Een hele fijne olie die mijn haar voedt en het minder pluizig maakt, zonder dat het vettig of zwaar aanvoelt. Ook de geur is heerlijk en subtiel. Daarnaast was de bezorging super snel en goed geregeld... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wat een prachtige Ramadankalender! Heel goed bedacht en aantrekkelijk voor kinderen en jongelui om via een qr sticker wijsheden over het geloof te krijgen. Bij ons leest ons kind het dagelijks voor e... ãã£ãšèŠã
Ik bestelde een massagespin maar het geleverde product had veel minder 'armen' dan die van de foto op hun site. Daarom ern mail gestuurd maar krijg totaal geen reactie.
Ik was paar weken geleden groene klei en rozenwater gekocht voor mijn gezicht en dan gelijk gebruiken, tweede keer bijna alle vlekjes is weg. Omdat ik ben echt blij meeâŠ
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Aurgan levert pure arganolie en meer producten met een natuurlijke oorsprong
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit. Netjes en mooi ingepakt
Fijne olie om te gebruiken huid isâŠ
Fijne olie om te gebruiken huid is lekker zacht ik blijf het zeker gebruiken
review
De bestelling is heel snel gekomen en het product was proper en stabiel in staat gekomen.
Netjes en snel geleverd
Netjes en snel geleverd. Je voelt dat het met liefde is ingepakt. Ik ben er blij mee!
Makkelijk in gebruik trekt niet aan hetâŠ
Makkelijk in gebruik trekt niet aan het haar
Maakt erg mooie krullen en de arganolie die er bij zat was echt super fijn
Borstel echt een aanrader en leuke kleuren
Altijd met veel zorg ingepakt
Altijd met veel zorg ingepakt . De producten en materialen zijn van zeer goede kwaliteit.
Helaas was de verpakkingen beschadigd
Helaas was de verpakkingen beschadigd, dit is wel jammer omdat ik het cadeau wil doen. De doos waar het in verpakt is is nog heel. Aan hoe het verpakt word ligt het dus niet. Wel lief dat er tegenwoordig een snoepje bij de bestelling zit.
Snelle service
Kinderen vinden het leerzame ramadanâŠ
Kinderen vinden het leerzame ramadan kalender zeker met de quiz vraagjes.
Zeer leuke kalender voor tijdens deâŠ
Zeer leuke kalender voor tijdens de ramadan maand, je wordt bij de quiz vragen bewust van wat je wel en niet weet.
Wat een prachtige Ramadankalender!
Wat een prachtige Ramadankalender!
Heel goed bedacht en aantrekkelijk voor kinderen en jongelui om via een qr sticker wijsheden over het geloof te krijgen. Bij ons leest ons kind het dagelijks voor en doen we samen de quiz. Dank! Moge Allah jullie hiervoor belonen.
Ik was zo blij omdat islam ben eenâŠ
Ik was zo blij omdat islam ben een goed herinner gedaan
Klantvriendelijk en snelle service.
Mooie kalender met interessante linkâŠ
Mooie kalender met interessante link naar nuttige lessen. Snelle levering en proper. Niet beschadigd toegekomen.
Snelle levering en duidelijkeâŠSnel& betrouwbaar
Snelle levering en duidelijke communicatie
Ik vond het heel fijn dat het gratisâŠ
Ik vond het heel fijn dat het gratis was en snel was gekomen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã