Auricards レビュー

1. 地図専門店
  2. ・
  3. ゲーム専門店

当該企業による記述

Welkom bij Auri Cards! Auri Cards is de juiste plek voor alle TCG verzamelaars en spelers. Maak nu je verzameling compleet met de nieuwste TCG sets! Voor 15.00 besteld is dezelfde dag verzonden!

連絡先

過去12か月のレビュー数: 1件

レビューを書く

レビューの確認を行います

Top!

Snelle verzending en nette levering. Ook nog fatsoenlijke prijzen. Top dus.

2025年5月9日

PERFECTTT

ik kwam jullie tegen op tiktok en ben gesprint naar de website, zoveel aanbod en super snelle bezorging. best small business out there met de liefste mensen ooit🤍🤍

2025年3月7日

Top bedrijf

Top bedrijf, heb er laatst een paar blisters en een aantal One Piece TCG pakjes gehaald. Had iets na de middag besteld en de volgende dag zonder problemen aangekomen. Het enige wat jammer is, is dat er geen leuke pulls in de blisters zaten :(

2024年12月12日

Zeer vriendelijke service!

Tijdens de rip & ship iets laten openen en hier werd zorgvuldig mee omgegaan. Leuke aanpak en uitstraling. Daarnaast nog 3 tins besteld om thuis te ontvangen. De opening van de rip & ship en de tins waren de zelfde dag nog ingepakt en verstuurd waardoor ze zeer snel binnen waren. Netjes ingepakt ook.

2024年10月28日

Auricards からの回答

Super bedankt voor je leuke recensie! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service!

5つ星のうち1の評価

Ik had hier vorige week paar pakjes…

Ik had hier vorige week paar pakjes gekocht tot nu toe niks ontvangen en ze reageert niet meer op mijn berichten

Reactie op bericht van 19.30

Ik heb jou een DM gestuurd via instagram graag reactie!

2024年10月24日

Beste Mery,
Wij vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons heeft gehad. Wij hebben echter geen bestelling binnen gekregen met de naam Mery. Aangezien wij op het moment van plaatsen van deze review nauwlijks een week open waren en geen pakjes hebben verkocht kunnen wij niet inschatten of deze bestelling echt is. Verder hebben wij geen mail of DM ontvangen met een probleem betreft een bestelling. Om dit probleem toch op te lossen zouden wij graag uw ordernummer ontvangen met daarbij de bestelde producten. We horen graag van u.

Auricards

Perfect!

Super lief meisje, bestelling direct inpakt op live stream en zelfde dag verzonden.

Super bedankt!

5つ星のうち5の評価

Goede prijs en snelle levering

Ik had voor een schappelijke prijs mijn Stellar Crown ETB en een hele snelle levering! Was leuk om te zien dat mijn bestelling op stream werd ingepakt.

Auricards からの回答

Super bedankt voor je leuke recensie!

5つ星のうち5の評価

Auricards levert wat het beloofd en…

Auricards levert wat het beloofd en verzorgd je product met uitermate voorzichtigheid. Heb zelf gekozen om een pack te laten openen op hun livestream om deze vervolgens te laten bezorgen. Hiervoor gebruikte ze niet alleen materiaal wat goed verpakt, maar ook hebben ze voor mij de meest waardevolste kaarten in een sleeve gedaan.

Ik raad Auricards zeker aan om je TCG producten te bestellen!

Auricards からの回答

Bedankt voor je positieve en leuke recensie! 😊

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。