レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En leverandÞr man kan stole pÃ¥ og medarbejdere somtrodser vejr og vind og vinterkulden for at skifte taget selv i bidende kulde og sne. NÃ¥r de gÃ¥r hjem, kan man stole pÃ¥ at arbejdet er gjort fÊrdigt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service. Flot udfÞrt arbejde, alt lavet som aftalt og der hvor der problemer blev vi inddraget i en lÞsning, vi var 100% tilfredse med. Vi fik flyttet en dÞr, en anden tÞmrer havde mont... もっず芋る

䌁業が回答したした

AS tÞmrer monterede nye dÞre og vinduer i vores hus i forbindelse med stÞjregulering pga de nye F35 fly. PÃ¥ trods af rigtig langsommelig sagsbehandling fra statens side, var Anders tÃ¥lmodig og regnede... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bilforretning Êndret til spÊndende bolig 150 m2 midt i Haderslev. Valgt AS TÞmrer, da kendskab fra tidligere sommerhus projekt som ogsÃ¥ blev til ug. Tidsplanen overholdes og meget dygtige folk der k... もっず芋る

䌁業情報

1. 倧工

圓該䌁業による蚘述

Vi er din lokale tÞmrer i Kolding, Haderslev og Vojens med speciale i moderne byggeri og kreative kvalitetslÞsninger. Med vores store erfaring, kundetilfredshed og succes til at uddanne vores egne svende har vi opbygget et af de absolut bedste tÞmrerbrands i det syd- og sÞnderjyske. Det, og vores gode håndvÊrk, går vi hver dag på arbejde for at vÊrne om. Vores kerneområder er tag, både udskiftning, renovering samt vinduer og dÞre for både private og erhverv. Vi sÊtter kundetilfreds i hÞjsÊdet og forlader ikke opgaven fÞr kunden er tilfreds.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

80件のレビュヌ

Fik skiftet nogle dÞre og vinduer i

Fik skiftet nogle dÞre og vinduer i 2021. Det var en rigtig god oplevelse, hvor der var regelmÊssig opfÞlgning og arbejdet blev udfÞrt perfekt. Varmeste anbefaling herfra.

2022幎10月7日

AS TÞmrer からの回答

Dejligt du havde en god oplevelse og du er tilfreds med opgaven. Vi siger mange tak for de pÊne ord :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

KÊmpe anbefaling til Anders og hans

KÊmpe anbefaling til Anders og hans team. Alt gik efter planen. Super service.
Elsker når chefen selv kommer og piller stillads nedp, det er iorden👍💪.

2022幎5月3日

AS TÞmrer からの回答

Hej SÞren. 1000 tak for din anbefaling, vi er så glade for din oplevelse. Alle i teamet gÞr vores yderste for at levere et godt resultat :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

Alt det firmaet laver er helt i top

Alt det firmaet laver er helt i top, vi er meget tilfredse med det de udfÞrer! Chefen i firmaet er meget behagelig at snakke med og meget imÞdekommende, finder sammen en god lÞsning på opgaven!
Hans medarbejder virker meget professionelle!

2022幎10月27日

AS TÞmrer からの回答

Hej Kristian. Vi siger mange tak for din meget fine anmeldelse, den er vi alle rigtig glade for :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

Vi fik renoveret vores terrasse

Vi fik renoveret vores terrasse. 2 flinke tÞmrer som kunne deres håndvÊrk, vi er meget tilfredse. Kan kun anbefale AS TÞmrer.

2022幎3月31日

AS TÞmrer からの回答

Hej Jesper. Så dejligt I blev tilfredse med jeres terrasse, vi er glade for at kunne hjÊlpe jer. Tak for de fine ord :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

Godt udfÞrt arbejde.

Overholder aftaler. Godt arbejde til fin pris. Kun positiv feedback herfra.

2022幎1月31日

AS TÞmrer からの回答

Hej Gitte. Vi sÊtter en Êre i at levere et godt stykke arbejde og overholde vores aftaler. Mange tak for din fine anmeldelse :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

AS TÞmrer kom os til undsÊtning

AS TÞmrer kom os til undsÊtning, da det byggefirma der byggede vores nye hus, gik konkurs.
De var fleksible, arbejdsomme og det var bare et rigtig godt stykke arbejde.
Derudover hjalp de til med, at få andre håndvÊrker ind i byggeriet.
Vi tÞver aldrig med, at bruge AS TÞmrer igen.

AS TÞmrer からの回答

Hej Sara. Vi er glade for at vi kunne få jer hjulpet i mål med jeres projekt. Vi siger 1000 tak for de flotte ord, det betyder meget for os :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

Flot tagarbejde

Flot tagarbejde. Havde bule i tagpap som blev udbedret og resten efterset. Hurtigt tilbud og afleveret som aftalt.

2022幎1月31日

AS TÞmrer からの回答

Hej Bjarne. Tak for din anmeldelse, den er vi meget glad for :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

Godt håndvÊrk

SjÊldent set positiv og yderst professionel tilgang til opgavelÞsningen efter en stormskade på vores ejendom i 2022. I lÞbet af få dage var alt organiseret og repareret i samarbejde med forsikringen. Meget tilfreds kunde. Kan kun anbefale firmaet.

2022幎2月7日

AS TÞmrer からの回答

Hej Bjarne. 1000 tak for de flotte ord, vi er glade for at have kunnet hjÊlpe jer. Så dejligt med tilfredse kunder :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

Godt arbejder

Godt arbejder. Kommer til tiden.

2022幎1月26日

AS TÞmrer からの回答

Hej Kristian. Tak for din anmeldelse, den er vi glade for :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

Hurtig ude med tilbud og hurtig

Hurtig ude med tilbud og hurtig udfÞrelse af opgaver, og til fin pris

AS TÞmrer からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse Per, den er sÊtter vi stor pris på :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

Er super godt tilfreds

Er super godt tilfreds, laver et meget fint arbejde til en god pris.
Har brugt dette firma flere gange og kan varmt anbefales.

AS TÞmrer からの回答

Hej Hans JÞrgen. Hvor er det dejligt du er tilfreds, mange tak for din anmeldelse :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

Godt håndvÊrk

De afgav et tilbud, som passede fuldstÊndigt.
De kom prÊcist den aftalte dato.
HåndvÊrkerne var meget flinke og ordentlige.
Og arbejdet var godt udfÞrt.

2022幎5月1日

AS TÞmrer からの回答

Hej Jette. Mange tak for din anmeldelse, vi sÊtter en Êre i at levere et prÊcist og ordentligt stykke arbejde - så dejligt du er tilfreds :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

Yderst tilfreds med det arbejde der

Yderst tilfreds med det arbejde der blev udfÞrt, pÊnt og ordentligt oprydning bagefter, og flinke og hÞflige håndvÊrker. Det er ikke sidste gang jeg har brugt dem.

2022幎7月26日

AS TÞmrer からの回答

Hej Dan. Tak for din anmeldelse, vi ser frem til at samarbejde med dig igen :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

Godt, og kompetent tÞmrerfirma.

God kompetent håndvÊrker, der kan deres kram.
De kom hurtigt og lavede det efterspurgte arbejde, og de udfÞrte dette med hÞj kvalitet! Prisen var fornuftig, og fakturaen passede mht. timer og materialer.
Jeg er meget tilfreds!

2022幎6月8日

AS TÞmrer からの回答

Hej Jan. Dejligt med din flotte anmeldelse, den betyder meget for os - mange tak. Vi er så glade for, at du er tilfreds :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

Vi fik lavet udestue om til vÊrelse

Vi fik lavet udestue om til vÊrelse. Tog de fleste af vinduerne ud og lavede vÊgge. Super kvalitet og flot arbejde

AS TÞmrer からの回答

Tak for din gode anmeldelse, den er vi meget glade for. Dejligt du er tilfreds :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

Et firma som man kan regne med

Et firma som man kan regne med. Kommer til aftalt tid og udfÞrer kvalitetsarbejde. Kan varmt anbefale AS TÞmrer.

AS TÞmrer からの回答

Hej Thomas. Hvor er vi bare glade for din flotte anmeldelse af os - 1000 tak :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

Har brugt AS TÞmrer i mere end 10 år

Har brugt AS TÞmrer siden de startede, og har altid vÊret ovenud tilfreds med deres arbejde.
Prisen er altid skarp, og kvaliteten er altid i top.
Så vidt jeg ved tilbydes hele paletten af hvad en tÞmrer kan, men jeg bliver nÞd til at fremhÊve tagkonstruktion samt dÞre og vinduer... Hvis de har et speciale, er det helt klart der.

2023幎1月1日

AS TÞmrer からの回答

1000 tak for de flotte ord og for din loyalitet :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

Tilbage i 2020 har vi har brugt AS

Tilbage i 2020 har vi har brugt AS TÞmrer til en renovering af vores badevÊrelse på 1. sal. jeg har ikke en eneste finger at sÊtte på deres arbejde, alt fra tilbud til kommunikationen og udfÞrelse af og omkring projektet har vÊret 1. klasses hele vejen igennem.

AS TÞmrer からの回答

Hej Kim. 1000 tak for din flotte anmeldelse - vi er meget glade for du er tilfreds med "hele pakken" :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

Normalt giver jeg ALDRIG 5 stjerner

Normalt giver jeg ALDRIG 5 stjerner, da der i min verden altid er ting der kan forbedres, men AS TÞmrer har fortjent disse 5 stjerne - jeg har brugt dem flere gange, og service har altid vÊret helt i top!

2023幎1月27日

AS TÞmrer からの回答

Hej Morten. Vi siger mange tak for de 5 stjerner - det betyder rigtig meget for os :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

AS tÞmrer byggede 2 apoteker (SUPER ARBEJDE)

Jeg har benyttet AS tÞmrer to gange (okt 2018 og 2019 feb) i forbindelse etablering af to helt nye apoteker. En kompliceret proces med mange aktÞrer og planlÊgning med stram tidsplan. AS tÞmrer har begge gange leveret et upåklagelig stykke arbejde og var aldrig den part, som voldte problemer eller overskred tidsplanen. Jeg kan kun anbefale AS tÞmrer til erhversdrivende og private. Jeg har intet absolut intet at udsÊtte på deres arbejde eller samarbejdet.
Apoteker Ulrik Larsen
Kolding Ulve Apotek

AS TÞmrer からの回答

Hej Ulrik. 1000 tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for din tilfredshed - både med processen og med resultatet :-) Mvh. Anders SÞrensen, AS TÞmrer

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。