Good site but expensive shipping and in Dutch only. Shipping costs should be a bit diversified - 6eur pour just an envelope with one harp chord which costs 10eur? But order and delivery perfect, nothi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zeer snelle service, online snaar besteld, begreep eerst niet goed hoe ik exact de juiste snaar voor de juiste harp kon bestellen maar uiteindelijk heel gemakkelijk achteraf bekeken. Ook zeer snelle r... ãã£ãšèŠã
Heel tevreden, we kregen heel snel (de volgende dag al) de bestelde strijkstok geleverd. Prima service dus! De kartonnen doos was licht beschadigd, maar de strijkstok en het poetsmiddel waren in per... ãã£ãšèŠã
Wij geloven dat iedereen die een muziekinstrument wil bespelen dat moet kunnen doen in de beste omstandigheden. Met de beste begeleiding en ondersteuning. Niet enkel van ons bij het kiezen van het het instrument dat je nodig hebt, maar ook van het instrument zelf. Daarom gaan we enkel voor kwaliteit. Het leren spelen van een instrument is leuk en uitdagend, maar ook niet altijd evident. Het vergt engagement en doorzetting. Waarom zou je deze ervaring dus moeilijker maken dan nodig door een instrument te kiezen dat moeilijk speelt, onaangenaam klinkt en slecht stembaar is? Dat is niet waar wij als muzikanten én als leraars achter staan. Wij willen jou helpen: in de selectie van het instrument dat je nodig hebt, met het huren van een degelijke viool of harp of gitaar of cello, met de herstellingen en afstellingen van de instrumenten in ons eigen atelier. Beginner of gevorderde, iedereen verdient een goed instrument. Zodat muziek maken geen strijd wordt maar een ervaring om te koesteren. Voor altijd. Arpeggio Music is gespecialiseerd in klassieke snaarinstrumenten en fluiten. Viool, altviool, cello, harp, gitaar, dwarsfluit en blokfluit. Deze instrumenten verkopen, verhuren én herstellen we. Met passie voor het vak.
Sint-Michielsstraat 17, 9000, Gent, ãã«ã®ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Livraison rapide, commande OK.
Mais, jâai reçu les objets dans une enveloppe, trop petit pour cette enveloppe⊠Jâaurais préféré un petit sachet plastique si possible. Merci
Bedankt voor jullie snelle reactie en goeie opvolging!
Heel goed geholpen via mail om de juiste snaren te kopen. Ook snel geleverd. Top!
I received immediately the tunning key by the post.
cancelled before receiving product when I saw how much extra I would be paying for insurance.
Vriendelijk correct luister bereidheid goede wil om voor je instrument extra zorg te besteden aan een prijs minder dan de helft van dat grote bedrijf in Lummen dat begint met een AâŠ.zeer goede communicatie via telefoon en mail, voor mij een top ervaring - mijn dure houten dwarsfluit die A verwees naar de vuulbak is nu terug goed speelbaar?
hoewel een kleine bestelling ( bassnaar voor klavecimbel) heel vriendelijk en deskundig geholpen.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã