Trevlig personal pÃ¥ telefon. Andra gÃ¥ngen jag handlar. Fick fel fÀste till bössan. Förra gÃ¥ngen nÀr jag köpte pulsar mörkersikte- likadant. DÃ¥ fick en vapensmed fixa det. FÃ¥r nu ta bort fÀste... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det gick lite trögt i början utan ngt meddelande varför det dröjde. Skickade en frÃ¥ga och fick dÃ¥ reda pÃ¥ att det sak saknades. Bytte dÃ¥ mot liknande vara och dÃ¥ ramlade det in vÀldigt snabbt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag var skeptisk till företaget nÀr jag lÀste de andra recensionerna, men jag Àr mycket positivt överraskad! BestÀllde pÃ¥ söndagen och pÃ¥ tisdagen hade jag alla grejerna. Toppen kvalitet pÃ¥ prylarna o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I placed my first order with Astro after being drawn in by a great sale price on an item Iâd had my eye on for a while. The online ordering process was smooth, and my order arrived within just... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Outdoor, jakt, skytte, astronomi, ornitologi, mikroskopi, natur. Vår expertis inom varje område gör att du som kund kan kÀnna dig trygg nÀr du handlar av oss. Oavsett om du handlar kikare, teleskop, mikroskop, klÀder, skor, vapen, ammunition, kikarsikte med mera, så har vi specialister inom varje område som guidar dig rÀtt. Tveka inte att höra av dig!
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Finns inget att anmÀrka på !
Finns inget att anmÀrka på !
DÀrav *****.
Trevlig personal på telefon
Trevlig personal på telefon.
Andra gången jag handlar.
Fick fel fÀste till bössan.
Förra gången nÀr jag köpte pulsar mörkersikte- likadant.
DÃ¥ fick en vapensmed fixa det.
Får nu ta bort fÀstet från min aimpoint för att få det fungera.tyvÀrr.
Lite skÀrpning dÀr.
Mvh Mikael Lindholm
Out of This World Service
I placed my first order with Astro after being drawn in by a great sale price on an item Iâd had my eye on for a while. The online ordering process was smooth, and my order arrived within just a few days.
After receiving my purchase, I realised I wanted an accessory to go with it, something I wish I had added to my original order. I contacted customer service to ask if it might be possible to purchase the item with free shipping, as the delivery fee felt quite high for a small order.
I was delighted to hear back from Lena, who confirmed this wouldnât be a problem and promptly sent me an invoice to complete the purchase, which I really appreciated.
The entire customer experience was handled professionally from start to finish. In todayâs world of online shopping, itâs rare to come across such genuinely helpful and accommodating service.
Iâll definitely be returning to Astro for more outdoor gear in the future. Thank you to the whole team!
Köpte ett fiskespö på nÀtet
Köpte ett fiskespö på nÀtet, fick hem det och det var superbra.
Ringde till deras butik och bad om hjÀlp kring rullen, och fick svar direkt.
Rekommenderas starkt!
Smidigt och superbra kundtjÀnst
Smidigt och superbra kundtjÀnst nÀr jag klantat mig och missade hÀmta upp paket. Rekommenderar starkt!
Det gick lite trögt i början utan ngtâŠ
Det gick lite trögt i början utan ngt meddelande varför det dröjde.
Skickade en fråga och fick då reda på att det sak saknades. Bytte då mot liknande vara och då ramlade det in vÀldigt snabbt.
Så snabba svar efter man frågar och snabbt levererat nÀr allt fanns.
LÀtta att få kontakt med.
Blev Àven kompenserade för ett "skönhetsfel".
Jag var vÀldigt nöjd.ð

BestÀllde för snart 4 veckor snart ochâŠ
BestÀllde för snart 4 veckor sen och ingen leverans. KundtjÀnst vÀgrar svara trots flera försök. Pengar i sjön!! Riktigt besviken

Astro Sweden ããã®åç
Bra service, bra priser och snabba leveranser
Aldrig haft problem med leveranser från Astro, och alltid fått bra hjÀlp de gånger man varit i kontakt med kundtjÀnst!

Astro Sweden ããã®åç
Jag var skeptisk i början men....
Jag var skeptisk till företaget nÀr jag lÀste de andra recensionerna, men jag Àr mycket positivt överraskad! BestÀllde på söndagen och på tisdagen hade jag alla grejerna. Toppen kvalitet på prylarna och nÀr jag kontaktade kundservice på måndagen för en fråga så var de snabba med svar och lösningsorigenterade. 5/5, kommer handla hÀr igen

Köpte bastutÀlt Pumori frÃ¥n AstroâŠ
Köpte bastutÀlt Pumori från Astro Sweden. Inget att klaga på, Snabb leverans.

Astro Sweden ããã®åç
They show great knowledge and provideâŠ
They show great knowledge and provide helpful input when questions come up to confirm a purchase. I couldnât ask for more.

Snabbleverans bra pris bra kvalitet
Snabbleverans bra pris bra kvalitet

Astro Sweden ããã®åç
Kanon service från Georg. Eran hemsidan fungerade inte nÀr jag ville vÀlja om optiken var i lager
Kanon service från Georg.

Astro Sweden ããã®åç
Snabbt och smidigt samt en fantastiskâŠ
Snabbt och smidigt samt en fantastisk kundsupport.

Astro Sweden ããã®åç
BestÀllde söndag kvÀll och fickâŠ
BestÀllde söndag kvÀll och fick leverans på onsdagen. Snabbt och tydligt!

VÀldigt snabb leverans!
VÀldigt snabb leverans!
BestÀllde sent på onsdag kvÀll och fick hem produkten på fredag!

Mycket lösningsorienterade!
Utsprungsprodukten som bestÀlldes var restad. Löstes på ett mycket bra sÀtt med en bra ersÀttningsprodukt!!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