Vi har af flere omgange kÞbt akustikbilleder ved Arturel. Smukt og funktionelt. Og samtidig lette af hÊnge op. Har heldigvis stadig plads på en vÊg
Our panels were shipped and delivered very quickly. The 4 panels are even better looking than pictured on the website, but most impressive is the massive echo reduction in our dining room. The room... ãã£ãšèŠã
Pladerne er pÊne, men ikke super effektive. De er for dyre i forhold til kvalitet. Jeg kÞbte otte, der skulle hÊnge i samme hÞjde, men de "beslag", der var monteret pÃ¥ bagsuden sad ikke lige, ligesom... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk service fra Anders, som er yderst dedikeret til bÃ¥de sit produkt og sine kunder. Var sÃ¥ heldige at fÃ¥ en guidet tur i showroom og fik ogsÃ¥ nogle fine prÞver som kunne lette vores beslutning... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
At Arturel, we specialize in creating acoustic art pieces crafted from recycled materials. Rooted in Danish design and craftsmanship, we strive to blend art and function, allowing you to improve your acoustics while keeping a strong focus on aesthetic appeal. Every piece is thoughtfully designed and handcrafted to bring both beauty and harmony to your space.
SÞren Frichs Vej 54b, 8230, AabyhÞj, ãã³ããŒã¯
éåžž2é±é以å ã«åç

Arturel ããã®åç
Smuk kunst og optimal akustik
Smuk kunst og optimal akustik
Jeg bestilte 2 "wave long" vÊrker til vores stue primÊrt for at gÞre lyden i rummet mindre rungende. SÃ¥ snart vÊrkerne kom ind i rummet kunne vi mÊrke forskellen â akustikken blev markant bedre. Og samtidig kom der et smukt Êstetisk element til rummet. Elsker alt ved dem!

Arturel ããã®åç
Bestilte to Wave long til mitâŠ
Bestilte to Wave long til mit hjemmekontor. Meget tilfreds! Lidt lang leveringstid, hvilket jeg var blevet oplyst om ved bestilling :)
Fantastisk produkt og super rådgivning
Fantastisk produkt og super rådgivning. Har sat 6 kvadratiske moduler på 30 min uden at bore - brugte nanotape. Rummet fuldstÊndigt forandret og akustik i top.
Fantastisk service fra Anders ogâŠ
Fantastisk service fra Anders og lÊkkert produkt!
Anders fra Arturel leverer en fantastisk service, og produktet er ligeledes eminent. Vi valgte på kontoret at bestille af flere omgange, eftersom produktet levede op til den kvalitet vi forventede.
Kan klart anbefale Anders og Arturel!
TidslÞst design med en funktion ððŒ
TidslÞst design med en funktion ððŒ
Jeg har kÞbt lidt forskelligt akustik kunst hos Arturel til mit kontor og alle som kommer på besÞg, siger altid "WOW! Det er flot" og det kan jeg kun give dem ret i. Udover at vÊre pÊne at se på, er de også lydabsorberende, hvilket har en positiv effekt i vores mÞdelokaler.
OpsÊtningen er ligeledes yderst nem og jeg er generelt kÊmpe fan.
Stor anbefaling herfra, hvis du går op i Êstetik blandet med funktionalitet.
FÊnomenal service og et smukt produkt
FÊnomenal service og et smukt produkt. Kan ikke udtale mig om funktionen endnu (en gave til min mor) men service er i hvert fald i top!
Beautiful!
Top product, nicely and securely shipped, a bit slower in communication during the wait (I ordered a custom size) but forgot all about that when the panels arrived ð€©
Rigtig fine produkter
Rigtig fine produkter.
Ser visuelt rigtig godt ud - har dog ej vurderet akustik-effekten endnu.
Fornuftig leveringstid og kÞbsoplevelse.
Moderne Kunst im skandinavischen Stil
Arturel macht es einem einfach sein Heim ansprechend und gleichzeitig nachhaltig zu verschönern. Ich war Ìberrascht wie gut die Kunst der Raumakustik getan hat. Kann ich nur jedem empfehlen!
Tolle trendige Kunst
Schöne, Umweltfreundliche und abwechslungsreiche Kunst die Einfach aufzuhÀngen ist und zu eine gute Raumakustik beitrÀgt. Kann ich jeden empfehlen!
Fantastisk service fra Anders
Fantastisk service fra Anders, som er yderst dedikeret til både sit produkt og sine kunder. Var så heldige at få en guidet tur i showroom og fik også nogle fine prÞver som kunne lette vores beslutning. KÞbte 4stk 60x60 Arch som bare spiller både visuelt og lyddÊmpende. Den stÞrste anbefaling herfra.
Anbefaling herfra ððŒ
Jeg kÞbte 4 wave 60x60 til vores spisestue - det er har taget en del af vores rumklang og det får mange komplimenter fra vores gÊster.
Elsker mit sÊt fra Arturel
Elsker mit sÊt fra Arturel!
Alt i alt en super oplevelse og et godt kÞb. Jeg har ikke bestilt nok ð«¶ðœð¥°
En sand fornÞjelse
En sand fornÞjelse. Jeg har haft en helt vild god oplevelse med at handle vores nye kunst og akustik i én, på Arturel og ved Anders derfra. God kundeservice og hurtig levering, super nemt og godt.
Produkterne (Wave og Arch) er smukke, Êstetiske og akustikken synes bedre end vores standard-akustisk paneler i stuen. Jeg anbefaler totalt ð
Vi kÞbte igen
Vi kÞbte Arturel for anden gang for at udsmykke vores nye kÞkken og valgte den superfede grÞnne Wave både i Long og Tile. Det var igen virkelig nemt at sÊtte op og det er designet så man kan rotere vÊrket og derved skabe flere udtryk. Den lydabsorberende kunst passer perfekt til vores samtalekÞkken!