連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Super personale

Vores 1. besÞg hos jer var i Horsens. Vi var 2 voksne og 1 barn på 7 år. Det var super fra velkomst til farvel. Personalet var meget venlige, gode til at forklare om de forskellige teknikker og til at svare på alle spÞrgsmål undervejs. Der var masser af inspiration i butikken.
Alt i alt en virkelig god dag. Kan varmt anbefales.

2024幎11月16日

ImÞdekommende og professionelt

ImÞdekommende og professionelt personale, der tog godt imod os, men også hjalp undervejs med de forskellige teknikker :-)
God introduktion og altid behjÊlpelige!
Vi nÞd vores 2,5 time derinde 🫶🏌 vi kommer gerne igen.

2024幎7月12日

KÊre Jonas
Tak for dit besÞg - vi vil glÊde os til at byde dig velkommen igen.

Fantastisk oplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk oplevelse.
Jeg elsker hele konceptet ved det. Selve stedet, de ansatte, mulighederne og stemningen hos Art By Me i Horsens er simpelthen noget alle kreative sjÊle burde opleve og prÞve deres krÊfter af med.
Jeg har nu vÊret derhenne 3 gange med både et par veninder som elskede det, og min partner som jeg også fik lokket med i dag (Og det skal siges at han ellers normalt langt fra er kreativ) men han hyggede sig og vi havde et par virkelig dejlige timer, med super betjening og dygtige medarbejdere.
Jeg er personligt ikke god til for mange mennesker samlet, - og selvom der ikke var FOR mange, så var de ansatte stadig rigtig sÞde til at give os et bord lidt afsides.
Alt i alt kun rosende og gode anbefalinger herfra og absolut 5 stjerner. Jeg glÊder til nÊste gang jeg besÞger Art By Me!
⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎9月28日
5぀星のうち4の評䟡

Hyggelig stemning

Rigtig god oplevelse i Aalborg. Dejligt at man kunne fravÊlge at få introduktion, hvis man har vÊret der fÞr.
Det hele bliver dog lidt “skynd jer at blive fÊrdig”. Det kunne vÊre fint hvis de kunne komme rundt og sige “bare lige sÃ¥ i er opmÊrksomme pÃ¥ det, sÃ¥ er der 30 min tilbage”. Lige pludselig skulle vi skynde os og betale og rydde op.
Vi havde dog en rigtig hyggelig formiddag og der var god stemning

2023幎8月23日

Hyggelig oplevelse

Jeg har vÊret hos art by me i Aalborg to gange i denne sommer med mine krea interesserede piger. Det har vÊret rigtig hyggeligt og mine piger er ivrige efter at komme igen. Anden gang vi var der, var lÞrdag eftermiddag, hvor bordet ved siden af var et hold pÃ¥ polterabend, sÃ¥ der var knap sÃ¥ roligt, og lidt svÊre for alle at koncentrere sig hele tiden🙈

2023幎8月4日
5぀星のうち3の評䟡

Ikke mega hyggelig oplevelse i Aarhus

Hyggelig lokale, men der var en del stÞj. Det virkede til, at der var for mange mennesker ift. personale, så det fÞltes som om, at de skyndede på en, når man stillede et spÞrgsmål. Lidt dyre priser. Der mangler noget organisation og overblik, så man kan fÞle sig sikker på personalet, så det kan blive en mere behagelig og faktisk hyggelig oplevelse.

2023幎2月18日
5぀星のうち1の評䟡

Gavekort kan ikke indlÞses grundet butikken.

Min kÊreste og jeg havde set frem til at skulle male keramik efter vi havde fået en låge i vores julekalender, hvor vi kunne booke tid ved jer. Grundet eksaminer har det ikke vÊret muligt for os at booke fÞr midt-slut januar. Der var ikke tider ledige, men vi tÊnkte da at det kom der nok i lÞbet af de 3-4 uger til gavekortet udlÞber.

