Köp inte dÀrifrÃ¥n!! Jag bestÀllde en disk stÀllning i silikon dÀr man fick en extra grattis. Men efter tre veckors vÀntan kom bara en. Har mailet dom tvÃ¥ gÃ¥nger och bara fÃ¥tt ett kort autosvar att do... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Aldrig mer!! De erbjuder ett kit för en V8 Cison-motor som fungerar efter fÀrdigstÀllandet. IstÀllet skickar de en vÀrdelös plastklump som ska vara en skalenlig modell av motorn. Returer Àr tillÃ¥tn... ãã£ãšèŠã
Varan stÀmmer inte med beskrivningen i annons! Det fattades Àven en del pÃ¥ den! Jag fick dock tillbaka 25% av varans pris och fick behÃ¥lla varan efter klagomÃ¥l (skulle ha stÃ¥tt för frakten sjÀlv om j... ãã£ãšèŠã
Efter krÃ¥ngel dÀr jag inte fick returnera min vara pÃ¥ grund av jÀtte dyrt returfrakt fick jag i alla fall 20% rabbat. HÀftade överdrag fast till soffan med hÀftstift eftersom den gled och silikon yta... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Oseriösa
Oseriösa! Fick fel fÀrg och får inte returnera eller byta vara. KundtjÀnstkontaktens svar Àr helt uppåt vÀggarna. SÀmsta bemötandet någonsin. Vad hÀnde med "returrÀtten"?!
VÀrsta företaget
VÀrsta företaget, varorna kommer ej, har gått en månad fortfarande inga varor en bluff!!!! nÀr man ifrågasÀtter då blir de otrevliga i tonen.......
Blufföretag! Står inte för utfÀstelsen om 30 dagars fri retur. Erbjuder 20% återbetalning och returfrakt till Kina. Helt igenom oseriöst. Kommer att anmÀla till ARN.
Ville returnera varan, som inte motsvarade förvÀntningen. Erbjöds då 20% återbetalning och att jag ska betala frakten till Kina. OrderbekrÀftelsen lovar fri retur inom 30 dagar!
Bluff-företag
Bluff företag! Varning! Försöker hindra retur genom att sÀga att kunden måste betala retur till Kina, trots att detta strider mot lagstiftning, eftersom de Àr registrerade i Sverige och inte uppger på hemsidan att retur ska gå till Kina. KrÀver Àven att originalförpackningarna ska anvÀndas, trots att det var omöjligt att öppna dem utan att de trasaews sönder. Vidare får inte produkterna vara anvÀnda (alltså inte provade). HUR ska jag veta att deras mått på sofföverdragen inte stÀmmer, om jag inte provar på soffan? Rakt igenom försök att blåsa kunderna på pengar. LÀtt att inse att om jag returnerar så kommer de vÀgra betala tillbaka mina nÀstan 2.000 kr, och skylla det på att det inte Àr packat i originalförpackningarna och att de "visar tecken på anvÀndning". De erbjöd 20% tillbaka och behålla varorna. Jag sa nej. De erbjöd då 35%, men jag har ingen nytta av felaktiga produkter så krÀver 50% tillbaka om jag ej ska returnera. Dessutom Àr det en reklamation, inte omger, vilket jag påpekat flera gånger, och då ska det enligt lag ske utan kostnad för köparen.
De låtsas Àven missförstå och hotar hela tiden med "dyr returfrakt", "måste vara originalförpackningar" och "får inte ha tecken på anvÀndning".
Blir anmÀlan till ARN.
Aldrig igen
Aldrig igen!
ÃverensstÀmmer inte med marknadsföringen. BestÀllde 2 par byxor i samma storlek, nÀr dom sen kom hem var det ens liknade det jag bestÀllt och byxorna var olika stora. NÀr jag vÀnde mig till företaget sÃ¥ erbjöd dom 20% rabatt för det skulle bli dyrare för mig att returnera dÃ¥ jag skulle fÃ¥ betala tull och fraktavgifter till Kina. Ingen information om returfrakt pÃ¥ deras hemsida nÀr jag bestÀllde.
Aldrig igen!!!
AlltsÃ¥ sÃ¥ illa! Ãr nu i en tvist med företaget dÃ¥ jag ska betala frakt för retur till kina, trots att de inte har rÀtt att krÀva det av mig dÃ¥ det inte finns med som information pÃ¥ hemsidan, utan tillkommer först nÀr man vill genomföra sjÀlva returen. Eftersom företaget Àr registrerat i Sverige sÃ¥ har de inte heller rÀtt, enligt lagstiftning (de allmÀnna reklammationsnÀmnden, att krÀva retur till ett annat land om inte dÃ¥ angivits vid bestÀllningstillfÀllet. Jag har ni vÀntat pÃ¥ svar ifrÃ¥n den Àven om de uppger att man ska behöva vÀnta i Max 24 timmar och produkten ser inte i nÀrheten ut som den utlovas!! Plastiga och korta byxor, inte alls som det som visas pÃ¥ hemsidan!!! Riktigt usel drop-shipping företag, skulle aldrig handla hÀr igen och kommer polisanmÀla dem om jag inte emotser svar ifrÃ¥n dem inom 48 timmar.
Blufföretag
Blufföretag. Skickar en annan vara Àn den på bilderna. HÀvdar att man ska skicka tillbaka varan sjÀlv till Kina.
Levererad produkt överenstÀmmer inte med marknadsförin
Blufföretag som skickar vara din inte överensstÀmmer med bilden/ filmen vid marknadsföring. Så dålig kvalitet och passform samt etiketter i plagget bortklippta.NÀr jag vill returnera erbjuder de istÀllet rabatt eftersom returfrakten uppges vara så dyr. Något de antagligen har satt i system med tanke på att fler får detta svar
Felstavat tryck
Fick min vara efter typ 5 veckor!
Hade bestÀllt en tröja dÀr de skulle stÃ¥ COLORADO, nÀr tröjan kom sÃ¥g jag att de stavat fel pÃ¥ trycket o det stÃ¥r COLORDAO ð€£ð€£
Dålig kvalitet på tröjan!
Efter krÃ¥ngel dÀr jag inte fickâŠ
Efter krångel dÀr jag inte fick returnera min vara på grund av jÀtte dyrt returfrakt fick jag i alla fall 20% rabbat. HÀftade överdrag fast till soffan med hÀftstift eftersom den gled och silikon yta fungerade inte.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