Fijne Aroma Diffuser met optimaal resultaat!ððŒ Ben goed geholpen via de app. Had eerst een kleine variant maar na goed overleg gekozen voor AromaDiffusing Mood Black 60m2 Super blij meeâŠ.geniete... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wir lieben die DÃŒfte, die Diffuser funktionieren super - aber was noch wichtiger ist der Backoffice Support ist gefÃŒhlt immer da und immer hilfreich sollte man etwas brauchen. Herzlichen Dank!
Ich habe den Diffuser Mood bestellt aber dabei nicht beachtet das dieses GerÀt keinen Akku hat. Ich wollte einen Diffusor zurÃŒck senden.Ich habe Kontakt per Whats App zu dieser Firma aufgenommen. Sofo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Aanbieder van professionele geurmachines en een grote verscheidenheid aan geuroliën zoals je ze kent van de grote hotels en ketens. Met ons grote aanbod bieden we voor alle situaties een geschikte geuroplossing. Zakelijk en particulier en voor toiletten tot concertzalen. Hoe ga jij het effect en de kracht van geur benutten?
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ich bin total begeistert
Ich bin total begeistert. Toller Service und toller Duft. Ich liebe es!
Wir lieben die DÃŒfte
Goeden service
Je krijgt snel antwoord op je vraag wat betreft de geur in winkel krijg regelmatig van het ruikt lekker hier .
Het kan allemaal beter
Al een 4x een bestelling gedaan. Ieder bestelling loop er iets mis. Ofwel de beloofde levering niet juist of wel bestelling niet volledig, als je dan contact op neemt met klantendienst de ene begrijpt u en de ander kan niet volgen. Maar uiteindelijk geraakt het dan toch opgelost. Dus er kan nog aan bijgeschaafd worden.

Ãrgerliche und komplizierte Reklamationsabwicklung
Mini Duffuser lÀsst sich nach kurzer Zeit nicht mehr aufladen, die Reklamation gestaltet sich als Àrgerlich (mehrfach die selbe Frage beantworten mÌssen, trotz konkreter vorhergehender Antwort), jetzt soll ich das GerÀt auch noch reinigen, bevor es zurÌckgeholt wird, was sicher auch wieder mit Aufwand verbunden ist - wenn ich das vorher gewusst hÀtte, hÀtte ich den Kauf des Mini und die darauffolgenden KÀufe von 2 Mood-GerÀten (und DÌften, die teilweise im undichten Flaschen geliefert wurden) nicht getÀtigt, nach derzeitigem Stand kann ich von einem Kauf nur abraten!!!

Fijne Aroma Diffuser met optimaalâŠ
Fijne Aroma Diffuser met optimaal resultaat!ððŒ
Ben goed geholpen via de app.
Super blij meeâŠ.genieten van heerlijke aromaâs. Dank voor de goede begeleiding ððœ
Snelle reactie op bestelling enâŠ
Snelle reactie op bestelling en e-mails, goed product en goede service
Verdrijft alle keuken geuren.ð
2x Aroma Diffusing Smart besteld ivm overlast geuren door een openkeuken tijdens een meerdaags evenement. Werking top ð
Ich habe ein AromadiffusiongerÀt fÃŒr 60âŠ
Ich habe ein AromadiffusiongerÀt fÌr 60 m² gekauft und 169 ⬠bezahlt. Das GerÀt ist aus Plastik, billiges China Produkt und hat nach der vierten Anwendung nicht mehr gesprÌht. Ich habe dann Kontakt mit der Firma aufgenommen und sie haben mir gesagt, ich solle Alkohol im Reformhaus kaufen und alle DÌsen damit putzen.
Dann hab ich eine Nachricht bekommen. Ich möge den Gummiring abnehmen und diesen auch reinigen und ihnen dann ein Video senden . Ganz ehrlich bei einem Produkt in der Preisklasse möchte ich als Kunde nicht nach viermaliger Anwendung das GerÀt zerlegen und komplett reinigen mÌssen. Das ist fÌr mich der Beweis, dass es eine BilligqualitÀt ist -völlig Ìberteuert!
Ich habe gebeten, dass ich mein GerÀt retour gebe, da ich es ja noch in einem Garantierahmen habe und ich hÀtte gerne ein neues GerÀt, welches funktioniert.
Die Firma ist ÃŒberhaupt nicht kundenorientiert, denn sie weigern sich, mir das GerÀt auszutauschen. Ich kann es retour schicken und es wird dann vor Ort geprÃŒft. ð¡. Nie wieder diese Firma.

