Virkelig dygtig dyrlÊge
Virkelig dygtig dyrlÊge . De gange vi har vÊret der har vi ikke kunnet Þnske det bedre
Jeg vil gerne anmelde dyreklinikken og deres behandling af min hund. Jeg kontaktede klinikken grundet min hun havde et blodÞre. Det endte med at han fik sit Þre tÞmt 6 gange og hver gang det blev tÞmt blev Þret fyldt med blod så snart vi kom hjem. Dette blev kommenteret men som dyrlÊgen sagde så " Þret lever sit eget liv." EfterfÞlgende har jeg talt med to dyrelÊger der siger at Þret skal man lade vÊre. MEN i den tid hvor Þret blev tÞmt, fik hunden det tiltagende dårligere og den almene tilstand blev vÊrre. Dette blev kommenteret men dyrelÊgen tog ikke notits af det. Det som gjorde hele forlÞbet uendelig trist, var at vi har en tid til endnu en tÞmning , men her ringer dyrlÊgens sekretÊr mig op og fortÊller at de vil aflyse tiden og de mener vi skal finde en anden dyrlÊge. Dette vidner om manglende dÞmmekraft og at dyrlÊgen ikke har vist rettidig omhu. De opgiver, men hvad er det de opgiver, de har jo kun forholdt sig til et blodÞre, som de bare har tÞmt. Så står vi der uden en dyrlÊge. Det ender med vi får en kontakt til en dyrlÊge der tager blodprÞver og diverse prÞver. Det resultere i at vi får konstateret en sygdom som til sidst ender med at hunden bliver aflivet. Til stor frustration og tab, står vi nu men en fornemmelse af alt dette kunne have vÊret undgået, hvis dyrlÊgen havde gjort sit arbejde ordentligt og lavet en grundig helbredsundersÞgelse.
DERFOR vil jeg ikke anbefale denne klinik og isÊr denne dyrlÊge. HOLD JER VÃK.
Campingophold i Grenå, en afrevet negl og som fÞlge heraf store smerter for vores lille Westie foranledigede ikke en eneste af de lokale dyrlÊger i Grenå, trods forestående weekend, at finde hul i kalenderen til en besigtigelse og udskrivning af noget smertestillende, hvorfor vi endte 35 km vÊk ved Norddjurs DyrlÊger i Auning.
En fuldt booket kalender ved Norddjurs DyrlÊger i Auning var ikke nogen forhindring men tvÊrtimod en udfordring, der blev tilgået med stor empati og vilje, hvorfor vi efter 15 minutter stod med en god lÞsning (tÊnker det var på bekostning af dyrlÊgens frokostpause).
Herfra de varmeste anbefalinger til alt personale ved Norddjurs DyrlÊger i Auning.