レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik i dag handlet en familiecontainer i form af en Renault Scenic, ved ark-auto, efter flere forgÊvse forsÞg ved andre forhandlere. Det Ark Auto isÊr gjorde meget bedre end alle andre, var bl.a. at ti... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte min Kia Rio ved Ark Auto, dette var en fantastisk oplevelse. Fik den bedste kundeservice Alizera, han svarer pÃ¥ alle spÞrgsmÃ¥l, hjÊlper dig med de forskellige ting, som der hÞrer med ved... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Vi tager vi os tid til at forstå dine unikke behov og Þnsker, og vi hjÊlper jer i gennem hele bilkÞbsprocessen. Når i vÊlger jeres kommende bil gennem os, så sÞrger vi for at bilen er klargjort, istandsat og fået nummerpladder på. Hvis behovet skulle vÊre at få bilen leveret til dÞren. Så vil vi sÞrge for det.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

35件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Ung frisk sÊlger som er Êrlig og

Ung frisk sÊlger som er Êrlig og oprigtig.
Super god service og kommunikation

2024幎4月10日

Hej kÊre Frederik
Mange tak for din anmeldelse🙏
Vi er glade for at hÞre du har haft en god oplevelse hos os😊
Vi Þnsker dig mange gode ture i din nye bil 🚘

BilkÞb 2024

Super flink og meget vidende omkring de biler han har, meget hÞj anbefaling herfra, klart 5 af 5, rigtigt godt arbejde.

2024幎2月28日

Hej kÊre Mikkel
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du havde en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at se dig igen. Endnu engang stort tillykke med din nye bil samt vi Þnsker dig mange gode ture i den 😊🚘

En god oplevelse

Venligt personale. God tid til prÞvetur og gennemgang. Annoncen lover ikke mere end den kan holde. Nem handel. KlargÞring og levering til aftalt tid samt efterfÞlgende opfÞlgning pr. mail. Eneste lille malut er, at bilen lugter meget parfumeret (også her nÊsten 4 uger efter handel) - tror det er det produkt, der er brugt til rens af interiÞr.
Alt i alt kan det ikke gÞres meget bedre, og vi kÞber gerne bil ved Ark Auto en anden gang:-)

2024幎2月20日

Hej kÊre Rikke
Vi er glade for at du har haft en god bil kÞbsoplevelse hos os! :-)
"parfumen" du kan dufte stammer fra vores rengÞringsprodukt som vi vasker vores sÊder med eller også er det vores airconditionrens produkt. Duften ville blive mildere med tiden.
Til gengÊld har du en ren kabine du sÊtter dig ind i hver dag 😃
Mange tak for tilliden samt vi Þsnker dig mange gode ture i din nye bil🀝😊🚘

Vores oplevelse af ARK AUTO

Vores oplevelse af ARK AUTO
Vi har virkelig hele vejen igennem fået en super god service - lige fra vi trådte ind i butikken - Alle de spÞrgsmål vi have til bilen blev besvaret til fulde uden tÞven. Bilen blev afhentet sÞndag kl. 14:00 og kl. 17:10 blev vi ringet op af Alireza, han ville lige sikre sig at vi var kommet godt hjem - helt igennem en fantastisk service - Han har virkelig fortjent 5 stjerner. Jeg har aldrig fÞr, oplevet så god en service ved en bilforhandler. Han vil helt sikkert få besÞg af os igen når vi skal handle bil igen.

2024幎2月11日

Hej kÊre Jette
Tusind tak for de sÞde ord. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os. Det var også hyggeligt at have jer på besÞg hos os. Vi Þnsker jer alt det bedste og en masse gode ture i den nye bil :-)

Verdensklasse service

Vi fik fantastisk service fra vi trådte ind i butikken. Og fik tilbudt drikkevare under kÞbet af vores bil. Vi kunne få bilen med hjem med det samme. Også efter vi kom hjem med bilen var der også god service, da der var et par småting med bilen, her aftalte Ali Reza med et lokalt vÊrksted hos os i Viborg at vi får udbedret fejlene på hans regning - kÊmpe god service!
Hvis vi skal kÞbe en anden bil en dag vender vi klart tilbage til Ark auto

2024幎1月9日

Hej kÊre Jonas
Vi er glade for at i er tilfredse med jeres seneste bilkÞb hos os. Mange tak for de sÞde ord! Vi Þnsker jer en masse gode ture i den nye bil :-)

Fantastisk Service

Fantastisk service både fÞr, under og efter kÞb af bil. Vil klart anbefale Ark auto, Ali Reza skrev endda til mig dagen efter for at fÞlge op på om alt var som det skulle vÊre med bilen. Bedste oplevelse og behandling man kunne Þnske sig!
Helt sikkert turen fra Århus vÊrd🀩

2023幎12月17日

Hej kÊre Amanda
Vi er glade for at hÞre at du har haft god oplevelse hos os. Tusind tak for de sÞde ord og vi Þnsker dig mange gode ture i din nye bil samt god jul og godt nytår :-) !
Tak for tilliden og anbefalingen!