Vi hÞrer intet fra ventelisten og går derfor ind i butikken for at hÞre om det kunne passe? Det kunne det åbenbart og vi kunne ikke få udvidet gavekortet fordi "der havde jo vÊret 2 uger i januar hvor det var muligt". Det kan meget vel passe at det var tilfÊldet, men så kan man da ikke som virksomhed skrive, at det er muligt at indlÞse gavekortet frem til d. 9. Februar, når det er umuligt at booke bord en måned op til.

Jeg har godt nok aldrig vÊret så skuffet over et gavekort til noget jeg havde set så meget frem til og overvejer derfor at tage kontakt til forbrugerombudsmanden.

2023幎2月6日

KÊre Sigurd

Jeg kan godt forstå, at du og din kÊreste er trÊtte af, at det ikke har vÊret muligt at booke bord hos os. Men vi har lavet regnestykket, og der er ikke solgt flere låger end vi har plads til i hele perioden. Vi har siden d. 25.12 gjort opmÊrksom på, at man skulle huske at booke bord, da vi erfarede sidste år, at pladserne hurtigt ville ryge, specielt i de sene ryk. Vi kan desvÊrre ikke begynde at forfordele nogle og sige nej til andre, blot fordi man har vÊret ude i dårlig tid eller at de tider der har vÊret/er tilgÊngelige ikke passer ind i ens skema. Dog kan jeg oplyse om, at vi i morgen i Aalborg har ledige tider kl. 19.30, og der skal du og din kÊreste vÊre meget velkomne. Desuden vil jeg gÞre opmÊrksom på, at lågen er, som du selv skriver, et gratis gavekort ind til os hvori vi forÊrer en hel oplevelse vÊk uden nogen fortjeneste.

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse
Hver gang jeg har vÊret I Aarhus har jeg haft en hyggelig og god oplevelse. SÞde medarbejdere og en dejlig måde at vÊre sammen med venner og familie på, over en kop kaffe og en pensel i hånden. Har anbefalet dette sted til mange fordi jeg synes idéen om krea og en hyggelig snak kan noget.

2023幎2月2日

KÊre Malene
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine rosende ord og varmer os lunt pÃ¥ dem 🥰

Varm anbefaling

Jeres butik i Århus er virkelig hyggelig, og der er virkelig god service og forklaring pÃ¥ tingene. Vi er kommet flere gange, og det er bestemt ikke sidste gang. Dog lidt dyre ting, men dette er der forstÃ¥elsen for, da der ellers ingen omsÊtning ville vÊre.
Kunne vÊre hyggeligt med lidt baggrundsmusik under malingen.

2022幎11月4日

Meget glad kunde

Kan se at nogle har dÃ¥rlige oplevelser herinde, men jeg mÃ¥ altsÃ¥ bare sige at jeg havde den bedste oplevelse og rigtig gerne vil komme tilbage til jer! <3 rigtig sÞde mennesker til at hjÊlpe, og sÃ¥ elsker jeg bare konceptet :-) vi havde endda ikke bestilt tid, men alligevel tager pigerne os ind og giver os et lille sted for os selv, sÃ¥ vi kunne blive sat godt ind i tingene pÃ¥ trods af vi ikke var pÃ¥ noget hold. Derudover er jeg bÃ¥de tilfreds med hvor “nemt” det er, og hvor pÊnt det egentlig bliver nÃ¥r det er brÊndt. Jeg vil sige tusind tak, og vi ses snart igen <3

2022幎8月21日
5぀星のうち5の評䟡

Virkelig god oplevelse på Aalborg-caféen.

Har i dag vÊret i Aalborg caféen og har haft en virkelig god oplevelse sammen med min datter. Et venligt personale, god introduktion til farver og teknikker, god hjÊlp når vi havde brug for det og endda forståelse for, at vi liiige skulle have lidt ekstra tid til at blive helt fÊrdige. Vi glÊder os begge til at hente vores keramik efter brÊnding.

