レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fra start til slut en god oplevelse. Her finder du en forhandler, der tager hÃ¥nd om dig som kunde. Der er god tid til at sÞrge for, at du fÞler dig tryg bÃ¥de i forhold til kÞbet, forsikring og selve b... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte brugt Tesla hos au2outlet. Hele vejen igennem en godt oplevelse. Alle aftaler som vi har indgÃ¥et er blevet mere end indfriet. hurtig respons pÃ¥ alle henvendelser, saglig og tillidsskabende forha... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi i lÊngere tid lejet en del biler hos Au2outlet, og der har altid vÊret et supergodt samarbejde. SpÞrgsmÃ¥l besvares og udfordringer lÞses professionelt. Vi har altid fÞlt os vÊrdsat som kunde og vil... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Kunderne har ordet. FortÊl gerne din Êrlige mening, om dine oplevelse(r) med os som virksomhed.

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Kompetent, rolig og sympatisk

Fra start til slut en god oplevelse. Her finder du en forhandler, der tager hånd om dig som kunde. Der er god tid til at sÞrge for, at du fÞler dig tryg både i forhold til kÞbet, forsikring og selve bilens funktioner. Vil til hver en tid vende tilbage. Kompetent og venlig kundekontakt.

2026幎8月6日

KÊre Christina

Tak for de pÊne ord, og for at du tager dig tid til at gå ind og fortÊlle om din oplevelse! Det sÊtter vi meget stor pris på. God fornÞjelse med BMWŽen!

Uetisk forhandler

2026幎7月4日

KÊre Sunny

Vi kan hverken genkende at skulle havde haft dig i butikken eller finde dig i vores system.

Er du sikker på at det er den rigtige virksomhed du har anmeldt?

Tak til Au2outlet

Tak til Au2outlet, for en fantastik service, dejligt og blive mÞdt med smil, god service og alt som aftalt. Ikke sidste gang vi kommer, faktisk vil vi kun bruge jer fremover.
5 stjerner, kunne vi gi 10 fik i det.
ForsÊt jeres gode arbejde🥇

Mvh
Jimmi og Malene melby

2026幎6月15日

KÊre Jimmi & Malene

I er alt for sÞde ved os! I får hermed 10 stjerner for at vÊre gode kunder!

Autooutlet ApS

Nu er den gal igen 😀 vi har lige

Nu er den gal igen 😀 vi har lige skiftet bil for 3 gang hos Nicki og har igen fÃ¥et en FANTASTISK behandling oplevelse bÃ¥de i kÞb og bytte alt er trovÊrdigt og Êrlig hilsen Mona og Rene'

2026幎5月12日

Au2outlet からの回答

For pokker i to fantastiske mennesker! I er altid hjerteligt velkommen her hos os. Vi håber i får en dejlig sommer!

Autooutlet ApS

Super god sÊlger der hjÊlper en hele vejen igennem sit kÞb og med et godt humÞr hver gang man besÞger butikken

Helt til freds kan klart anbefales at kÞbe bil hos au2outlet hjÊlper igennem hele kÞbet og forklar tingene helt igennem så man gik der fra med et fantastisk salg

2026幎4月9日

KÊre Andreas

Vi sÊtter pris på du har taget dig tid til at fortÊlle om forlÞbet hos os! Endnu engang tillykke med den fine bil!

Autooutlet ApS

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at kÞbe bil hos Martin og Nicki. Fra start til slut har de vÊret utrolig venlige, professionelle og hjÊlpsomme. De tog sig god tid til at forklare alt og sÞrgede for, at hele processen var tryg og nem.

Jeg er meget glad og tilfreds med bilen, som lever fuldt op til mine forventninger. Man kan tydeligt mÊrke, at de går op i god service og i at kunderne får en god oplevelse.

En stor tak til Martin og Nicki for en rigtig god handel. Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der er på udkig efter en bil.

