Arkadia Rahoitus レビュー 160

TrustScore 5段階評価の4

4.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ärsyttävää pikavippien tyrkytystä joita ei kenenkään pitäisi ottaa. Korkojen kiskontaa. Olen blokannut mutta roskapostikansioon niitä tulee. Ikävää että ihmiset hankkivat toimeentulonsa nio... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Tein sivuila hakemuksen parissa minuutissa, jonka jälkeen sain puhelun jossa kysyttiin lisää tietoa. Tämän jälkeen sain jo samana päivänä sopivia lainatarjouksia pari kappaletta. Muutaman päivän odott... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sain hakemuksen jälkeen heti puhelun Arkadia Rahoituksesta, jossa asiakaspalvelija seurasi reaaliaikaisesti kanssani tulleita tarjouksia. Minua myös neuvottiin mm. laina-ajan muutoksesta, jolla paremp... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tämä lainapalvelu todella yllätti positiivisesti monipuolisella lainatarjonnallaan. On hienoa, miten he ovat huomioineet erilaiset taloudelliset tarpeet ja mieltymykset tarjoten laajan valikoiman lain... もっと見る

企業情報

1. 非銀行系金融サービス
  2. 金融ブローカー

Arkadia Rahoitus について

当該企業による記述

Arkadia Rahoitus toimii apunasi lainanhaussa eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

Hyödynnämme useampaa lainanvälittäjää palvelussamme, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi. Lainanvälittäjien kautta tavoitamme jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Lainaa 70 000 € asti matalalla korolla

Kaikki vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Olemme auttaneet vuodesta 2014 alkaen jo yli 240.000 suomalaista paremman rahoitusratkaisun löytämisessä!

Lue lisää:

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Hakemuksen tekeminen sujui hyvin

Hakemuksen tekeminen sujui hyvin. Vastaus tuli nopeasti

2026年4月14日

Arkadia Rahoitus からの回答

Kiitos paljon mukavasta palautteestasi! On ilo kuulla, että palvelumme vastasi odotuksiasi ja prosessi sujui mutkattomasti. Pyrimme jatkuvasti tekemään lainojen vertailusta mahdollisimman selkeää ja nopeaa. Aurinkoista päivänjatkoa!

Terveisin, Arkadia Rahoituksen tiimi

Nopea ja ystävällinen palvelu

Nopea ja ystävällinen palvelu. Kaikki sujuu hyvin

2026年4月8日

ei!

Kiitos paljon tästä hienosta palautteesta! On hienoa kuulla, että palvelumme on ollut nopeaa ja kaikki on sujunut odotustesi mukaisesti.

Meille on tärkeää, että lainojen kilpailutus hoituu asiakkaalle mahdollisimman vaivattomasti. Oli kyseessä sitten uusi laina tai vanhojen kalliiden luottojen korvaaminen yhdellä edullisemmalla, kuten yhdistelylaina, pyrimme aina löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun ripeästi ja ystävällisellä otteella.

Oikein hyvää jatkoa ja tervetuloa asioimaan kanssamme uudelleenkin!

Helppo,nopea ja selkeä

Helppo,nopea ja selkeä

2026年3月17日

Hei!

Kiitos paljon tästä mukavasta palautteesta! On ilahduttavaa kuulla, että palvelumme on ollut mielestäsi helppo, nope ja selkeä – juuri näihin asioihin haluammekin panostaa, jotta lainan kilpailuttaminen olisi asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta.

Hyvää jatkoa ja tervetuloa asioimaan kanssamme uudelleenkin!

Yritys näyttää toteuttavan palvelun

Yritys näyttää toteuttavan palvelun, tuloksia yritysrahoituksen suhteen täysi nolla, vaikka yritys vakavarainen ja tuottava.

2026年3月24日

Arkadia Rahoitus からの回答

Kiitos palautteestasi – pahoittelut, ettemme pystyneet auttamaan tällä kertaa

Hei,

Kiitos arvostelustasi ja rehellisestä palautteestasi. On hienoa kuulla, että yrityksenne on vakavarainen ja tuottava – sellaisia toimijoita Suomen talous tarvitsee.

Ymmärrämme hyvin turhautumisesi tilanteeseen. Arkadia Rahoitus toimii rahoituksen välittäjänä, eli me kilpailutamme hakemuksen useilla eri rahoituskumppaneilla. Me emme itse tee lopullisia luottopäätöksiä, vaan ne perustuvat kunkin rahoitusyhtiön omiin kriteereihin ja riskianalyyseihin.

