レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

AromatherapyOils to absolutnie wyjątkowy sklep! Olejki eteryczne mają przepiękne naturalne zapachy i doskonałą jakość. KaÅŒdy produkt jest starannie zapakowany, a obsługa klienta działa szybko i bardz... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

W aromaterapii staram się wybierać zawsze najlepszej jakości olejki eteryczne. Tutaj je otrzymałam!❀ Nie tylko jakość, ale i wiedzę, i odpowiedź na nurtujące mnie pytania. Będę wracać bo stosunek jak... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Doskonały wybór doskonałych jakościowo olejków. Idealny serwis. Szybciutka dostawa. Świetnie działająca witryna www - cieszę się ogromnie, ÅŒe trafiłam na AromatherapyOils !! To jest To, czego szukałam... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem zachwycona jakością i bardzo profesjonalną obsługą. Czułam się wyjątkowo zaopiekowana moje oczekiwania odnośnie zapachu w 100 % trafione. Polecam wszystkim olejki cudowne, bardzo szybka wysył... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. アロマセラピヌ甚品店
  2. アロマセラピヌ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

AromatherapyOils to polska marka tworzona przez Barbarę Szczypiorską-Semik i Piotra Semika – specjalistów w dziedzinie aromaterapii klinicznej i psychologicznej. Barbara Szczypiorska-Semik to mgr psychologii (SWPS) oraz psychoaromaterapeuta, łącząca wiedzę psychologiczną z aromaterapią. Piotr Semik jest certyfikowanym Aromaterapeutą Klinicznym NAHA (NCCA), jako jedyny w Polsce posiadający ten tytuł. Łączymy czystą naturę z ekspercką wiedzą, oferując 100% naturalne olejki eteryczne pozyskiwane z najlepszych źródeł na świecie oraz tworząc autorskie, synergiczne mieszanki. Naszą misją jest rzetelna, bezpieczna i świadoma aromaterapia. W pracy opieramy się na międzynarodowych standardach oraz aktualnej wiedzy naukowej. Swoje kompetencje rozwijaliśmy m.in. w Tisserand Institute oraz podczas szkoleń prowadzonych przez światowych ekspertów, takich jak Robert Tisserand i Salvatore Battaglia. KaÅŒdy olejek AromatherapyOils powstaje z dbałością o pełną transparentność jakości. Zapewniamy szczegółowe informacje o nazwie botanicznej rośliny, kraju pochodzenia, metodzie pozyskiwania oraz składzie. Nasze produkty są w 100% naturalne, wegańskie i wolne od syntetycznych dodatków, sztucznych aromatów oraz barwników. W ofercie znajduje się ponad 150 czystych olejków eterycznych oraz ponad 80 autorskich synergicznych mieszanek, a takÅŒe dyfuzory, inhalatory osobiste i oleje bazowe do bezpiecznego stosowania. AromatherapyOils to dla nas nie tylko praca, ale sposób ÅŒycia. Wierzymy, ÅŒe natura moÅŒe realnie wspierać samopoczucie, emocje i codzienną równowagę. Dlatego stale rozwijamy naszą wiedzę i dzielimy się nią poprzez artykuły, materiały edukacyjne oraz kontakt z klientami. Dziękujemy za zaufanie. Z aromatycznymi pozdrowieniami, Barbara i Piotr AromatherapyOils

連絡先

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Zawsze miło mi!

Zawsze cieszę się z darmowej próbki olejku dodawanej do kaÅŒdej przesyłki i z jej pięknego opakowania!

2025幎8月9日

AromatherapyOils からの回答

Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa! Cieszymy się, ÅŒe nasze próbki oraz opakowanie sprawiają radość – wkładamy w to wiele serca. Niech kaÅŒdy olejek wnosi do Pani codzienności odrobinę natury i harmonii. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

DuŌy wybór olejków

DuÅŒy wybór olejków, dobra jakość

2025幎7月30日

AromatherapyOils からの回答

Pani Janino, serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Cieszy nas, ÅŒe szeroki wybór oraz jakość naszych olejków przypadły Pani do gustu. Staramy się, aby kaÅŒdy produkt spełniał najwyÅŒsze standardy i odpowiadał róŌnym potrzebom naszych Klientów. Jeśli będzie Pani potrzebowała pomocy w wyborze lub chciała poznać nowości, zapraszamy do kontaktu.

