Banner for Ateljee Saar

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Snelle en nette verzending. De maten kloppen en een heel leuk stijltje! Krijg veel complimenten als ik in Ateljee Saar loop 😊 In mijn eerste bestelling zat een artikel met een gaatje, er werd mete... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Zo fijne en mooie spullen,goede service. Als je een mailtje stuurt krijg je meteen antwoord wat heel fijn is Word op de hoogte gehouden waneer je bestelling komt Hele fijne ervaring

5぀星のうち5の評䟡

Er was een probleem met mijn pakje maar alles werd goed persoonlijk opgevolgd en we kwamen tot een passende oplossing. Goede service en heel blij met mijn kleren!! Dankjewel

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Ateljee Saar is een creatieve studio én boetiek in hartje Weert, waar frisse creativiteit en originele designs elkaar ontmoeten. Elk ontwerp ontstaat met aandacht, met een oog voor detail en een liefde voor tijdloze vormen die altijd een kleine twist hebben. Onze community staat centraal. Iedere twee weken op donderdagavond om 20:00 droppen we ongeveer twintig nieuwe items, steeds in een andere setting. De collecties zijn limited en worden vaak niet aangevuld, waardoor ieder stuk voelt als een momentopname: speciaal, vergankelijk en verbonden met de mensen die het omarmen.

Get it now

Op werkdagen voor 23:45 uur besteld?

Dezelfde dag verzonden

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Norah Blouse

Heb een blouse besteld maar kreeg deze binnen met een gebrek, hierna heb ik hier contact over gehad en is het netjes opgelost en is er een nieuwe blouse opgestuurd. Maar ook bij de nieuwe blouse was er een gebrek, dus het ligt niet aan de klantvriendelijkheid mijn review want ik ben fijn geholpen alleen de kwaliteit van de blouse valt heel erg tegen

2026幎4月13日
5぀星のうち2の評䟡

Kwaliteit kledij

De kwaliteit van de kledij is telkens minder dan verwacht. Bloesjes die volledig gekreukt toekomen, truitjes die veel pluisjes achterlaten,

2026幎4月10日

Hi Julie,

Dankjewel voor je eerlijke review. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

Ik zie dat je hierover nog geen contact met ons hebt opgenomen, maar je mag ons altijd even een berichtje sturen. Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. 🀍

Prima

Snelle levering en goed verpakt.

2026幎4月9日

Hi,

Dankjewel voor je review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop 🀍

5぀星のうち5の評䟡

Super snelle verzending en mooi product

Super snelle verzending! De maat was niet goed, ruilproces ging ook heel goed en snel.
Mooi product voor een goede prijs, blij mee!

2026幎4月10日

Hi,

Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat alles rondom je bestelling goed is verlopen en je blij bent met je nieuwe aankoop. Tot snel weer! 🀎

Aanrader

Kleding zit in in goede verpakking.
Snelle levering.
Kwaliteit is super.
Zeker een aanrader .

2026幎3月30日

Hi,

Wat goed om te horen, dankjewel. Zo fijn dat je tevreden bent met ons. Daar doen we het natuurlijk voor, Hopelijk tot snel 🀎

Fijn!

Snelle levering, leuke shirts, goede kwaliteit!

Hi Chantal,

Dankjewel, dat waarderern we! Veel plezier met je bestelling 🀍

5぀星のうち5の評䟡

Ik bestel hier altijd graag!

Ik vind dit echt een fantastische winkel! Super snelle verzending, kledingstukken zien er altijd erg mooi uit & goede kwaliteit. Ik vind de stijl ook erg leuk.

Hi Jildau,

Wat fijn om te horen, dankjewel! Fijn dat zowel de items als de beleving zo goed bevallen. Hopelijk tot snel weer 🀍

Prachtige kleren

Prachtige kleren, snel verstuurd. Heb gelijk een tweede bestelling geplaatst.

Hi,

Dankjewel voor je lieve woorden! Wat leuk dat je gelijk weer een bestelling hebt geplaatst. Ik wens je heel veel plezier met je aankopen 🀎

5぀星のうち5の評䟡

Leuke webshop met mooie items

Leuke webshop met mooie items! Snelle verzending, echt een feestje om jullie pakketjes te ontvangen (:

2026幎3月31日

Hi Moniek,

Wat een lieve review, dankjewel! Zo fijn om te horen dat onze pakketjes als een feestje voelen. Hopelijk zien we je snel weer terug! 🀍

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。