2026幎3月8日

KÊre Sandra

Tusinde tak for den pÊne anmeldelse. Du beskriver nÞjagtigt det vi selv gerne vil signalere, så mange tak for det og endnu en gang tillykke med den fine bil.

God service i sÊrklasse

BesÞget og handlen med denne virksomhed var fuldstÊndig verdensklasse. Nicki og hans kollega var utrolig hjÊlpsomme og imÞdekommende: 5 stjerner herfra!

2025幎11月21日

KÊre Christina

Tusinde tak! Det vÊrdsÊtter vi virkelig, og endnu engang tillykke med den fine bil!

Super oplevelse god

Hos Au2outlet har vi fÃ¥et en super god behandling! Martin virkede utrolig ordentlig og det var en fornÞjelse at handle brugt bil af ham. Ærlig, venlig og pÃ¥ alle mÃ¥der en positiv oplevelse!

2025幎11月2日

KÊre Arne

Tak for de pÊne ord, og et super behageligt forlÞb! Tillykke med GolfŽen

2 bil er nu kÞbt igennem Au2outlet

2 bil er nu kÞbt igennem Au2outlet rigtig god service alt er gået super fint.. det er helt sikkert et besÞg vÊrd hos dem. Man fÞler sig velkommen og tryg i forretningen.

2025幎12月10日

KÊre Dennis

Tak for din anmeldelse, vi Þnsker dig en glÊdelig jul! & endnu engang tillykke med den fine bil.

Tryg og God Oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse og er meget glade for den brugte Cupra Born, som vi kÞbte ved Au2outlet. Nicki var venlig og kompetent. Det var fÞrste gang, at vi kÞbte bil, og det var en meget god og tryg oplevelse. Nicki var rigtig god til at hjÊlpe os med at navigere kÞbet.

2025幎8月24日

KÊre Mikkel

Tusinde tak for de pÊne ord! Super behagelige kunder.

God handel

God handel med au2outlet.
Hele forlÞbet kÞrte på skinner, med den gamle bil i bytte og montering af trÊk på den nye bil, nem og hurtigt handel.
Kan klart anbefales at slå et smut forbi. 😎

2024幎11月1日

KÊre Anders

Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os :)

Super kundesupport og service

Super kundesupport og service. Her går de lige en ekstra kilometer for deres kunder. Vi har fÞlt os hÞrt og trygge gennem hele forlÞbet og har kÞbt en skÞn bil.

2025幎7月3日

KÊre Jens

Din anmeldelse betyder meget for os, tak for det! :)

Autooutlet ApS

Vi har kÞbt en lille VW e-up

Vi har kÞbt en lille VW e-up, og det har vÊret en generel stor positiv oplevelse, så vel fremvisning, salg og levering og stor tålmodighed, da vores bank ikke var så hurtige til at holde hvad de lovede omkring overfÞrsel.
Klar anbefaling herfra.

2025幎6月16日

KÊre Kenneth

Det har vÊret en fornÞjelse at have jer som kunder, og tak fordi du tager dig tid til at skrive om din oplevelse.

Vi Þnsker jer en god sommer!

Autooutlet ApS

Au2outlet går den ekstra mil for kunderne!

Au2outlet er en mindre autoforhandler i Helsinge som går den ekstra mil for kunderne og sikre den gode kundeoplevelse.

Vi havde den store fornÞjelse, at kÞbe vores bil hos Au2outlet, hvor vi handlede med Nicki:). Vi havde besluttet os for, at udskifte bil nr. 2. Vi nåede at besÞge flere forhandler inden vi endte hos Nicki&Co, hvilket vi på intet tidspunkt har fortrudt. SjÊldent har jeg oplevet så personlig og tilstedevÊrende service som hos Nicki og Au2outlet. Selv efter underskriften
er sat og bilen er leveret ydes der nÊrvÊr, imÞdekommenhed, fairness og ikke mindst sublim kundeservice.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale at man besÞger Nicki og Au2outlet, hvis man er på udkig efter en ny brugt bil.

