レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ich habe ein Dunkelhöhle fÃŒr Erwachsene im Shop gefunden. Leider habe ich in Deutschland nichts vergleichbares gesehen. Per Mail habe ich mich nach einer anderen Zahlungsmöglichkeit erkundigt. Was sol... もっず芋る

Rigtig trÊls oplevelse ifm. returnering af den kÞbte vare. FÞlte mig som en forbryder, der forsÞgte at snyde virksomheden. Jeg fik ikke det fulde belÞb retur, og jeg har svÊrt ved at forestille mig, a... もっず芋る

䌁業が回答したした

En af mine sÞde kollegaer har lÊnge anbefalet jer og endelig gav jeg efter - kÞbte jeres tangle therapy relax i grÃ¥/hvid/mÞrkeblÃ¥ og er SÅ glad for den!! Virkelig god kvalitet og der sker rigtig meget... もっず芋る

Synes dét er sjovt at lÊse folks negative anmeldelser af jer, og at de regner med at kunne sende gamle, brugte eller beskadigede varer retur, og at I sÃ¥ bare sender pengene retur. I sÃ¥ fald vil jeres... もっず芋る

䌁業情報

1. 理孊療法機噚提䟛業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Autismeshoppen.dk drives af DJW Autismeshoppen ApS. Vi specialiserer i udvikling og salg af produkter til bÞrn og voksne med autisme. Desuden håndplukker vi en rÊkke speciale varer og hjÊlpemidler, der gÞr livet som autist nemmere. Blandt vores produkter finder du kugledyner, Time Timer, udviklingslegetÞj, bÞger om autisme og inkontinensprodukter.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

288件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Dejlig kundeservice

Hurtigt svar på spÞrgsmål.
At der ikke bare blev svaret som om sÊlger bare prÞvede at få solgt noget, men rent faktisk fortalte at vare jeg spurgte om nok ikke ville hjÊlpe mig.
Pakken var der hurtigt, bestilte det meget sent fredag aften, hentet den tirsdag.

2023幎2月5日

Julegaver kÞbt for tidligt

Jeg kÞbte mine julegaver i starten af december hos Autismeshoppen. Fik desvÊrre ikke lÊst at de kun havde 14 dages returret. Så da gaverne blev pakket op og desvÊrre ikke kunne bruges var der ikke noget at gÞre. Min fejl, men jeg handler ikke hos jer igen.
SÞd og rar kundeservice på skrift men bruger servicen lever desvÊrre ikke op til 2023.

Efter svar fra butik:
Jeg er helt enig i at det er min egen skyld at jeg ikke har lÊst vilkårene ordentligt og at vi skal passe på vores jord og ikke kÞbe unÞdvendigt. Jeg siger blot at returnering på 14 dage i julemåneden - her kommer webshoppen til kort, da man ikke kan vente til 23. december for at kÞbe en gave. Jeg havde her fået bedre service hos f.eks. Jysk til en billigere pris eller min lokale specialbutik til en lidt hÞjere pris. Så her fejler i. Ombytning kan jeg som vi har skrevet om ikke bruge (og det ville heller ikke vÊre godt for miljÞet med 2 gange ekstra transport).
Jeres svar rykker desvÊrre ikke på min holdning, og håber kun at jeg med dette indlÊg kan gÞre andre mere opmÊrksomme end jeg selv var.

2022幎12月31日

KÊre Erik

Tak for din anmeldelse. Ved kÞb har man som kunde pligt til at lÊse og godkende handelsbetingelserne, hvor der bl.a. står at man har standard fortrydelsesret. Du siger selv, at du ikke har gjort det. Jeg er selvfÞlgelig ked af at du er blevet skuffet, men vi gÞr alt hvad vi kan for at kunderne er oplyst ved kÞb. DesvÊrre er det ikke muligt at leve op til alle de forskellige forventninger, som forskellige kunder kan komme med, når disse forventninger ikke er afstemt med de reelle vilkår. Det er nÞdvendigt at have nogle regler, der gÊlder for alle for at sikre en fair kundeservice. Det håber jeg du forstår. Desuden har du altid - og det er du blevet oplyst om - ret til ombytning helt frem til d. 20. januar. Det er selvfÞlgelig dit valg, om du vil bruge denne ret eller ej.
Ang. fortrydelsesret er det vigtigt at vÊre opmÊrksom på at det stadig den dag i dag er et fÊnomen, der kun gÊlder online handler og stammer fra tiderne hvor internettet var ungt og risikoen for at blive snydt som forbruger var stor. Vi har den holdning at en bÊredygtig fremtid skal byde på fÊrre uovervejede kÞb og strengere regler for retur, som sikrer minimal unÞdig CO2 forurening.

Autismeshoppen.dk

Virkelig dårlig kvalitet

Vi kÞbte flere klemmebolde, da vores sÞn på 7 år skulle bruge dem i skolen for at finde ro.

Der var 2 som gik i stykker indenfor 9 dage.

Vi lavede ordren d. 4/11 og jeg skrev til dem d. 14/11.

