Atelierrebul レビュー 29

TrustScore 5段階評価の3

3.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Top service!! Ik herken mij helemaal niet in de negatieve reviews op de site. Ik heb niets meer dan lof voor de klantenservice van Atelier Rebul!! Naar aanleiding van een geurbeleving in een hote... もっと見る

3.0

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Zeer zeer slecht bedrijf Bestel Niet bij Atelier Rebul, Scam Scam !!!

Zeer zeer slecht bedrijf en dramatische klantenservice. Schrijft voor 22.00 bestellen is volgende dag in huis. bestel in de middag. ze sturen id avond “uw bestelling is verzonden”. Vlogs dag blijkt zending nog niet eens aangemeld. meld dit, antwoord “stuur uw e-mail”? Daarna niks, we gaan het uitzoeken, niks. In de avond nog niet aangemeld. Oplichting!! Betaald maar niets verstuurd. Pas op dus
Niet bestellen bij Atelier Rebul!!!!
Moet nu zien dat ik mijn geld terug krijg hoe dan ook. U bent gewaarschuwd!!

2026年4月29日
5つ星のうち5の評価

Je recommande vivement ! Parfums divins et service client au top.

Je suis une grande fan des produits Atelier Rebul. Les senteurs sont vraiment uniques, raffinées et tiennent très longtemps. On sent tout de suite qu'il s'agit de produits de grande qualité. De plus, le service client est vraiment exceptionnel ; ils sont très à l'écoute, professionnels et d'une grande gentillesse. Une marque qui allie passion en flacon et service irréprochable. Je reviendrai sans hésiter !

2026年4月27日

Geweldig!

Geweldig!! Heerlijke producten. Zondagavond besteld, dinsdag al in huis. In de negatieve reviews herken ik mij absoluut. Het enige ..... mijn hele familie vindt de producten heerlijk. Wanneer ik dus bestel is het een forse bestelling. Maar we zijn er allemaal blij mee.

2026年3月2日

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice, er komt een doos binnen met een kapotte verpakking. in de verpakking een grote bestelling mett o.a een navulzak met handzeep. Die zak was kapot gegaan in de doos. ze doen er niks mee als je geen foto's kunt sturen als bewijs. Komen dan aan met een artikel consumentenbond waarin staat dat het belangrijk kan zijn om van je levering foto's te maken, maar belangrijk is niet noodzakelijk. Klacht/opmerking over een beschadigde levering wordt niet in behandeling genomen. Geld afgetroggeld en dat was het!!

2026年2月2日
5つ星のうち1の評価

Ook hier een slechte review

Ook hier een slechte review. Geen enkele service. Ik had ipv 2 x geurstokjes een geurkaars en 1 x geurstokjes besteld. Ik kwam daarachter toen ik de bevestiging ontving, direct 5 min na het plaatsen van de bestelling. Gelijk contact opgenomen of ze de order konden wijzigen of annuleren zodat ik een nieuwe order kon plaatsen. Niets mogelijk ondanks over en weer mailen. Echt te gek voor woorden!!!!!

2026年1月29日
5つ星のうち1の評価

Beschadigde artikelen, geen vergoeding!

Slechte ervaring, online producten besteld voor over 100 euro. Wordt met GLS vervolgens geleverd, en bij opening van de doos tref ik een absolute schande aan. (Ik had de foto’s hier graag gepost) Het hendeltje van de body lotion is afgebroken, alsook te kartonnen doosjes van de geur diffusers zijn kapot.

Enorm teleurstellend om je bestelling zo te ontvangen. Vervolgens een nog teleurstellendere reactie van de Belgische ‘klantenservice’.

2025年7月9日

Slechte ervaring.

Dit is mijn tweede bestelling bij Atelier Rebul. Bij mijn eerste bestelling was de kaars beschadigd aangekomen, waarvoor ik een compensatie van ongeveer 10% heb ontvangen. Uiteindelijk had ik via een andere bron een kortingsbon gekregen, dus besloot ik het nog een keer te proberen. Helaas is er opnieuw een grote fout gemaakt.

Het pakket zou geleverd worden via GLS, maar zij hebben het niet afgeleverd omdat ik volgens hen niet thuis was. Het pakket is ook niet naar een afhaalpunt gebracht. Vervolgens nam ik contact op met Atelier Rebul, en zij beweerden dat ik het pakket zou hebben geweigerd, wat absoluut niet klopt.

Ik heb de situatie volledig uitgelegd, maar zij weigeren verder te helpen en geven aan te moeten wachten op het pakket. Ondertussen beweert GLS al 14 dagen dat het pakket “elke dag” geleverd wordt. Zowel GLS als Atelier Rebul nemen geen actie, terwijl ik intussen wel moet betalen.

Dit is absoluut de laatste keer dat ik iets bestel bij Atelier Rebul.

2024年12月18日
5つ星のうち5の評価

Wat een geweldige service…

Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf. Er was bij mij iets misgegaan waar niemand iets aan kon doen, maar hebben mij direct geholpen en zelfs nog extra monstertjes erbij gedaan. Wat een geweldige service en wat ben ik blij. Heel erg bedankt Inge, Goele en Michelle

2024年11月25日

Excellent site!!!

Excellent site!!!
2 commandes passées, des produits exceptionnels et une livraison ultra rapide.
Je recommande vraiment! 👍👍👍

2024年9月6日
5つ星のうち1の評価

Slechte, onbetrouwbare webshop. Wees gewaarschuwd en bestel hier NIET!

Opgelet, een zeer slechte webshop. Per ongeluk een fout product besteld (wasgel ipv handzeep). Dit kon NIET meer geannuleerd worden ook al had ik binnen de minuut hierop gereageerd. Ze vragen ook geld voor hun retour. Ik betaalde ook nog eens verzendkosten, had ik maar eerder eens gekeken via andere webshops, waar je gewoon hun producten kan bestellen zonder verzend of retourkosten. Echte SCAM!

2024年6月19日
5つ星のうち5の評価

Fast shipment and fast customer service

Fast and kind customer service reply, solved a problem with the order immediately. :)
The products I received are all very nicely packed and of superior quality with a great smell.
Definitely not the last time I ordered something from this shop. I only made positive experiences.

2024年6月12日

Top service

Top service van de customerservice van Atelier Rebul. Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen!

2023年12月3日

Top service!!

Top service!!
Ik herken mij helemaal niet in de negatieve reviews op de site.
Ik heb niets meer dan lof voor de klantenservice van Atelier Rebul!!
Naar aanleiding van een geurbeleving in een hotel de Istanbul eau de parfum 125 ML besteld.
Bij de eerste zending van de geur is er iets misgegaan, maar na perfecte snelle correspondentie per omgaande direct zonder enig probleem een gehele nieuwe fles Istanbul parfum 125 ML gekregen.
Dank nog daarvoor!

2023年10月11日