Genial webshop med det lÊkreste trÊningsudstyr. Har handlet der flere gange. Varerne kommer hurtigt og kvaliteten er hÞj. Jeg har ogsÃ¥ haft kontakt med deres kundeservice i forbindelse med tvivl o... ãã£ãšèŠã
BÀsta knÀsleevsen jag testat (och de Àr mÃ¥nga genom Ã¥ren!) Sitter pÃ¥ plats hela passet Àven över hala tights. Stasar inte i knÀvecket. Hoppas silikonet Àr hÃ¥llbart och fortsÀtter ha funktionen k... ãã£ãšèŠã
Fantastiska grips! BestÀllde anti slip grips pro och Àr förundrad över hur inte alla inom crossfit anvÀnder dessa. Plötsligt kunde jag hÃ¥lla större set i riggen unbroken. VÀrda vartenda krona! Föruto... ãã£ãšèŠã
Jeg har gennem tiden bestilt flere forskellige produkter fra Arox, og hver gang er varerne blevet leveret hurtigt og i hÞj kvalitet. De fÃ¥ gange, der har vÊret udfordringer, har jeg oplevet servic... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ho arox udvikler vi Cross- og funktionelt trÊnings udstyr til fordelagtige priser. Vi er en virksomheds som er stiftet af danske atleter og som bestrÊber os efter at levere lÊkkert udstyr til alle som Þnsker en aktiv livstil.
skolegade 7, 8000, à rhus, ãã³ããŒã¯
- 1996.andersen@gmail.com
- aroxfitness.com
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Godt grej
Rigtig godt produkt, hurtig levering & dejligt stort udvalg.
Derudover hvis man har spÞrgsmål til produktet, er der god hjÊlpe at hente ved at kontakte Arox enten på instagram eller mail.
Alt i alt gentagende gange med god service, gode og holdbare produkter.
Bliver nok ikke sidste gang
Hurtig levering
Jeg fik min pakke med speedrope, grips og bÊlte rigtig hurtigt. Max 1 dags ventetid og så fungere det bare. Jeg havde lidt svÊr ved at samle mit speedrope men fandt ud af det med YouTube. Men det er fornuftigt udstyr og de grips fungere som de skal.
Fast delivery, premium quality
I ordered Anti slip grips PRO. Got em 6 days later. Havenât tested them in the box yet but they feel good on the wrists. Feels like premium quality. Looking forward to test them out.
Kvalitet til billig pris
Arox laver gode produkter - både tÞj og udstyr.
Ombytning fungerede bare supergodt og hurtigt.
Meget venlig og positiv kundeservice.
Kan klart anbefales!
De bedste grips.
De bedste grips med extra âpudeâ ved hÃ¥ndled, sÃ¥ man ikke behÞver svedbÃ¥nd. Godt greb. Hurtig levering.
Fede produkter til fine priser
Fede produkter til fine priser. Senest et vÊgtbÊlte of sjippetov, men også grips. Tingene holder og giver de ekstra procenter til trÊningen.
Super gode produkter
Super gode produkter. God kvalitet.
Oplysende hjemmeside.
Absolut mine favoritprodukter til trÊning.
As a CrossFit athlete
As a CrossFit athlete, I place great importance on high-quality, sturdy equipment â and I found exactly what I was looking for at Arox! The products are durable, well-made, and can easily withstand intense training sessions. Customer service is extremely fast and friendly, and any questions are answered right away. The clothing is also impressive â my absolute favourite is the sports fleece jumper: comfortable, functional, and stylish all at once. Shipping to Germany was smooth and hassle-free. Iâm really very satisfied and can wholeheartedly recommend Arox!
Great product and costumer service
Great product and costumer service
Super produkter
Super produkter, rimelige priser og sublim kundeservice. 100% anbefaling herfra.
Hurtig levering, lÊkker kvalitet
Hurtig levering, lÊkker kvalitet.
Jeg har flere gange kÞbt udstyr tilâŠ
Jeg har flere gange kÞbt udstyr til både mig selv om min kÊreste og vi har vÊret tilfredse med både kvaliteten af produkterne og den hurtige levering.
Allt fungerade bra
Allt fungerade bra, bÀlte och handsydd var grymma
Pas på - sender reklamer på mail
Virksomheden har gode produkter. Men jeg har modtaget markedsfÞring/reklamer på mail efter at have gennemfÞrt et kÞb.
Jeg modtog reklame-mailen, selv om jeg ikke har accepteret markedsfÞring. Det er dumpekarakter i min bog, hvis man stadig i 2025 insisterer på at presse reklamer ned i halsen på kunder, der ikke har Þnsket det.
Efter kÞbet modtog jeg en almindelig ordrebekrÊftelse med opsummering fra support-mail.
Et par minutter senere kom der endnu en mail. Denne gang fra Sebastian hos Arox. Denne mail takker endnu engang for min ordre og linker straks derefter til virksomhedens Instagram-profil med overskriften: âSkal vi vÊre sociale?â
Mail nummer to er sendt fra nyheder-mail har et afmeldingslink i bunden. Der er altså tale om markedsfÞring og reklame, som jeg ikke har Þnsket at modtage.
Virksomheden hÊvder selv, at der er tale om en bekrÊftelse, og at det er lovpligtigt at sende den. Men det er ikke korrekt. Mail nummer to er ikke en bekrÊftelse. Den indeholder heller ikke nogen detaljer om ordren.
Jeg har informeret virksomheden om, at de får en negativ anmeldelse på Trustpilot, fordi de sender uopfordrede reklamer, og at jeg vil indberette overtrÊdelsen til Forbrugerombudsmanden.
På baggrund af denne oplevelse kan det vÊre vÊrd at overveje, hvilken mailadresse man deler med virksomheden.

Aroxfitness ããã®åç
Virkelig lÊkker kvalitet og stilrentâŠ
Virkelig lÊkker kvalitet og stilrent design samt hurtig levering. 10/10 all around!
God kvalitet til gode priser!
God kvalitet til gode priser!
Mit yndlingsmÊrke til trÊningstÞj. Bruger det også til hverdag da det er lÊkkert at gå i.
Jeg fik virkelig god service
Jeg fik virkelig god service, samt produkter :-)
Kan varmt anbefales herfra
Very good product.
Very good product.
I bought Elektrolytes and they are really good.
Arox had the cheapest prices for the same product.
The delivery was very fast and good communication.
Snabb leverans och mycket bra produkt
Snabb leverans och mycket bra produkt! Supernöjd med kvalitet och framför allt hur bra greppen sitter fast i riggen!
Fast delivery and good quality
Fast delivery and good quality