2022幎7月12日
5぀星のうち2の評䟡

Jeg har vÊret der inde 3 gange nu og

Jeg har vÊret der inde 3 gange nu og alle gange er jeg kommet hjem med en dårlig fÞles, i kroppen..
ogsÃ¥ fordi at man skal vÊre fÊrdig til en bestemt tid og fÞlger ikke at man har tid til at gÞre sine ting ordentligt fÊrdig, pÃ¥ en café, sÃ¥ skulle man da gerne kunne skulle side og hygge sig og hygge om det der bliver lavet og tid til at overveje hvad der skal vÊre der pÃ¥, ogsÃ¥ isÊr til deres “dyre” priser pÃ¥ tingene

Og sÃ¥ spÞrger jeg dem til rÃ¥ds om en metode og 1 medarbejder siger et og 1 anden medarbejder siger sÃ¥ at det skulle jeg nok ikke have gjort
..? SÃ¥ sidder jeg sÃ¥ og tÊnker gad vide om jeg sÃ¥ har brugt penge pÃ¥ noget, der ikke bliver 100 % ok 🀔

2022幎6月12日

Hej Jeanette

Det er bestemt ikke meningen at man skal forlade os med en dårlig fÞlelse i kroppen - det er vi rigtig kede af at hÞre.

Når du booker et bord hos os, så har du 2,5 time at male i. Er det ikke nok, så er du altid velkommen til at spÞrge vÊrtinderne om bordet er ledigt i efterfÞlgende ryk så du kan blive siddende. Men er bordet optaget, så kan vi desvÊrre ikke gÞre så meget. Vi anbefaler at du til dit nÊste besÞg besÞger vores instagramprofil, facebookprofil eller hjemmeside, her kan du både se lidt af det forskellige keramik vi har på hylderne (vi tager naturligvis forbehold for udsolgte vare), og du kan blive inspireret til, hvad du skal male og evt. se videoer med forskellige teknikker. Således kan du 'spare' overvejelserne i caféen og bruge tiden på at kreerer i stedet for.

Vores vÊrtinder står altid klar til at hjÊlpe med teknikker og gode råd. Vi beklager naturligvis at du har fået to forskellige råd om én teknik. Nu kender vi ikke til pågÊldende situation eller spÞrgsmålets art, men nogle gange er der flere måder at udfÞre samme teknik på. Vi er sikre på, at vÊrtinden kun har ville hjÊlpe dig efter bedste overbevisning.

Vi håber at du er blevet glad for resultatet - og at du, til trods for tidsnÞden, har hygget dig.

5぀星のうち1の評䟡

Ærgerlig service ved afhentning r

I dag kl 18.30 var jeg ned i jeres butik for at hente mit fÊrdige keramik. Jeg havde fået en SMS hvor der tydeligt stod at åbningstiden er til kl 20.30.
Jeg mÞdte en lukket dÞr, dog var der stadig 3 piger på job, så jeg banker på dÞren, for at gÞre opmÊrksom på fejlen i SMS beskeden. De ignorerer mig fÞrst - så bliver jeg irriteret. Jeg banker på igen og forsÞger at vise dem SMS beskeden for at vise, at der er en fejl, der skal rettes, for at flere kunder ikke går forgÊves.
Pigerne peger blot på åbningstiderne på dÞren og er fuldstÊndig ligeglade med at jeg forsÞger at vise dem SMS beskeden. De ser meget irriterede ud og er på ingen måde imÞdekommende.
Så står jeg der
ÆV en trÊls oplevelse og nu er jeg sÃ¥ heldig at bo forholdsvis tÊt pÃ¥, men tÊnk hvis en kunde kom lang vejs fra.
Det er jo fair nok at der sker fejl, men DÅRLIG KUNDESERVICE det er ikke fair nok. Pigerne kunne jo ha’ vÊret lidt nysgerrig pÃ¥ hvad jeg forsÞgte at vise dem eller endda beklage at I har begÃ¥et en fejl.
I bÞr nok rette SMS teksten med de rigtige åbningstider, så flere kunder ikke mÞder en lukket dÞr.

2022幎2月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス