complimenti a questo servizio clienti. Grande disponibilità, cortesia e professionalità dall'inizio alla fine. Mi hanno aiutata con estrema gentilezza fino alla completa risoluzio... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sto riproducendo da poco la mia musica preferita tramite collegamento BT e Streamer da Qobuz. Tengo il volume basso, come consigliato, ma la definizione della riproduzione è già ottima. Immagino alla... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Beautiful design, excellent sound, all you need of input possibilities! Great website, easy buy, fast delivery. But, it is not shown anywhere that the two speakers needs to be connected with a fat... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Hængslerne TT MK2 larmer forfærdeligt. Vi blev først anbefalet at smøre dem men det resulterede i at låget ikke længere kunne holde sig selv åbent. Så fik vi nye hængsler tilsendt, men de larmer lige... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ハイファイ店

当該企業による記述

Argon Audio is a Danish audio company, known for our value-for-money products in the category: active speakers, headphones and turntables.

優良

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Fantastisk service

Fantastisk service!

Jeg modtog et par trådløse Argon Audio Ear-puds i julegave fra mit arbejde, som jeg desværre havde nogle problemer med ifbm. synkronisering af den ene høretelefon (den højre).

Da jeg skrev en besked til Argon Audio, skrev de tilbage, at det beklagede de og de tilsendte et par helt nye høretelefoner til mig, som jeg i dag har modtaget. Det er virkelig en god service og jeg er super tilfreds!

Jeg håber, at det nye par fungerer bedre med synkronisering, da lyden er KANON god i høretelefonerne! (Y)

2020年5月18日
5つ星のうち3の評価

havde forventet højere lyd og lyder som om jeg er i en boble i opkald

havde forventet højere lyd og der er mere bass i den venstre end den højre og når jeg ringer til nogen så lyder det som om jeg snakker i en boble

Tak for god kunde service. Nu må vi se om jeg kan få dem fikset

2020年5月11日

Hej Scott,
Jeg beklager dybt at du ikke har hørt fra os i 5 dage nu. Kan jeg få dig til at sende en mail direkte til mig på boe@argonaudio.com ?
Med venlig hilsen,
Benjamin
Argon Audio

FÆNOMENAL KUNDESERVICE

Jeg havde desværre nogle problemer med mine høretelefoner jeg havde fået i firmaagave til jul 2019. Jeg skrev derfor søndag til Argon Audio over facebook og forklarede hvad jeg oplevede.

Uden tøven eller spørgsmål ang. min oprigtighed, tilbyder Argon Audio at sende mig et helt nyt par.
Blot 36 timer senere sidder jeg med et nyt par, hvilket er helt fænomenal kundeservice!

Så tak til jer! Det beviser blot hvor et helt i orden et firma I er! :)

2020年3月3日

Argon Audio Freestyle 2 - Fin lyd, men ustabil sync.-funktion

Argon Audio Freestyle 2

Desværre oplever jeg meget ofte, at de er umådelig ustabile ift. sync med både telefon og hinanden. Faktisk er det sådan, at det er mere "held-end-forstand" at få dem til at fungere efter hensigten.

På den positive side, så spiller disse In-ear bluetooth-høretelefoner rigtig fint ift. prisen, og så er det lækkert at der er forskellige størrelser på de medfølgende ørestykker, så man kan tilpasse dem efter ens ørestørrelse.

2020年2月18日

Hej Bo,
Det lader til at du har fået en mandagsmodel. Vil du ikke sende en mail til os på info@argonaudio.com, så vi kan få det fikset?

Med venlig hilsen,
Benjamin Østerbye

5つ星のうち3の評価

OK lyd, tvivlsomt hardware design, god kundeservice

Jeg fik et par Argon Audio POP høretelefoner i julegave, købt gennem Hi-fi klubben. Lyden er udmærket, men den ene speaker er allerede knækket af fordi den er fastgjort til bøjlen via et tyndt stykke plast med en stor moment-arm. Jeg fik desværre ikke kvitteringen med så jeg kunne ikke bytte dem i Hi-fi klubben, selvom de medgav at designet er skrøbeligt.

Edit: Efter god og effektiv kundeservice fik jeg et nyt headset.

2019年12月7日

Hej Jonathan
Vi har solgt rigtig mange POP-hovedtelefoner uden problemer, så det lyder til at du har været lidt uheldig.
Vil du ikke kontakte os på info@argonaudio.com - så vi kan finde en løsning? :-)

5つ星のうち5の評価

Fremragende kvalitet og service.

Jeg bestilte et par lækre kompakte højtalere på Argon Audio's nye webshop, men det viste sig, at det ikke skulle have været muligt for mig at bestille netop dette produkt på daværende tidspunkt.

Argon Audio tog kontakt til mig på email og forklarede mig situtationen: der ville være lidt ekstra leveringstid på ordren, hvilket jeg ikke havde noget imod, da alle kan lave fejl. Alligevel valgte Argon Audio at sende en lille ekstra gave med, som et "plaster på såret".
Det var en super fed oplevelse, som man sjældent oplever andetsteds.

Efter en lidt længere - men forventet - ventetid fik jeg pakken ekspres-leveret hjemme til mig.
Pakken var pakket godt ind i ekstra kasse, som var godt foret med papir, så produktkassen og produktet ingen skade ville tage under transport.

Selvom det endte med en anelse længere leveringstid, så er jeg virkelig godt tilfreds med dialogen og måden de håndterede det hele på.
Jeg fortryder hverken købet af højtalerne, eller at have handlet hos Argon Audio.

Argon Audio's webshop får 5/5 stjerner, og er en klar anbefaling herfra!

2019年5月22日

Trustpilot エクスペリエンス