Arval AB レビュー

1. カー リース業
  2. レンタカー 代理店
  3. リース業

当該企業による記述

Arval ägs fullt ut av BNP Paribas och är specialiserade på fullserviceleasing och mobilitetslösningar. Arvals ambition är att hitta flexibla lösningar för att möta alla kunders behov, från internationella organisationer till mindre företag och privatpersoner.

期待以下

過去12か月のレビュー数: 3

レビューを書く

レビューの確認を行います

Totalt oseriöst leasingbilar

Arval skickade mig en faktura från Mekonomen men JAG HAR ALDRIG VARIT DÄR!!!!!
Bedrägeri!!!!!! 😡😡😡

2026年6月17日

Hej Eric,
Det här låter inte som det ska. Vi vill gärna titta närmare på vad som har hänt och reda ut det. Kontakta oss gärna på info@arval.se med registreringsnummer eller fakturanummer så hjälper vi dig vidare.

Varning

Varning
Efter 3 år och 8000 mil förväntar sig Arval att få tillbaka en ny bil Jag har haft 8 st leasing/förmåns bilar på 14 år och aldrig varit med om något liknande. Ett stenskott utanför siktfält kostar 5730,00 två små märken på innertaket bak när det troligtvis varit is när vi stängt luckan 6366,00
Skrapmärke av kundvagn på stötfångaren vä fram 5243,00 Och när jag begär ut Cabaskalkylerna på skadorna så finns det inga. Det är standard i Sverige att alla försäkringsbolag kräver Cabas .Eftersom jag under flera år gjorde kalkyler för Mercedes så förstår jag hur fel de här priserna är.
Och då har bilen aldrig gått på grusväg eller i stadskörning och bara tvättad för hand. Avbryt era avtal om det går.

2026年1月30日

Hej Torbjörn,

Tråkigt att höra om din upplevelse. Vi kommer att kontakta dig för att få veta mer om ärendet och hjälpa dig vidare.

Hopplöst företag

Dåliga på att svara, appen är värdelös, slarvar bort ärenden, fullständigt hopplösa

2025年12月12日

Hej Katarina,

Tack för din feedback!

Tråkigt att höra om din upplevelse. Vi kommer att kontakta dig inom kort för att hjälpa dig vidare på bästa sätt.

5つ星のうち1の評価

Kankse sämsta leasingen jag någonsin…

Kankse sämsta leasingen jag någonsin varit med om.

Innan bilen levererades missade de att skicka över avtalet så fick jaga några dagar innan release.

De missade att skapa upp ett konto för hanteringen av leasingen.

Myarval portalen fungerar knappt utan man blir utloggad efter 3-4 tryckningar i den.

och får mail helt random : fick idag "snart går din leasing ut, vill du köpa loss bilen"

Jag har haft den i 3 veckor....

2025年8月12日

Tack för din feedback.

Tråkigt att höra att om din upplevelse. Vi värdesätter all feedback och vill hjälpa dig på bästa sätt med din leasing hos oss. Kontakta oss gärna på driver@arval eller ring oss på 08-799 88 90.

Dålig kundservice

Dålig kundservice – de bekräftade att jag hade försäkring men glömde sedan att lägga till den. De digitala portalerna fungerar knappt och det är väldigt svårt att förstå vad som händer med ditt leasingavtal.

2025年6月19日

Hej Brian!

Tack för din feedback.

Tråkigt att höra om din upplevelse. En av våra medarbetare ska ha varit i kontakt med dig och hjälpt dig med ditt ärende.
Du är välkommen att höra av dig igen om det är något mer vi kan göra för dig.

Ett riktigt skojarföretag

Ett riktigt skojarföretag, sätter priser som är 2-3000kr dyrare än om man privatleasar själv, när man ber om en specifikation för vad saker kostar och vad pengarna går till vägrar dom delge dessa specar, bedrövlig service och otrevliga, riktiga bilskojare

2025年6月3日

Hej Viktor!

Tack för din feedback.

Tråkigt att höra om din upplevelse. Du är välkommen att höra av dig till oss på driver@arval.se så hjälper vi dig gärna med dina frågor.

Otroligt dåligt kundbemötande

Otroligt dåligt kundbemötande, skiter totalt i överenskommelser
Svarar inte telefonen, ringer inte tillbaka när dom lovat att göra det
Detta företag ska inte hålla på med billeasing

2024年12月20日

Hej Christer!

Tack för din feedback.

Du är välkommen att höra av dig igen om det är något mer vi kan göra för dig.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。