䌁業情報

2. 宝石商
  3. 宝食デザむナヌ
  4. ゞュ゚リヌ補造業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Med hjÀlp av CAD programmet 3DESIGN ritar vi och designar smycken i 3D, skrÀddarsyr varje detalj efter dina önskemål på skÀrmen i realtid.

4.1

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Reparation

LÀmnade in ett armband dÀr en annan guldsmed skadat två lÀnkar nÀr denne skulle förkorta armbandet. Det såg riktigt illa ut och armbandet riskerade till och med att kunna gå sönder. Guldsmeden hos Arthur reparerade armbandet på ett sådant sÀtt att det inte lÀngre går att se att armbandet en gång varit skadat. LÀmnade också in en ring som behövde förstÀrkas och förstoras. Otroligt trevligt och respektfullt kundbemötande.

2025幎12月9日

Egen design.

Jag ville designa ett eget smycke som present till min fru. Arthur Guld & Design svarade snabbt att de kunde hjÀlpa mig. Sen gick allt snabbt och smidigt, frÃ¥n idé till verklighet😊 Tack för detta.

2025幎4月17日

Otroligt trevlig och tillmötesgÃ¥ende

Otroligt trevlig och tillmötesgående personal!

Jag hade nyligen nöjet att besöka Arthur guld & design, en charmig smyckesbutik som verkligen sticker ut i mÀngden. Personalen Àr både kunniga och lyhörda, och hjÀlper gÀrna till att hitta det perfekta smycket för varje kunds behov och stil. Jag uppskattade sÀrskilt den personliga servicen, dÀr de tog sig tid att visa upp olika alternativ och förklara materialens egenskaper.

Helt klart en butik jag varmt rekommenderar!

2025幎1月11日
5぀星のうち5の評䟡

Jag kan varmt rekommendera!

Jag kan varmt rekommendera!! Jag bestÀllde ett halsband och ett matchande armband och Àr otroligt imponerad av bÃ¥de kvaliteten och servicen. De var vÀldigt hjÀlpsamma och engagerade i att hitta exakt det jag letade efter, och hela processen gick sÃ¥ smidigt. Smyckena Àr Ànnu vackrare i verkligheten Àn jag hade kunnat förestÀlla mig. Ett stort tack för en fantastisk upplevelse – jag kommer definitivt att Ã¥tervÀnda!

2024幎12月9日

En mycket nöjd kund

Jag Àr så otroligt nöjd med min bestÀllda förlovningsring! Den Àr precis som jag hade förestÀllt mig, med en fantastisk design. Leveransen var snabb och smidig, och jag uppskattade verkligen den personliga servicen. Jag rekommenderar varmt detta stÀlle till alla som letar efter den perfekta förlovningsringen!

Både jag och min fÀstmö Àr vÀldigt nöjda med ringen och den fantastiska servicen.

En mycket nöjd kund

2024幎10月25日
5぀星のうち1の評䟡

De Àr orörliga i guld vÃ¥gen och bedraga

De Àr orörliga i guld vågen och bedraga folk i kvitto.

2024幎12月27日
Arthur Guld & Design ロゎ

Arthur Guld & Design からの回答

Hej Teresa!
Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi beklagar att du kÀnner dig missnöjd med din upplevelse hos oss och vill gÀrna bemöta det du nÀmner för att klargöra situationen.

Som en del av vår rutin vid inköp av guld, genomför vi alltid en noggrann kontroll av smycken för att sÀkerstÀlla kvalitet och Àkthet. Vid kontrollen upptÀckte vi att ett av de inlÀmnade smyckena tyvÀrr inte var av guld. Detta kan naturligtvis vara ovÀntat, och vi förstår om det var frustrerande för dig.

AngÃ¥ende betalningen ber vi om ursÀkt för förseningen. Det uppstod ett fel i det inlÀmnade bankgironumret, vilket vi kontaktade dig om för att rÀtta till. Överföringen gjordes sÃ¥ snart vi mottog det korrekta numret, men pÃ¥ grund av jul- och nyÃ¥rshelgerna kunde pengarna tyvÀrr ta nÃ¥gra dagar extra innan de nÃ¥dde ditt konto.

Vid ditt senaste besök ville du få tillbaka dina övriga guldsmycken. Då betalningen redan hade genomförts och det hade gått tre dagar sedan överföringen gjordes, informerade vi dig om att smyckena kan returneras så snart betalningen Àr återbetald till oss. Efter detta har vi dock inte hört av dig, och det har nu gått över en vecka. Vi förstår om detta kan kÀnnas komplicerat, men vi Àr öppna för att lösa situationen på ett smidigt sÀtt om du kontaktar oss.

Vad gÀller vikten på smyckena vÀgdes dessa noggrant framför dig, och du godkÀnde vikten genom din signatur. Vi kalibrerar våra vågar regelbundet för att sÀkerstÀlla korrekthet och har Àven dubbelkontrollerat detta vid ett senare tillfÀlle.

Vi vÀrnar om att ge en trygg och respektfull upplevelse för alla våra kunder och vår personal. TyvÀrr eskalerade situationen vid ditt senaste besök, vilket ledde till att vi behövde vidta åtgÀrder för att skydda våra anstÀllda och andra kunder i butiken.

Vi tar alltid kundfeedback på största allvar och arbetar kontinuerligt för att förbÀttra vår service. Om du vill diskutera detta vidare Àr du vÀlkommen att kontakta oss direkt så att vi kan försöka hitta en lösning.

VÀnliga hÀlsningar, Arthur R

5぀星のうち5の評䟡

Denna butik Àr helt unik och har ett fantastiskt kundbemötande

Denna butik Àr helt unik och kundinriktad. Jag har varit en ganska krÀvande kund då jag hade bråttom i order processen. Butiken levererade i tid till mig, fint inslaget paket så jag hann till den stora dagen. DÀrefter visade det sig att jag behövde byta artikeln. De ordnade detta också. Imponerade kundbemötande.

2024幎4月18日
Arthur Guld & Design ロゎ

Arthur Guld & Design からの回答

Hej Jan!
Stort tack för din fina feedback! Vi Àr verkligen glada att vi kunde hjÀlpa dig i tid till den stora dagen och att du uppskattade vårt bemötande. Det betyder mycket för oss att våra kunder kÀnner sig nöjda och vÀl omhÀndertagna. Du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka!

VÀnliga hÀlsningar, Arthur

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス