Al 3 maanden 2 horloges besteld en tot de dag van vandaag niks ontvangen… ze reageren niet op mails niet op klachten OPLICHTERSSSS
レビュアーのコメントを見てみましょう
onder garantie een horloge terug gestuurd naar Astos. als reactie kreeg ik te horen dat ze het horloge niet meer kunnen maken maar ik naar een juwelier toe moet gaan en de gemaakte kosten naar dit... もっと見る
Ergens in augustus een horloge besteld. Heb het uiteindelijk tot hedendaags niet ontvangen. Telkens zeggen ze we sturen het op. Eerst zou het in de week van 9 september worden gestuurd en daarna stuur... もっと見る
Meest slechte service ever!
Meest slechte service ever! Geld vossen zijn het! Bestel hier nooit wat trap niet in de luxe termen. Het is letterlijk troep, horloges die niet eens goed werken, bestelling die half aankomt. Niemand die je kunt spreken, als ze er zin in hebben krijg je een mailtje terug anders vergeet het maar!
Oplichting
2 brillen en 1 horloge besteld. Zou volgende dag in huis zijn. We zijn inmiddels 3 weken verder. Heb een mail gestuurd maar hier tot heden geen reactie op gekregen. Oplichting!
Slechtste bedrijf ooit ik heb een…
Slechtste bedrijf ooit ik heb een bestelling gedaan alleen je krijg niet te horen wanneer die binnen komt je kan met niemand contact op nemen
Ze warderen de klanten niet
Ze warderen de klanten niet, ze hebben retourbeleid van actie daar staat dat je kan het product alleen maar wisselen niet retourneren en geld terug krijgen, dat vind ik jammer bij deze merk.
Heb eergister 3 dingen besteld die…
Heb eergister 3 dingen besteld die gister in huis zouden moeten zijn. Geen klantenservice of bevestigingsmail 0.0 communicatie. Ben bang dat K net zoals de mensen hier opgelicht ben
Heb op 10 dec in de Black Friday twee…
Heb op 10 dec 2024 in de Black Friday twee zonnebrillen gekocht die nog op voorraad waren aangezien de rest uit verkocht was. Nu kreeg ik op 14 dec dit bericht. Ik citeer,
Beste R,
We hebben het adres aangepast.
Helaas zit er een vertraging bij uw levering. De Luxury Diamond Cut Blue is uitverkocht. Wenst u misschien een ander item?
Excuses voor het ongemak.
Alice
Op di 10 dec 2024 om 12:56
Mij e-mail reactie luid ik citeer
Datum 14 dec 2024
Hallo Alice
Ik heb juist voor bril gekozen die nog op voorraad was toen ik de bril bestelden. En er staat vandaag bestelt morgen in huis. We zijn inmiddels bijna week veder. Van mij mag de bestelling geannuleerd worden. Ik zal de bestelling ook annuleren in de klarna app. Helaas maar dankjewel voor het berichtje.
Mvg R
Vervolg e-mail op 19 dec 2024 luid ik citeer.
Hebben jullie mij e-mail ontvangen graag reactie voor de annuleren van mij bestelling. Mvg R
Ik heb twee e-mails na der hand gestuurd. Die jullie nu gelezen hebben. Ik heb wel bestelt via klarna om dat ik het zeker wilden weten of dit goed ging. Echter is dit niet goed gegaan. Ik ga contact opnemen met klarna en kijken wat zij kunnen beteken. Dit is de eerste en laatste keer. Vind het schandalig allemaal en wat ik lees wat iedereen op dit moment overkomt. Bied dan geen producten aan die niet geleverd kunnen worden. En zeker niet aangezien die vlucht naar Dubai. Heel erg jammer.
Bestelling geplaats voor horloge en…
Bestelling geplaats voor horloge en bril en geen antwoord beter hier niet kopen
Het is dat ik 1 ster moet geven
Het is dat ik 1 ster moet geven, anders gaf ik er 0. Net als meerdere mensen hieronder 2 horloges besteld met Black Friday en nog steeds niks ontvangen. Mail elke dag, maar krijg geen reactie. Lees nu van anderen dat ze in januari weer verwacht worden, maar als ik reactie krijg en de optie krijg om mijn geld terug te krijgen, kies ik voor dat. Wat een ballentent.
Ik heb een bestelling geplaatst op…28/11/24
Ik heb een bestelling geplaatst op 28/11/24 black fryday deal tot op heden niks ontvangen! Zogenaamd wegens drukte wordt je pakket op 04/12/24 verzonden 😡😡 Gemaild met Astos geen reactie je kan ze niet bereiken alleen via de mail maar geen terug koppeling schaam je Joey Bravo je zit lekker in Dubai en je laat je klanten zitten 😡😡.
