Havde lidt svÊrt til at nÃ¥ afhentning til 1730 tirsdag, sp jeg sendte en mail til dem og spurgte om de lige kunne give mig 5 min ekstra. Og da jeg kom var min ting fundet frem, og hun gav mig ogsÃ¥ tid... ãã£ãšèŠã
Jeg har nu vundet 39 auktioner. Det har ALTID vÊret en fornÞjelse at mÞde personalet som er meget hjÊlpsomme og imÞdekommende. Ofte ogsÃ¥ nogle spÊndende auktioner med mulighed for at gÞre nogle rigtig... ãã£ãšèŠã
Jeg har handlet ved Auktionshuset Sdj. siden den spÊde start, og har aldrig vÊret andet end yderst tilfreds. Varerne er pÊnt fotograferet, godt beskrevet og skulle der vise sig at vÊre fejl/mangler,... ãã£ãšèŠã
DÃ¥rlig forretning. Har vÊret kunde der i flere Ã¥r men nu har de minimumspriser, der er hÞjere end deres vare koster online. Ved deres underskud dropper men direkte snyde deres kunder for at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Auktionshuset SÞnderjylland er et professionelt og nÊrvÊrende auktionshus med et stort lokalt og internationalt netvÊrk
Vinumvej 3, 6240, LÞgumkloster, ãã³ããŒã¯
- auktionshusetsonderjylland.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 14ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Kan kun anbefales ððððð
Kan kun anbefales ððððð
Let og overskuelig hjemmeside. Inden man byder på varen få man oplyst slutpris/ totalpris ved feks et bud på 50 kr.
Serviceminded og hjÊlpsomme medarbejderð

velfungerende auktions side.
Jg havde ellers opgivet at kÞbe på auktion, efter at vÊre blevet tÞrret af et nu ikke lÊngere aktivt auktionshus. Men efter at vÊre faldet over lige netop det vindue jeg stod og manglede, vovede jeg pelsen og gjorde et nyt forsÞg med sÞnderjysk Auktion.
Det er en virkelig velfungerende auktions side, med god og rettidig feedback. Derudover uden manipulerende fikumdik med forlÊngede frister hvis man byder tÊt på deadline, men med en velfungerende "byd automatisk op til mit max"
Det her tÞr jeg godt prÞve igen uden at fÞle mig snydt ð

Auktionshuset SÞnderjylland ããã®åç
Super god oplevelse fra ende til anden.
Super god oplevelse fra ende til anden.
God side, nemt at byde, hurtig information om afhentning og betaling efter vundet auktion.
Hurtig ekspedition ved afhentning, og varen levede i den grad op til det oplyste og billeder.
Fuld plade pÃ¥ stjerner herfra ðð

Auktionshuset SÞnderjylland ããã®åç
Vi har ofte kÞbt hos Auktionshuset ogâŠ
Vi har ofte kÞbt hos Auktionshuset og har altid vÊret tilfredse. Billederne er autentiske, og afviklingen er meget god.

Dejligt personale super flinke
Dejligt personale super flinke. Tak for en god oplevelse.

Meget velfungerendeâŠ
Meget velfungerende hjemmeside/e-mail-korrespondance, nemt at finde varer og nemt at byde. Yderst kompetente, flinke og hjÊlpsomme medarbejdere på udleveringsstederne. Kan kun anbefales - 5 stjerner herfra.

god og personlig service
Fik hjÊlp til afhentning isf at skulle bruge penge på forsendelse.
Charlotte gav en virkelig god og personlig service , tak.

Auktionshuset SÞnderjylland ããã®åç
Det er nemt og meget ligetil atâŠ
Det er nemt og meget ligetil at byde/handle hos AS, altid flinke og venlige mennesker på afhentningsstederne.

Super fin handel
Super fin handel. Meget nemt og ligetil. Jeg er meget tilfreds med både handlen, personalet og varerne
Har vÊret kunde der siden det startede.
Har vÊret kunde der, siden det startede, altid en behagelig oplevelse at kÞbe der, let budgivning, samt afhentning af varer, ved et super skÞn personale.
Har vÊret kunde der gennem flere år
Har vÊret kunde der gennem flere år, og er meget tilfreds med budgivning, betaling og afhentning af varer. Det er nemt og ligetil.
det var de flinkeste folk der hjalp osâŠ
det var de flinkeste folk der hjalp os ved afhentningen
Fin modtagelse af medarbejdere.
Fin modtagelse af medarbejdere. Vil anbefale at
Der bliver sat en ekstra betalings/udleverings kasse op ved porten i den store hal.
Så skal der vÊre en person ved porten for udlevering af stÞrre emner samt en person ved ekstern kontor for udlevering af små emner. Så er der mere tjek på det hele når der kommer mange personer for at hente deres vare. Men jeg kÞber gerne igen hos Auktionshuset SÞnderjylland
Hurtigt betjening
Hurtigt betjening. SÞde mennesker. Kan anbefales
Fremragende behandling og service
Fremragende behandling og service.
Kan varmt anbefales.
= ) : - )
Nem at handle på
Nem at handle på, flink og venlig ved afhentning.
Meget hjÊlpsom
Meget hjÊlpsom, ved afhentning og med at lÊsse varerne
Altid tjekket og styr pÃ¥ det⊠kan varmtâŠ
Altid tjekket og styr pÃ¥ det⊠kan varmt anbefalesâŠ
Hentede idag det jeg havde vundet pÃ¥âŠ
Hentede idag det jeg havde vundet pÃ¥ auktion - og er fuldt ud tilfreds med kÞbet og den gode behandling jeg fik ððŒ I fÃ¥r 5 ud 5 stjerner og jeg er fast kunde ð€©ð