Virkelig god behandling ved kÞb af brugt bil. SeriÞs og direkte. Aftaler overholdt 100 procent.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi fandt vores drÞmmebil hos Arne Holm ApS. Vi kÞrte fra Fyn for at handle i BirkerÞd. Servicen var fantastisk. Arne er en virkelig behagelig person. Alting blev ordnet inklusiv en prÞvetur pÃ¥ mindre... ãã£ãšèŠã
Efter jeg havde fundet en bil de havde til salg, og et hurtigt opkald, var det aftalt mig og min kÊreste kom og kiggede en lÞrdag. Bilen stod klar til prÞvekÞrsel da vi kom og diverse spÞrgsmÃ¥l... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Arne er et fantastisk menneske og varâŠ
Arne er et fantastisk menneske og var utrolig hjÊlpsom under hele bilkÞbet. Som udlÊnding med en helt ny adresse var kÞbsprocessen ikke nem for mig, men jeg kunne regne med ham hele vejen. Han er en yderst reel sÊlger, som jeg varmt kan anbefale.
Virkelig god behandling ved kÞb
Virkelig god behandling ved kÞb af brugt bil.
SeriÞs og direkte.
Aftaler overholdt 100 procent.
Totalt tilfreds med kÞb af brugt bil
Jeg har for nyligt kÞbt en brugt bil ved Arne Holm.
Det var fÞrste bil jeg skulle anskaffe mig (i mange år) og var meget i tvivl om hvor jeg skulle handle - men jeg er godt nok glad for at jeg endte med at kÞbe bil af Arne. Totalt reel, god kommunikation og fantastisk service både fÞr og efter handlen. Jeg vil vÊre helt tryg ved at vende tilbage til Arne nÊste gang jeg skal kÞbe bil.
Varm anbefaling herfra.
God og reel bilhandel
God og reel bilhandel, har nu kÞbt 3 biler (2 nye og 1 brugt) af ham, og er altid blevet behandlet meget fint
der er aldrig noget galt
Vi kÞbte en Suzuki Swift til vores sÞn af Arne. Vi oplevede en fantastisk service og hjÊlp til at trÊffe det rigtige valg.
Vi kan til enhver tid anbefale et besÞg hos Arne.
I november hjalp jeg min bror med atâŠ
I november hjalp jeg min bror med at kÞbe bil - Citroen C3. Fornemmede straks, at har var en Êrlig og reel bilhandler. Bilen skulle til Citroen vÊrksted pga. en lille mislyd. Min bror som bor i Haslev fik tilbudt lånebil, endda leveret. Det blev ikke nÞdvendig. Ved afhentning var bilen monteret med 4 vinterdÊk på fÊlge, helt uden beregning og de originale lagt i bagagerummet. Vi takker for sÊrdeles god behandling og kan varmt anbefale andre at handle med Arne Holm. Eva og Bent Spengler
Virkelig et besÞg vÊrd. ð
Nok den meste serviceminded mand/ Arne , som vi har mÞdt.
Han har behandlede os til 10 stjerner og mere til, virkelig rar og hjÊlpsom.
Er bestemt ikke sidste gang vi kommer der.
V H
Lindy.
Jeg har handlet med Arne
Jeg har handlet med Arne
Han er en virkelig god mand, med det bedste Service
Virkelig tilregnelig , altid hjÊlpsom og svar altid på ens opkald
Hvis der er problemer med bilen, tar han den med det samme for at fikse den, det er den fÞrste forhandler jeg oplever det med.
Så det er ikke sidste gang jeg handler her, vil altid vÊre en kunde hos ham
For 30 Ã¥r siden gik jeg ind i enâŠ
For 30 år siden gik jeg ind i en bilforhandling for at se på en brugt Mazda og traf Arne Holm. Arne Holm var tillidsvÊkkende, bilen lige hvad jeg havde brug for og jeg kÞbte den. Siden har jeg kÞbt 7 biler af ham og har hvergang gjort et godt kÞb vi begge var tilfredse med. Og så giver Arne altid en super service efterfÞlgende. Sidst en Volvo V 90 for et par måneder siden.
