Prevzem kupljenega izdelka na dražbi v dveh urah ki sta določeni je zelo težko, tako je prevozniku uspelo šele v tretjem poskusu. Ko boste povečali čas prevzema, bom mogoče spet kaj sodeloval . Sedaj... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Auctions vers great. The website was not behaving as usual. I had to reconnect everytime to make an auction. On site, to get what I purchased (a guitar), I was a bit disappointed how fast we were m... もっと見る
Bieding gewonnen, maar enkele dagen later geweigerd (overigens zonder reden op te geven). Enkele dagen later staat deze veiling weer aangekondigd. Te laag bedrag? Zet dan een minimum bedrag (overigens... もっと見る
Veiling Keymusic Antwerpen Het elektronisch bieden en alle administratie achteraf verliepen perfect maar ik voel me bedrogen omdat de dure gitaar tot mijn grote verbazing zonder kist geleverd werd... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Auctim is the largest online auction house in Belgium and stands for a global network of partners, a buyer's audience from more than 158 countries and a platform where thousands of lots B2B and B2C lots are viewed daily. Bids are placed on the Auctim platform every 23 seconds. With 40 years of experience in auctions, of which 20 years online, we are specialists in selling movable and immovable goods. Selling quickly is the power of online auctions.
連絡先
Helststraat, 2630, Aartselaar, ベルギー
- marketing@auctim.com
- auctim.com
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Als je meld dat nieuw item niet werkt…
Als je meld dat nieuw item niet werkt naar behoren geven ze niet thuis.
Spijtig dat ik nog een ster moet geven
Spijtig dat ik nog een ster moet geven, arrogante firma , de taal die gebruikt wordt is zo onvriendelijk niet normaal , begrijp niet dat deze nog zoveel veilingen ka organiseren…. Denk veruit slechtste veiling om mee te werken….
Amazon retourpakket.
Amazon retourpakket.
nooit kopen, zat enkel Chinesen Brol in, mss 10€ in totaal. BESCHRIJVING/ Deze kavel wordt in de toestand aangeboden waarin deze zich
bevindt. De pakketten zijn niet gecontroleerd op inhoud, kwaliteit of waarde. De inhoud van
de pakketten zijn nieuw en van Amazon afkomstig. De inhoud van de postpakketten
kunnen oa. speakers, drones, speelgoed, make-up, horloges, kleding, telefoons, sieraden
zijn. Het is niet uitgesloten dat de in ter veiling aangeboden kavel voor de veiling een
geopend pakket aanwezig kan zijn, welke na opening is geretourneerd of onbestelbaar
retour is gestuurd. Met uitzondering van de voorgaande opmerking kan in het algemeen
worden vastgesteld dat de postpakketten de koper nooit heeft bereikt en/of zijn
geretourneerd.
Good experience
After paying the proforma, I had a question concerning the collecting of goods. Quick answer and positive response. I collected the goods. Very quick, helping hands, everything was very well packed. I was surprised because usually, I have to pack myself. Good experience.
Geboden op een kavel
Geboden op een kavel, dacht dat het om 1 stuk ging maar het was een hele doos beeldjes.
Daarna supergiede service en contact gehad.
Superblij!!
Hele fijne ervaring bij de Veiling in…
Hele fijne ervaring bij de Veiling in Den Bosch (consumentengoederen).
Leuke en vriendelijke medewerkers die je graag helpen en alles goed geregeld.
Erg blij met mijn gekochte kavels – precies zoals omschreven!
Ik ga hier zeker vaker bieden. Aanrader!
Alles perfect conform afspraak geleverd!
Alles perfect conform afspraak geleverd, vriendelijke en zeer behulpzame mensen. Goederen waren overeenkomstig zoals aangegeven in de aanbiedingen. Niets op aan te merken. Prettig zakendoen met dit bedrijf.
Dirk Dol
Galerie Happy Art
Een aantal kavels gekocht op de veiling…
Een aantal kavels gekocht op de veiling in den Bosch. Verwachting was niet hoog maar voor weinig geld veel goeds gekregen! Alles werkte goed en kwam goed overeen met de omschrijvingen. Ook de service ter plekke was erg prettig, alles stond klaar en ik hoefde niet te wachten. Voor herhaling vatbaar! Dank
We kochten twee kavels van niet…
We kochten twee kavels van niet geopende retourpaketten van bol.com via auctim Nederland. Toevallig als je het overzicht van de ontvangen goederen ziet heeft iedereen hetzelfde bijna besteld. Pure oplichting!!! En twee weken te laat ontvangen na mailverkeer voor niet ontvangen goederen. Ik had uiteindelijk liever mijn 178 euro terug gehad dan deze rommel
2 loten gewonnen en goed aangekomen
2 loten gewonnen en goed aangekomen, na opening waren er 2 pokimon dozen bij winkel waarde 49euro en 119euro op bol.com doe deze open en waren leeg alles eruit gehaald en mooi terug dicht gedaan voor de rest zat er rommel in waar ik niks mee ben de kringloopwinkel gaat blij mee zijn
Borg van 5000 euro wordt maar niet teruggestort
De vraagprijs geboden op een bouwgrond. 5000 euro moeten storten om te bewijzen dat je geen funbieder bent. Bod geweigerd omdat er van een ander een hoger bod was. Bevestiging gekregen met mail dat de borg van 5000 per direct teruggestort zou worden. Na een dikke week nog steeds niets teruggestort en als je hun makelaar belt krijg je 'voicemail'. Ik hoop dat het snel in orde komt!
Amazone Postal Packages
De verzending verliep op zich prima, al moest ik zelf het track & trace-nummer opvragen.
Bij aankomst bleek echter dat de pakketjes al geopend waren, alsof iemand de inhoud had gecontroleerd. In mijn pakket zaten drie pakken servetten, een partij rietjes, twee muggennetten en een krabpaal. Dat lijkt mij geen toeval — dit was duidelijk van tevoren samengesteld. Zeker het pakje van de krabpaal die toch wat gewicht had was op voorhand gecontroleerd.
Ik ben bovendien niet de enige: een collega die ook heeft geboden, ontving ook enkel rommel.
Het voelt als oplichting. Jammer.
Heb een auto gekocht alleen op foto…
Heb een auto gekocht alleen op foto woon in het oosten. Dacht dat deze in Drachten stond. Moest ik naar Spijkernisse halen. Heb alles voldaan zegt de balie medewerker je zo weg rijden. Kom bij auto lekke band accu leeg. Moest eerst nieuwe accu kopen. Ik vind het schandaal dat jullie deze auto's verkopen. Kan zo naar de sloop . Voor mij is dit bagger site.
Top!
We hadden met een bang hartje kunstgras besteld...maar hoe blij zijn we!het is zoals we verwacht hadden,en aan de deur geleverd!! Merci!!
Une grosse arnaque
Une grosse arnaque, les prix sont extrêmes gonflés par des enrichisseurs fantômes.... je me pose des questions si les prix ne montent pas... soit disant le vendeur m'est pas d'accord pour vendre... enfin tout est fait pour arnaquer les gens.
Won the auction and paid - sale cancelled
Won the auction and paid the proforma, then the sale has been cancelled due to their error. Received no compensation whatsoever.
A fuir
A fuir. Ce sont des voleurs et des arnaqueurs.
Suite à la faillite d'un magasin de cusine, en novembre dernier, j'ai remporté une enchère sur une taque à induction avec hotte intégrée Pelgrim.
Mon compagnon est allé le jour de l'enlèvement pour prendre la taque de cuisson. Sur la photo, lors de l'enchère, la taque était emballée.
Le jour du retrait, il a repris la boîte sans l'ouvrir.
J'ai mis la taque dans mon garage car ma nouvelle cuisine n'était pas encore montée.
Une bonne dizaine de jours plus tard, quand j'ai voulu installer la taque de cuisson, quelle ne fut pas ma surprise en ouvrant la boîte, qu'il n'y avait que le moteur de la taque de cuisson.
J'avais remarqué lors de la vente aux enchères, qu'il y avait en vente ma taque de cuisson dont la photo était une boîte fermée et sur la vente d'une cuisine, se trouvait la même taque de cuisson. J'ai tout de suite pensé qu'il y avait une erreur dans les ventes, que moi je me retrouvais avec le moteur et les gens qui ont achetés la cuisine, se retrouvaient juste avec la plaque de la taque.
J'ai tout de suite envoyé une plainte à Auctim pour leur faire part de ma découverte. J'ai quand même payé 500€ pour une taque qui n'est pas exploitable.
La réponse d'auction, (même pas une once de compassion) vous aviez 7 jours pour porter plainte, vous avez signé le bordereau d'enlèvement et nous n'avons pas reçu de retour des clients qui ont achetés la cuisine avec la même hotte. Plainte clôturée.
Alors, je suis entièrement d'accord sur le faite que nous aurions dû être plus attentifs et ouvrir la boîte le jour même, c'est une erreur de notre part.
Mais, je reste persudée qu'il n'y avait qu'une taque à vendre et pas deux. D'ailleurs, je suis retournée voir les photos de la cuisine et on voit clairement qu'il n'y a pas de moteur à la taque de cuisson sur la cuisine. Donc, Auctim ne reconnaît pas son erreur et n'a rien vérifié du tout.
Enfin, tout ça pour dire que je ne compte plus acheter chez eux.
Dagelijks tientallen mails ontvangen en…
Dagelijks tientallen mails ontvangen en ik kan niet afmelden!!!
8 loten bieding gewonnen van…
8 loten bieding gewonnen van stopzetting D-B maar enkele dagen later plots 2 loten geweigerd, na schriftelijke vraag waarom, reactie volgens de verkoper te laag bedrag? Bieding op 1 van de 2 geweigerde loten kon vanaf 250€, nu blijkt min bod 1925€ exclusief veilingkosten en btw te moeten zijn. Zet dan a.u.b. een minimum bedrag, zodat potentiële kopers eerlijk geïnformeerd worden.
The time to pick up the goods are…
The time to pick up the goods are terrible, all the answers from you to get help to prepare pick up are almost zero.
I bought from Portugal and it was my last time.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。