Helaas, een week geleden een koffie-apparaat besteld met een levertijd van 1 à 2 werkdagen. Tot op heden geen enkele reactie meer gekregen. Ook niet via WhatsApp. Ook condormedia reageert nergens me... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
OPLICHTING! Ik heb ook een espressoapparaat besteld en de volgende dag geannuleerd, vervolgens geen reactie meer. Het geld is gestort op een Luxemburgs bankrekeningnummer. Ook contact gezocht me... ãã£ãšèŠã
Mooie apparaten, levering 4 werkdagen?! Eigenlijk net iets te lang voor 2026 en postnl
äŒæ¥ãåçããŸãã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 5ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nu sturen ze een mail dat ze problemenâŠ
Nu sturen ze een mail dat ze problemen hebben gehad en het geld terug storten binnen 8 dagen. De bestelling komt wel maar het kan zijn dat je het geld dan nog niet terug hebt. Ze vragen daarom een aanbetaling te doen van â¬200. Trap er niet in anders ben je nog eens â¬200 kwijt waarschijnlijk.
Hier hetzelfde vorige week 29/05 /2026âŠ
Hier hetzelfde vorige week 29/05 /2026 koffie apparaat Philips besteld en betaald factuur ontvangen maar nu week later geen toestel gezien ook geen antwoord op mail of wattsapp oplichting ,geld kwijt!!
Ik heb een koffieapparaat van PhillipsâŠ
Ik heb een koffieapparaat van Phillips besteld op 24mei 2026 bij atlaskoffie.com en BETAALD maar niks ontvangen. Krijg geen reactie meer op mijn mail dus ik ben denkelijk opgelicht.wees gewaarschuwd en koop hier niet.ik heb reeds al aangifte gedaan bij de politie.
Oplichting wordt niks geleverd reagerenâŠ
Oplichting wordt niks geleverd reageren niet op de vele mail die verstuurd is aangifte gedaan
Oplichters!!!!
Oplichters!!!!!
Wel betaald niets geleverd. Contact gezocht, geen reactie gekregen. Aangifte gedaan bij de politie.
OPLICHTERS !!
Dikke oplichters, dieven. Factuur betaald en niets ontvangen.
Atlaskoffie.com + Condormedia inschakelen fraudehelpdesk of klacht indienen Autoriteit Consument & Markt
Helaas, een week geleden een koffie-apparaat besteld met een levertijd van 1 Ã 2 werkdagen. Tot op heden geen enkele reactie meer gekregen. Ook niet via WhatsApp. Ook condormedia reageert nergens meer op.
Advies: Dien een klacht in bij het consumentenloket van de Autoriteit Consument & Markt.
Meld vermoedelijke fraude bij de Fraudehelpdesk als je aanwijzingen hebt dat er structureel iets mis is.
Teleurstellende ervaring met Atlaskoffie
Ik heb op 24 mei een koffieapparaat besteld bij Atlaskoffie. Helaas heb ik mijn bestelling tot op heden niet ontvangen en de afhandeling geeft mij weinig vertrouwen. Ook de communicatie vind ik onvoldoende duidelijk. Daarom heb ik gebruikgemaakt van mijn herroepingsrecht. Voor mij is dit geen positieve koopervaring en ik zou hier niet opnieuw bestellen.

Atlaskoffie ããã®åç
Week geleden koffiemachine bestelt
Week geleden koffiemachine bestelt, nog steeds niks ontvangen. Ook reageren ze nergens meer op! Stelletje oplichters, aangifte en verdere stappen volgen.
Niks bestellen hier dus!!
Oplichting koffiemachine besteld enâŠ
Oplichting koffiemachine besteld en niet geleverd!!
Website niet meer bereikbaar!!
OPLICHTING
OPLICHTING!
Ik heb ook een espressoapparaat besteld en de volgende dag geannuleerd, vervolgens geen reactie meer. Het geld is gestort op een Luxemburgs bankrekeningnummer. Ook contact gezocht met condormediabv, want atlaskoffie schijnt daar een onderdeel van te zijn. Maar helaas, precies hetzelfde verhaal. Ook een fictief bedrijf. Nu maar aangifte gaan doen.
Dus koop hiet helemaal niets mensen!
Op 31 mei heb ik een koffiezetapparaatâŠ
Op 31 mei heb ik een koffiezetapparaat besteld en zou vandaag mijn bestelling bezorgd worden, maar tot op heden heb ik hierover nog geen enkele informatie ontvangen. Ik vind dit erg jammer. Tijdens het bestelproces en de betaling werd er steeds snel gereageerd op mijn vragen, maar sinds de betaling heb ik geen reactie meer ontvangen.
Er klopt iets niet
Een week geleden een espresso machine gekocht en is nog niet geleverd.
Klantenservice reageert niet meer op mijn mails en via Whatsapp
Dus er klopt iets niet
Koffiemachine besteld op 29 mei jl
Koffiemachine besteld op 29 mei jl. en betaald maar na de bevestiging niks meer gehoord. Krijg geen reactie op Whatsapp, mails en messenger berichten via Facebook. Ben bang dat ik opgelicht ben.
Er klopt iets niet
Een week geleden een espresso machine gekocht en is nog niet geleverd.
Klantenservice reageert niet meer op mijn mails en via Whatsapp
Dus er klopt iets niet
Oplichting
Oplichting, zelfde website als âkoffiekist.nlâ of âkoffiemetro.comâ en condor media, die bekent staan als oplichting sites.
Koffiemachine betaald maar nietâŠ
Koffiemachine betaald maar niet geleverd ,krijg ook geen antwoord meer op mijn mails .
Er klopt iets niet
Oplichters!!!Een week geleden een espresso machine gekocht en is nog niet geleverd.
Geen duidelijke informatie over bestelling.
Klantenservice reageert niet meer op mijne vragen
Ze blokkeren alle negatieve beoordelingen van de andere mensen.
Op hun website is onmogelijk om negatieve commentaar te schrijven.
Echt vreemd.
De bestelling is op tijdâŠ
De bestelling is op tijd binnengekomen, ook al heb ik in het weekend besteld. Het product(serie 5549) ziet er goed uit en werkt zoals, verwacht. Over het algemeen ben ik tevreden met de aankoop.
Gisteren ontvangen
Gisteren ontvangen, vandaag uitgetest naar alle tevredeheid.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