Joskus rahoittajien automaattiset järjestelmät saattavat antaa kielteisen päätöksen esimerkiksi haetun summan, toimialan tai puhtaasti teknisten kriteerien vuoksi, vaikka yrityksen luvut olisivatkin kunnossa.

Pahoittelemme, ettei verkostostamme löytynyt tällä kertaa teille sopivaa ratkaisua. Toivotamme yrityksellenne jatkossakin menestystä ja hyvää kasvua!

Aika paskaa

Aika paskaa, tarvitsen 100000e, koska haluan yhdistää 5 rahoitusta, sain 2000e tarjouksia😂😂 tai tarjouksia missä mun pitäisi maksaa +25000e kahdella vuodella. Ei kiitos, huono palvelu, huono kumppanit

2026年3月20日

Hei,

Kiitos palautteestasi. On tietysti harmillista kuulla, etteivät yhteistyökumppaneiltamme saadut lainatarjoukset vastanneet odotuksiasi tai tarvettasi.

Haluaisimme kuitenkin selventää hieman prosessia ja palvelumme toimintatapaa:

Roolimme välittäjänä: Arkadia Rahoitus ei ole pankki, vaan lainanvälittäjä. Me kilpailutamme hakemuksesi yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lopulliset lainapäätökset ja tarjotut ehdot (kuten summa ja korko) perustuvat aina pankkien omiin luottopäätöskriteereihin ja tekemään riskiarvioon.

Lainasummat: Suomessa vakuudettomien kulutusluottojen ja yhdistelylainojen yläraja on tyypillisesti 70 000 euroa. Tämän vuoksi 100 000 euron hakemukseen on teknisesti mahdotonta saada yhdeltä toimijalta vastausta meidän tai muidenkaan vastaavien palveluiden kautta ilman vakuuksia.

Vastatarjoukset: Joskus pankit eivät voi myöntää haettua summaa, mutta tarjoavat pienempää summaa (kuten mainitsemasi 2 000 €) hakijan maksukykyarvioon perustuen. Me välitämme nämä tarjoukset sellaisenaan, jotta hakijalla on mahdollisuus nähdä kaikki vaihtoehdot.

Ymmärrämme, että tilanne on turhauttava, kun tavoitteena on velkojen yhdistäminen. Mikäli sinulla on kysyttävää prosessista, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Helppo käyttää

Helppo käyttää

2026年2月12日

Arkadia Rahoitus からの回答

Kiitos paljon tästä lyhyestä ja ytimekkäästä palautteesta!

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että lainojen vertaileminen ja hakeminen on asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta ja suoraviivaista. On hienoa kuulla, että palvelumme helppokäyttöisyys vastasi odotuksiasi.

Markkinoinnissa isoja lupauksia

Markkinoinnissa isoja lupauksia, mutta todellisuus kaukana. Lainatarjoukset suoran sanotusti surkeat.

2026年1月30日

Arkadia Rahoitus からの回答

Kiitos palautteestasi. On tietysti harmillista kuulla, etteivät välittämämme lainatarjoukset vastanneet odotuksiasi tällä kertaa.

Haluaisimme selventää, että Arkadia Rahoitus toimii lainojen kilpailuttajana. Me lähetämme hakemuksesi kymmenille eri pankeille ja rahoituslaitoksille, mutta lopulliset lainapäätökset ja korkotarjoukset tekevät pankit itse perustuen heidän omiin riskiarvioihinsa ja hakijan taloudelliseen tilanteeseen.

Markkinoinnissamme mainitut "alkaen"-korot ovat pankeilta saatuja parhaita mahdollisia hintoja, mutta ne edellyttävät usein erittäin vakaata taloudellista tilannetta. Mikäli tarjoukset jäivät tällä kertaa heikoiksi, se voi johtua pankkien tiukentuneista kriteereistä tai hakemuksen tiedoista.

Toivomme, että annat meille uuden mahdollisuuden tulevaisuudessa, mikäli lainatarpeesi muuttuu.

Ystävällisin terveisin, Arkadia Rahoituksen asiakaspalvelu

Mainos kikka,muunneltu totuus!

No eihän se tarjous ollut mitenkään mahdollinen! Esimerkki korko, säästö, lyhennystä "klikki mediaa" ei todellista!

2026年1月27日

Arkadia Rahoitus からの回答

Kiitos palautteestasi – haluamme selventää palvelumme toimintaperiaatetta

Hei,

Kiitos suorasta palautteestasi. On ikävä kuulla, ettei saamasi lainatarjous vastannut odotuksiasi tai sivuillamme näkyviä esimerkkejä.

Haluaisimme selventää, että Arkadia Rahoitus on lainankilpailutuspalvelu, ei pankki. Me välitämme hakemuksesi kymmenille eri yhteistyökumppaneillemme, jotka tekevät varsinaiset lainapäätökset.

Tässä muutama syy siihen, miksi mainostetut esimerkkikorot ja lopulliset tarjoukset voivat poiketa toisistaan:

Yksilöllinen riskiarvio: Pankit määrittelevät koron aina hakijan taloudellisen tilanteen (tulot, menot, nykyiset velat) perusteella. Sivuillamme näkyvät esimerkit perustuvat usein edullisimpaan mahdolliseen skenaarioon.

Markkinatilanne: Korot ja pankkien myöntökriteerit elävät jatkuvasti.

Kilpailutuksen luonne: Meidän tehtävämme on etsiä sinulle markkinoiden paras vaihtoehto yhteistyökumppaneidemme joukosta, mutta lopullinen päätösvalta on aina luotonmyöntäjällä.

Tavoitteemme on olla mahdollisimman läpinäkyvä palvelu, ja palautteesi on meille arvokasta, jotta voimme kehittää viestintäämme entistä selkeämmäksi.

Ystävällisin terveisin, Arkadia Rahoituksen asiakaspalvelu

Kaikki,pelkkiä valheita ja…

Kaikki,pelkkiä valheita ja lupauksia!Todella surkea palvelu vaikka luottotiedot ja tulotaso on kunnossa!En suosittele kenellekkään!

2026年1月3日

Hei,

Kiitos palautteestasi. On todella ikävä kuulla, että palvelumme ei vastannut odotuksiasi ja että kokemuksesi jäi negatiiviseksi.

Haluaisimme selventää prosessiamme: Arkadia Rahoitus on lainanvälittäjä, eli me kilpailutamme hakemuksesi useilla eri pankeilla ja rahoituslaitoksilla. Me emme itse tee lopullisia luottopäätöksiä, vaan jokainen yhteistyökumppanimme arvioi hakemuksen omien kriteeriensä mukaisesti.

On valitettavaa, että tällä kertaa kumppanimme eivät voineet tarjota sinulle sopivaa ratkaisua, vaikka taloudellinen tilanteesi ja luottotietosi ovat kunnossa. Pankkien lainakriteerit voivat joskus olla hyvinkin tiukkoja ja ne vaihtelevat jatkuvasti esimerkiksi yleisen taloustilanteen mukaan.

Haluaisimme kuitenkin tarkistaa, onko hakemuksessasi tapahtunut jokin tekninen virhe tai voimmeko auttaa asian selvittämisessä tarkemmin. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@arkadiarahoitus.fi, niin käymme tilanteesi läpi.

Ystävällisin terveisin, Arkadia Rahoituksen tiimi

Arkadia Rahoitus からの回答

Hei! Kiitos paljon mahtavasta palautteesta. Mukava kuulla, että homma hoitui juuri niin sujuvasti ja varmasti kuin pitikin! Kiitos, että valitsit Arkadia Rahoituksen.

5つ星のうち1の評価

Ärsyttävää pikavippien tyrkytystä joita…

Ärsyttävää pikavippien tyrkytystä joita ei kenenkään pitäisi ottaa.

Korkojen kiskontaa.

Olen blokannut mutta roskapostikansioon niitä tulee.

Ikävää että ihmiset hankkivat toimeentulonsa nion helpolla rahastamalla vaan eikä tehdä käsillä todellista hyödyllistä fyysistä työtä esim roskia keräämällä luonnosta ja teitten varsilta.

2025年12月12日

Arkadia Rahoitus からの回答

Hei, ja kiitos palautteestasi.

Haluaisimme selventää toimintaamme: Emme itse myönnä lainoja tai tarjoa pikavippejä. Sen sijaan tehtävämme on kilpailuttaa pankit ja rahoitusyhtiöt asiakkaan puolesta. Tavoitteemme on siis juuri päinvastainen kuin kiskonta: haluamme varmistaa, ettei asiakas maksa liikaa lainastaan, vaan löytää itselleen edullisimman vaihtoehdon.

Olemme pahoillamme, jos markkinointiviestimme ovat tuntuneet häiritseviltä. Mikäli viestejä tulee yhä, varmistathan, että olet klikannut viestin lopussa olevaa 'peruuta tilaus' (unsubscribe) -linkkiä. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla herää muita kysymyksiä. (asiakaspalvelu@arkadiarahoitus.fi)

Saako lainaa vai ei

Nopea rahoitus päätös

2025年11月25日

Arkadia Rahoitus からの回答

Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että sait rahoituspäätöksen nopeasti. Pyrimme aina käsittelemään hakemukset mahdollisimman ripeästi, jotta asiat etenevät sujuvasti. Mukavaa päivänjatkoa!