Rigtig god kunde-service

Rigtig god kunde-service. Der blev taget godt imod en, og der var en god dialog om bilen😀 Ellers var der styr på tingene, og god service.

2023幎12月10日

KÊre Anders

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os. Det var også en hyggelig snak vi fik under besÞget.
Tak for tilliden og vi Þnsker dig mange gode ture i den nye bil :-)

Fantastisk oplevelse

Mest positive oplevelse. Troede ikke serviceniveau på dette plan fandtes mere.
FÞrst god oplevelse at kÞbe bilen. Havde 2 timers kÞrsel til ARK auto. Skrev besked aftenen fÞr og blev, efter Þnske ringet op dagen efter om morgenen. KÞrte til ARK auto, kÞbte bilen og fik den med hjem samme dag. Jeg fik et opkald samme dag, om bilen kÞrte som den skulle, og om jeg var kommet godt hjem.
Bilen var nysynet, men det viste sig at hjullejrene foran ikke var ok, hvilket en bil godt kan blive synet med. Vi havde den på vÊrksted  og ringede efterfÞlgende till Alireza (ARK Auto) som anbefalede at vi fik den synet igen. Han skulle nok betale. Bilen dumpede syn, bilen blev fikset og ARK Auto afholdte alle udgifter. SUPER SERVICE. Som fÞrstegangskÞber af bil er jeg super glad for den positive oplevelse.
Kan kun anbefales.

2023幎10月19日

Ark Auto Aps からの回答

Vi takker dig for den positive feedback! og beklager den usete fejl, men godt vi fik styr på det i sidste ende. Din tilfredshed er vores mål. Det betyder meget for os at du får en god oplevelse hos os. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Tak!
Du må hilse mange gange der hjemme :-)

Ekstrem flink og forstående

Ekstrem flink og forstående! 10/10 bilkÞb man bare ikke kan fortryde⭐

2023幎9月10日

Hej kÊre Kasper
Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds med dit seneste bilkÞb, og vi ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden. ⭐🚗👍

Bedste hilsner
ARK Auto ApS

SUPER SERVICE!!!

SUPER SERVICE!!!
Har kÞbt en lille fin bybil som bil nr 2 hos ARK Auto ApS. Virkelig en rigtig god oplevelse, og sikke en kundeservice. Når man kommer ind af dÞren mÞdes man af et smil og gode kompetencer, samt han var super flink til, spÞrge om man ville have noget, at drikke. Kan virkelig anbefalede, at se hvad han har på hjemmesiden. Et besÞg vÊrd.

2023幎10月3日

Hej kÊre Ken
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en fremragende oplevelse hos os og fandt den perfekte bybil. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Venlig hilsen,
ARK Auto ApS

Det bliver ikke sidste gang!

Jeg kÞbte i dag en Kia Picanto fra Ark Auto, og jeg er så tilfreds! Hele processen med bilkÞb kan vÊre meget stressende, men hos Ark Auto var det en nem og solid proces. Jeg fik bilen med hjem samme dag, og hjÊlp til alt der hÞrer til en fÞrstegangs kÞber fulgte med. Tusind tak for alt! Al held og Lykke i fremtiden!

2023幎8月23日

Hej kÊre Gizem
Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at have kunne gÞre din bilkÞbsoplevelse nem og tilfredsstillende. Vi Þnsker dig al held og lykke og mange gode kÞreture med din nye Kia Picanto! :-)
Bedste hilsner

Jeg kÞbte en Kia Rio

Jeg kÞbte en Kia Rio, jeg henvendte mig til ark auto hvor jeg blev modtaget af en ung herre der var super velformuleret og servicemindet, alt i alt en super god oplevelse og kommer tilbage igen når vi skal have bil nr 2.
Rigtig god handel

2023幎7月27日

Hej kÊre Jannik
Tusind tak for anmeldelsen. Det glÊder os at hÞre, at de har haft en god oplevelse hos os.
Vi Þnsker dem mange km endnu i den nye vogn og i skal vÊre mer end velkommen når i er nået der til hvor i skal bruge bil nr 2 :-)

Tip Top

I forbindelse med mit seneste bilkÞb valgte jeg Ark Auto, og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger! Jeg kÞbte en god bil til en fair pris.
Tilmed sikrede den personlige kundeservice og det tekniske kendskab en tryg handel 👍

2023幎7月28日

Hej kÊre J.Frost
Tusind tak for den rare anmeldelse og vi er glade for at hÞre at de har haft en god oplevelse hos os. Vi har vÊret i dialog efterfÞlgende og kunne bekrÊfte at de stadig er glade for bilen. Dette glÊder os at hÞre og Þnsker dem en dejlig dag og mange kilometer endnu i den nye bil :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。