Kunne jeg da bare give 6 stjerner âïž
Kunne jeg give 6 stjerner sÃ¥ var det fuldt fortjent, det er sjÊldent man oplever en bilforhandler der gÃ¥r sÃ¥ langt for en tilfreds kunde, tak for det ð€
Du fÃ¥r de 6 stjerner her i stedet âïžâïžâïžâïžâïžâïž
Engageret og professionel
Har gennem tiden handlet med Arne Holm flere gange og er altid mÞdt med imÞdekommenhed og forståelse for mine behov. Når det så også er til meget fair priser og super service (også efter kÞb) - kan jeg kun anbefale at kigge hos Arne Holm fÞrst, hvis man skal handle brugtbil.
Ord er fattige i denne forbindelse
Ord er fattige i denne forbindelse. Brugtvognsforhandlere har haft et dårligt ry de sidste mange år, og jeg troede ikke, at jeg skulle mÞde et menneske, der totalt falder uden for denne myte.
Arne Holm stod på hovedet dag og nat for at vi kunne få vores bil så hurtigt som muligt. Selv med diverse udfordringer ved, syn, skats hjemmesider og andet, gjorde Arne hvad han kunne.
Der blev kÞbt nye dele og det kostede ikke ekstra.
Men bedst af alt er ikke alt det bil-mÊssige eller tekniske: Arne er et ualmindeligt fantastisk venligt og hjÊlpsomt menneske, og flere gange tÊnkte jeg: "Gad vide, om han tjener noget ved denne handel?"
Arne har nÊsten 40 års erfaring i branchen. Det er der vist ikke mange, der kan sige.
Jeg har mÞdt en del forhandlere og autovÊrksteder. Ingen når Arne Holm til sokkeholderne !!
Jeg kan varmt anbefale Arne Holm
Jeg kan varmt anbefale Arne Holm
Altid rar og venlig Er der et problem bliver det ordnet med det samme (også i weekenden)
5 stjerner herfra
Et godt og Êrligt sted at kÞbe en brugt bil.
Vi fandt vores drÞmmebil hos Arne Holm ApS. Vi kÞrte fra Fyn for at handle i BirkerÞd. Servicen var fantastisk. Arne er en virkelig behagelig person. Alting blev ordnet inklusiv en prÞvetur på mindre end 2 timer. Vi har efterfÞlgende haft en fejl på bilen, som uden problemer er blevet udbedre lokalt på Fyn og uden omkostninger for os. Tak for en god handel og for virkelig god service.
Fantastisk kundeservice!
Bilen stod klar til prÞvekÞrsel da vi kom og diverse spÞrgsmål blev effektivt svaret.
Vi blev hurtigt enige om at bilen skulle med os hjem og plader og papirarbejde var hurtigt overstået med et smil.
Bilen fik da også lige en vask inden den trillede ud fra vÊrkstedet.
Man fÞler sig i trykke hÊnder ved Arne Holm ApS, så varm anbefaling fra en ung tÞs!
Super professionel og behageligt stedâŠ
Super professionel og behageligt sted at handle.
Der var styr på tingene og Arne var fleksibel med hurtigt at få bilen synet og skaffe nummerplade, så jeg kunne kÞre derfra samme dag.
Til bilen har jeg ingen anmÊrkninger. Den fremstår som lovet!
OpmÊrksomhed og opfÞlgning/kontakt
Vi kÞbte en brugt Toyota Yaris sidst i sep.24, og vi fik en meget fin service, jeg har haft kontakt til Arne Holm adskillige gange, ikke pga der var problemer med bilen, den kÞrer upåklageligt, men andre spÞrgsmål omkring bilen, jeg får altid et venligt og kompetent svar, Arne fÞlger altid op på evt. spÞrgsmål/problemer omkring bilen, og det skal han have stor tak for.
Jeg vil på det varmeste anbefale Arne Holm ved skift eller kÞb af bil, der bliver udvist service ud over det almindelige. Tak for det. Annelise Lorentzen
Good service from my local mechanic
I bought the car back in October and at a fair price from Arne. He is quick responding on the phone, honest and gives you a familiar treatment which is to be appreciated.
Recently I went for a quick check on it and it was fast and easy.
Fantastisk god service ved bilkÞb
Fantastisk god service ved bilkÞb. Arne kom hjem til mig med bilen for en prÞvetur (jeg var nyopereret). Arne svare hurtigt og beredvilligt på mobil og sms.
God service da der var en fejl der skulle udbedres. Fik lånebil i en hel måned, da det var hen over jul og nytår.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