5぀星のうち5の評䟡

Informacje o zamówieniu wysyłane na

Informacje o zamówieniu wysyłane na bieŌąco. Szybka wysyłka towaru. Olejki na razie w trakcie testowania ich działania, więc nie mogę powiedzieć więcej.

2025幎8月3日

AromatherapyOils からの回答

Pani Katarzyno, dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszy nas, ÅŒe realizacja zamówienia i komunikacja spełniły Pani oczekiwania. To dla nas bardzo waÅŒne, aby kaÅŒdy etap zakupów był przejrzysty i komfortowy. Å»yczymy, aby testowanie olejków przyniosło same pozytywne doświadczenia, a w przypadku pytań zapraszamy do kontaktu.

Bardzo dobry olejek

Bardzo dobry olejek.
Pomógł . Polecam👍❀

2025幎7月27日

AromatherapyOils からの回答

Pani Mirosławo, bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, ÅŒe nasz olejek Boswellia carterii, okazał się pomocny i spełnił Pani oczekiwania. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Olejki z duszą

Zamówiłam olejek Migraine Gone oraz róŌowy inhalator. Olejek dobrze sprawdza się przy bólach głowy, szczególnie po stresujących i intensywnych dniach. Inhalator jest solidnie wykonany, poręczny i wygodny do uÅŒywania w ciągu dnia.
Przesyłka dotarła bardzo szybko, wszystko było starannie zapakowane z dbałością o kaÅŒdy detal, a dodatkowo otrzymałam próbkę innego olejku – miły gest. Aromatherapy Oils oferują fachową pomoc i dysponują ogromną wiedzą – kontakt telefoniczny jest świetny, a odpowiedzi na pytania szybkie i konkretne. Obsługa na najwyÅŒszym poziomie.
Na pewno zostanę z tymi olejkami na dłuÅŒej❀.

2025幎8月1日

AromatherapyOils からの回答

Pani Marto, z całego serca dziękujemy za tak ciepłą i szczegółową opinię. Ogromnie nas cieszy, ÅŒe nasza mieszanka Migraine Gone oraz inhalator spełniły Pani oczekiwania – zostały stworzone właśnie z myślą o takich chwilach, kiedy potrzebujemy ukojenia i wsparcia.
Dziękujemy teÅŒ za docenienie naszej obsługi – to dla nas ogromna radość i motywacja do dalszego działania. Cieszymy się, ÅŒe znalazła Pani w AromatherapyOils miejsce, do którego chce się wracać.
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

5぀星のうち5の評䟡

Polecam z całego serca. Jako laik w temacie aromaterapii to właśnie na Państwa blogu najlepiej zgłębiłam temat. Obsługa klienta jest na najwyÅŒszym poziomie. Zawsze słuŌą radą, odpowiadają na wszystkie pytania. Myślę, ÅŒe kaÅŒdy klient ma poczucie, ÅŒe w danej chwili jest waÅŒny i słuchany. Same olejki wg mnie są super jakości. Kompozycje zapachowe powalają na kolana. Szybka wysyłka.

2025幎5月29日

AromatherapyOils からの回答

Pani Moniko, ogromnie dziękujemy za te ciepłe słowa. To dla nas ogromna radość, ÅŒe właśnie nasz blog pomógł Pani rozpocząć przygodę z aromaterapią – stworzyliśmy go z myślą o takich osobach jak Pani. Cieszy nas równieÅŒ, ÅŒe docenia Pani jakość naszych olejków i obsługę – indywidualne podejście do kaÅŒdego klienta to dla nas priorytet. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie.