AromaDiffusing ããã®åç
Ben heel tevreden met mijn aankoop vanâŠ
Ben heel tevreden met mijn aankoop van AromaDiffusing,
Het ruikt mijn hele huis heerlijke, op dit moment heb ik de geur van Sandelwood, zeer zeker een aanrader. Zo lekker!!
Dit bedrijf krijgt een 10+
Als eerste ga ik het over het bedrijf zelf hebben;
Uitstekende klantvriendelijkheid en snelle reacties per WhatsApp (ook in het weekend en avonduren) en hele snelle leveringen. In feite heb je het de volgende dag al in huis. Zelfs als je op een zondag bestelt heb je het maandag in huis. Er wordt met je meegedacht. Er worden oplossingen geboden en er wordt niet aan je getwijfeld als iets niet werkt, Er wordt direct geschakeld door het bedrijf. Als je er over nadenkt om een diffuser aan te schaffen en je kan het je financieel veroorloven dan zeg ik gelijk doen ga niet voor de goedkopere versies op andere websites want je hebt alles wat je nodig hebt en zal nodig hebben in de toekomst bij dit bedrijf.
Over het product zelf heb ik Mood aangeschaft en mini pro. Ik heb voor de mini proversie gekozen omdat je alles via een app kan besturen. Ik zat erover na te denken om de geurmachine aan te schaffen maar mijn ruimte is daar waarschijnlijk veel te klein voor. De Mood en mini pro werkt fantastisch. Mijn woonkamer is 12 m en ik heb de Mood daar geplaatst. De Mood heeft een bereik van 60 m2 en ik heb de mini pro wat een bereik van 40 m2 heeft in mijn hal geplaatst waar nog een kleedkamer is dus bij binnenkomst heb je een heerlijk geurende lucht wat je tegemoet komt. Bij elkaar heb ik 100 m2 heerlijk verspreide lucht door mijn huis.
Nogmaals niet aarzelen. Gewoon doen.

AromaDiffusing ããã®åç
Zeer tevreden de geuren zijnâŠgeweldig!!!!!
Zeer tevreden de geuren zijn daadwerkelijk heerlijk. Het huis ruikt altijd geweldig. De service is perfect van mij. Zijn jullie dik vijf sterren waard dank je wel.

Ben dâr superblij mee!!
Ben dâr superblij mee!!! Geen gedoe meer met elke x water bijvullen. En ideaal alles via de app instellen de dgn en tijden en dan heb je dâr geen omkijken meer na. Ik wil geen andere meer!!!

Aangename geur verstuiver
We genieten elke dag weer van de heerlijke geur van onze Aroma geur verstuiver. Het apparaatje oogt mooi, niet te opvallend, goed regelbaar en is makkelijk te verplaatsen. Wij zijn er erg blij mee.
Keine Retoure möglich
Wir haben uns auf den Aromadiffuser sehr gefreut, allerdings scheint der Knopf einen Wackelkontakt zu haben und der Akku hat eine sehr kurze Laufzeit.
AuÃerdem haben wir die LautstÀrke als sehr störend empfunden.
Das alles hat dazu gefÌhrt, dass wir das GerÀt gerne zurÌck schicken wollten.
Auf die Anmeldung der Retoure wurden uns nach lÀngerer Zeit Videocalls und alle möglichen LösungsvorschlÀge gemacht, nur damit wir schlussendlich das GerÀt nicht zurÌck schicken können.
Wir mussten mehreren Mitarbeiten mehrfach die Selben Fragen beantworten, obwohl man sich nur hÀtte den Verlauf durchlesen mÌssen.
Am Ende haben wir bis heute keine Info ÃŒber die Abwicklung der Retoure zu bekommen, wahrscheinlich um eine solche zu vermeiden.
Mittlerweile ist auch die RÃŒckgabefrist abgelaufen und wir werden einfach weiterhin ignoriert.
Ich wÌrde dort nicht bestellen, da der Service doch sehr fraglich ist, wenn man sich am Ende doch gegen das GerÀt entscheidet.
Wir werden das GerÀt jetzt zurÌck schicken und uns im Notfall rechtlichen Beistand holen.

AromaDiffusing ããã®åç
vind toch aan de dure kant jammer datâŠ
vind toch aan de dure kant jammer dat er geen regeling getroffen kon worden ivm de actie
Had dan wel al eerder besteld maar duurde 3 weken voordat ik het product kreeg en toen was wel de actie
Mvg Bibi
Ik werd correct en snel geholpen
Ik werd correct en snel geholpen , kreeg uitleg over het gebruik en de plaatsing van het apparaat om een goede werking te kunnen hebben
Naar MIJN smaak zaten er geen goede geuren bij het apparaat bij levering , dus de staaltjes zijn een aanrader om de bij jouw passende geurtjes te vinden
Dit is me dan ook gelukt en ik ben er zeer tevreden over
Bedankt!

RÃŒcksendung und bestellte Ware
Ich habe den Diffuser Mood bestellt aber dabei nicht beachtet das dieses GerÀt keinen Akku hat. Ich wollte einen Diffusor zurÌck senden.Ich habe Kontakt per Whats App zu dieser Firma aufgenommen. Sofort habe ich einen kostenlosen RÌcksendeschein erhalten.Sehr gute Kommunikation mit Kunden.Ein GerÀt habe ich behalten da eine Steckdose in der NÀhe war. Es funktioniert sehr gut. Die bestellten DÌfte sind auch sehr schön.Kann ich in jedem Fall weiter empfehlen.Betreffend der Lieferung, ich habe drei Bestellungen aufgegeben. Diese wurden innerhalb von 3 Tagen sofort geliefert.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