レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Positivt överraskad! Jag beställde 25e april och trodde det skulle dröja flera månader efter att jag hade läst recensionerna här, men 13 maj kom paketet! Hade blivit 5 stjärnor om jag hade fått s... もっと見る

5つ星のうち1の評価

För 5 år sen gjorde jag en beställning och fick den omgående! Beställde nu den 27/3 och fick inte leveransen tills den 6/5, trots att det stod 5-8 arbetsdagar innan leverans. Art Riot svarade inte på... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Beställde och betalade varor 25 mars. Utlovad leveranstid max 10 arbetsdagar. Ännu ingen leverans efter dubbla den tiden. Har kontaktat företaget två gånger men inte fått svar. De säljer kul grejer me... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Beställde 1 mars och betalade via swish. Har inte fått min beställning ännu. 7 veckor senare.. Försökt fått kontakt utan framgång. Usel service och företag om ni frågar mig. Ser tyvärr ut att bli utan... もっと見る

企業情報

1. オリジナルプリントグッズ
  2. 衣料品店
  3. インテリア デザイン店
  4. ポスター店

当該企業による記述

Artriot är ett svenskt varumärke som erbjuder kläder, kepsar, mössor, posters och accessoarer för människor som vågar sticka ut från mängden. Vår design kännetecknas av humor, ironi, sarkasm och attityd – alltid med målet att skapa produkter som väcker känslor, skratt och samtal. Vi tror att vardagen blir lite roligare med produkter som har personlighet. Därför skapar vi motiv och budskap som skiljer sig från det vanliga och som passar både hemma på väggen och ute i vardagen. Vårt sortiment innehåller allt från populära kepsar och kläder till posters, tygpåsar och andra accessoarer. Som ett mindre svenskt företag lägger vi stor vikt vid personlig service och att ständigt utveckla kundupplevelsen. Under 2026 har verksamheten genomgått förändringar och förbättringar med fokus på snabbare hantering, tydligare kommunikation och högre servicenivå. Vårt mål är att varje kund ska känna sig trygg genom hela köpresan – från beställning till leverans. Vi uppskattar all feedback från våra kunder och använder den för att fortsätta utvecklas. Tack för att du besöker Artriot – vi hoppas att du hittar något som passar just din humor och stil.

2.1

過去12か月のレビュー数: 17

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Älskade postern

Älskade postern, fin kvalité! Sen xtra stjärna till Sebastian på art riot som kollade att leveransen kommit fram som den skulle. 👍

2024年10月3日

Stort tack för ditt omdöme, även om det var ett tag sedan. 😊

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち5の評価

Över förväntan!

Fick dålig magkänsla när jag läste omdömena men kände mig ändå trygg eftersom klarna ” få först, betala sen ” fanns som betalningsalternativ, så jag chansade.
Beställde mitt paket och frakten tog 8 dagar. Beställningen stämde överens & jag har inget att gnälla över.
Bra betyg!

2024年7月18日

Stort tack för ditt omdöme, även om det var ett tag sedan. 😊

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち1の評価

Beställde & betalada min beställning…

Beställde & betalada min beställning den 14 April 2024,mailade dem vecka 21 & mailat idag igen pga inga svar vart min leverans tar vägen,inget företag jag tycker ni ska lägga varken tid eller pengar på även om det bara gäller ca 400 kr så är det ett sätt som inte går hem hos mig iallafall.
Mona Nyberg

2024年4月14日

Hej Mona,

Vi vill börja med att be om ursäkt – både för den upplevelse du beskriver och för att det tagit alldeles för lång tid innan du fått ett svar från oss här.

Artriot har idag nya ägare och även om den här händelsen ligger över två år tillbaka i tiden vill vi ändå ta oss tiden att bemöta din kritik. Att vänta på en beställning och samtidigt inte få svar när man försöker kontakta företaget är inte okej.

Vi vet att en ursäkt inte ändrar det som hänt, men vi vill ändå beklaga den upplevelse du fick.

Håll er borta…

Snart gått en månad sen jag beställde. Fick leverans bekräftelse för en vecka sedan men har fortfarande inte fått något. Håll er borta från denna sida är mitt råd 😤

2024年3月26日

Artriot からの回答

Vi vill be om ursäkt för den upplevelse du hade, och även för att det dröjt så länge innan du fått ett svar från oss här.

Artriot har idag nya ägare och även om den här recensionen är över två år gammal vill vi ändå ta oss tiden att bemöta den. Att få vänta så länge på en beställning och samtidigt känna osäkerhet kring leveransen är självklart inte okej.

Vi vet att en ursäkt inte ändrar det som hände, men vi vill ändå beklaga den upplevelse du fick.

5つ星のうち4の評価

Hade fått 5 stjärnor om leveransen hade…

Hade fått 5 stjärnor om leveransen hade varit snabbare. Det tog 5 dagar innan de skickade iväg mitt paket. Mycket roliga och fyndiga produkter. Jag beställde en t-shirt till min man och den var bra i storlek, som utlovat enligt storlekstabellen.

2023年8月14日

Artriot からの回答

Stort tack för ditt omdöme, även om det var ett tag sedan nu. 😊

Kul att höra att du blev nöjd med både t-shirten och passformen. Vi tar också med oss kommentaren om leveranstiden – det är något som vi har arbetat mycket med att förbättra genom åren.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och för att du valde Artriot!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。