Wszystko co trzeba

Szybka dostawa, olejki skuteczne i ładnie pachną, w zamówieniu zawsze to co trzeba i jakaś niespodzianka. :-)

2025幎7月8日

AromatherapyOils からの回答

Pani Agato, dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię. Cieszymy się, ÅŒe doceniasz jakość naszych olejków, szybką dostawę i małe niespodzianki – uwielbiamy je dołączać.Zapraszamy ponownie – zawsze z przyjemnością przygotujemy kolejną pachnącą przesyłkę!

Szybka przesyłka

Szybka przesyłka, olejki pięknie zapakowane, dobrze zabezpieczone podczas transportu.

2025幎6月24日

AromatherapyOils からの回答

Pani Moniko,dziękujemy serdecznie za miłe słowa! Cieszymy się, ÅŒe przesyłka dotarła szybko i ÅŒe doceniła Pani staranne zapakowanie naszych olejków. Dokładamy wszelkich starań, aby kaÅŒdy etap — od przygotowania paczki po dostawę — był dopracowany i bezpieczny. Zapraszamy ponownie i ÅŒyczymy pięknych chwil z aromaterapią!

5぀星のうち5の評䟡

Doskonały kontakt i dbałość o klienta

Doskonały kontakt i dbałość o klienta. Olejek eteryczny jest bardzo dobrej jakości.

2025幎6月25日

AromatherapyOils からの回答

Pani Doroto, dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa.
Bardzo się cieszymy, ÅŒe jakość olejku oraz nasz kontakt spełniły Pani oczekiwania. KaÅŒda opinia dodaje nam motywacji do dalszego doskonalenia produktów i obsługi. Zapraszamy ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt. Pozdrawiamy, AromatherapyOils

Bardzo przyjemne olejki

Bardzo przyjemne olejki, szeroki wybór i próbka w gratisie. Dziękuję 🙂

2025幎6月28日

AromatherapyOils からの回答

Pani Agato, dziękujemy serdecznie za miłe słowa. Cieszymy się, ÅŒe olejki i próbka sprawiły przyjemność. Tworzymy nasze kompozycje z pasją, dbając o jakość i róŌnorodność – dlatego takie opinie są dla nas ogromną motywacją. Zapraszamy ponownie i ÅŒyczymy wielu aromatycznych chwil!

Polecam!

Świetny kontakt ze Sprzedającym,zarówno mailowy,jak i telefoniczny. DuÅŒa dawka wiedzy, pomoc w doborze odpowiednich olejków z uwzględnieniem posiadanych w domu kotów i psa.
Olejki są zawsze pięknie zapakowane, a dodatkowo moÅŒna zapoznać się z ciekawymi zapachami olejków, dołączanych jako próbki.
Przesyłki są zawsze błyskawicznie realizowane.
To sklep, w którym warto się zatrzymać. Zamawiałam olejki w kilku innych miejscach, ale tylko tu wróciłam i będę wracać, bo nie dość, ze zamawiane produkty są wysokiej jakości, to tylko tu poczułam się potraktowana indywidualnie, ze zrozumieniem i otrzymałam mądrą, fachową poradę.
Polecam gorąco.

2025幎5月27日

AromatherapyOils からの回答

Pani Elwiro, z całego serca dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię. To ogromna radość wiedzieć, ÅŒe nasze podejście - indywidualne doradztwo oraz starannie dobrane olejki, zostały przez Panią docenione. Cieszymy się ÅŒe znalazła Pani miejsce do którego chce się wracać - to dla nas największy komplement. Zapraszamy ponownie - zawsze z przyjemnością słuÅŒymy pomocą i aromatyczną inspiracją.

Rzetelna Firma

Fachowa prezentacja olejków, dobre ceny, przyjazna strona internetowa, sprawna przesyłka, ładnie i starannie zapakowany towar - dbałość o klienta.

2025幎6月1日

AromatherapyOils からの回答

Pani Agato, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i miłe słowa. Zapraszamy ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Rewelacyjne produkty.

Świetne olejki ! Wcześniej stosowałam olejki takÅŒe z czystym składem ale bardzo drogie i postanowiłam poszukać troszkę tańszej alternatywy i udało się bo skład i działanie jest rewelacyjne. To olejki godne polecenia w przystępnych cenach, a jednocześnie z czystym składem, cudowne ! Dziękuję za profesjonalna obsługę oraz za kaÅŒdym razem mały prezent w postaci próbki. 🫶

2025幎6月7日

AromatherapyOils からの回答

Dziękujemy serdecznie za tak ciepłą opinię i cieszymy się, ÅŒe nasze olejki spełniły Pani oczekiwania. KaÅŒda taka wiadomość dodaje nam skrzydeł i motywuje do dalszej pracy. Oczywiście zapraszamy do naszego sklepu ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

5぀星のうち5の評䟡

Jeśli aromaterapia to tylko z

Jeśli aromaterapia to tylko z AromatherapyOils. Wspanialłe miejsce i kompendium wiedzy. KaÅŒdy olejek szczegółowo opisany, fantastyczne wpisy na blogu i duÅŒo cennych porad poczas rozmów telefonicznych. A olejki same w sobie są cudowne. JuÅŒ tworze nowa listę olejków do poznania i bardzo cieszę się ÅŒe odkryłam to miejsce zamiast przepłacać w tzw'' olejkach klasy terapeutycznej"

2025幎5月12日

AromatherapyOils からの回答

Pani Beato serdecznie dziękujemy za bardzo miłą opinię o naszych olejkach oraz kompetencjach. Zawsze staramy się pomóc i z przyjemnością dzielimy się z wiedzą którą zdobywamy u najlepszych aromaterapeutów na świecie. Oczywiście zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Szybka transakcja

Szybka transakcja, piękne i staranne zapakowanie.

2025幎5月3日

AromatherapyOils からの回答

Pani Moniko, serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Oczywiście zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań, z przyjemności słuÅŒymy pomocą.

Pięknie pachnące olejki.

2025幎5月3日

AromatherapyOils からの回答

Pani Karino, serdecznie dziękujemy za miłe słowa o naszych olejkach. Dokładamy wszelkich starań aby były one zawsze najwyÅŒszej jakości. Zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku pytań prosimy o kontakt.

Bardzo szybka wysyłka

Bardzo szybka wysyłka
Starannie zapakowane produkty
Profesjonalne doradztwo

2025幎4月24日

AromatherapyOils からの回答

Pani Marzeno, serdecznie dziękujemy za opinię o naszej firmie oraz produktach. JeÅŒeli ma Pani kolejne pytania, zapraszamy do kontaktu,

5぀星のうち5の評䟡

Obsługa klienta - Świetna!

Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Reakcje na zapytania i prośby bardzo sprawne i pozytywne. Treści merytoryczne na blogu poparte badaniami to świetne źródło edukacyji o aromaterapii. Polecam aromatherapyoils.pl kaÅŒdej osobie zainteresowanej rzetelną wiedzą i naturalnymi czystymi olejkami.

2025幎4月26日

AromatherapyOils からの回答

Pani Joanno, serdecznie dziękujemy za bardzo miłą i wyczerpującą opinię. Oczywiście zapraszamy do nas ponownie, a w przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt.

Szukając sprawdzonych olejków

Szukając sprawdzonych olejków eterycznych trafiłam na AromatherapyOils. Świetnie prowadzona strona, na niej mnóstwo wiadomości na temat olejków, ich przydatności i moÅŒliwości łączenia (co dla mnie początkującej jest mega pomocne), szybka wysyłka, starannie spakowana paczką bez plastiku, gratis do kaÅŒdego zamówienia. Polecam i myślę, ÅŒe zostanę tu na dłuÅŒej :)

2025幎4月2日

AromatherapyOils からの回答

Pani Katarzyno, serdecznie dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię! Bardzo się cieszymy, ÅŒe nasza strona oraz podejście do pakowania i obsługi zamówień spełniły Pani oczekiwania. To dla nas ogromna motywacja, by dalej rozwijać miejsce przyjazne zarówno osobom początkującym, jak i bardziej zaawansowanym miłośnikom aromaterapii. Cieszymy się na myśl, ÅŒe zostanie Pani z nami na dłuÅŒej! 🌿❀

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。