28-11 horloges besteld
28-11 horloges besteld. Zou de volgende dag binnen komen. Na een week nog niets. Mijn man een mail gestuurd , een keer of 3 maar geen reactie. Ik stuurde een DM via insta en kreeg gelijk antwoord. Vanwege black friday drukte was het verlaat. Oké dat kan. Na een week nog niets. Weer een DM gestuurd , kreeg weer een excuses en mijn man kreeg een Track & Trace via de mail. 2 weken lang kreeg hij via de Track & Trace dat het de volgende dag zou komen. 4 weken verder en nog niks. Mijn man gaf aan dat hij precies weet hoe dit werkt en er niks is aangemeld bij DHL, dit gestuurd en hij kreeg een mail, we zouden het pas begin Januari krijgen of annuleren. Natuurlijk voor het laatste gekozen. Voor het eerst hier besteld en nu nooit meer !!!
24 november 2 horloges besteld Black…
24 november 2 horloges besteld Black Friday aanbieding. Nog steeds niets ontvangen. Track & trace link geeft aan dat pakketje met DHL wordt verstuurd, maar bezorgdatum schuift elke dag verder op naar de volgende dag met melding "Zending is aangemeld, maar nog niet door de vervoerder ontvangen of verwerkt". Geen reactie op email. Kan niet bellen.
Astos, svp update!! Waar blijft de bestelling?
Update 18-12-2024
Email ontvangen met excuses.
Bestelde items zijn uitverkocht.
De voorraad wordt in januari verwacht.
Bestelling kan geannuleeerd of gewijzigd worden.
Nu in afwachting van levering in januari.
Bestelling klopte niet
Bestelling klopte niet, levertijd 2 weken, dan de kwaliteit als of ik de horloge in Spanje op het strand heb gekocht voor 8 euro. 3 mails gestuurd maar klantenservice laat niets van zich horen!!!
vandaag besteld morgen in huis was…
vandaag besteld morgen in huis was toch?
Reageren niet op de mail wat een k zooitje.
KOOP HIER NIET!!!!!!!!!!!!!
Bestelling gedaan op 27-11-24 gedaan……
Bestelling gedaan op 27-11-24 gedaan… niks ontvangen terwijl er vermeld staat “vandaag besteld morgen in huis “ na geprobeerd contact met klantenservice te krijgen en geen gehoor krijg op welke manier dan ook, besloten deze review te plaatsen om mensen te waarschuwen voor deze oplichters!! PAS OP
2 horloges besteld met black Friday…
2 horloges besteld met black Friday week later nog niks gehoord en er wordt nergens op gereageerd heel jammer dit!
Een cadeau gekocht voor een vriend op…
Een cadeau gekocht voor een vriend op dinsdag ochtend omdat hij zaterdag jarig is.
Vrijdag is het nog steeds niet verstuurd.
Dus met lege handen aankomen. Je kan ze niet bereiken op de telefoonnummer en mail reageren ze niet. Wat jammer voor zo een “luxury” brand.
Bestelling geplaatst en heb 3 werkdagen…
Bestelling geplaatst en heb 3 werkdagen later nog niks ontvangen. Vandaag besteld morgen in huis is een bedrog. De klantenservice reageert nergens op!
Teleurstellend
In Februari 24' een bril gekocht bij Astos.
In eerste instantie na aankoop hartstikke tevreden.
Echter bleek na een jaartje de kwaliteit toch tegen te vallen en is mijn bril al kapot gegaan.
Contact opgenomen met het bedrijf maar ik kreeg al gauw terug dat mijn schade aan de bril gewoon gebruikersschade zou zijn en zij mij niet meer deden helpen. Wat nu dus gewoon betekend dat ik de bril kan weggooien want hij is niet meer bruikbaar en nergens anders kunnen ze hem maken i.v.m dat de onderdelen specifiek natuurlijk gemaakt worden van en door Astos.
Slim allemal hoor!
Dus helaas eindigt dit voor mij een beetje in een teleurstelling en persoonlijk denk ik dat als je 65,- betaald voor een bril er ook wel een stukje service aan mag vastzitten.
Klantenservice een grote grap
Meerdere producten besteld, viel na een week uit elkaar en meerdere keren contact gezocht met de klantenservice word maar niks mee gedaan. Ongeacht ik van andere producten wel tevreden mee ben is de klantenservice een grote ramp.
Horloge gekocht
Horloge gekocht.
Nu is bandje kapot.
En verkopen ze geen bandje los.
Dus met andere woorden kun je je dure horloge weggooien.
Gemaild en uitgelegd.
Maar zeggen doodleuk verkopen geen bandjes.
Had er dan 1 van retour of defect horloge aangeboden.
Hoeft niet voor niks.
Maar nu bijna nieuw horloge wat je niet meer kunt gebruiken.
Vind dit slechte service
Trustpilot エクスペリエンス