2024幎11月1日

KÊre Marcel

Tak fordi du deler din oplevelse. Man får automatisk bare mere lyst, når ens arbejde vÊrdsÊttes engang imellem. Så tusinde tak!

GlÊdelig jul når du kommer så langt! :)

Handlede for fÞrste gang med Au2outlet

Her i efteråret kÞbte vi en VW e-UP importeret fra Tyskland - en 2022 model med lavt km-tal. Betjeningen hos Au2outlet var professionel, ordentlig og omhyggelig. Vi er et Êldre Êgtepar, som altid har haft 2 biler, så vi er lidt forvente. Så det er blevet til en hel del bilkÞb gennem årene. KÞbsoplevelsen med Au2outlet Helsinge var en god oplevelse. De forstod straks, hvad vi havde behov for. Betjeningen var professionel, ordentlig og informativ. Handlede lidt med extraydelser, og de undervognsbehandlede f.eks. vores anden bil til en meget attraktiv pris, i forbindelse med kÞbet. Kan varmt anbefale Au2outlet, som vist har et DNA for god og professionel kundebetjening.

2024幎12月6日

KÊre Jens-Erik

Hvor er det dejligt at hÞrer at I er glade for jeres bil, og de services vi har udfÞrt for jer i forbindelse med handlen!

GlÊdelig jul.

Autooutlet ApS

Vi i lÊngere tid lejet en del biler hos

Vi i lÊngere tid lejet en del biler hos Au2outlet, og der har altid vÊret et supergodt samarbejde. SpÞrgsmål besvares og udfordringer lÞses professionelt. Vi har altid fÞlt os vÊrdsat som kunde og vil helt klart fortsÊtte det gode samarbejde. Har slet ingen betÊnkeligheder ved at handle bil hos Nicki og Martin

2024幎12月5日

KÊre Jess & co.

Tusinde tak fordi i deler jeres oplevelse, I er altid velkommen her hos os.

Autooutlet ApS

KÞbte en Clio fra 2018 i 2023. God service og forhandler til at snakke med om både bilen, alternativer osv.
Den kÞrer stadig fint.

2023幎11月14日

KÊre Jacob

Tak for de pÊne ord, og hvor er jeg glad for at hÞrer at det hele bare kÞrer.

Nicki - En bilsÊlger i verdensklasse

Er du på udkig efter en ny bil? Så kan jeg varmt anbefale at tage et smut forbi Au2outlet. Nicki er en klasse for sig, når det kommer til at imÞdekomme dine Þnsker og behov.

Som ny i bilkÞbsjunglen havde jeg naturligvis et vÊld af spÞrgsmål, men Nicki guidede mig igennem hele processen med et smil. Han var utrolig tålmodig, informativ og frem for alt hjÊlpsom, hvilket gjorde kÞbet af min nye bil til en fantastisk oplevelse.

Det er sjÊldent, man mÞder så dedikeret og oprigtig en bilsÊlger som Nicki. Han sÞrger for, at du fÞler dig tryg og godt informeret fra start til slut. Hvis du drÞmmer om en ny bil og Þnsker en kÞbsoplevelse ud over det sÊdvanlige, er Nicki og Au2outlet stedet at gå hen.

Hvis det var muligt, ville jeg give Nicki 10 ud af 10 stjerner - uden tÞven!

2024幎3月8日

KÊre William

Tusinde tak for de pÊne ord! Det er kunder som dig som gÞr det, det hele vÊrd!

Rigtig god påske, og tak for din måde at vÊre på!

Super service og vejledning

Nicki er oprigtig, trovÊrdig og yder både service ved kÞbet, samt efterfÞlgende. Leder efter en ny bil, desvÊrre har han ikke den bil jeg skal bruge pt.

Handler med Nicki, uden nogen brugt bil bekymringer.

2023幎12月6日

KÊre Michael

Tusinde tak for de pÊne ord, det betyder alverden!