Fik af vide de kun ville refundere, hvis der var gået max. 7 dage.

Synes det er vildt at sende klemme-bolde, at der ikke må klemmes. Og endnu mere at man ikke blot returnere boldene!

Deres forventede levetid på boldene var en uge, og synes da det ville vÊre god stil at skrive, at deres produkter er i så dårlig kvalitet, at de kun holder en uge!

Find en anden butik at handle hos. Frygtelig oplevelse.

2022幎11月15日

Hej Maria

Klemmebolde er et produkt med kort forventet levetid, hvilket vi har vÊret opmÊrksomme på at oplyse på produktsiderne, samt i vores reklamationsbetingelser. Vi har ikke nogle klemmebolde, som er "vores", idet vi ikke producerer klemmebolde. Ang. den forventede og reelle levetid, så er den ens, uanset om du kÞber hos os eller en anden forhandler.
Jeg er selvfÞlgelig ked af, at du har haft en frygtelig oplevelse. De prÊcise produktbeskrivelser, som man finder på hjemmesiden, er netop designet til at forhindre skuffende kÞb, hvor kundens forventninger ikke stemmer overens med produktbeskrivelsen - uanset om det handler om specifikke egenskaber, levetid eller andet. Men vi må sande at det en gang imellem ikke er nok og det er jeg ked af.

Hilsen
Autismeshoppen.dk

Dejlig tyngdebamse - hurtig levering 👍

Meget hurtig levering👍 Kom lidt bag pÃ¥ mig hvor meget tyngdebamsen vejer (5 kg), nÃ¥r man bruger den. Men den er dejlig at kramme, nÃ¥r mam har brug for den. Virker helt klart beroligende ved angst og uro i kroppen. Kan varmt anbefale dem til teenagere og voksne 😀 Jeg vil dog helt klar anbefale dens lettere lillebror til bÞrn, som i anbefaler.

2022幎11月11日

VIDSTE I AT EN "ÆRTE-KLEMME POSE"..

VIDSTE I AT EN "ÆRTE-KLEMME POSE"... IKKE MÅ KLEMMES!
Vi modtager en " Êrte-klemmepose" som efter den fÞrste halve time min dreng har den i hånden, går op i syningen. Vi kontakter derefter kundeservice og sender billeder af bolden, i den tro at de selvfÞlgelig bare sender én ny men nej, det bliver til en lÊngere diskussion om at hun ikke tror på at den er gået i stykker inden for den fÞrste halve time og derfor ikke vil refundere belÞbet eller sende en ny. Materialerne er i meget billig kvalitet og derfor siger hun selv, at deres produkt kun holder mellem en uge og en måned. Lad vÊr at kÞbe noget herinde, det er en forretning man ikke kan have tillid til.

2022幎8月19日

Hej Sidsel

Der er jo altid to sider på enhver historie, det er der også her. Det er Êrgerligt at det er fornemmelsen du står tilbage med, men vi må så også sige at:
1. Vi bliver kontaktet 10 dage efter modtagelse og der er ingen dokumentation for eller antydning af at bolden er gået i stykker for lÊnge siden.
2. Du skriver i fÞrste omgang blot at du har kÞbt bolden for ikke så lÊnge siden og den er gået i stykker, uden at nÊvne noget om at den er blevet brugt en halv time, selvom det er en ret vigtig påstand i en reklamationssag.
3. Du skriver senere at bolden er gået i stykker ved fÞrste anvendelse.
4. Endnu senere skriver du at den er gået i stykker på en halv time.
5. Da vi snakker i telefonen på senere tidspunkt, siger du at din dreng har haft den med i skolen, hvor den er gået i stykker (og du har ikke vÊret med for at se hvem, hvor meget eller hvordan har brugt bolden).
Som du selv kan se, er det svÊrt at finde hoved og hale i det hele. Men i bund og grund forholder det sig sådan med klemmebolde, at de refunderes udelukkende hvis de går i stykker i den fÞrste uge efter modtagelse, hvor det stadig er sandsynligt at der er tale om en produktionsfejl. Dette fordi en klemmebold er et enormt udsat produkt, hvor det er vigtigt at vÊre opmÊrksom på materialernes grÊnser, men det er desvÊrre ikke altid tilfÊldet. Ligesom du selv skriver, mener nogle at hvis det hedder en klemmebold, så skal man kunne klemme som man lyster. Forstår godt din pointe, men virkeligheden er, at alle materialer har deres grÊnser. Det betyder at boldene kan gå i stykker ret hurtigt, hvis ikke man passer på dem.
På trods af at du kaldte bolden for "et billigt kinesisk produkt" i vores korrespondance, er den hverken af lav kvalitet eller kinesisk (den er produceret i Ukraine). At klemmebolde (de er ikke vores, da vi ikke producerer klemmebolde) går i stykker hurtigt, er almindelig kendt, men jeg forstår godt at nogle fÞrste gangs brugere kan blive overrasket over det - og det er altid beklageligt, men sjÊldent en gyldig reklamationsgrund.

Autismeshoppen

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。