Riktigt smidigt att bestÀlla, inte fÃ¥tt paketet Àn men har sett förhandsvisningen. Ãndrade litegrann och sen godkÀnde att trycka den. Ãr man inte nöjd med hur bilden blev sÃ¥ behöver man inte heller kö... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fin produkt och snabb leverans, fick dock inte svar på mejl trots att det står att det ska vara svar inom 12 timmar.. Dessutom var postern slarvigt ihoprullad så postern var knÀckt.
Bra, snabb respons på frågor, snabb återkoppling och snabb leverans. Bra förpackning. Resultatet Àr proffsigt och jag Àr mycket nöjd. Tack.
Hur bra som helst,frÃ¥n början till bild. Bilden e fullstÀndigt fantastisk. Mvh en supernöjd kundðð¯â€ïž
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bara positivt
Snabb respons. Snabba frakter. Otroliga konstverk. Rolig ge bort presenter eller för egen vinning.
JÀttefin tavla och snabb leverans!
Oerhört bra service och snabb leverans
Oerhört bra service och snabb leverans
Gjorde min bestÀllning torsdag kvÀll
HÀmtade mitt paket på måndagen
Bra present
NÃ¥got dyrt, men roligt som present!
JÀtte bra att man kan Àndra små detaljer tills man blir nöjd innan det skickas hem
Fin produkt dock sönder vid leverans
Dessutom var postern slarvigt ihoprullad så postern var knÀckt.
Super fina tavlor
Snabb återkoppling, snabb leverans, jÀtte fina illustrationer. Har bestÀllt 3st som present vid olika tillfÀllen, lika bra varje gång!
Sjukt fint resultat
Trevlig personal, så fint resultat, perfekt för att ge en lite mer personlig present eller julklapp.
Jag Àr jÀtte nöjd
Jag Àr jÀtte nöjd! Inga problem nÀr man vill Àndra lite, trevligt bemötande, snabb leverans.
Tavlan Àr super fin!
Mycket snabb service och leverans
Mycket snabb service och leverans. HjÀlpsamma och ser till så man blir nöjd som kund och får som man vill ha det.
Mycket nöjd!
Bilden på första bilen
Det var en julklapp och recensionen var: âBÀsta julklappen för i Ã¥r, kunde inte bli bÀttreâ.
Supernöjd
Jag Àr supernöjd. Bilden blev kanon. Snabb service, trevlig mailkontakt.
Mycket snabb service och leverans
Mycket snabb service och leverans. Planschen blev vÀldigt snygg !
Super nöjd med bemötandet ochâŠ
Super nöjd med bemötandet och resultatet av tavlorna!
Snabb service och bra produkt
Snabb service och artikeln jag köpte motsvarade förvÀntningarna.
Sååååå nöjd!
Så himla nöjd! Har bestÀllt flera tavlor och varit lika nöjd varje gång!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