Hei!

Kiitos paljon hienosta palautteestasi. Mukava kuulla, että koit palvelumme nopeaksi ja hinnoittelun selkeäksi. Meille on tärkeää, että asiointi on asiakkaalle sujuvaa ja läpinäkyvää.

Mukavaa jatkoa!

Ystävällisin terveisin, Arkadia Rahoitus -tiimi

Ei voi muuta sanoa

Ei voi muuta sanoa, homma toimi erittäin hyvin,SUOSITTELEN 100%
Reijo

2025年11月24日

Hei Reijo,

Kiitos paljon positiivisesta kommentistasi ja vahvasta suosittelusta. On hienoa saada palautetta siitä, että palvelumme on toiminut moitteettomasti.

5つ星のうち4の評価

Nopea toiminta joka auttaa hakijaa

2025年11月14日

Arkadia Rahoitus からの回答

Hei, ja kiitos positiivisesta palautteestasi!

Mahtavaa kuulla, että koit palvelumme nopeaksi ja siitä oli sinulle apua. Meille on tärkeää, että sopiva kulutusluotto löytyy vaivattomasti ilman turhaa odottelua. Tavoitteenamme on aina kilpailuttaa pankit tehokkaasti, jotta sinulle löytyy mahdollisimman edullinen laina omiin tarpeisiisi.

Mukavaa jatkoa!

Arkadia Rahoitus からの回答

Hei! Kiitos palautteestasi. Hienoa kuulla, että yhteistyö kanssamme sujui mallikkaasti. Olemme täällä apuna myös jatkossa, mikäli laina-asioiden kilpailuttaminen tulee ajankohtaiseksi. Mukavaa jatkoa!

5つ星のうち5の評価

Kiitos hyvästä yhteistyöstä .

Kiitos hyvästä yhteistyöstä .

2025年11月15日

Arkadia Rahoitus からの回答

Hei! Suuret kiitokset positiivisesta palautteestasi. Mukava kuulla, että palvelumme toimi odotetulla tavalla ja prosessi oli nopea. Tervetuloa käyttämään palveluamme uudelleenkin!

5つ星のうち5の評価

Lainan käsittely oli nopea ja tuntui

Lainan käsittely oli nopea ja tuntui, että minuun luotettiin.

2025年11月4日

Hei,

Suurkiitokset tästä todella arvokkaasta palautteesta!

On hienoa kuulla, että koit lainan käsittelyn nopeaksi. Pyrimme jatkuvasti tekemään palvelustamme mahdollisimman tehokkaan, jotta asiakkaidemme ei tarvitse odottaa tarjouksia turhaan.

Erityisen iloisia olemme kuitenkin siitä, että koit luottamusta prosessin aikana. Vaikka palvelumme on pitkälti automatisoitu, meille on äärimmäisen tärkeää, että prosessi tuntuu asiakkaalle sujuvalta, selkeältä ja kunnioittavalta.

Tavoitteemme on, että sopivan kulutusluoton etsiminen tai vanhojen lainojen niputtaminen yhdeksi selkeämmäksi yhdistelylainaksi olisi juuri näin – paitsi nopeaa, myös mutkatonta.

Kiitos vielä kerran, että valitsit Arkadia Rahoituksen!

Ystävällisin terveisin, Arkadia Rahoituksen tiimi

Nopea päätös 🔨

Erittäin nopea toiminta.

2025年11月6日

Hei,

Suuret kiitokset arvokkaasta palautteestasi!

Olemme todella iloisia kuullessamme, että koit toimintamme erittäin nopeaksi. Juuri tähän me Arkadia Rahoituksella pyrimme – tekemään lainojen kilpailuttamisesta mahdollisimman tehokasta ja vaivatonta asiakkaillemme.

Tiedämme, että kun lainatarjouksia tarvitaan, aika ja hinta ovat usein ratkaisevia tekijöitä. Siksi olemme rakentaneet palvelumme niin, että saat yhdellä hakemuksella tarjouksia useilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta nopeasti. Tämä pätee niin uutta kulutusluottoa hakiessa kuin vanhoja lainoja yhdistäessä edullisemmaksi yhdistelylainaksi.

Kiitos vielä kerran, että valitsit meidät!

Parhain terveisin, Arkadia Rahoituksen tiimi

Trustpilot エクスペリエンス