Asovic Travels レビュヌ

2. バス ツアヌ代理店
  3. カルチャヌツアヌ提䟛業者
  4. ツアヌ オペレヌタヌ

圓該䌁業による蚘述

AsovicTravels.dk er et dansk rejsebureau med speciale i skrÊddersyede rejser til Bosnien-Hercegovina. Vores mission er at gÞre det nemt, trygt og inspirerende at opleve et af Europas mest autentiske og oversete rejsemål. Vi brÊnder for at vise vores gÊster den Êgte Bosnien-Hercegovina. Derfor samarbejder vi udelukkende med nÞje udvalgte lokale hoteller, guider, restauranter og aktivitetsudbydere, som vi selv har besÞgt og kvalitetssikret. Det betyder, at vores kunder får autentiske oplevelser, hÞj kvalitet og personlig service gennem hele rejsen. Vi tilbyder både komplette pakkerejser og skrÊddersyede lÞsninger til familier, vennegrupper, virksomheder, foreninger og sportsklubber. Uanset om rejsen handler om kultur, historie, gastronomi, vinoplevelser, vandring, rafting, fodbold, teambuilding eller afslapning, sammensÊtter vi en lÞsning, der passer til den enkelte kunde. Hos AsovicTravels.dk tror vi på personlig kontakt. Vi fÞlger vores kunder fra den fÞrste idé til de kommer sikkert hjem igen, og vi står altid klar til at besvare spÞrgsmål både fÞr, under og efter rejsen. Som medlem af Rejsegarantifonden (nr. 3806) kan vores kunder rejse med ekstra tryghed og sikkerhed. Vi lÊgger stor vÊgt på gennemsigtighed, Êrlig rådgivning og hÞj kundetilfredshed, og derfor betyder anmeldelser fra vores gÊster meget for os. De hjÊlper os med hele tiden at udvikle vores produkter og sikre den bedst mulige oplevelse. Vi glÊder os til at hjÊlpe endnu flere rejsende med at opdage Bosnien-Hercegovinas unikke natur, rige kultur, spÊndende historie og varme gÊstfrihed. LÊs mere på: https://asovictravels.dk Facebook: https://www.facebook.com/people/Asovic-Travels/100093316825452/ Instagram: https://www.instagram.com/asovictravels_dk

ほが満足

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Bosnien De Luxe

Vi havde en fantastisk tur til Sarajevo med Horsens ic u17 – bÃ¥de sportsligt og socialt. Opholdet var godt tilrettelagt med fin indkvartering og et spÊndende program, der balancerede trÊning, kampe og kulturelle oplevelser rigtig godt.

TrÊningsfaciliteterne var i top, og vi mÞdte både dygtige trÊnere og stÊrke modstandere, som gav vores spillere gode udfordringer.
Det var fedt at opleve, hvordan basketkulturen i Bosnien er både passioneret og professionel.

Samarbejdet med Arman fungerede upÃ¥klageligt – alt fra planlÊgning til eksekvering kÞrte gnidningsfrit. Arman var nÊrvÊrende og fleksibel hele vejen igennem, og det var tydeligt, at han brÊnder for at give bÃ¥de spillere og trÊnere en god oplevelse.

Jeg kan klart anbefale turen til andre klubber, der Þnsker at styrke sammenholdet, udfordre spillerne og få en uforglemmelig rejseoplevelse med hjem.

Mvh
Anders

2025幎8月5日

Balkan ekspert

Havde fantastisk oplevelse med Asovic Travel. Der viste mig og familen sider af Bosnien jeg ikke anede eksisterede.

Bosnien er en endnu uopdaget perle og I kan trygt lade Asovic Travel hjÊlpe jer med at planlÊgge jeres nÊste eventyr.

2026幎7月17日

Verdens klasse....

Vi giver Asovic Travels vores allerstÞrste anbefaling!

Vi rejste som en familie pÃ¥ fire – to voksne og to unge pÃ¥ 15 og 18 Ã¥r. Normalt planlÊgger og booker vi altid vores rejser selv, men denne gang valgte vi at lade Asovic Travels hjÊlpe os med en del af rejsen. Det viste sig at vÊre en rigtig god beslutning.

Fra fÞrste kontakt oplevede vi en utrolig god og personlig service. Vi fik masser af gode anbefalinger til de forskellige destinationer, og man kunne tydeligt mÊrke, at de brÊnder for Bosnien-Hercegovina og virkelig Þnsker, at deres kunder får den bedst mulige oplevelse.

Det, der imponerede os mest, var deres tilgÊngelighed. Under hele rejsen svarede de hurtigt på vores spÞrgsmål og fulgte lÞbende op for at hÞre, om alt var, som det skulle vÊre, og om vi havde den oplevelse, vi havde håbet på. Den omsorg og det engagement gav os en stor tryghed.

Hvis du overvejer at rejse til Bosnien-Hercegovina, kan vi varmt anbefale Asovic Travels. Uanset om du Þnsker hjÊlp til hele rejsen eller blot dele af den, får du en personlig service, gode råd og et team, der brÊnder for at give dig en fantastisk rejseoplevelse.

2026幎7月7日

Fantastisk tur med familien

Fantastisk tur med familien - far, mor og 5 unge mennesker.
Vi var afsted en uge i juli måned 2026 til Bosnien. Turen var spÊkket med oplevelser - historie, kultur, vinsmagning, natur og adventure-aktiviteter, alt sammen arrangeret i samarbejde med Arman fra Asovic Travels. Vi blev hentet i lufthavnen af vores lokale guide Aldin, der kÞrte, guidede og fulgte os hele ugen. Alle var utrolige imÞdekomne og flinke.

2026幎7月14日